Slagalica - ko je bolji

Jako se ložim na ponižavanje. Nisam onaj tip koji će da napiše "radi mi šta želiš", kao da me sve živo loži, imam svoje granice, pogotovo jer ponižavanje gotivim i iz submisivne, ali isto tako i iz dominantne uloge. U svemu tome smara jedino to što je uvek ili/ili, retko sa nadje nešto između, da do poslednjeg trenutka ne znaš da li će neko da ti liže stopala, ili ćeš ti da klečiš. I dugo sam razmišljao kako da dodjem do toga, a onda mi je, igrajući slagalicu na Fejsbuku pala na pamet luda ideja - pa iskoristiću slagalicu u te svrhe! :D 


I počnem tako na Romeu da cimam likove, predlažem im ideje, upeca se par njih. Dogovorimo se lepo za jednu partiju slagalice, uz naravno fer dogovor da ćemo posle igre ispoštovati dogovor, i uz dogovor oko nekih osnovnih pravila (šta može da se traži a šta je van limita), počnemo da igramo. Cela ta igra, iako je u pitanju glupa slagalica na fejsbuku, zapravo davala je mnogo po pitanju adrenalina i tog iščekivanja, ono, da li ćeš da pobediš i budeš dominantan alfa mužjak koji će da sjebe ovog drugog, pa da mu pokažeš "ko je gazda", pogotovo kada se igra lomi na kraju u samo nekoliko poena. Dobijao sam češće nego što sam gubio, i moji zahtevi za protivnika uglavnom su se svodili na nekih par stvari koje su me ložile - tražio sam slike i snimke u nekim određenim pozama koje sam kasnije dugo koristio da drkam, da se spankuju po dupetu, itd. 

Isto tako sam i gubio nekoliko puta, i manje više sam prolazio isto, izgleda da svi razmišljaju slično - morao sam da se slikam u nekim pomalo ponižavajućim, pomalo suludim pozama, da snimam glasovne gde simuliram stenjanje i seks, slao sam i slike stopala, svašta nešto. Da ne lažem, uživao sam u svakom slučaju. 

E, onda sam ukapirao da je zapravo pravo ludilo kada naiđeš na nekoga ko je maštovit, kreativan i razmišlja out of the box. Desilo mi se baš pre neki dan, momak mi se javlja na Romeu sa željom da igramo. Od slika koje sam ga zamolio da pošalje, sve same slike kurca, kao da samo to ima, a isto tako piše da je "top only". Pomislih neki buzdovan, lepo će mi sesti da ga pobedim pa malo da ga podjebavam posle, da vidi kako je biti ponizan. 

Vodim u slagalici, sve do asocijacija. Na neku foru, razbija me i jedne i druge asocijacije i pobeđuje. 

Sledeća situacija, na cam-u smo. Pita me šta imam usko da obučem. Kažem da imam samo helanke za trčanje koje koristim zimi, a on mi traži da obučem to. Pojavljujem se ispred kamere u helankama, bosonog. Radim sve što mi je u nastavku tražio. Kleknuo sam ispred kamere kako bi on mogao da odradi screenshot mog dupeta utegnutog u helanke i bosih tabana. Sedim sada okrenut ka kameri, jedno stopalo tik ispred kamere, drugo sam podigao rukama, i nakon što sam malo podigao masku sa lica, krećem da ližem sopstveno stopalo i da sisam prste na nogama. Ne sumnjam da je i tu scenu screenshot-ovao. U uglu sobe video je da imam badminton loptice koje su mi ostale od prošlog vikenda kada sam sa drugarima na Adi igrao badminton. Sada sam spustio helanke do kolena, naguzio se ispred kamere, mažem rupu mlekom za telo, pa guram lopticu od badmintona u dupe i stenjem. Tabani i dalje u krupnom kadru, sa sve dupetom iz kojeg viri badminton loptica. Bušeljam po stanu i lajem, dok čujem kako se smeje, a na njegovom cam-u u krupnom kadru ista ona kurčina sa slika, drka ga. Klečim ispred kamere i imitiram stopalima kako mu dajem footjob, sve dok nije svršio, a onda mi traži da sam sebi svršim po tabanima. Nisam imao bolji cam u životu, iako sam uvek više voleo da budem dom. 

P.S. Ako ste za ovakav vid akcije, javite se, uvek sam raspoložen za ovo :) 

Kategorija:
Gay erotske priče