E tako se napusava picka pederska

Jedne veceri me je drug odveo na neku kucnu zurku kod likova koje nisam ni poznavao. Posto ne pijem alkohol, tj retko pijem brzo sam se napio i sledece cega se secam je kako se budim u necijoj sobi, sa jakom glavoboljom. Nakon par minuta dok je svest dosla shvatio sam gde sam, samo sto mog druga nigde nije bilo. Muzika se nije cula i vec su se prvi zraci sunca javljali. Nekako sam ustao i otisao u veliku sobu gde su sedela dva klinca od po 18-19 godina. Bili su kultruni pitali me kako sam dal mi treba nesto, i rekli da mi je prijatelj otisao ranije. Zahvalio sam se momcima, i kad sam krenuo da izlazim primetio sam da su bas zgodni. Posle samo dva minita setio sam se da sam zaboravio jaknu u kojima su mi kljucevi od stana. Vratio sam se po jaknu ali ta dva klinca su rekli da ne znaju gde je. Tada sam video da su primetili da ih odmeravam, i pomislih tad kako bi im pusi kurceve i gutao tu mladu spermu. Jedan od njih se sve vreme drzao za kurac i moj pogled se tu zadrzao kao da sam cekao da izvadi kitu. Drugi momak je tad prekinuo tisinu pitavsi koliko mi je ta jakna bitna, nasta sam rekao toliko mi je bitna da bi sve uradio da je nadjem. Iste sekunde su ustali obojica i rekli: “ a bas sve?” Klimnuo sam glavom a onda je ovak nizi rekao da ima jedna jakna na spratu. “Lazu i mene su sinoc ispalile neke kurve i bas smo besni, pa ako hoces jaknu moras da nam popusis obojoci” Odmah sam odbio i rekao da nisam ja neka picka pederska koja pusi kurceve svima i da nadju pedecinu pa nek im pusi. Tad je Laza rekao ajde bree picketino ne lazi video sam kako mi gledas u kurac. Bio je visok krupan i ruzan. Imao je rosavo lice i veliki nos. Drugi je bio isto ruzan krezav, ali su bili zgodni. “Sta nece nijedna sa vama da se jebe a” rekao sam. To je uvredilo Lazu uhvatio me i gurnu na pod i rekao “nece, zato ces ti picko da nam pusis”. Opirao sam se al je onda ovaj drugi izvadio kurac i nabio mi usta dok me je Laza drzao. Gurao mi je ceo kurac od nekih 15-16cm. Laza je dobacivao 

“To bre jebi tu picku u usta”. Otrgao sam se al sam i dalje bio na kolenima dok je Laza polako otkopcavao farmerke i vadio kurcinu od minimum 20 cm. Pitao je “A jel hoces jaknu kurvo”  Rekao sam hocu. “Ajde onda zini picko ako hoces jaknicu. Nisam imao izbora, trebala mi je ta jakna, otvorio  sam usta i tad je krenulo nabijanje kurceva bez milosti. 
   Prijali su mi ti mladi kurcevi, a jos vise jer su me jebali kao picku, grubo. Stavio sam ruke na ledja da vide da sam leo dresirana kurvica i zinuo jako da mogu momci lepo da jebu. “A Pedja dobro guta kurac ova picka” rece Laza.” Odlicna je, prava picka za napusavanje” Laza me je onda pitao “pa jel si picka za napusavnje il nisi? Ako nisi da stanemo a?” Odmah sam odgovorio sto brze da sto pre vratim kurac u usta i nastavim da im pusim. 

“ Neee nemoj da stajete jebači. Jesam, Momci Picka za napusavanje. Nema stajanja, nego izjebite mi ova nezasita pederska usta”.

“Ajde picko pederska pusi kurceve bre. A volis pedecino da te jebu u usta kao picku?”

“Obozavam jebacu. Obozavam da sisam kurac, obozavam da pusim kurceve”.
PU.   Tad me je Pedja pljunuo po sred face, kad je video da mi je prijalo odmah me je pljunuo opet .

“Uhhh to momci,  A ti Lazo sta cekas

Pljuni bre picku dok ti sisa kurac!”

