Sedam dana sa Nemanjom

Ova priča je u potpunosti istinita i opisuje početak viđanja sa momkom sa kojim smo se viđali skoro dve godine. Za potrebe priče moje ime je Marija, a moj partner je Marko. Momak kog smo upoznali ovde je za potrebe priče - Nemanja. Takođe, da bi na najbolji način opisali naša zajednička osećanja i ono što se događalo, opisujemo sve, iako u nekim momentima ja nisam bila prisutna (delove priče je napisao Marko).

Sećam se da je bio petak i to deo noći kada su svi već negde u gradu u provodu. Marko i ja smo te večeri došli sa večere i odlučili da ostanemo kod Marka u stanu. Ulogovala sam se na KZO i naravno da sam razgovarala sa raznima predstavljajući se kao Marko. Iako je Marka to nerviralo, meni je uvek bilo zanimljivo da pričam sa tipovima koji se foliraju da nas žele oboje, a koje je tako lako provaliti da lažu. Oni ne umeju da opišu ni običan oralni sex sa Markom bez mog prisustva (a naravno da umeju i žele da opišu kako mi ližu macu bez Markovog prisustva). Naravno, većina ima lepe kite, a neki i savršeno izgledaju. Međutim, momak koji nije dominantan i ne želi i Marka i mene u potpunosti i na isti način (a Marka čak i više od mene) nije za nas.

Bila je ponoć kada se Nemanja pojavio. On je pisao nama prvo. Nije imao nikakva iskustva sa tipovima ranije, a bio je sa dva hetero para uz minimalni kontakt sa tipom. Rekao je da je imao mnogo devojaka i da je sa mnogima od njih bio izrazito dominantan. Opisao je dominaciju prema njima i to nam je pokazalo da ima mašte više nego mnogi drugi tipovi. Odsustvo ranijih iskustava sa bisex parom ili sa tipom nije nešto što nas nužno odbija, ali prenemaganje oko toga jeste. Nažalost, Nemanja je počeo tada da se prenemaže kako ne zna da li će moći sa tipom tj. koliko daleko će moći da ide sa Markom. To mi se nije svidelo i bila sam prilično gruba u odgovorima , jer je to deo koji nikad ne mogu da razumem kod balkanskih muškaraca.

Što se drugih stvari tiče, bio je zanimljiv. Imao je blizu 30 godina, ali već brak iza sebe, bio je bivši profesionalni sportista koji sada ima neki svoj biznis. Imao je stalnu devojku, dosta obaveza (kao i mi) i veliku želju da stvari budu kvalitetne i jednostavne.

Vrlo brzo je i poslao slike kite, face, video snimke na kojima je sa devojkama itd. Bio je zaista veoma sexy i Marko i ja smo se napalili i imali sex gledajući ga i čitajući ono što nam je pisao. Naravno, Nemanja je svo vreme mislio da se dopisuje sa Markom, iako sam svo vreme komunicirala ja. Strpljenje me je izdalo kada je on (kao i gotovo svi na KZO) počeo da prosipa sumnju da smo par i da dovodi u pitanje da li ja postojim. To me je sasvim smorilo.

"U njemu ima potencijala, ali je on i dalje daleko od onoga što nam treba. A i znaš da me debelo smaraju likovi kojima treba da dokazujemo da postojimo" - rekla sam i otišla da spavam.

Tada nisam znala da je Marko te noći nastavio da razgovara sa njim. To se nastavilo i narednog dana.

***

Tek u nedelju oko podneva sam pročitala sve njihove razgovore i delovalo je kao da se Marko mnogo bolje kapira sa Nemanjom nego ja. Palilo me je da čitam šta bi sve njemu Nemanja radio - od grubog napušavanja svuda po stanu i van stana, do igrački (za neke nisam ni znala da postoje), do vezivanja, role play, spankinga i još mnogo toga čega ne mogu da se setim. Bila sam impresionirana maštom nekog ko nikada nije imao iskustva i palila me je gomila Nemanjinih ideja koje je želeo sa nama kao parom, a i sa Markom posebno. Na rečima je delovao idealno, kao brutalni dominator koji će nas dresirati i potpuno razbijati oboje na duže staze i terati na sve i svašta. Delovalo je da bi Markovo grlo i moja maca veoam stradali. O guzama da ne govorimo.

"I dalje mislim da će nas nekako ispaliti, ali ako si tako siguran, vidi se sa njim" - rekla sam Marku u nedelju oko podneva.

