Priče iz komšiluka - Ženica iz komšiluka 1

Kad smo se preselili u novi stan, odahnuo sam jer nikoga ne poznajemo, pa nas više neće smarati dosadne komšije. Mrzim “druženja” s ljudima do kojih mi ni najmanje nije stalo, a nekoliko prethodnih komšija su nas opsedali – pozivali na kafe, nudili večere i zajedničke izlete. Iako smo većinu poziva uspevali da izbegnemo, neke smo ipak morali da prihvatimo, neizmerno se uvek dosađujući.

Iako to nije bio glavni razlog naše selidbe, bio sam srećan što sam se konačno rešio napasti.

Kao i ranije, novim komšijama smo se samo ljubazno javljali dok bismo čekali lift ili se sretali na izlazu iz zgrade. I nismo išli dalje od kurtoaznog “Dobar dan”.

Možda dva-tri meseca nakon što smo se doselili, utrčao sam jednog popodneva po pljusku koji je upravo počinjao i pred ulazom naleteo na onižu, pomalo buckastu ženicu kako, s rukama prepunim kesa iz samoposluge, nespretno petlja oko šifre na vratima, pokušavajući da uđe.

Ljubazno je pozdravih, otvorih joj vrata i propustih da prođe sve do lifta. Dvoumio sam se da joj ponudim i pomoć oko kesa, ali ona nekako obori glavu, kao da se stidi, pa odustadoh. Izađosmo na istom spratu, bila je svega dvoja vrata udaljena od naših.

Spusti kese na pod, pogleda me na tren, tragajući za kjučem po velikoj torbi, pa tiho promuca:

- Hvala, komšija...



*

Nije bilo u njoj ničega posebno privlačnog – obična ženica iz komšiluka, sitna, nesređene kose koja je vapila za farbanjem. Nisam se ni okrenuo za njom dok sam otključavao vrata svog stana.

Taj mali susret bi potpuno izbledeo iz mog sećanja, da se sličan događaj nije ponovio desetak dana kasnije.

Bilo se već smrklo i napolju je bilo prohladno. Gotovo sam trčao prema ulazu, kad sam je ponovo zatekao s kesama i kako petlja po uređaju za otvaranje vrata. Nasmejah se, pomažući joj:

- Izgleda da ćemo se ovde često sretati, izvalih, pomažući joj da otvori vrata, a zatim i oko kesa.

Zacrvenela se, obarajući pogled.

- Izvinite, molim Vas, promuca ona, ne gledajući me.

Bio sam znatno viši i krupniji od nje, dve bi stale u mene, što bi rekao jedan moj prijatelj.

Zahvalila mi je tiho dok je otvarala vrata svog stana, pa nestade u njemu.

Dok sam otključavao svoj stan, pomislih kako ipak ima lepo lice, u međuvremenu je sredila kosu i s pravim muškarcem bi iz nje verovatno moglo svašta da se izvuče...



*

Treći susret se zbio tek na proleće. Žena i ja smo se vraćali s jednog od prvih izleta te godine. Iako je još uvek bilo sveže, bili smo u majicama, kad smo je sreli kako za ruku vodi velikog dečaka. Kao da su i sami bili na izletu, malo teže obučeni od nas, upravo su ulazili u zgradu.

Pažljivo je osmotrih. Ispod tesne trenerke pupilo je punašno, zgodnjikavo telo. Njene sise su bile veće nego što sam zapamtio, a ovog puta joj je kosa bila sveže ofarbana i podignuta u visoki rep, što joj je davalo mladalački izgled, iako je verovatno imala oko četrdeset.

- Klasična prigradska ženica, konstatova moja lepša polovina, dok smo se spremali da navalimo na neku klopu.

Mogao sam da se složim s time i u mojim mislima komšinica zauvek ostade samo “ženica”.