Pu pu pu pljavali su me naizmenicno pa zajedno brojao sam do 12-13 puta, ali su nastavili. Krenuo sam da obrisem lice a Pedja se prodrao.

Dole ruke bre pedercino dok te pljujemo po faci!!!” Spustio sam ruke  oni su me jos pljuvalii i smejali se. Osetio sam se kao tako ponizeno da me dva klinca tako ponizaju, a tako mi je prijalo da budem njihova poniza picka pederska. Tad rece Laza: “Auuu kakva si ti ponizna pedercina
u usta te jebem. Ja Pedja ovo nisam video ni na

pornicima jebo te.”

 Onda su me samarali kurcevima. Videli su da uzivam. “ sta si ti ono bese” pitao je Pedja. Odmah sam odgovrio  “picka pederska . Iste sekunde me je Laza osamario i rekao: “ lepo odgovri kurvo glupa. Sta si bre ti!?” Glasno Odgovaram “ja sam picka pederska” pljas samar opet. Laza se drao: Sta bre picka ,picketina bre u usta te jebem!!!???”!i opet samar dok se Pedja smejao. Odmah sam jos glasnije rekao “JA SAM PICKETINA PEDERSKA!!!!!”. Pedja je pitao “Koja voli sta? A koja voli sta bre!!????”

“ Koja voli da pusi kurceve svim”’odgovrio sam i odmah su me nagradili pljuvanjem po faci.
“Hvala momci” rekao sam.
Smejali su se i rekli treba da se zahvalis droljo pederska. I adje pusi kurceve picketino. Nabijaih u ta pederska usta kurvo.
Gutao sam im kurceve i stenjao. “A momci jel picka dobro pusi, jel volite da vam se pedercina nasisa kurca?”

“ Uhh odlicno ga dudlas prava si pederska pusacica. Mi bas volimo da karamo usta takve ponizne pedercin kao sto si ti koje puse kurceve svima.
“E tako se napusava picka pederska  bravo momci.” Rekao sam

Posle par minuta su obojica drkali kurceve ispred mog lica. Zini picko otvori ta pederska usta da ti ih napunimo spermom. Usta sam otvorio nikad vise, samo da ne promase jebaci.

“To bre pederu sad ce nagrada. 

Uhh ajde momci svrsite pedercini u u izjebana pederska usta.”
Ubzo su krenuli obojica da svrsavaju. Stenjali. “Evo ti pedercino evo da se nagutas sperme picko pederska.”
Obojica su mi svrsili u usta, napunili ih spermom da se sliva niz obraz. Par mlazeva je zavrsilo po faci al sve ce to da se proguta. Uhh muljao sam tu spermu po ustima dok je nisam progutao. Pedja je rekao da olizem tu spermu sa poda. Sve je ocisceno.
Laza je otisao i doneo neku roze zensku jaknu i smejao se kaze jel ovo tvoja pickice. Onda su mi rekli da sam odlicna pusacica. A da je jaknu poneo moj drug koji im je rekao da ce da me ceka kod mene.

“Bas ste me lepo Iskoristili momci jos klinci svaka cast.” 
“Ponesi ti tu jaknicu kurvice pa obuci neku suknjicu i tu jaknu pa dodji za vikend. A mi dovodilo jos tri druga, malo je dva kurca za takvu pedercinu”!Cutao sam misleci da je i pet malo. Rekoh samo

Momci vidimo se za vikend.
“Vazi picko pederska.

U hodu sam samo dobacio valjda picketino i izasao.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Haha dobar. Ma ovi dole sve preozbiljno shvataju Smile

Korisnik

Da sam bio na tvojm mjestu kite bi im odgrizo i bacio psima da jedu.
Tragicno sta pedere pali.

Korisnik

Jaoo presmesno koja parodija, skupo se odevas ahahhahah

Korisnik

sta je ovo stalno samo drolje i kucke nigde neki mocni gay titanik neki zagrljaj i sapunjava romansa da zaseva Smile

Korisnik

Ocenio sa jedinicom. Nema niže ocene.

Korisnik

Bolje da si pio alkohol u jakni nego sto si ovo pisao.