Julsko veče

Nesnosna je vrućina. Mozak radi na minimumu, ruke traže kako da se rashladiš. Jebeš ovih par dana godišnjeg kad ih provodim ležeći u kući ko oboreno stablo, ne mogu da mrdnem kamoli da se pridružim ekipi na bazenu ili nekoj kućnoj žurki, možda bih mogla tek posle ponoći a normalan svet se do tada ili napije il spava.


Gori nebo,gori zemlja, a u meni kao da se nešto ugasilo i čekam neki znak,za nešto nepoznato, nešto novo,zanimljivo da me malo trgne iz kolotečine. Osećaj da već dugo sama pravim sebi neki ugođaj, pozovem nekoga i bude nam ok,a ostaje neka praznina, kao da je pogrešan korak bio, čim se zavvrši pokajem se što smo se i našli.i tako svaka inicijativa propada da mi se više ništa i ne planira.


U pauzama od tog ludila kuckam se sa Kasijom da prekratim vreme,ponekad i do jutra se dopisujemo, navijala je da mi uspe s nekim likom s kim se već dugo klackam tamo vamo,onda sam sama sve zasrala ali nisam htela da joj kukam,jedno vreme bila u kurcu i nisam joj pisala pa je mislila da više neću s njom ništa da delim,a meni je samo bilo dosta svega.


Kad sam joj se javila ona se nešto povukla,kao da je sada pažljiva i bez obzira na prijateljstvo više neće da mi daje više nego što dobija i u pravu je. Ali neću da je izgubim i sada ja pokušavam,a ona sve dalja, kaže mi da izlazi i samo nestane iz konverzacije. A ja i dalje nasukana, ne idem nikuda i sve više me sve nervira.


Tu noć sam joj svašta pisala,kako je bezobrazna i kako me je i ona ostavila,jedina koja je trebalo da me razume, baš sam bila nervozna i slala niz poruka na viber u četiri ujutru, nek popizdi uopšte me ne zanima.


-U jbt.Ovo je zvučalo kao da smo u vezi, Tanja!-stigao je odgovor oko pet kad je već svanulo,a ja još ne mogu da spavam.


-Nek je zvučalo,jebe mi se.


-Pa tu ti ne mogu puno pomoći,mogu da pokušam haha-odgovara odmah Kasi.


-Šta buncaš sad? i gde si bila?


-Ma kod Cvrleta na kafu otišla oko 11 pa se odužilo.


-Ma nemoj...


-Šta je jesi ljubomorna?!-stavlja i niz smajlića.


-Da znaš da jesam! Ja ovde nemam s kim da pričam,a ti se tamo jebeš s nekom budalom.


-A ja te sprečavam da se ti jebeš? Daj Tanja, koliko nam je godina,nekad si ko dete majke mi.


-Znači bila sam u pravu...


-Za Cvrleta? Stvarno mene vidiš s njim? Baš me ne znaš...


-Pa i ne znam te. I ne želim da te znam!


-Ajd ovako. Iskuliraš se i odspavaš. Popodne kad se probudiš, dođeš lepo da se upoznamo pošto me ne znaš. Čekaće te hladno vino, ja i duga letnja noć.


Na ovo nisam odgovorila. Smučilo mi se to licemerje. Prvi deo saveta sam poslušala. Probudila sam se oko 3 kad je bila najveća vrućina, samo što se nisam ispovraćala i od novog dana i od jutrašnjih poruka.


Stvarno je ni ne znam, otpale smo u gradu par puta s ostalima, sve ostalo smo onlajn komunicirale, ona mi poslala zahtev za prijateljstvo i tada je skroz bila drugačija, znate ono kao kad neko folira pa je s tobom fin na neviđeno u porukama,a kad ste u društvu i ne primećuje te i vidiš da je pričljivija s drugima.


Kopkalo me valjda, zbog svega što smo podelile tih par meseci, pomislila sam da mi je prijatelj, pa ću otići do nje baš da vidim jesam li i u vezi nje pogrešila kao sa onim likom.


Nisam znala gde tačno živi i bila je sva hepi kad je skontala da ću doći,nazvala da mi objasni taj deo na izlasku iz grada, da ne omašim kuću jer je zavučena i odvojena. Jbg ići ću taksijem onda možda oni bolje znaju pa da ne omašim.


