Topla ruska braća: Sergej i Dima

Sergej mi je za kratko vreme ušao pod kožu i postao mi je drag. Dopadala mi se naša razlika u proporcijama tela i Sergej mi je pokazao šta znači čelični ruski zagrljaj. Njegova muževnost i dominacija su me svaki put dovodili do ludila i pomerali moje seksualne granice da sam Sergeju dozvoljavao sve više, a da toga zapravo nisam bio ni svestan. Jednom prilikom me je pozvao i upitao kada mogu biti danas kod njega jer za mene ima jedno posebno iznenađenje.

Sredio sam se i nije mi trebalo puno vremena da se nađem pred njegovim vratima. Otvorio mi je nasmejan i počeo je da me hvata za guzu i da me ljubi s vrata. Toliko sam bio zanesen da nisam primetio da ima gosta u dnevnoj sobi koji se zadovoljno smeškao. “Zdravo, ja sam Dima!” Ustao je pružajući mi ruku, ne znam da je ta količna testesterona u prostoriji od mene učinila još većom kurvom, pružio sam ruku i Sergej mu je nešto rekao na ruskom i ubrzo njihove ruke su se našle na mom telu.

Sergej mi je halapljivo lizao rupicu, dok se Dima igrao sa mojim bradavicama i počeo da mi sočno liže vrat sve dok nije stigao do mojih usana. Noge su počele da mi drhte i momci su me poveli do troseda. Sergej je seo i pokazao mi rukama da ga opkoračim, istraživao je prstima moju rupicu dok se njegov jezik gubio u mojim ustima. Pored prstiju osetio sam vlažni jezik na mojoj guzi i shvatio sam da i Dima voli da se igra sa guzom.

Naizmenična igrica Sergejevih prstiju i Diminog jezika naveli su me da još više uživam i počeo sam da mešam i da se nabijam jer me je vlažnost u mojoj rupici izluđivala.

Sergej je nešto na ruskom prošaputao Dimi i nastavio da me ljubi i rukama je obuhvatio moja ledja i navodio me da simuliram jahanje na njegovoj kiti dok je njegov glavić masirao moje prorez. Nastavili smo da se ljubimo i nakon nekoliko trenutak osetio sam da Dimini prsti mi nanose lubrikant i da me lagano prstima razrađuje rupicu, dok mi Sergej svojim poljupcima i čeličnim zagrljajem ne dozvoljavam da se pomerim ni milimetar.

Kita je našla svoj put i Sergej me je čvrsto držao za kukove i kao lutku podizao gore, dole, dok je Dima došao iza troseda i ponudio mi svoju kitu za pusenje.

Dima je približio svoje usne i moje uzdahe utišavao svojim poljupcima nakon čega mi je ugurao svoju kitu u moja usta.

Po prvi put sam se osetio kao pravi pasivac jer nisam uopšte imao kontrolu nad svojim telom, samo sam želeo da obojici pružim pravi užitak. Bez obzira na bol i peckanje, ja sam se nabio do jaja na Sergejevu kitu i mešao, dok me je Dima počeo napušavati. 

Ubrzo sam dobio komandu od Sergeja da promenimo pozu, pa smo prešli u doggy pozu. Dima je bio na redu da se poigra sa mojom guzom. Dima je bio snažniji i krupniji od Sergeja, ali seks sa njim je bio melem za sve moje rane, tako da je on imao više razumevanja. Sergej je za to vreme iskoristio moja usta da mu pomognem da svrsi i nije imao milosti jer sam imao napade gušenja. Palilo me je to sto je Sergej ponavljao da sam dobra kurvica koja sve može podneti, pa mi gubljenje daha i osecaj povracanja nisu predstavljali neki problem.

Vrhunac ovog seksa bio je trenutak kada su me obojica zgrabila, Dima za kukove, to su bili oštri i jaki ubodi i čvrsto je držao moje kukove, dok je Sergej čvrsto držao moju glavu i nabijao na svoju kitu. Svaki od njih dvojice me je vukao na svoju stranu i u trenutku sam pomislio da će me prepoloviti, ali njihovi krici zadovoljstva i Sergejeva sperma u mojim ustima je bio znak da je igra gotova.

Sergej se nadvio i sočno me poljubio i medjusobno smo prenosili njegovu spermu, dok je Dima skinuo kondom, svoje seme prosuo po mojoj faci, zatim me i on poljubio.

Dima nije bio nešto pricljiv, nešto je rekao Sergeju, obukao se i otišao, dok smo Sergej i ja otisli da se tusiramo gde sam mu ja oralnom završnicom potpuno ispraznio jaja.

Sergej i ja smo se nakon ove vatrene trojke videli još nekoliko puta, nakon čega je napustio Srbiju. Možda je u Rusiji hladno, ali Rusi su prava topla braća.


Kategorija:
Gay erotske priče