Euro trip dva para

Pre vise od godinu dana vracam se sa kratkog obilaska jedne evropske prestonice. Na ovom putovanju isao sam sa devojkom Vesnom, njenom drugaricom Milicom i Jovanom njenim deckom ( imena su naravno izmenjena ;) ). Prilikom odlaska imali smo srece pa smo dobili karte da smo bili blizu jedni drugih, pa su se tokom leta pravili planovi, gde i kako sto bolje iskoristiti i provesti vreme obilaska.



Slecemo, dolazimo u smestaj koji smo iznajmili. Smestaj stvarno ogroman, mozda i veci nego sto smo mi ocekivali da jeste, kad smo ga gledali na airbnb-u. Ogromna dnevna sa kuhinjom, kupatilo i dve sobe spavace, manje ali sa velikim francuskim krevetom, razdvojene svaka na svom cosku stana. Jovan je uocivsi te rekao 

Dobro je, necete morati slusati moje hrkanje, sem tebe ljubavi, uz poljubac prema Milici, sto je izazvalo smeh kod nas dvoje. 



Raspakovali smo se, i krenuli obilazak grada. Klasicni turisti, bilo nas je svuda, sve smo hteli videti, probati, njih dve milion slika napravile i sve to na mreze objavile i tagovale. Tako su prosla prva dva dana, onda je dosla subota vece i naravno kako drugacije treba izaci. Otisli smo u jedan klub blizu smestaja, tu se dobro proveli, popili, zezali, devojke se dobro izdjuskale.. Bilo je tu i pozeljnih pogleda muskaraca iz kluba prema njima, koje smo primetili i ja i Jovan. Slozili smo se i da su davale povoda za to. Obe u stiklama, kratke suknje, crne carape, obe crnke, sa tim sto Milica mrsavica, koja je obukla preusku haljinu  jedva je isla preko njenog malog dupeta, a gore su njene srednje grudi jedva su ostajale u istoj. Kad god bi se sagnula ocrtavale su joj se tange. To saznanje me je poprilicno palilo jer sam znao da je i moja Vesna isto obukla tange. Jeste da se nisu videle od kozne suknje, ali par puta sam ugrabio priliku da joj zavucem ruku ispod suknje i osetim ih preko carapa.. Poslednji put kad sam zavlacio ruku bilo je bas mokro, tange natopljene, butine vrele, a posto je vec bila raskopcala kosulju, bilo mi je sve jasno, veceras ce sigurno moliti da me celo vece jase.. 

Zajedno krecemo u stan, verujem da su i oni imali slican plan.. sto pre da se pojeby. 



Uz laku noc, svako u svoju sobu odlazi.

Ulazimo u sobu, i odmah cujem

   Zelim da te jasem. 

Smejuci se odgovaram 

   Naravno draga, samo vrata da zatvorim.. ustvari tu sam za minut samo do kupatila da odem. 

Vracam se i vidim nju kako se namestila ali ne bas u pozi koju sam ocekivao. Skinula je carape, suknju zadigla, lezi na stomaku, zadignute guze i pomerenim tangom u strani. Vidim trlja se i prstima po picki. Kako me je videla samo je rekla

    Dragi izvoli, posluzi se, izjebi me onako kako volim. 