Odrao me taksi ali je vredelo. Jeste da smo se gubili neko vreme ali stigli smo u Kasijin kraj. Nazvala sam je da kažem da sam ispred nekog drveća kao da je šuma ispred mene.


-E da da, tu si. Prođi kroz taj šumarak,sa čistine će se videti kuća.


Taksista mi je mahnuo u fazonu ajd srećno ti bilo u toj nedođiji. Krenula ja da bauljam kao da krčim put,već mi nešto igra u stomaku,koja budala može živeti ovde toliko kilometara od grada.


Dok sam izašla iz šumarka oblio me znoj kao da se nisam danas kupala,srećom sam obukla crnu haljinicu na bretele pa crno nije pokazivalo vidljive fleke,vidim sad i kuću obraslu zelenilom,imam još da hodam, ako se ne osuši znoj do ulaza onda ću samo umreti od tog pakla i naći će me u tim oranicama koje još treba da pređem,dobro je da sam bar u patikama.


Izašla je kad sam već bila kod kućne ograde. Nije mrdala ni da me pita koliko sam se skuvala,naslonila se na ogradu sa nekim uvrnutim širokim osmehom. Znoj mi je lio sa čela.


Kako sam joj prilazila gledala sam u nju,a oči su mi bile kao u fotomorgani, ili je vidim kristalno ili mi se skroz zamagli. U blizini sam zastala. Da, to je ona,a ipak mi je sad opet nešto drugačija. Ništa se vidljivo nije promenilo i pitam se koji mi je kurac u glavi,mora da je ta stalna nervoza i vrelina.


Ona nasmejana,kako se penjem uz stepenice osmeh se sužava. Viša je od mene skoro za glavu, bela kao da sunca ne vidi u toku godine,kao nenačet sir izgleda, ali ipak se i ona razgaćila, zavidim joj, a može i gola da ide, u svojoj je kući,još je niko i ne vidi okolo na par kilometara.


Nosi neki izbledeo crveni šorc kao da joj je od starijeg brata, gore šlampava bela atlet majica,kao da je trenirala a ne da dočekuje goste. Sve na njoj visi jer je mršava,ali opet ne anoreksično nego kao zmijica, grudi negde potonule kao da ih nema,oko nje mlate pramenovi isprane rozikaste kose do dupeta.


-Uh što si se skockala za mene-rekla mi je uz poljubac u obraz,primetila sam po tome koliko je ona hladna a meni prevruće.


-Ma vidi na šta ličim-odbijam tu sumnjivu igru i hladim se povlačeći haljinicu na sve strane,patike i noge su mi prašnjave od one njive.


Neverovatno je ali ovako prvi put uživo nasamo sa njom odmah me je spucao neki naboj koji ne mogu da objasnim,samo sam odjednom na nekom sluđenom polju se našla gde mi ništa nije jasno,a sve me zanima.


Razgledam po njenom dosta otkrivenom telu blago naježene sve moguće kratke svetle dlačice koje se jedva i vide,samo ih ja sad zumiram nekim novim duplim vidom i krećem se po njenoj terasi kao opijena od njenog prisustva i opšte vrućine.


-Ostaviću te da se osvežiš,kad uđeš kupatilo je odmah levo-brzo je rekla i nestala u kući,ja sam ostala par minuta da sedim na onoj stolici ispletenoj od pruća, da dođem malo sebi.


Smogla sam snage da uđem,kako sam zakoračila u kupatilo i videla već napunjenu kadu mlake vode koju mi je pripremila,haljina je samo kliznula sa mene,prašnjave patike sam bacila s ulepljenih stopala kao i brus i gaćice, sise mi se znojave jedva odlepile jedna od druge, i samo se potopila cela.


Ležeći i hladeći se fino mislila sam da i nije tako loša,mislila je na mene i znala kako će mi trebati ovakvo osveženje, biću kao nova, pa ću trezveno nastaviti dalje da se malo ispričamo bar i da mi bude lakše.


Odjednom su se vrata otvorila širom kad sam se pokrila rukama gola u vodi da sam isprskala valjda sve pločice i celu prostoriju od šoka,a to može biti samo ona pa šta ako me devojka vidi bez odeće.


