Andrijana: Kraj nevinosti

Njen govor pun energije i njene životne priče od kojih dah zastaje privukle su je veoma brzo ka ovoj ženi koju je slučajno srela hodajući sa majkom kroz pijacu.


Nije prošlo dugo, a već su se viđale, dolazila je i sama da je potraži ili se sa njom skrivala na mestima gde ih niko ne vidi, kako bi slušala o njenim nezaboravnim iskustvima koje je u Andrijanine premlade uši pripovedala sa toliko detalja i žara da je devojka poželela da ih i sama doživi.


Gospođa je tada bila u ranim četrdesetim, veoma upadljivo odevena sa uvek razgolićenim nogama, grlata i otresita, ali sa gipkošću tela i sjajem u očima koji odaje želju za još ponekom avanturom i neokrnjenu snagu požude.


Zvala se Madam Amber i postala je Andrijanina učiteljica životnih radosti. Bila je udata ali je svog muža, jednako perverznog, pa i perverznijeg od nje same, lepo vaspitala da je jedini put ka trajnoj sreći da jedno drugome čine ustupke i usluge prema nezasitim potrebama kojih je bilo kod oboje.


Andrijanina majka branila je da se druži sa razvratnim ljudima sklonim psovanju i skandalima, a kako je krotka kći obećala da će se to prekinuti, u kuću se vratio mir. Andrijana je naravno nastavila da viđa Amberove, štaviše izrazila želju da prema iskustvima Madam uz njihovu pomoć bude i sama obučavana do savršenstva.


MADAM AMBER: E pa lepojko moja, okupili smo se ovde kako bismo te zajedno obučili o svemu što treba da znaš na svom životnom putu pre udaje, pa i posle nje. Tako divno biće poput tebe, koje još nije okusilo ni delić onoga za čim žudi tvoje čarobno vitko telo, zaslužuje da se u narednim lekcijama na najvišem stepenu kompetentnosti posvetimo izgradnji tvog znanja koje ćeš moći kvalitetno da primeniš u zavođenju muškaraca, pa i žena!


GOSPODIN AMBER: Tako je, ženo moja, daćemo sve od sebe da te osposobimo da svoje telo koristiš na najbolji mogući način, a da i sebi i drugima pritom doneseš najveću moguću nasladu! (gleda u ženu iskričavih očiju i ponekad rukom pređe preko svog kurca u pantalonama)


MADAM AMBER: Pridružiće nam se i moj ljubavnik (sumnjičavo pogleda u supruga) gospodin Ruel, a i moj suprug će se složiti sa tim da od njega nema većeg ljubavnika u gradu! (bučno se smeje)


GOSPODIN AMBER: U pravu si, ženo, što da krijem, nije samo tebe pojebao onom čudovišnom spravom! Podao sam mu se i sam, a i zašto ne bih, te noći sam spoznao koliko je lepo biti u položaju žene i uživati primajući! U početku me je bolelo kao što će tebe, sigurno je i moju gospođu tako, ali što me je jače nabijao više sam mu se otvarao i osećao čudnu moć da sada mogu uživati i spreda i otpozadi, i ne čini me to manje muškarcem, osećam se prelepo, kao božanstvo, kao mnogo veće biće nego što sam bio!


MADAM AMBER: Da, Andrijana, nije li čudno? Toliko volim ovog čoveka koji voli da ga prima u dupe! Nema šta ne bi uradio za svoje zadovoljstvo, isto kao i ja, a upravo zarad zadovoljstva i vredi svaka žrtva, ne misliš li tako, draga?


ANDRIJANA: O da, slažem se sa vama... Na licima vam vidim žar radosti, ljubavi. Želim i ja baš tako da se osećam, o, naučite me, mili moji! (pada u zagljaj njihove četiri ruke, a oni je ljube u obraze i miluju po glavi)


MADAM AMBER: Nemaj brige, mila, ovde si u stručnim rukama! Naučićeš sve kako valja i širiti dalje svoja znanja. Ah, evo ga i Ruel, nemoj se uplašiti ako bude okrutan, nezgrapnog je izgleda i nagao, ali je u dubini duše jedan anđeo.


ANDRIJANA: Oh, koliko je krupan... Nisam sigurna da od njega želim podučavanje, iako ga hvalite. Ipak sam ja... još nevina!


GOSPODIN AMBER: Lepa devojko, verujte da nema boljeg načina i toplije preporuke s naše strane nego da sa nama i gospodinom zaplovite ovim za vas novim morem, nas dvoje ćemo paziti na vas i nemajte straha od bilo kakve nevolje.


