Iza zatvorenih vrata

Predivna si kurvice, šapnuh joj gledajući njen blaženi osmijeh na licu nakon glasnog svršavanja.Kliznuo sam pogledom niz njeno tijelo i zaustavio ga  na njenom međunožju. Njegov kurac još je bio duboko u njoj, a njegovu mirnoću dok je čekao da se pribere prekinuo sam tihim – Neka ga u njoj, ne vadi ga, voli ga tako osjetiti … Nisam ni mislio, odgovori on uz osmijeh i nježno je privuče na sebe, valjda želeći da i posljednji milimetar udje u nju. Ja ću jednu zapaliti, polako vi … rekoh ustajući uz osmijeh i izlazeći iz sobe.
  Nisam ni nekoliko dimova povukao, a začuo sam njeno nneee … dosta je … nemoj višššee eee… čekaj … če .. takoooo …. joššš … jošššš … takoooo …ooo …oo … opet ću …. op …svršittttttt ćuuuuuuu ….  Jedva da sam stigao do vrata, a njeno glasno ahhhhhhhhhhhhhh mi je reklo da opet svršava pod njegovom podivljalom kurčinom. Njegovo ritmičko nabijanje u nju popratio sam uz osmijeh, ne odajući kako uživam u pogledu kroz odškrinuta vrata. Ahhh … ahhhh … jesam  … opet sammmm … mucala je ona pokušavajući se izmaći njegovim snažnim ubodima. Ali ja nisam … promucao je on i izvukao kurčinu iz nje i dok se nije ni snašla ubacio joj ga u otvorena usta. Mmmm … mmm … mumlala je ona dok joj je čvrsto držao glavu i nabijao ga do grla. Malo je reći do grla, mislim da je bio i duboko u grlu, a njeno mmm  …mhhmmm … odavali su njenu borbu za zrakom i disanjem.
          Sad .. ću … procjedio je on i odjednom se umirio, a njeno mhmm … mhmm jasno su govorili kako se bori sa nadolazećom spermom i nemoćno je guta. I dok se on odjednom umirio i pustio joj glavu, valjda očekujući da će ga sama izbaciti iz usta, ona kao da je tek počela. Prihvatila je korijen njegove kurčine i uvlačila u sebe i posljednje kapljice tople sperme. Nije to očekivao, a tek na njegovo … uhhh … i meni treba pauza … pustila je da joj kurčina ispadne iz usta i uz osmijeh se strovalila pored njega. Znao sam da ne voli gubiti, morao je on reći da ne može više … naravno dok ne prodje pauza … A dalje … nastavak je bio sličan … do jutarnjih sati …

Kategorija:
Strejt erotske priče