Ali je kroz vrata se pružila samo njena bela ruka,držeći neko parče suve odeće,znala je da je sve na meni bilo mokro i ostavila mi to na veš mašini pored. Počinje da mi se sviđa ta pažnja,a iz vode mi se još ne izlazi. Kada je prostrana i potapam se duboko kao da ronim.


Na prostoru oko kade su poslagane dogorele i još čitave debele sveće,sve crne i tamne,ljubičaste i plave, gledam ih i lepe su mi,znam iz poruka da je u tom nekom fazonu i da ih voli ali ovo je nenormalan broj sveća na jednom mestu,prava romantika ko zna s kim se jebe u ovoj kadi, pomislim a malo sam i napaljena od takve zamisli,ipak samo se brčkam ,uživam što sam prodisala i što se osećam čistije.


Celo kupatilo liči na neku disko prostoriju u kojoj se može živeti ili bar đuskati,sva je šarena, s peškirićima žutim, crnim i crvenim, pločice su zelene i roze prelivaju se u još par nekih neodređenih nijansi, zavesa za kadu skroz crna a uz staklo velikog ogledala polepljene su neke iscrtane ruže,stikeri sa belim lobanjama i srcima u raznim bojama kao da je lepilo dete ili ludak,ne znam šta me je snašlo i kakav je tek ostatak kuće, upoznajem vlasnicu kroz ove čudne detalje.


Prošlo je skoro sat vremena dok sam se ovako kupala,mazala nekom mirišljavom kupkom od bora od koje mi je sve mirisalo na šumu i nisam mogla da prekinem. Sigurno se pitala da li drkam u vodi koliko me dugo nema,konačno sam ustala i obrisala se,pa iznenađena obukla istu onakvu crnu haljinicu kakvu sam skinula.


-Kako to da imamo iste haljine?!-zatekla sam je u drugoj,prostranoj sobi, za velikim stolom i osam stolica oko njega a na jednoj je sedela Kasi i otresala pepeo cigarete u masivnu rezbarenu metalik zlatnu pepeljaru.


-Ma to više ne nosim,zadrži je-odvratila je.


-Što? Baš bi ti lepo stajala,bolje nego meni!


Samo me je prostrelila vodeno plavim očima kao da sam je smrtno uvredila. Izgleda moram da pazim šta pričam,na njenom smo terenu,daleko od civilizacije.Izgleda deset puta snažnije od mene,ja sam se malo i ubucila za svoj ukus i zanemarila vežbanje, a tek naspram nje tako zategnute i koščate izgledam sebi kao neka snaša sa salaša.


Primećujem da me upravo to privlači,sirovost njene energije,što je na rečima škrta i odsečna skoro pa brutalna,a na delima nežna i hoće sve da ti ugodi. Njeno nešto bespolno ,kad me pogleda ne gleda me samo žena iz nje.Hladnoća kojom pleni,a ta šarolikost oko nje,šarene prostirke po kaučima, staze pod nogama,sveže cveće u vazama i hipi dekoracije po sobi,totalno odstupaju od nje kad je pogledaš kako sedi raskrečenih nogu kao muškarčina.


Nemarno puši svoju cigaru držeći je u levoj ruci između palca i kažiprsta kao neki kamiondžija kad napravi pauzu na nekoj pumpi. Videla sam da se samo kratak džoint tako drži,a ko zna i kakav je to opojan duvan,definitivno je nekog neobičnog mirisa.


Uvek joj je poslednji dim nervozan i čujan,produva ga ljutito pola kroz usne pola kroz nos, kao pod nekom tenzijom gašenja,završetka ili kao da je besna,opušak skoro da zgužva kad ga ispuši do panja i samo noktom odbaci među ostalih tridesetak pikavaca.


Ipak u sobi se oni ne osete,miriše sve na neke divlje trave i teške parfeme. Zavodi me nečim ta atmosfera,sad kad sam konačno oporavljena udišem sve to novim plućima,polako iz tašnice vadim i svoj Karelia Slims da joj se pridružim. Nisam sela pored nje,što vidim da ju je malo začudilo, razdvaja nas ogroman sto i gledamo se kao da se stvarno prvi put vidimo.


-Pa gde je to hladno vino?-našalim se


-Nisi još spremna,umorna si.Prvo malo da se okrepiš-kaže mi i otkriva na stolu pod nekim belim platnom posude s hranom.