MADAM AMBER: Dobro ti kaže moj muž, ne boj se. Ni za šta te ja ne bih dala, blago moje, tako lepu i mladu, sam najnežniji pupoljak cveta!


GOSPODIN RUEL: Dobro veče Amberovi, dobro veče mlada damo... (rukuje se sa Andrijanom, ona plašljivo povlači ruku a on joj krupnom šakom pomiluje obraz) Lep primerak ste ovog puta pribavili!


GOSPODIN AMBER: (sasvim tiho) Uh, već mi se diže... (pokušava rukom da smiri kurac u pantalonama a time ga još draži)


MADAM AMBER: Dobrodošao, dragi Ruel, odavno se nismo... družili onako lepo kako smo znali... (bezobrazno se smeje a Ruel joj namiguje) A vidi nas sada, četvoro! Uvek govore da je veselije što nas je više, slažeš li se?


GOSPODIN RUEL: Kako da se ne složim, divna gospo? Uvek mi je čast da jebem ovako slatke, mlađane pupoljčiće, a još kada je to dupli užitak sa publikom i za nju i za mene, dugo pamtim takvo iskustvo i rado ga se prisetim! (gromoglasno se smeje, odbacuje kaiš i otkopčava grube pantalone, zajapuren i crn kao ugalj, za glavu viši od svih troje)


MADAM AMBER: Andrijana, mila, da se ne uplašiš njegovog tena – Ruel je zaposlen kao radnik u našoj kući, kao sluga rekli bi priprosti, iako je on zapravo naš veliki prijatelj, ljubavnik i saučesnik u mnogim slatkim grehovima!


ANDRIJANA: Pokušavam da prebrodim strah držeći vas za ruku, moja mila gospo... Šta bi rekla mati da zna da sam ovde i da ću...


MADAM AMBER: Ubila bi te, sigurno, milo moje! Takve lažne moralistkinje kao da se nikada nisu jebale! Samo pametuju i uzorne su, kopčaju se do grla, a čim vide golog muškarca, pa čak i moje gole noge, oči im se rašire od zavisti i požude!


ANDRIJANA: U pravu ste... Tako otac kaže mojoj majci, da se samo pretvara!


GOSPODIN AMBER: Divnog oca imate! (meškolji se i prevrće pod rukom kurac koji već raste dok ga devojka zbunjeno gleda)


GOSPODIN RUEL: Zamolio bih za malo manje teorije a više prakse, ako smo spremni... Čekaju me kasnije još brojni poslovi. (uklanja ogromnim dlanom znoj sa čela, skida košulju i ostaje u gaćama)


GOSPOĐA AMBER: Naravno da smo spremni! Je li tako, mila? Najpre ću ja da ti pokažem kako se rukuje kurcem, a ti pomno prati da bi što bolje to usvojila!


GOSPODIN AMBER: A ja, draga?


MADAM AMBER: Ti se pozabavi ovim zanosnim sisama devojčinim, skini je i ljubi svuda, dodiruj joj nežno klitoris, nemoj da budeš grub i napadan! (prilazi Ruelu i spušta se na kolena, Ruel uzdahne)


ANDRIJANA: Ajme majko, koliki je! (Madam mu je spustila gaće a kurac iskočio kao praćka pa se presavio od dužine)


MADAM AMBER: Da, da, mila, rekla sam ti, ovo je bogovski kurac! Vidi šta mu radim! (liže ga po dužini, zastane da mu sisa glavić dok ga rukom ubrzano nadrkava)


GOSPODIN RUEL: Oh, kako to dobro radite gospođo... A može li malo i devojka da ga proba?


MADAM AMBER: (uzdiše, gurnula ga je u grlo, davi se od pljuvačke) Ona je učenica, imajte strpljenja za nju i biće vaša!


GOSPODIN AMBER: Uh kakve lepe sise ima ova mala, a dole je sva mokra, mogao bih odmah da joj uletim, draga, dignut mi je do nebesa!


MADAM AMBER: Strpljenja malo! Dobiće svako svoj deo, samo polako, ovde smo da joj pokažemo! (nastavlja da sisa kurac što najdublje može, usisava ga i celo telo joj se napred-nazad drmusa)


GOSPODIN AMBER: Ne znam da li više ludim dodiujući tebe, mala vilo, ili gledajući kako ova moja guta kurčinu koju je i moje dupe gutalo!


