Nisam očekivao i drugog ...

Uživam da uzbuđujem momke, muškarce. Kada hodam gradom, a sitan, u nekom kratkom šorcu, uskoj majici, namjerno se zagledam u zgodne likove sa kojima se mimoilazim. Kada nam se pogledi susretnu, neki se ponekad uhvate za jaja, a neki me tako jebazovno pogledaju da sigurno misle u sebi „uff kako bi ti ga nabio .... da me zapamtiš“.

Tako prolazim kroz SCC u Sarajevu, u uskom šorcu, koji je otkrivao moje mlade ali vretene, butine, a i guza mi se lijepo isticala. Hodam, onako sretan, opušten, kao leptirić, kad vidim od ogradu naslonjena dva momka, u kasnim dvadesetim. Pogledam ih ja, posebno onog crnokosog (drugi je plavokos), i on mi uzvrati pogled, gledajući mi malo tijelo. Prođem pored njih, kita u gaćicama raste a stomak mi treperi. Opet se vraćam prema njima, vidim nešto se došaptavaju i mjerkaju mi guzu, a meni dragoo što ih napaljujem. Naslanjam se na ogradu, malo se guzim, i vidim kraičkom oka da se smiju. Oni obojica po cca 180,185 najednom utihnuše. Odlazi crnokosi prema toaletu i ja ga odlučim pratiti.

Uđem unutra, kad odjednom iza jednih vrata izlazi i pita me "Šta gledaš mali", "Hoćeš kite, a ?". Uživam kad me momci tako zovu. Znaju da sam mal, sitan, da me moraju paziti ali i da mogu raditi sa mnom šta hoće. Odgovaram "hoću, hoću, daj mi ga". On me onako napaljeno odmjeri i ugura u kabinu.

Odmah smo se počeli dirati. Ja jedva da sam nešto imao na sebi, šorčić i majicu. Za nekoliko sekundi sam ostao u uskim gaćicama. Nije mi puno dozvoljavao, ali kad jeste stiskao sam po bicepsima, podlakticama. Obojica smo gorjeli. Skupio je majicu gore prema vratu, izložio zategnute razvijene grudi, i otkopčao farmerke. Okrenuo sam mu se leđima, spustio gaćice i svojom oblom glatkom guzom mu mazio "Velikana". Htio sam da mu zavučem ruke u gaće, ali me cimnuo, uhvatio za vrat i rekao "Hoćeš da te jebem ko kurvu ?"

Pa znate koji osjećaaaaaj. Napaljen, gorim, a opet u nekom strahu, uplašen ... Nešto sam izmumlao kad čujem ono mljackanje od skupljanja pljuvačke. Dva puta pljuje, i prislanja kitu uz mene. Ja skamenjen, duboko uzdišem, opuštam rupicu, spremam se za probijanje. Osjećam udarce vlažne kite, razdvajanje guzova, ciljanje rupice a onda ....... probijanje.

Vruće meso me širi. Puca guza, puca sve. Drži me, samo ga nabija. Jesam napaljen ali je već počelo da boli. Stenjem "aaahh ahhh aajj ajjj" , kad ga najednom vadi. Tako nekoliko puta dok mi se guza nije navikla. Nabijanje se nastavlja, i njegovi uzdasi "aaggr aggrgrr, jebem ti .... kako ću te raširit, aagrg ahhh aaa aaaa". Neko je ušao u wc. Stavio mi je krupnu šaku preko usta ne vadeći mi ga iz guze. Prolazi minuta, dvije, butine mi drhte od pritiska u guznom crijevu. Uvijam se, skupljam i opuštam rupicu, pokušavam se navići ali on me kontroliše. Samo me još jače pribija uz zid. Ubrzo wc opet ostaje prazan.

Pušta mi usta. Opet duboko uzdišem, a on mi ga nastavlja nabijati kao da sam neka sex igračka. Njihanje naših tijela je postalo brže, jače. Rasteže mi guzove, da što bolje vidi rozu sada već nabreklu rupicu. Sve ja to osjećam. Guzni mišići počinju boljeti, a rupica je sad sva, rastegnuta, ispunjena. Već gubim snagu, pada mi glava, a on se posljednjim naletima nabija i hvatajući me ispod butina, puni, pribijajući svoje razvijeno tijelo uz mene. Ja od ekstaze osjetljiv, po golim leđima osjećam njegove tvrde nadražene bradavice i grčenje stomaka. Ne znam koji je osjećaj bolji bio, natezanje crijeva iznutra ili grčenje njegovog napaljenog tijela. Osjećam prskanje, u unutrašnjosti onaj čudni osjećaj golicanja, kao neko treperenje u crijevima.

Konačno, diže se sa mene i po tijelu osjećam olakšanje. Nema stiskanja vilice, nema širenja guzova. Ali ima propuha u guzi. Otekla je rupica, sva onako nabrekla a ljepljiva, topla sperma mi curi po jajima. Okrećem se, on briše kitu, gleda me i govori "Ako nekom kažeš, prebiću te", pa hvatajući me za rame "Jel jasno kurvo, il˙ću ti ga nabit opet?". Brišem guzicu, jaja, i samo tiho odgovaram "dobro, neću stvarno".

Nabrzinu se oblači i izlazi iz kabine. Ja konačno smiren, jer sam ostao sam, postavljam toalet papir po šolji, sjedam da se malo opustim, zaboravljajući da zaključam vrata. ... Kad ... ulazi onaj drugi ... onaj plavokosi. Samo izgovaram, "ne, stani... ne mogu opet", a on vadi kitu i hvata me za glavu. Još uvijek usplahiren od širenja guze, a znam da moram i drugu rupu spremit za trpanje. U sekundi njegova dlakava kurčina mi je punila usta.

Sav napaljen, horan da isprazni jaja, samo je govorio „puši ga PIČKOOO....to pičkicee“ i gurao mi kitu do nepca. Stomak i kita su mi bili vlažni i ljepljivi od bala koje su mi curile iz usta. Šta ću, trudio sam se da pušim najbolje što mogu, da što prije završi. Uhvatio sam ga za dlakave, sportski nabijene guzove i stiskao ih. Sve je glasnije dahtao, guzovi su mu se grčili, i kroz nekoliko nabijanja, govoreći “ajj ajj o jebem ti, AAHH AAHHHhh“ mi je svršio u usta.

Nije mi odmah pustio glavu, a kako sam „hvatao“ zrak, pola sperme sam progutao i zagrckivao se. On se samo smijao. Ubrzo me pustio i obrisao kitu toalet papirom. „Ti si pička mala, jebaće te neko opet“ uzvratio mi je, i izašao jednako brzo kako je i ušao. Ostao sam sjedeći na pločicama, shvaćajući kakva sam kurva bio. Mislim, dva jarana su me napunila. Sperma mi je iz obje rupe curila, a sjedim u wc-u. Obrisao sam se, uredio koliko sam mogao i izjebane guze, pomalo mirišući na spermu krenuo hodnikom tržnog centra.

Hodam ja, oko rupice sa naguranim toalet papirom, jer je sperma još pomalo curila. Uvijam kukovima, butinama čudnije nego inače, primjećujem da me neki likovi gledaju, malo u facu, malo u guzu. Sigurno su mnogi pomislili „ovog malog je neko dobro napunio“.

-KRAJ-

Kategorija:
Gay erotske priče