Objašnjava mi kako ona sama sve to pravi,neke zdrave proizvode bez masnoća.TO mi i treba,poviknem i probam nekoliko tamnih peciva preukusnih, osećam u njima lan i bundevino seme,bezbroj još ukusnih semenki ,a godinama nisam jela tako fino hrskavo integralno testo.


-Odlično je,što kažu možeš se udati!


-Ah,pored takvog umeća pre ću se oženiti! Ja sam ti sam svoj majstor za sve-dobaci ona,a vidim mnogo je bolje raspoložena,da li zato što je hvalim il što sam se i ja opustila. ..


-Ako svakog...i svaku ovako hraniš kako se nisi oženila već,


-Ah Tanja...svi prođu kao promaja.Daleko im je,a meni je ok ovako,sama u divljini, nikome ne služim,ništa ne tražim,ko god naiđe dobro je došao.


-A Cvrle jel naiđe?


-Ma jebo te Cvrle.


Ustala je i pružila mi ruku.Držala je u vazduhu dok nisam ispružila svoju. Hladan dodir sad je bio nešto življi i prijatniji. Moja vrela ruka u njenoj tankoj ručici,a jaka je da me na komade izlomi.


Povela me je u drugu sobu,dosta hladniju, sa dva kreveta po strani,a pored jednog su stajale tri flaše vina cedeći se od pare, očigledno izvađene sa dubokog hlađenja.


-Znaš,čudilo me što si me onako podržala da budem sa Zoranom, kao da je tvoja sreća zavisila od toga-rekla sam joj malo skenjano da vidim kako zapravo doživljava mene sa muškarcem.


-Naravno da želim da si srećna, zašto to ne bih želela?! , odgovorila je brzo kao da je napadam.


Sela je na krevet pored flaša,a ja na drugi, u sobi je svirala neka jednolična instrumentalna muzika kao dark jazz što se baš uklapalo sa okolinom,jer je i tu bilo sve neobično, zidovi njene sobe bili su prekriveni, valjda njenim, crtežima bez boja, samo olovkom crtanih,crno-belih aktova i nagih tela oba pola u različitim pozama.


-A ja eto tebi pokvarim što tako seruckam,a možda ti je stalo do Cvr...


-Ako ga još jednom pomeneš,pa ne znam... Neće biti dobro!,nasmejala se i prišla mi.


Pogledala sam iz sedećeg položaja u njenu visinu,kada je prebacila svoja dva duga pramena na moja ramena.


-Da vidimo kako bi ti stajala.


-Tvoja kosa?Pa ne znam...Ja sam tamnija.


-Bez obzira...Baš si slatka ovako.


-Inače nisam?


-Ma Tanja...Jesi svakako. I ne volim kad te zavlači tamo neki kreten poput tog tvog Zorana.


-Ali ja sam...zavlačila njega,to jest malo odugovlačila kad je prestao da mi se dopada,a nisam mu to odmah rek....


Stavila mi je kažiprst na usne i zastala sam tu na pola reči. Obasula je čitavu kosu preko mene i pokrila mi glavu.Lice mi se našlo na njenim grudima,osetila sam kako joj srce lupa. Blago sam pomerila obraze da joj pronađem te malene sisice, skoro bezuspešno. Protrljala sam uvetom nešto što je ličilo na tvrdu bradavicu.


-Hoćeš prvo vino ili mene?-upitala je vrlo direktno,na šta sam se zaledila od nespremnosti. Da me je to pitao Zoran ili bilo koji muškarac,sigurno bih se našalila,opsovala ga, promenila temu ili odmah pristala, ali ovo... samo sam zanemela.


-Vino će se zagrejati, a ti...-nekako sam rekla smotano.


-A ja ću ti se ohladiti!-vrisnula je u podsmehu,sipajući ledeno vino u dve čaše. Oko ivica su bile kriškice voća a duž njih po venčić od još neke aromatične biljke.