Nastavili su da se dopisuju, a onda je Nemanja (pomalo neočekivano za mene), predstavio neke svoje uslove Marku:

"Razmislio sam i ovo je ponuda za vas (uzmi ili ostavi). Hoću da se vidim nasamo sa tobom koliko god mi puta bude potrebno da bih skapirao koliko daleko mogu sa tipom. Bez toga ne znam kako ću funkcionisati sa oboje. U tim viđanjima nema analnog seksa i tako će ostati sve dok Marija ne bude rekla da želi da ti razbijem rupicu. Moraš biti spreman i na više puta u toku dana, ali glavni uslov je da moraš sve što hoću, kako hoću i kad hoću (ne samo u tvom stanu, nego i u kolima, mojoj kancelariji itd). Ne tražim da razgovaram i vidim se sa njom, ali Mariju moraš o svakom detalju da obavestiš."

Sve ovo me nekako napalilo i po prvi put sam pomislila da je Nemanja idealan tip za nas. Već sam zamislila kako se Marko i ja ljubimo preko njegove kite, kako nas oboje puni dok smo jedno pored drugog na krevetu, uz sve ono šamaranje, role play, spanking, spit i vezivanje o kome je pričao. Sada sam već mogla da zamislim da je on pastuv koji će posedovati nas oboje. Osećala sam se čudno i gotovo stalno napaljeno imajuću u glavi bezbroj mogućnosti koje se otvaraju. Pogrešno sam procenila Nemanju - delovao je kao jedan od mnogih bezveznih na KZO, a ustvari je on odlično procenio sve - naročito ono što mene pali.

***

Dogovor je bio da Marko bude totalno čist i totalno go, pored otključanih vrata u stanu. Prema onome što mi je kasnije Marko ispričao, Nemanja je bio u minut tačan, ušao je i prvo Marku udario dva šamara, dirao ga svuda po telu rekavši mu da mu je prva "muška drolja", ali da će od njega napraviti "najbolju drolju" od mnogih koje je imao. Dirao ga i šamarao dosta po guzi, a prstima naročito istraživao rupicu. Na svako Markovo negodovanje usledio bi nov šamar. Prislonio je Markovu glavu uz farmerke da oseti koliko je napaljen. Napušavanje je krenulo odmahu hodniku, uz šamare, vezivanje ruku, pljuvanje i udaranje po rupici. Nemanja mu je stavio svoj kaiš oko vrata, odveo ga u sobu. Obilazio je oko njega, napušavao, a zatim mu naredio da ustane i skine ga. Kada ga je Marko skroz skinuo, Nemanjin ponos od 19cm je bio tvrd kao stena. Uhvatio je Marka za vrat i rekao mu:

"Ti si mi prvi tip, ali nemoj da te moje neiskustvo zavara. Sa tobom idem dalje nego sa bilo kojom ribom. Marija i ti ste moji, a ti naročito".

Bacio je Marka na kolena, nastavio grubo napušavanje do suza. Markovi obrazi i guza su bili totalno crveni od udaraca, a guzu mi je istraživao prstima. Zabranio je Marku da mu se diže kita, ali ju je dirao i gnječio svo vreme. Uključio je TV i dok je gledao utakmicu (ili bolje reći ponekad pogledao kao deo cele situacije), on je razbijao Markovo grlo. Na kraju mu je svršio po licu, izvadio povez za oči, a onda slikao i poslao sliku na naš zajednički telefon:

"Znam vrlo dobro da i ti čitaš sve poruke, a ne samo Marko. Pogledaj kako ti dečko izgleda posle prvog susreta. Zamisli kako ćete on i ti izgledati posle 10. Zar i dalje misliš da nisam dovoljno dobar za vas?"

Ispod je bila slika Marka, sa povezom preko očiju, totalno crvenih obraza (od šamara), sa kaišem oko vrata i spermom po licu, a iza se videla fudbalska utakmica. Zatim je stigla i slika Markove guze (ponovo crvene), sa rupicom koju je Nemanja takođe tretirao prstima i kaišem.

Iako sam odavno sebi priznala da je Nemanja idealan za nas, nisam to mogla da priznam njemu. Odgovorila sam:

"Nije loše, ali potrudi se još više i u skladu sa svojim uslovima". Kasnije sam saznala da su ga moje reči razbesnele, ali i naložile za dalje.

Prema Markovim rečima, tada je svršio još dva puta, a zatim otišao. Naredio mu je da mora biti spreman na bilo šta što bude dalje zahtevao. Te večeri je zatražio Marku da siđe ispred zgrade i uđe u kola. Usledilo je napušavanje na mestima na kojima je to bilo moguće, ali bez završnice. Na kraju je (uplašenog) Marka odveo u (poslovnu) zgradu u kojoj su mu bile kancelarije. To zabranjeno voće ga je dodatno ložilo i kada su ušli naredio je Marku da se skroz skine, stavio mu ponovo kaiš i nastavio spanking, napušavanje, spit i dresuru koja je postajala sve grublja i jača. Kao i prošlog puta, na zajednički telefon mi je stigla fotografija "dresiranog" Marka koji je umazan i nagužen na kožnom kancelarijskom trosedu sa rečima:

"Da li je sada bolje? Ovde ćeš i ti uskoro biti sa njim"

Bila sam zaista impresionirana, ali sam odgovorila:

"Bolje jeste, ali nisam impresionirana".

