Duplo stariji - perverzije sa neiskusnom devojkom iz trgovine

Ja 42g a ona (Maja) ima 21g.
Toliko neiskusna devojka da sam morao sve da je naučim.
Upoznao sam je u lokalnoj trgovini, radila je na voću i povrću, tako nekim stvarima na meru, zapazio sam je jer je bila jako slatka, zgodna, jako mlada i nekako naivna. 
Par puta sam komentarisao nešto i uvek se smejala od srca.
Jedan dan krenem da kupim pistaće i ona počne da ih sipa u kesu, pritom sipa puno soli, bzvz joj dobacim pa ne plaćam 3000 din KG za so valjda malena... Ona me pogleda sa strane, raširenih očiju... Malena? Jel me ti to zoveš malena?
Rekoh da, nekako si mala i slatka, jel ti smeta..?
Pritom prodje njena starija koleginica i samo je pogledala, na šta je ona prestala sa pričom i dala mi pistaće, ja sam skapirao i produžio...

Sutra sam pripremio papirić sa brojem telefona, napisao ime i broj i stavio u džep.
Kupio sam nešto što mi nije trebalo na povrću da bih imao kontakt sa njom i kako mi je pružala izmerenu kesu, ja sam joj tutnuo u ruku papirić, ona ga je kratko pogledala i stavila u džep farmerica.

To veče me je odmah kontaktirala preko Vibera, poslala je interesantnu poruku, razmenili smo dosta poruka i na kraju se čuli i porazgovarali pred spavanje jedno pola sata, bnilo je kao da se znamo poduže, savršeno.

Dogovorili smo se da dodje kod mene u subotu posle posla (jer tada radi 2. i tada obično ostaje kod drugarice da spava pa su njeni navikli).
Skapirao sam da prvo veče kada se vidjamo dolazi da ostane celu noć, neverovatno.
Bila je umorna jer je radila od 14.00 do 22.30 i čim je ušla pitala je gde je kupatilo.
Skapirao sam da se tušira i ostala je samo u gaćicama i brusu, tražila je pokrivač.
Izvinila se jer je polugola ali nije htela da ulazi u istu garderobu a nije ponela od kuće zamensku.

Rekoh sve ok, ušuškao sam je na ugaonoj, pustio lepu muziku i gledali smo neke muzičke spotove, legao sam pored nje i od pozadi je zagrlio, okrenula se ka meni i poljubila me.

Piotao sam je zašto je tako zagrejana, rekla je ukratko, imala sam 2 dečka mojih godina i nije mi se svidelo, htela sam da probam kako je sa nekim ko zna kako sve ovo treba da izgleda.

Počeo sam da je ljubim nežno i mazim po prelepoj kosi i licu, tek je napunila 21g pre mesec dana, koža joj je bila jako mekana i savršenog tena.

Mazio sam je svuda i ljubili smo se već strasno, pošto mi se mnogo digao, bio je kao kamen, prečvrst, krenuo sam u akciju, mada je ona sa početka bila u fazonu polako, bio sam strpljiv i nije prošlo par minuta samo mi je rekla udji u mene sada, želim da osetim..

Prvo sam se spustio da je još malo opustim, bila je stidljiva ali je na kraju lepo raširila noge da mogu da joj posisam klitoris i celu ribicu.. svidelo joj se i počela je da stenje.
Bila je još uvek stidljiva i nije ništa radila ali je rekla da ga želi u sebi, da konačno oseti pravog muškarca, i kako to izgleda.
Bila je na boku, okrenuta ka TV-u ali je okrenula glavu ka meni i povremeno me pogleda a malo i žmuri.
Čudna si malena, šta je sa tobom?
Nemam baš iskustva i ne znam kako će sve ovo da izgleda.
Samo se opusti i uživaj, moraš da naučiš da budeš 100% opuštena i da se prepustiš, kao da plešemo zajedno, da me pratiš.