Razmišljam šta me čeka i ne mogu da verujem da Kasi planira ovo sa mnom. Istina je da je nisam znala,niti posumnjala. Čak sam jednom mislila da se zabavlja sa nekim našim drugom,tako se pričalo..I dok nisam saznala to njeno puno ime,valjda grčko,  u sebi sam je uvek zvala Kasandra zbog tog nadimka. Bilo je devojaka,često sam sa njima,  ali su one sve bile baš baš devojke, kao ja, ženstvene odnosno imale tu žensku ličnost i osobine. Kasi je kao da je pala sa druge planete.


Ignorisale smo oba kreveta i spustile se na pod. Vino je tako hladno bilo pitkije od vode.Namirisano biljčicama i ukusa voća koje se cedilo u čaše,opilo me je s prvim gutljajima da su mi naredni gutljaji postajali sve dublji i veći.


-Lakše malo ljubavi-nasmejala se,a plave oči su sijale nekim ludim sjajem.


-Otkud da me tako zoveš?.smejala sam se i ja,a celo me telo golica dok me samo tako gleda.


-Ko stigne ovako do mene po ovim uslovima i pretrpi šta je pretrpeo,namuči se, a onda uživa da mu lepo ugodim i dođe sa mnom u ovu sobu-taj je moj, Tanja.


Gledala sam u njene usne dok ovo mirno izgovaraju kao da je nešto obično i najnormalnije. Ova osoba kao da izvodi eksperiment hipnoze nadamnom. Gledam usne dok se pomeraju i jedva joj čujem reči kao da unapred znam značenje svake i da sam baš takve očekivala,a linija gornje usne tek se malo izdiže i shvatam koliko su lepe,pravilne i savršene, ne zna se da li je jači efekat opojnog vina ili nje,samo sam poželela da je ljubim,jako...i dugo.


Popile smo tri ili četiri čaše,ja možda i više kao da razbijam neku tremu bez veze,a ona je kao sve što radi to činila odmereno kao da joj je sve isprogramirano u glavi. Njene bele,duge i glatke noge bez posebnih oblina kao kod dečaka približile su se odjednom i omotale oko mene. Oči zasijale još luđe,usne sve lepše, vino sve jače.Zakikotala se kad i ja,licem u lice,ali me nije poljubila kako sam se nadala da hoće.


-Lezi. Ispruži se.


Shvatila sam ovo kao naređenje.I delovala mi je pomalo kao neka dominatrix,poželela sam da me podvrgne nekom od svojih izuma,da se sa mnom igra i kontroliše me,da me poseduje. Ali ne postoji opis za Kasi,bar ne među opisima poznatim svetu.


-Nisi mi donela neki suv veš,samo haljinu-nasmejala sam se ležeći dok je ona lagano uzdizala svoju haljinu na meni.


-I ne treba ti...-šapnula je i pogledala me ozbiljno i pohotno.


Mazila mi je butine kao da na njih sleću milioni teških leptira,hlade me, zagreju, uzbuđuju. Zna šta radi. Malo popusti ritam,pređe mi obema rukama preko golih kolena,sve do članaka,pa onda grubim potezima na gore, sve do pola butina,  kad poželim dalje,sve ostaje samo masaža drhtavih,nejednakih pokreta sa namerom da me izludi.


Osećam da sam prilično vlažna i ne znam kako je postigla da se od to malo igre toliko napalim,nisam preterano zagorela, bilo je redovno batinanje sa Zoranom,a ipak me je sve ovo dobro uspalilo još od šetnje šumarkom. Trebalo je da se pomučim da je dobijem,i to su mi sada bile najslađe muke.


-Ustani...-naredila je,pokazujući rukom da samo sednem.


Prišla mi je i privila se uz mene sa moje leve strane.Osetila sam konačno svu toplinu njenog zmijskog tela od sira i nemira i hiljadu aroma koje te zbune kad joj priđeš.


Približila mi se usnama na usne mazeći ih svojim dahom.Gledala je bez treptaja kao iz dubine mora u moje zenice.Nisam smela da se pomerim,htela sam da sve prepustim njoj.


-Mmm,kako je lepo...-pipnula je moju levu ušnu resu i počela da se prstima njom igra kao dete.Malo me je golicalo a malo mi bilo neobično i smešno.


-Tako je meka,školjkica.prelepa je-migoljila se sve jače uz mene,mazeći mi uvo najpre sasvim nežno,pa sve jače,njeni prsti bili su svuda kao da mi je uvo veće od glave,već me je nadražilo previše i htela sam da ga odmaknem,a ona mi samo opet stavila kažiprst na usta.