***

Dani su brzo prolazili, uz česta i veoma maštovita viđanja Marka i Nemanje, uz izveštaje meni od strane obojice. Bila sam jako napaljena zbog svega što mu Nemanja radi, ložila me je njegova mašta, muškost, činjenica da nema iskustva a ovako bez zadrške "gazi" u nova iskustva. Za mene je to pravi i odlučni muškarac. Markov i moj sex tih dana je bio izuzetan i uvek počinjao razgovorom o Nemanji i njihovim viđanjima. Postajala sam nestrpljiva. Želela sam konačno našu trojku i da nas Nemanja oboje ime, baš onako kako piše na našem profilu. Sve se uklopilo, bila sam sigurna da ne želi samo mene, da ima dovoljno mašte, da je zaista totalno dominantan i divlji.

***

Bio je petak. Marko se ponovo video sa Nemanjom u stanu. Međutim, posle sat vremena, uz sliku na kojoj je Markova guza crvena od šamara (a naročito rupica), stigla je i poruka:

"Dođi, čekamo te. Skini se i stavi oko vrata pre nego što uđeš u sobu" - a zatim je usledila slika povodca na komodi u predsoblju.

Spremila sam se što sam mogla brže. Bila sam potpuno uzbuđena i željna svega. Ušla sam u otključani stan, skinula se skroz i stavila povodac kako je naredio. Sam ulazak u sobu pred nepoznatog muškarca i to gola sa povodcem bio je eksplozivna mešavina straha i uzbuđenja. Marko je bio nagužen na jednoj fotelji, upravo onako kako sam videla na fotografiji, umazan od Nemanjine sperme i tretmana, a Nemanja totalno go i naložen u drugoj.

"Klekni" - naredio je, a ja sam to i uradila bez reči.

Ustao je i uhvatio za povodac prvo mene, pa onda i Marka, vodeći nas na pod pred njega i njegovu nabreklu batinu.

"Konačno vas imam i konačno dobijam ono što piše u profilu"

Pogledom je pokazao da se ljubimo preko njegove kite, što smo Marko i ja uradili. Retko je tog dana udarao šamare, jer smo vrlo dobro znali šta i kako treba, tako da grešaka nije bilo. Krenuo je sa veoma grubim napušavanjem dok nas je držao za povodce, naredbama ko šta treba da liže i raspoređivao nas je svo vreme. Naravno, Marko je mogao njegovu celu kitu u grlo, dok sam ja bila mnogo lošija u tome. Uvek je svršavao od tucanja Markovog grla, ali je isto tako bio oduševljen mojom macom, mojim jahanjem na njemu dok su njegovi (blaži) šamari upućeni prema mojim grudima i obrazima. Ne postoji nijedna poza koju nije voleo i koju nismo probali. Nema smisla opisivati ih jer smo ih probali sve.

Naravno, kao i svaki agresivni dominantni tip, uvek je želeo da nam svrši po faci i da se Marko i ja ljubimo.

A analni sex? Kako je tretirao naše uske guze? Da li smo nekada imali još jednu devojku ili momka sa nama? To su tek divlje priče možda za neki drugi put.

Za one koje zanima - sa Nemanjom smo se prilično redovno viđali skoro dve godine i svima nam je bilo opušteno i lepo. I danas smo u kontaktu sa njim, ali on više ne živi u Srbiji pa viđanje baš i nije moguće.

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Zanimljiva prica

Korisnik

Mastovito i za svaku pohvalu!
Veliki pozzzzz
Devil Heart

Korisnik

Milion je ovakvih priča, istih, hladnih, opisuje seks kao da piše uputstvo za frižider. bez duha, usiljenog stila koji ne shvatam kako vam ne dosadi.

Korisnik

"Nema smisla opisivati ih jer smo ih probali sve." Koji debilizam pa što onda pisati

Korisnik

Veoma uzbudljivo i inspirativno ..verujrm da svaka zena i muskarac mastaju o tome. Kada se nadju troje za isto too je too..

Korisnik

Odlicna prica. Napisite jis neku u slicnom stilu

Korisnik

Prelepo

Korisnik

Savršeno - volim kad je par u igri i kad oboje vole kurac i uživaju na pravi način - bravo za ovo iskustvo - oboje ste me jako napalili ...