Rado bih ja ali za razliku od nje meni kurac nije postigao radnu temperaturu kao sto je njena pickica. Skidam sve sa sebe, hvatam nju za noge, povlacim je ka sebi i ivici kreveta. Cujem njen vrisak uzbudjena. Prilazim joj  spreda, kleknem na krevet uzimam za kosu da je podignem i malim samarem kazem da bude tisa, nismo sami, stavljajuci joj svoj opusteni kurac u usta kako bi ga podigla sto pre.. Prihvata rado tu naredbu, a velikom brzinom i ja rastem. Pustam je da ga jos malo balavi dok je povremeno blago pljeskam po velikim guzovima koji pocinju da se rumene. Spremnog, uzdignutog i dobro podmazanog kurca odlazim do njenih guzova, ona ih blago uzdise kako bi ga sto bolje docekala, sirim ih i guram ga u njenu prevlaznu picku. Bukvalno sam kliznuo u nju, uz dva - tri pokreta, skroz sam bio u njoj. Unutra je bio vulkan, bila je izlozena, svaki moj lagani pokret pretio je da ko nje izazove erupciju. Cujem od nje mozes slobodno biti grublji, zelim. Nije mi trebalo ponoviti, vec su kukovi ubrzali i prodirao sam jos intezivnije u nju. Od ritma sad su se vec culi i blagi sudari nasih tela, dok je ona postajala vidno glasnija. Morao sam malo usporiti, da je utisam, jer smo se prilikom dolaska na ovaj zajednicki odmor dogovorili da budemo tisi u krevetu, imali smo drustvo tu blizu, pa je njoj bilo nekako glupo da je oni cuju kako se tuca i uzdise. Medjutim veceras nije htela biti tiha, samo je naredila ne usporavaj, zelim te jace. Meni je i onako bilo svejedno plus sa onom kolicinom alkohola u sebi, samo je krenulo da se cuje jace udaranje mojih jaja po njoj. To je izazvalo jos vece uzdahe i krike kod nje, te sam morao da joj glavu nabije u jastuk. Nastavljajuci da je jako jebem spusam se do njenog uha i kazem ti kao da zelis da te “komsije” cuju, na sto sam dobio njeno potvrdno mumlanje. To me je toliko napalilo da sam je sad bas divljacki jebao. Stvorena je nenormalna energija izmedju nasih tela, svaki moj pokret pratio je njen, sve celije u nasem organizmu radile su u istom ritmu. NADREALNO. Zajednicki orgazam je dosao kao jagoda na vrhu slaga. Imao sam osecaj da sam joj spermom direktno isprskao jajnike. Toliko se tresela da smo dobrih par minuta lezali jedno na drugom kako bih dosli sebi. 



Kad smo dosli do daha, legli jedno pored drugog, odmah sam je morao pohvaliti da je ovo bilo nestvarno, jedno od boljih jebanja u poslednje vreme. Slozila se sa mnom uz veliki osmeh na njenom licu. Uglavnom bi posle ovakvog seksa posle izlaska otisli spavati.. Medjutim oboje smo sad bili previse uzbudjeni za to, a U laganom razgovoru dobio sam i razjascenje zasto smo ovo vece bili malo glasniji, naravno pored toga sto smo oboje bili pijani. 



Predhodno vece, probudio sam se nije bilo ni 4, a meni kurac dignut, kao kamen tvrd. Poceo sam malo oko Vesne da se mrdam, da je ljubim po ramenu, trljam ga po njenoj guzi.. Ubrzo je dosla povratna reakcija. Ruku je zabacila iz i pocela da ga trlja. I moja ruka je zavrsila na njenoj picki, trljao sam je preko gacica, nije joj puno trebalo da ovlazi.. Uz blago pomeranje gaca, bio sam u njoj i poceo je jebati sa boka. Ovo je trajalo poprilicno dugo, kad bi napisao neki mi ne bi verovali, ali nisam nikako mogao svrsiti, em sto smo se redovno jebali, em sto smo imali seks to vece pre nego sto otisli spavati. Da bi svrsio brze okrecem je u doggy i krecem brze i agresivnije da vodi ljubav sa njom..  Sad se vec cuje i sudaranje nasih tela, Vesnine ruke guzvaju posteljinu, dok jastuk prikriva svoje uzdahe.. Ja ih tiho cujem, to me dodatno pali.. jos vise ubrzavam, boreci se sa njenim telom koje kao da hoce da pobegne od mene, jer mu treba predah.. Dobija ga vec posle nekoliko sekundi, jer konacno sam je zalio sa 4-5 kapi belog sto je bilo u meni. Posle par poljubaca oboje smo otisli na spavanje.. 



