Andrijana: Napredne lekcije

ANDRIJANA: Tako sam srećna, gospo, što me učite i imate strpljenja za mene! Uh, već mi se i žuri koliko je divno! Šta ćemo sledeće učiti?


MADAM AMBER: Vreme je, draga, da ti pokažemo šta radi kurac kad se nađe u dupetu. Savladala si rukovanje njime rukom i usnama, pa sada idemo dalje. A zašto kažem u dupetu, a ne u pički? Možda bi mogao moj suprug da ti objasni, hoćeš li dragi?


GOSPODIN AMBER: Bez problema! Ovde smo da te učimo zajedno. Pored drkanja, kada se oko kurca obavije sva snaga koju kroz ruku pružaš, rupa u dupetu ga odmah posle toga najjače nadraži!


ANDRIJANA: A Madam to zna... Da ste vi to... isprobali?


GOSPODIN AMBER: Ah kako ne. I to ne samo isprobao. Pojebao sam tuce mladih momaka, vaših godina. Mnogima sam bio prvi, želeli su da ih tucam u dupe. Lepo njima, lepo meni, a lepo i mojoj ženi i njenoj guzi, mila moja lepojko. A vama će biti magično! Pored toga, od ovog zadovoljstva nećete morati da razmišljate o neželjenoj trudnoći!


ANDRIJANA: Jao Bože... To je dobra vest, jer baš i ne bih želela da odmah zatrudnim. A recite mi gospodine, nije li to neprirodan čin?


GOSPODIN AMBER: Greši ko tako misli, draga moja. To su ti sve glupaci. Nema ničeg prirodnijeg. Nije zalud taj okrugao kanal tako potaman da u njega kurac uđe. A da je priroda htela da seme bacamo isključivo u posudu za oplodnju, onda ne bi dozvolila da ga van nje rasipamo kuda nam se prohte! Priroda nam je dala svu slobodu, a neki odbijaju da je koriste, nego morališu i ukidaju užitke drugima i sebi.


ANDRIJANA: Ima smisla sve što govorite. Majka kaže da se treba Boga plašiti i zato ne biti razvratan... a otac se tome uvek nasmeje, pa ja ne znam više kome da verujem.


GOSPODIN AMBER: Ljude plaše bogom, a onda preuzimaju njegovu ulogu i čine pravdu u njegovo ime.


ANDRIJANA: Da, tačno je... Jedno govore, a drugo rade.


MADAM AMBER: Baš tako, cvete moj. Zato to sa nama nije slučaj. I zato nas ne vole, ali šta nama treba njihovo prihvatanje, pored ovoliko slobodne ljubavi među nama?! Mi živimo ono što želimo i govorimo onako kako delamo.


GOSPODIN RUEL: Čije dupence će prvo biti jebano? (izvlači nabujao kurac iz gaća koje je tek bio obukao)


ANDRIJANA: Uh, ja o tome ništa ne znam, plašim se... Ogroman vam je! (širi oči sablažnjena Ruelovim kurcem)


MADAM AMBER: Ne brini, draga dušo, sa tobom ćemo polako. Moje i suprugovo dupe primilo je mnoge kurce, čak i ja mnogo više to volim nego sa prednje strane.


GOSPODIN AMBER: I ja više volim da te jebem u dupe! (pljeska dlanovima lepe guzove svoje žene) Predlažem da Ruel najpre mene pojebe, ti ćeš ga opet onako pripremiti, draga, a kada me nabije, ja ću lizati Andrijaninu divnu pičkicu, a ti ćeš joj svojim umešnim prstima širiti drugu rupicu za moju kitu. Slažeš li se?


MADAM AMBER: Kako si to vešto osmislio, mili moj, da svi budemo jednaki i da niko ne bude oštećen! Oh tako te volim! (ljubi mu usne a zatim klekne da ponovo guta Ruelov kurac)


GOSPODIN RUEL: Oh, tako moćno ona to radi... Šta ti je iskustvo divne, prelepe kurve! Nije njeno još prošlo, ono tek počinje! Sa svakim gutljajem njenim na meni, svakim pokretom kojim me uvlači! Ahh dođavola ponovo ću brzo svršiti kad me ona ovako nadraži!


GOSPODIN AMBER: Ne svršavaj još, čeka te moje dupe! I ono hoće svoje zadovoljstvo, ne samo gospođa da uživa u sisanju te lepe kurčine!


ANDRIJANA: Oh kakvog li čuda, prvi put ovo vidim... Kako li će mu ući, vidi koliki je! (Amber širi svoje guzove, Ruel naslanja kurac i ulazi mu u rupicu)


GOSPODIN AMBER: U jebem ti, odvikao sam se od ovolikog Ruele! Kako me puni kao drolju, svemoćan kurac! Nabij mi ga manijački, treba mi to, volim tu mesnatu komadinu, moja prostata ga želi!


