Moj flashing

Tada nisam ni znao sta je "flashing" a strast prema pokazivanju je krenula jos tada kada sam upoznao tetka Zanu spremacicu koja je zivela sa svojim suprugom i decom u zgradi sportskog centra gde sam trenirao. 

Vreli tus je uvek bio poslastica nakon treninga tako da sam uvek bio medju zadnjima koji izlaze iz svlaconice, tetka Zana nas je uvek pozurivala da bi zakljucala salu za vezbanje i ocistila za nama ali cesto je ulazila u svlacionicu i otvarala vrata kupatila kako bi se uverila da li se neko jos uvek kupa. Iskreno sa svojih cetrdesetak godina meni je tada kao pubertetliji delovala kao neko kojoj ni grupnjak sa nas deset kuronja ne bi smetao. 

Vizljasta, sa ne velikim sisama i dobrim dupetom pocela je da me pali svojim iznenadnim pojavljivanjem da sam poceo da pravim startegiju za nju kako da joj pokazujem nadrkani kurac (kao slucajno). Prijalo mi je da je sacekam dok ne udje u kupatilo da vidi ko je ostao, a zna da sam obicno to uvek ja i uvek me kao uhvati kad ga nadrkavam a ja kao nesto da je pitam, gledam je u oci, pricam i drkam, covece koji trip,cim bi se okrenula da izadje svrsio bih istog trenutka.

Interesantno nisam bas nesto imao ambiciju da je jebem zabavljalo me ovo pokazivanje i drkanje ali mi je jedne veceri bez puno reci prislai sela na klupu u svlacionici uzela ga u usta gotovo halapljivo, gledala me sa nekim cudnim sjajem u ocima i sisala kurac dok joj nisam usta napunio spermom.  

- Ajde mali pozuri moram da zakljucam zgradu-rece mi tiho i pomilova po kosi, kao da se nista nije desilo. 


Kategorija:
Strejt erotske priče