ANDRIJANA: Jao Bože, kako joj tako duboko uđe! Oh nebesa... i pakao! Kako ga tako guta... Ne mogu više da gledam! (previja se u Amberovom zagrljaju i drhti od požude koja se u njoj budi)


GOSPODIN RUEL: Tako ćeš i ti, malena, bićeš i bolja! Gospođa je iskusna i ovo mi radi po hiljaditi put, ali nešto mi govori da ćeš ga ti još bolje uzeti i primati svim žarom, već vidim da si divlja! (izdiše i gledajući Andrijanu sipa seme u dubine gospođinog grla)


MADAM AMBER: Oh, tako, jebi mi još ta usta, hoću sve da progutam! Oh kako je jak i kad je mlitav, tako volim da ga osetim u grlu i celog isisam!


GOSPODIN AMBER: Draga, šaka mi je puna devojčinog semena... Samo sam je dole gladio dok vas je gledala. Mala je svršila kao da se sto puta jebala! (podiže ruku i širi ulepljene prste da im pokaže, a Andrijana je porumenela)


MADAM AMBER: Ostavićemo našeg Ruela da predahne, toliki kurac mora imati i svog odmora da bi povratio punu snagu! (ljubi mu isceđen glavić ustima punim njegove sperme) A ti mila, možeš li mom mužu učini isto što i ja Ruelu? Znaš, najbolje je da se svako znanje odmah praktično vežba!


ANDRIJANA (još uvek crvena i sluđena): Oh, da, da, svakako... Da mu onako sisam kao vi gospodinu?


MADAM AMBER: Upravo tako mila. (obara supruga na ležaj i konačno mu oslobađa namučenu kitu) Vidiš, on je malo manji, taman za tebe kao početnicu da se lepo navežbaš! Priđi, rukom ga drkaj čvrsto ali ne gnječi, i tako prelazi nekoliko puta, gornji deo u usta stavi... Biće mala drolja od tebe, mila!


ANDRIJANA: Uh, meni je i on velik...


MADAM AMBER: Moraš testirati svoje granice da bi ih probila! Hajde, progutaj ga! (polako joj nabija glavicu na muževljev kurac)


GOSPODIN AMBER: Ah, kakva usta, umreću... Sisaj ga mala, sisaj mi ga... Ahhh


ANDRIJANA: (poluugušena) To znači da sam dobra? Radim to kako treba? A tek mi je prvi put...


GOSPODIN AMBER: Ah, čast mi je lepojko da budem prvi, od milion kurčeva koje ćeš ovako zadovoljiti! (nabija je i sam polako pa brže, kurac mu pravi prolaz niz njene vilice) Ah draga, priđi, ljubi me! Hoću da ste obe tu, i Ruel, dok svršavam u ova preslatka usta!


MADAM AMBER: Evo nas, evo i Ruela, držimo te i milujemo, Ruel miluje stražnjicu devojci, vlažna je skoro kao i njena pička, biće slatko probijati njene uske kanaliće! Jesi li blizu, dušo? Dobro sam je naučila, vidi, već ga guta kao ja!


GOSPODIN AMBER: Oh, da, tako... Tako... Ne vadi ga, ne puštaj... Stisni ga unutra.


MADAM AMBER: Tako tako, dušo, gutaj, nemoj zagristi, pusti nek klizi... Još malo pa će guja otrov ispuljunuti! (i sama se draži ubrzano rukom između nogu)


GOSPODIN AMBER: Ah jebem ti... Tako malena! Aaaaah.... (uz trzaje karlice i udova hrani Andrijanu velikom količinom sperme, a ona sve to guta)


ANDRIJANA: Ukusno je... Uh, kako ga još želim! Kako je predivno... Kakvo uživanje kad on tako uživa, ukusan vam je suprug moja gospo! (ljubi Madam umuljanim usnama)


MADAM AMBER: Drago mi je mila... Ah... Ovo je bila tek početna lekcija! Za sada, sjajno ti ide moram priznati!

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

i tako Andriana zaplovi morem i osjeti prve valove strasti.Ona je smjela,nikakav strah joj nece biti barijera,za sve ono sta bi htjela.Tek ce da plovi nosena vjetrovima,bezbroj puta okupana valovima....

Korisnik

Mali omaž Markizu de Sadu? Grin

Korisnik

Top!!!!!

Korisnik

Odličan početak. Čekam nastavak