-Ššššš...Pusti me..-i krenula je umesto prstima sada jezikom da se igra. Jesi li pomislila koliko se bilo koja tačka uzbudi ako joj se dovoljno posvetiš?pitala je. Nisi,pa da...Nije te tome Zoran učio sigurno-začepila mi je uvo mekoćom vrućih usana,a njen jezik je nežno mazio samo dno,kretao se klizeći po mojoj bubnoj opni da sam htela da poludim od miline.


Ruka joj je razgrtala moje grudi,meseći ih pod uskom haljinom kao da će ih nekud sa strane progurati a one su zbijene i samo se više zbijaju i muče u uskom prostoru dok ih Kasina nemilosrdna i snažna ruka pritiska i pomera,gnječeći mi bradavice kao da će mi pokrenuti mleko koje nikad nije procurelo.


Kad me uzbudila van pameti,osetila sam hladan dah vazduha na uvetu posle tog vrelog lizanja i cmakanja. Stotinu stvari mi je prošlo glavom koje bih ja radila njoj,ali ovaj prvi put samo hoću da budem u njenim rukama,da vidim šta sve to ume,a iznenađuje me iz minuta u minut.


-Pretpostavljam da nikada nisi uporedila kurac i ruku,mušku ili žensku?-pogledala me je ispitivački kad sam se malo pridigla i osvestila.Pitala sam se je li i ona vlažna ili me ovako samo loži i zajebava.


-Nisam,ne...Pa u čemu je razlika?upitala sam kao poludebilna.


-Kakva razlika?!


-Pa između muškarca, to jest,kurca i... Tebe.


-I nije neka,sem što mene nećeš zaboraviti-poljubila me je prvi put u usta i brzo se odmaknula.


-A ruka?


-Ah, ruka... Rukom svašta radiš,rukom se umivaš, prinosiš hranu, prstima se hvataš za najfinije ivice,sitne predmete i detalje...Rukom žena veze,upravlja finom iglom,u ruci su veliki pokreti plesa... rukom se slikaju remek-dela... Rukom se miluje. A kurcem jebe i piša.


Dodirivala me je po listovima nogu dok ovo govori,opet sasvim tiho i hipnotički.


-Ako govorimo o ruci, ako poredimo, ona je nežnija od kurca,intimnija...Ne pereš kurcem svoje lice,ne dodiruješ kurcem tako delikatne stvari...kao ja tvoje sada...


Bila je nadomak mog nabujalog klitorisa koji se ceo zatresao pre nego što ga je dotakla. A onda je nastavila da ga gnjavi i hvata dok se migolji i beži joj, širila sam noge kao kurva da ga bolje zgrabi,ne znam da li u tom trenu i nije htela da napipa što treba,više me je podsetila na Zorana po toj grubosti.


Onda mi je ničim izazvana prebacila donji deo haljine preko svoje glave,i uvukla se baš kao zmija pod uskom haljinom pravo do centra mene,zaronila između nogu koliko sam šire mogla da ih otvorim,laknulo mi je kada sam osetila da mi je ceo klitoris ušao u njena usta.


Nagonski sam krenula lagano da ga ispružam ka unutrašnjosti,a kako se i ona propinjala da ga što dublje obuhvati,počela sam da se pomeram brže kao da je njime dojim dok me ona celu liže,tako da je veoma brzo pronašla pupoljkom od usana glavicu klita i počela da ga sisa kao višnju,uzdisala sam kao nikad pre, kakav Zoran kakvi bakrači i jebači,kakve sve devojčice pre nje...


Ova ne pušta,ide do kraja,žrtvuje sve i sve ti daje i uzima,već  vidim da će seks sa njom biti ili potpuna ekstaza ili pogibija,i to preživeće ona,a mene izmrviti na sitno ustima od klitorisa pa do ostalih delova.


Držim joj glavu pod haljinicom i nabijam sve brže dok ona sisa sve bolje i jače,verovatno se guši bez vazduha dole,ali tako je htela,malo mi i prija da je tako nabijem i vidim šta sve može, konačno vidim da je napaljena bez granica isto kao ja i to me najviše mrvi,ludim dok mi ga guta,razvlači besno i otkida,pa pušta, dugo me liže a ja već drhtim,uglavnom mi tada više ne prija,ali na njenom jeziku svršavam kao da ću satima.Kasi me je izbezumila.