*

Fatalni susret se desio nedugo zatim. Ponovo je bilo veče, vraćao sam se s posla, ponovo je nosila one kese i ponovo sam joj otvarao vrata. Dok nas je lift vukao naviše, nehotice se naslonih na nju i zapanji me strujni udar koji osetih.

Pogledah je pažljivo – oborenog pogleda, nije se pomerila ni milimetar, verovatno taj udar nije ni osetila. Snažan nalet želje pokulja u meni i proizvede trenutnu erekciju!

Dok sam joj dodavao kese, u vratima njenog stana, nagnuh se i dlanom dodirnuh njeno rame:

- I drugi put, rekoh smejući se.

Moj dlan nehajno skliznu i niz njene lopatice, a probuđena želja me preplavi. Iako nije bila moj tip žene, neki neobičan seksepil je kuljao iz nje.

Čim sam ušao u svoj stan, uleteh u kupatilo i izdrkah, misleći na to kako bih je svojim velikim telom verovatno smoždio u krevetu.



*

Vrebao sam je čitavog vikenda i kad kroz prozor primetih kako dolazi odnekuda, istrčah iz stana, najavljujući ženi da idem po pivo, pa ženicu dočekah pred ulazom.

Nisam imao pojma s kime živi, kako se zove... Ništa. Privlačila me je na neki neobjašnjiv način.

Ovog puta nije imala kese, samo veliku torbu. Bila je neznatno našminkana, kao da je s prijateljicama upravo bila na kafi. Nasmeši mi se, pa obori pogled, ćutke.

Stadoh tik uz nju u liftu. Oslonih dlan o njeno rame i nehajno, iako su u meni divljale oluje strasti, nekako prozborih:

- Lep dan danas.

Ona samo klimnu glavom.

Izađosmo zajedno, jedno uz drugo i ja je, već po navici, ispratih tih nekoliko koraka do vrata njenog stana. Dok je prebirala po torbi tragajući za ključem, nežno prislonih svoj veliki, vreli dlan na sredinu njenih leđa:

- Ženska torba je crna rupa, rekoh, drhteći i tek za par centimetara spuštajući dlan naniže, niz njena leđa.

Ne obazirući se na moj dodir, ona konačno pronađe ključ. Moj dlan je počivao na njenim leđima sve dok je otključavala.

Kad otvori vrata, nesigurnno zastadoh, a onda ćutke koraknuh za njom...



*

Skuvala je kafu i pred mene postavila čašicu rakije. Sve vreme sam je gledao opčinjeno. Obična ženica, kakvih je na milione, pomislih, uopšte ne obraćajući pažnju na njen stan, nameštaj, ili bilo koji drugi detalj.

Konačno i ona sede za trpezarijski sto, naspram mene.

- Rakija je domaća, reče tiho.
- Ne pijem rakiju, tiho se i sam nadovezah, ali ako je tako...

Sunuh sadržaj čašice u grlo, pa se zagrcnuh. Bila je prejaka.

I ona poskoči dok sam kašljao, presamitivši se uz sto. Gledala me je preplašeno.

Kad nekako povratih dah, ne razmišljajući o posledicama, stadoh joj iza leđa, oslonih se čitavim telom o njeno i otpozadi nežno poduhvatih preko odeće njene sise. Sve vreme ćuteći. Bio sam toliko siguran da me neće odbiti, da na to nisam ni pomislio.

Nagnuh se da je poljubim u vrat.

Ona uzdrhta, ali nije se pomerila. Ćutke prihvati i moje poljupce, pa i sve snažnije stezanje još uvek čvrstih sisa.

Iako znatno niža od mene, ženica je sigurno već mogla da uz svoja leđa oseti moju snažnu želju.

- Želim te, šapnuh drhtavim glasom, sve grublje je grabeći u čvrst zagrljaj.

Uzeo sam je tu, uz trpezarijski sto.

Oborio sam joj gornji deo tela na sto, zadigao joj suknju, smakao gaćice u stranu s neočekivano čvrstih guzova i zavukao joj u prevrelu, obilno vlažnu, dlakavu pičku.

