Bez starca nema udarca

U to vreme kada nije bilo previse posla, /a kad je bilo neki ce reci/, devedesete, hiperinflacija, gorivo na flajku, pljuge na buvljaku, radilo smo po pijacama , sajmovima i slicne gluposti samo daj da prezivimo. Kao i mnogi i Jelena je ostala bez posla u drzavnoj firmi i radila za nekog starijeg slovenca na sajmu. Dolazio je cesto kod nje u njenu garsonjeru na Zvezdari i tu sam ga i upoznao. Lozio se na nju a jednom mi je i ona onako u poverenju rekla kako joj on imponuje kao muskarac, krupan, velikih saka i jos po neceg pretpostavlja. Niko nije imao petlje da napravi prvi potez da ne bi pokvaraili poslovni odnos te sam ja preuzeo arbitrazu u svoje ruke.Njemu sam rekao da se ona pali na njega i da sam joj drugar u koga ima veliko poverenje a njoj da mi se poverio najiskrenije. Spavao je u “Interu” i pozvao nas na veceru nakon sajma u hotel. Vecera ko vecera, s puno vina, uzavrelih pogleda, i komplimenata od kojih gace same spadaju. Posle dva sata prezderavanja (bilo me sramota da kazem konobaru "ovo za poneti" ostavio sam ih malo nasamo i otisao do hola odakle sam pratio desavanja za stolom.

Nezno su se ljubili i dodirivali ispod stola da mi bilo zao da ih prekinem u tako idilicnoj atmosferi, Kada sam se vratio gosn.Igor mi je predlozio da odemo u njegov apartman na kavu i konjak. Tesko ribu u vodu, sto je dzabe i caru je drago, kazu stari kinezi. S vrata se bacila na ogromni krevet.

- Ljudi pa ja sam se napila, moram da legnem ko ce da mi izuje ove stikletine, ubise me.

Ja nisam ni pokusavao da ustajem jer sam cekao jebeni konjak. Svlacio joj je nezno cipelice i spustio lagamo glavu ka njenim bedrima i prelazio jezikom preko njenih butina, svukao joj haljinu preko glave i svoju kosulju bacio na pod koju sam uredno pokupio i slozio. Osoblje je pokucalo na vrata i ja ih otvorih sirom da ostave kavu i konjak a golobradi konobar se zbunio kada je video prizor na krevetu, ona skoro gola rasirenih nogu a on zajapurene glave u njenoj ribici. Pozelela je decaku dobro vece i laku noc i rekla mu da joj nadje negde kafetin i izmamila mu osmeh i on ode verovatno da natenane izdrka. Slutim.

- Sacekaj moram da piskim - rece ona i ode u kupatilo a on ostade samnom.

- Hvala ti Ranko do neba nisam verovao da ce pristati da dodje.

Izasla je iz kupatila i ponovo se bacila na krevet i dok se on svlacio iz sirokih bokserica ispade debela kurcina te nas oboje viknusmo u u isti mah:

- Au… masala, alal vera domacine.

Povukla ga je sebi da ga pogleda izbliza i pozvala me rukom da pridjem blize.

-Dodji ljubavi da vidis sta je kurac a ne ti.

Legao sam pored nje dok mu je ona balavila uzavreo glavic a on je opkoracio i lizao joj ribicu.

- Uzmi ga malo, ajde znam da volis barabo.

Bio je to mali rat jezicima oko gospodinove kurcine, toliko se zabavio sa lizanjem da nije ni obracao paznju ko mu pusi,ko lize jaja i guzu. Okrenula se i ponudila mu se cetvoronoske dok je meni dizala kurac iz mrtvih.

- Polako samo molim te, mnogo ti je veliki, uska sam. -usao je zguza nas prijatelj iz bratske nan republike i drao je sigurno 20 minuta

Stvarno je to bila neka komadina, shvatih kad sam se podvukao ispod nje ko da sam automehanicar. Dok sam pokusavao jezikom da nadjem put do njene ribice i njegovih jaja mlaz sperme je prsnuo duz njenih ledja a ni ja nisam vise mogao da izdrzim udario sam preko ledja u drugom pravcu, pravi mali obracun kurcevima.

-Znate sta…mozete vi jos sta se folirate...stare ste vi njuske. Ajmo kupanjac, pa sve ispocetka.

-No way baby...bez mene...rekoh umazan od sperme, sto moje sto njegove i okrenuh se na drugu stranu kreveta, nisam imao snage ni za tusiranje

Iako skoro 20 godina stariji jebo je jos dvaput te noci u “Interu” a ja sam zaspao u fotelji ko da sam boksovao 12 rundi...i to sa Tajsonom.


Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

picka je misic, rastegljiv, po toj logici sve koje radjaju decu imaju kantu, nema to veze s tim

Korisnik

Zato picka kanta