-Toliko od ruke,a?.provocirala sam je a jedva sam disala. Njene lepe usne iskrivljene i umuljane od sisanja.Tek ona jedva dolazi do vazduha,smeje se onako široko kao kad me je na terasi dočekala.


-Prvo još vina,pregrejaće se...Lezi ti samo opet. Podigni malo noge.


Naređenje-izvršenje. Skidam haljinu i ostajem gola. Još uvek se tresem,zabacim se u nazad,podignem.


Kasi me opet žedno liže. Natapa isušene delove ukrućene orgazmom. Pa na moje oči otpije dug gutljaj vina koji je zadržala u ustima,naduli joj se obrazi. Širi moje noge i krči do rupice.Sipa vino u mene,osećam golicavu tečnu hladnoću u pici. Zabada mi malko onaj dugi jezik,izvlači kap po kap,oblizuje se i guši,  sve je popila.


Pa ispočetka.Nekoliko čaša je sigurno završilo u meni.Okretala me i držala snažno za guzove kao posudu iz koje pije,nameštala me je da bolje iscuri.Umornim usnama je nalivala i vraćala sve u sebe,a mene naizmenično obliva jeza od vina i njena vrelina od svega što mi radi.


-Ti si ludilo...Hodajuća ludnica...-cvilim dok me ovako zadovoljava,a ona se već dobro nalila,kikoće se i samo navaljuje dok nije otišao ostatak flaše.


-Daj malo meni,da odahnem-dodala mi je flašu a ja sam nagrnula iz nje da se okrepim hladnoćom,gorela sam spolja i iznutra.


Kad sam se osvežila,ustala sam i prišla joj. Povela sam je na njen krevet,pružila se preko nje,a ona se nije bunila pa sam skontala da konačno mogu da ostvarim želju da je ljubim. Nežno telo je podamnom bilo svo duguljasto i mršavo,njen osmeh kao krajnja tačka vasione,razdragan i čeka me da se spustim,sobom je prekrijem i dugo sočno svojim milujem njene lepe usne.


Primirila se od onog divljanja i ljubile smo se polako kao da je stalo vreme.Kosa mi je padala preko njene,a ona je upijala poljupce.Sad sam ja malo vodila igru,ali se nije otimala,pustila me da je gužvam i pritiskam kako želim,da joj mazim kroz majicu krute bradavice jer su one skoro sve što ima od grudi,baš su malene i zato su mi i postale drage i zavodljive,otkrila sam ih ubrzo podižući majicu da ih grickam a ona me gledala kako ih žvaćem i ližem kao gladno kuče i gledam je.Spajanje tih pogleda dok to radim opet me je prepalilo,neobjašnjiva nežnost koju u meni budi,i njene želje za igrom prevazišle su sve od ranije.


Proturila je ruku sa mog struka ispod mene,opipavajući moju vrelu i ponovo vlažnu picu koja želi sve više nje u sebi,da je skroz osetim,da joj se otvorim da potone i oseti me,da sve što mi radi ostane u meni što dublje i to ludilo mogu da ponesem sa sobom ako se više ne sastanemo kao sada.


A onda je ruka dobila sve one svoje moći nad drugim alatima. Njeni dugi prsti činili su tvorevinu tvrđu i osetljiviju od svakog kurca koji je bio u meni.Nasađena na tu čvrstu šaku koja prodire odozdo,dahtala sam tako da se Kasi smešila u sopstvenoj ekstazi što mi donosi ovakvo blaženstvo,masira me unutra i dotiče g-tačku,pa se pomeri, koluta i pretražuje me iznutra,ja se podižem i sve jače nasađujem,ona sve jače prodire,primećujem i da je njen dah sve kraći,pretvara se u onoga koji jebe,koji tuca,to biće koje pronalazi način i sredstvo a tako pronađeno mnogo je jače nego samo prirodom dato na izvolte.