MADAM AMBER (Andrijani): Najviše volim, mila, da ga ovako gledam dok ga prima, vidi grimase lepe što pravi dok mu ulazi, ah, ušao je glavić!


ANDRIJANA: Eno i ostatak ode!


MADAM AMBER: Oh jeste! Uživaš li mili? Mala lepoto, dođi da te milujem, pupoljak tvoj da ljubim! (privlači Andrijanu, već golu, mazi joj grudi i spušta joj se između nogu dok Ruel počinje da jebe Ambera) Tako je, srce, raširi se malo...


GOSPODIN AMBER: Uh kakva pičkica sočna pred mojim očima, a u mom dupetu kurčina... Kao da sam u raju, draga! (drži se za suprugina ramena dok ona okreće Andrijanu)


ANDRIJANA: Poludeću od samih vaših uzdaha! Oh kako me dobro mila gospa priprema, kako me ludo maziš! Osećam kako ću opet izliti... svršiti!


MADAM AMBER: Sada ću ti čmarić lagano otvarati prstima, ovako, vidi... (ljubi svoje prste i sisa ih, daje ih i da ih Andrijana posisa i liže, zatim je namešta i gura ih polako u nju)


ANDRIJANA: Ah miline... Kako ulazite tako nežno odmah vas želim još dublje...


GOSPODIN AMBER: Daj je meni, okreni je... Nastaviću sa prstima i onda ih zameniti kurcem.


MADAM AMBER: Tako je još bolje! Okreni se malena, uh... ponovo je sva vlažna, jebačica mala!


ANDRIJANA: Kako da ne budem, kada me topite tim dodirima... Uh, koliki su prsti vašeg supruga! Gurnite mi ih gospodine... (uvija se na Amberovom jednom prstu, pa na dva)


GOSPODIN AMBER: Kako je lepo jebati vas ovako, devojko, a tek kad vam bude ušao moj kurac! Malo još da vam produbim rupicu, pa ću ga staviti unutra!


ANDRIJANA: O da, da, što pre, hoću već jednom da osetim kurac u sebi!!!


MADAM AMBER: Jebi je, dragi, ne čekaj ni trena! Vlažna je, vidiš da gori!


GOSPODIN AMBER: Dugo ovo nisam radio, ah tako mi prija... Kurac u dupetu, a moj u još lepše dupence ulazi... Samo polako, ah, tako je, raširite se mila... Uhhhh! Ušao sam!


ANDRIJANA: Ahhhhhh, kakav rajski bol!! Kakva slast, ispunjenost! Sada kao da vam je veći, gospodine, nego kada sam ga gutala!


GOSPODIN AMBER: Tačno je, ne mogu da verujem koliko me uzbuđujete! Tako ste mi ga dobro stegli, jedva se krećem! Opustite se da vas jebem... Oh kako je uska jebem ti...


MADAM AMBER: Sad ćemo to podmazati! (prilazi i iz usta kapa pljuvačku između suprugovog kurca i Andrijaninog anusa)


GOSPODIN AMBER: Spasila si me, draga! Ah vidi kako ulazi slobodno, kako mi se lepa guza predala, kako joj ga umačem, uf, ala je dobar mlađani čmar sunce ti!


GOSPODIN RUEL: Jebi je u istom ritmu, svršićemo zajedno! Ubrzaj, ja ne mogu još dugo!


ANDRIJANA: Ni ja, oh šta mi radite! Gospa mi kliću kao jegulju hvata i draži, lakše malo, proliće mi se! Ovo u guzi tako prijatno boli, o kako me iskusno kara vaš ludi mužić! (ljubi se jezikom sa Madam dok je ona mazi po pici, a drugom rukom ulazi u svoju pičku)


MADAM AMBER: Izgleda ću ja pre vas, dok gledam ove njene sise kako lelujaju dok mi je muž nabija! Ahhh gotova sam!!! (Andrijana je ljubi sve brže i luđe, štipa joj bradavice)


ANDRIJANA: Presaviću se malo, osećam da tako bolje ulazi gospodine?


GOSPODIN AMBER: Da, da, tako, sve znaš draga učenice! Joj kako je ovo dobro, ovo je jedno rajsko dupe! Ruele jebi me sada najjače!!!


GOSPODIN RUEL: Jebem jebem, više bih voleo tu malu da zguzim, da je napunim, mogu li? (izvadi kurac a Amber mu je prepusti)


MADAM AMBER: Samo oprezno sa vašim harpunom, Ruele... Ipak će joj biti bolnije...