MEDJUTIM … ovu nasu kasnu akciju cula je njena drugarica koja je krenula u wc. To joj je Milica priznala u subotu u izlasku kad su bile malo pripite. Rekla joj je da je bilo slucajno, da joj je prvo bilo glupo, krenula je da se vrati u sobu, medjutim mnogo joj se piskilo tako da je morala do wc-a.. u toaleta sve se culo, kako i ne bi kad je bio odmah do nase sobe. Nikad tako nesto nije dozivela, da slusa kako se neko jebe, a pogotovo ne osobe koje poznaje. Imala je i neki neobjasnjiv stah ali i uzbudjenje. “Piskila” je par minuta, sve dok nije cula mene kako kazem SAD CU. Toliko se posle toga bila uspanicila da neko od nas dvoje ne udje u kupatilo, da je samo ustala sa wc solje, navukla gacice i ne pustivsi ni vodu pobegla kod sebe u sobu. Pokusala je spavati ali nije islo. Srce joj je lupalo, a kad se i smirilo, mozak je nastavio da luduje u mislima.. Jedva je docekala da se decko probudi kako bi se pojebali.. Toliko se lomila na njemu, da je Jovan ostao zatecen, cak ju je i upitao sta ti je od jutros.. na sta ga je ona malo slagala da je imala nestasan san.. bilo joj je ipak glupo da kaze istinu. 


Vesna mi sve to prica i ja naravno kao svako musko odreagujem dizanjem kurca.. Kad sam predlozio Vesni jos jednom da se izjebemo, rekla mi je da nema sanse, da sam za veceras zavrsio. 

Okej ako neces ja cu onda da ga izdrkam. Ustvari idem do kupatila da ga izdrkam pa tamo ko za na koga naletim, sta ce da mi se desi.. 

Ljutito mi je rekla da ne budem debil i to sto mi je sad ispricala je u poverenju da ne pricam svima, a pogotovo da se ne zezam pred Milicom jer ce je ova ubiti. 



      Samo sam se zezao, znas da nisam takav.. ali ja sam se sad stvarno izlozio i ako ti nisi za akciju ja bih ga izdrkao.. 



Za to sto znam da drzim jezik za zubima  dobio sam poljubac, a potom i njenu ruku na davno dignutom kurcu.. 



         Ljubavi najbolja si, i nastavih da je ljubim.. 

Poljubci nisu dugo trajali, a drkanje jeste.. Lepo se namestila kako joj odgovara i drkala ga iz korena dok me je gledala pravo u oci.. Tisinu sam ja prekinu pitanjem


       Sta mislis jer se sad jebu? 


     Da li jos imaju seks ne znam ali da su se jebali to sigurno jesu i to u doggy pozi, grubo. 



Vidno iznenadjen sam je pitao kako to ona zna. 

     Rekla mi je ona, kako bih drugacije znala. Kad mi je rekla da nas je cula, pitala me je kako mi je bilo, jel sam imala vrhunac, u kojoj pozi si me jebao..a znas mene kako odvezem jezik kad popijem koji shot tekile. Sta mislis zasto sam se ja predomislila i nisam htela da budem jahacica veceras, a znas koliko to volim. 


Tek tad su mi se sve kockice slozile.. Milica joj je ispricala kako je i dalje nalozena, da ce i ona veceras sa Jovanom da se jebe u dogiju, skroz obucena ( ako cemo realno, skoro gola je bila i u klubu ), samo gacice na stranu, pa nek on vidi sta ce sa njom.. Vesna je to bukvalno iskopirala, kaze da joj je to delovalo skroz kinky .. I meni je pa sam na odregovao svrsavanjem po sebi. Vesna je uzela vlazne i obrisala me. Medjutim meni djavo nije dao mira, pa sam rekao kako idem do wc da sam i dalje nesto lepljiv. Ustvari otisao sam prosetati do sobe nasih prijatelja da probam da cujem da li su oni mozda i dalje u akciji. Nazalost nista nisam cuo, verovatno sam zakasnio. Vracam se u krevet i idem konacno na spavanje, sutra je bio dan za povratak nazad..

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

"lezali jedno na drugom kako bih dosli sebi" Grin

Korisnik

Fino osmisljeno ali ne tako dobro napisano...
A kad procitam jel=jer, vidim da se bezalo sa casova srpskog...