Dok sam je jebao dugačkim i snažnim prodorima, tiho je stenjala. Učini mi se u jednom trenutku da je svršila, ali nisam bio siguran.

Izvukoh ga nekoliko sekundi pre nego je sperma pokuljala, pa čvrsto stisnuh vrh glavića, nespretno i u magnovenju gledajući gde da prolijem nabujalu reku sperme.

Kao u usporenom filmu, ona okrenu glavu prema meni, i dalje nagužena preko stola, pa se u trenu shvatajući situaciju, brzo pridiže, kleknu uz moje prepone i otvori usta...



*

Jebao sam je još jednom, ovog puta u njenoj spavaćoj sobi.

Njeno punačko telo je nestajalao poda mnom dok sam je gazio iz sve snage joj šireći noge. Ovog puta gola, bila je lepša nego što sam se nadao. Njene sise na mojim oznojenim grudima su proizvodile lepe senzacije, čvrste bradavice su mamile da ih uzmem u usta.

Sve vreme je ćutala, zatvorenih očiju primala moje prodore samo povremeno tiho stenjući.

- Svršiću u tebe, rekoh tik uz njeno uvo.

Klimnu glavom, neznatno se tresući, kao da ju je upravo pogodio slabašan orgazam.

Kad sam se ponovo ispraznio, i dalje ležeći preko nje, čitavom težinom je presujući uz krevet, s dlanovima podmetnutim pod njene guzove i igrajući se njima tako što sam ih širio i skupljao, pa milovao njen anus srednjim prstom, upitah:

- Jesi li svršila?

Ona klimnu glavom, pa žmureći prošaputa:

- Triput...

Kad sam izlazio, zagledah se u njeno golo telo i, milujući joj nabrekle sise i natekle bradavice, neočekivano glasno rekoh:

- Dolaziću...

Nagnuh se da je poljubim, spuštajući šaku među njene noge. Pre nego što sam konačno otišao, dodadoh i:

- Volim depilirane pičke.

Iako se nisam osvrtao, bio sam siguran da je ženica još jednom samo klimnula glavom.



*

Setio sam se da kupim pivo, žena me je zapanjeno gledala kao da sam odjednom postao potpuno druga osoba.

- Ma, jebem ti gužvu. Svi su poludeli i kupuju kao da im je poslednje. A, na kasi opet onaj debil...

Ruke su mi drhtale dok sam odlagao pivo u frižider i po glavi motao film koji se upravo završio. Jebao sam debeljuškastu komšinicu! Ženicu! Koji sam ja debil! Živi pored nas, ko zna kakva je ludača, kakve probleme može da mi navuče na vrat. Kakav sam ja moron!

Te večeri sam dosta popio, bez prestanka premotavajući događaje iz susednog stana. Svakako je više neću posećivati.

Odluka je donesena i tek tad sam konačno zaspao.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlična i najpismenija priča koju sam pročitao na ovom sajtu. Vidi se po pisanju reči "seksepil" da ste profesionalci. Wink Radujem se čitanju nastavaka, a bacite pogled i vi na moje.

Korisnik

odlicna. cak i moguca Smile

Korisnik

Ovo je samo jedan malo duži uvod u ******** Ženice iz komšiluka, koje ćemo objavljivati u sledećim nastavcima priče.

Kao što smo napisali na početku prve priče ovog serijala - Mali i tetka Sneža, a što bi možda trebalo svaki put ponavljati, o običnim ljudima koje srećemo svakog dana najčešće ne znamo ništa, a mogu kriti šokantne, ponekad i mračne tajne.

Pokušavamo da malo zagrebemo u taj tajni, nedostupni život, jer smo sticajem okolnosti imali priliku da u njega zavirimo...

Hvala Silvi.

Korisnik

Odlicna prica, prava profesorska samo nekako kratka i nezavrsena za vase price ...hmm