Ovo je tehnika usavršavana kroz muku i znoj do potpune moći,postignuta takva snaga i prisustvo živog osetljivog mesa u meni koje me razara svakim pokretom da niz njenu šaku samo kaplje i curi izazvani med iz moje utrobe,pomišljam kako ću zaboraviti svako muško ime i želeti da ostarim sa njom,ovako kao sada,na njoj,dok se klatim,uvijam i skakućem a ona me zadovoljava sve brže i luđe, zna kada se bliži svaki orgazam,a samo u tom položaju doživela sam ih nekoliko.


Kasija je oluja. Moja gospodarica i gospodar, njoj je pripalo moje telo a samo bi ona znala još milion puta kako iznova da ga osvoji. Pala sam preko nje i nastavila da je ljubim dok me nije nežno odgurala u stranu i čvrsto zagrlila.


Zatim se požalila na vrućinu i kako će se prva okupati,a nije slutila da ću je u tome prekinuti.Čim sam čula da se opružila u mirišljavoj kadi,polako sam otvorila vrata, skinula se i ubacila naspram nje.Nije joj to baš prijalo,shvatila sam iz pogleda,njen poluosmeh je sve rekao,nije baš htela da me odbije ali verovatno postoje stvari koje radi isključivo sama i gde napaja tu svoju nadrealnu energiju.


Pitala sam je da li da ipak izađem,a ona me rukama prekrila penom po licu. Tražila je da se okrenem leđima i nežno mi isprala kosu,skupljajući je posle pranja u punđu koja je nekim čudom stajala bez šnale.


Kad sam se okrenula,pena je tek malo otkrivala njene bradavice i male sisiće koji su se tek nazirali kada bi ruke približila telu. Počela sam da se nožnim prstima igram sa njenim međunožjem i da je nežno golicam,a ona mi je sklanjala stopalo i uporno me prskala.


-Kako si bezobrazna, prestaniii-siktala je.


-Hoću i ja tebe onako..kao ti mene-rekla sam iskreno.


-Ne može tako,ne radim to-prosekla me je pogledom.


Ostalo je da se pitam,ali ne i da odustanem. Zajedno smo jedna drugu brisale peškirićima,kada mi je opet prva umakla.Čekala me je u onoj dnevnoj sa ostatkom vina i raširenih ruku nad velikim stolom bukvalno žderala svoje pogačice da nadoknadi potrošeno gorivo. Mrve oko njenih usta su izgledale tako slatke. I ja sam ogladnela od brojnih skakanja i svršavanja.


-Vidimo li se ponovo?-upitala sam bojažljivo.


-Mmmm-žvakala je hranu i promrmljala-kad god hoćeš, ko god naiđe dobro je došao-


Nije mi se sada dopadala ta fraza. Želela sam je samo za sebe.Ali slutila sam koliko još borbe treba da je zadržim,jeste sve tu na tanjiru,ali neka njena suština teško uhvatljiva.


Nisam znala kako da se rastanemo,nije mi se rastajalo ali ostala sam već predugo. Kasi je rekla kako sam neorganizovana,nasmejala se bezobrazno i sama mi pozvala taksi.


Gledala sam je iz auta naslonjenu na ogradu dok me pogledom prati.Sunce je zalazilo u boji njene isprane kose,a u meni se nešto steglo dok se vraćam u kolotečinu da ponovo čekam neki znak, nešto novo, zanimljivo,nezaboravno.



Kategorija:
Lezbo erotske priče 


Korisnik

Kao i uvek savrsena prica,pokazujes nam divlju stranu i onu neznu,, Ostavlja snazne utiske.Jesi li svesna da je bas pored Basijevih lesbian prica ova jedna od retkih na ovakvom mestu,umes da pogodis kako treba recima, sada koliko su sentimenti tacni i iy koje uloge se pise kojeg ugla i orijentacije,ovo svakako odise posebnoscu,ceznjom,ljubavlju prema reci, izrazu, konekciji, punoci tog seksa koji opises tako lepo da mora biti protkano nekom stvarnim dogadjajima. Stvarno svaka cast

Korisnik

To su ti Pero uplivi,ulivi, preplitanja,.. Grin Hvala na glasicima,ko gleda da li je 4 ili 1:)

Korisnik

Ja kad citam vise ne znam ko si ti, a ko je Basi, dobijate neke slicnosti u stilu(i dalje su oba vrhunska! ) a onda stigne i Kasi! Smile

Korisnik

Izv.trebao 5 da ocenim ne 4