GOSPODIN RUEL: Ma neće, propevaće kad joj ga steram! (hitro grabi i razmiče Andrijanine znojave guzove) U jebote, pa uska je... Ambere nisi ti ovo jebao kako treba! (počinje da skače po njenom dupetu i zariva joj ogromnu kitu do utrobe)


ANDRIJANA: Ah, da, uh, bolje je, bolje mi odgovara ovaj ipak, jebi me! Boli me! Jebite me! Ah... Ovaj je kurac po meri guze, duboka mi je, a ipak me razvaljuje!


MADAM AMBER: Odličan je to kurac, drago mi je da smo ti ga obezbedili! Ako želiš možeš ga i uzjahati, vidim da veoma dobro napreduješ, još ćeš ti nas učiti, lepa moja!


GOSPODIN RUEL: (legao je) Dođi mala, popni se na mene, evo ti kurac pa ga sama zabij u tu tvoju rupicu! (Andrijana čuči i s mukom ga namešta, Madam opet priđe da pljune i podmaže) Ooo, tako tako, gospođo, uh ala ide, klizi, bogati, ko u pičku da je jebem!


MADAM AMBER: Mužiću, da li bi ti moju pičkicu počastio? (uzjaše ga isto kao Andrijana Ruela)


GOSPODIN AMBER: Uvek, ljubavi, samo što ću te brzo nafilovati, kad samo pogledam ovu našu bestidnu učenicu dok joj dupence proždire tu grdosiju od kurca!


MADAM AMBER: Da, mala se jebe kao ja, napredna je! Tucaj me dušo, da svršimo kad i oni.


ANDRIJANA: Više nikada ne bih da ispuštam ovaj kurac iz sebe! Još uvek sam polunevina, a osećam se kao riba u vodi dok ovako skakućem, kao da ovo radim već sto godina! Ahhhh, prska mi unutra! Poliva me unutra!!! (grči se nad zgrčenim Ruelom koji je drži noktima za struk i istresa joj seme u dupe) A i ja sam njemu stomak umazala!


MADAM AMBER: I moj mužić se iscedio u mene, ah kakvo blaženstvo! Svršila sam tako moćno!


ANDRIJANA: I ja, mislim par puta. Sva se tresem, mila moja! (ponovo se ljube dok sede na kurčevima koji lagano ispadaju iz pičke i dupeta)


GOSPODIN AMBER: Ovo su bile osnovne lekcije bez kojih se ne može. Nadamo se da si uživala i da ćeš jahati još mnoge, lepotice! (poziva Andrijanu i Madam u zagrljaj, a Ruel se ispruža pored njih)


MADAM AMBER: Kada se udaš, gledaj da vaspitaš muža kao ja ovog mog lepotana!


ANDRIJANA: I neću drugačijeg, šta će mi da me zarobi i pametuje kako sam neverna! (smeju se)


GOSPODIN RUEL: Ja ću morati da krenem za poslovima. Javite mi ako bude trebalo gradivo da se utvrdi! (smešta kurčinu u gaće i pozdravlja ih)

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Naravno da je u pitanju mini omaz velikom piscu, jednom od nekoliko omiljenih, a da kopiram i preuzimam u takvoj prici vise od osnovne ideje koju dalje razradim-nije moj stil i ne interesuje me,prva bih se smorila. Grin @UsamljenBg Da si citao oba kako treba,to bi vrlo lako uocio.

Korisnik

"Filozofija u budoaru", Markiz De Sad...čista kopija, sa sve dramskim pojašnjenjima scena. Verujem da je zanimljivo svakome ko nije pročitao original, ali ne vidim poentu u plagiranju.

Korisnik

@Obdaren021 hvala na savetu! Razmišljam da ga stavim u CV pod sekciju "Najbolji komentari na internetu".

Korisnik

Dopalo mi se sto je u ovoj formi,ne znam da li je iko vec koristio ali efekat kratkuh brzih dijaloga po meni bas daje zivost likovima i totalno daje neku novu draz pisanju price, treba da nastavis bar slicno tome,to je moje misljenje.

Korisnik

"uprolazzu", samo prođi i nemoj se vraćati više molim te.

Korisnik

Monotonija u rečniku, nedostatak subteksta, nedoslednost u govoru, dosadna imena, likovi se ponašaju kao da su iz kartonskih izreza, a reakcije predvidljive, otežano emocionalno povezivanje, koristi pronounske zamene "on, ona, njemu, njih, njima"... Izvini, ali bilo je jače od mene.

Korisnik

Prelepo....

Korisnik

Uh, fenomenalno! Kiss

Korisnik

Lepo, ludo, kurac skače ! Heart

Korisnik

SJAJNO!