POslušala me je, malo je isturila guzu, video sam da je baš napaljena, polako sam krenuop da ulazim, bila je strašno uska, još nisam tako usku devojku probao, čak ni guza ostalih devojaka nije bila tako uska.

Malo po malo, pokušavao sam, cm po cm, mic po mic i uspeo sam da ubacim glavić, pošto mi je kita deblja, video sam da je pomalo boluckalo pa sam bio spor i nežan i gledao sam da bude baš vlažna.
Pomalo je uzmicala jer je očigledno bolelo ali u pauzama uzmicanja je htela da se pribije da joj udjem dublje.

Meni je osećaj bio čudan jer je bila preuska, stezala mi je kitu sa svih strana 360 stepeni u krug, to me je napalilo jako i jednom sam joj ga nabio do pola, njen bolan uzdah me još više napalio, rekla je slobodno, probaj do kraja, želim da osetim celog u meni.
Krenuo sam dublje, onda me malo zadržala rukom, par sekundi, pa onda rekla, može sad... probaj dalje.

Jedva sam ušao ceo, bio sam tako u njoij nisam pomerao napred nazad, samo sam bio uinutra.
Tako smo oboje ćutali 2 minuta i izustila je
Uh jbt koliki ti je, baš je prevelik
Nije, nego si ti preuska
Nisam bnila ovim momcima, oni su bili duplo manji i tanji, tvoj je džinovski
TO mi je jako pomoglo samopouzdanju ali sam znao da je u realsnosti pola pola, jesam veći i deblji od proseka ali je i ona stvarno uska.
A ti klinci nisu bili vrv obdareni i eto zašto nije bila zadovoljna... 
Prešli smo na doggy style jer sam hteo malo da je pomerim iz statike..

Tucao sam je 15ak minuta i na kraju sam svršio po njemim ledjima. Sex je bio odličan iako nije bila iskusna jako me je napalila pa sam odlično svršio.

Drugi put je bilo još bolje, došla je posle posla radnim danom ali je imala samo 45 minuta, pa sam je odmah skinuo i počeo da joj sisam macu, ovaj put sam joj puno posisao i guzu, i svidelo joj se.
Postavio sam je na ugaonu tako da kolenima bude na sedalnom delu a grudima na naslonu.
Opet doggy ali sada smo se tucali oko pola sata i nisam još bio tu da svršim, trebalo mi je još.
Počeo sam da joj guram prst u guzu, bila je savršena guza, 100% nevina, nije ništa govorila, samo se ućuti i čeka šta ću da joj radim, bila je stršno submisivna i to me palilo.

Nabio sam joj jedan prst u guzu, ubrzo posle toga i dva prsta, sve vreme je tucajući u uzanu macu.

POsle 5 minuta je svršila, počela je da se trese i nežno da stenje i osetio sam da svršava.
To me tako napalilo da sam i ja svršio u nju, ssreća pa sam uradio vazektomiju pa nije mogla da zatrudni.
Ni na svršavanje u macu se nije bunila, reč nije rekla. Ja sam joj objasnio oko vazekt.

Treći seks sa njom je bio u sledeću subotu, ali ovo je bilo najbolje. Ubedljivo!!!


Čuli smo se tih dana svaki dan po 2-3h preko tel, jedva čekali vidjanje, a u subotu se čujemo dok joj je komšinica sa kojom izlazi bila u sobi.
Video sam da se nešto promenila izigravala je kao neku devojku koja igra igrice sa muškarcem... neku alfa ženku, a zapravo je jedna mala sumbmisivna curivi, nežna i povučena. Vidim da je to priča za frendicu... skupio mi se bes jer nisam očekivao od submisivne devojčice tako nešto...

Izašla je sa njom u grad negde oko 00.30 je zvala, Hej jel možeš da me pokupiš kod kluba X? Došla bih...
Hajde rekoh čekaj me tu dolazim samo da se obujem. Zapravo sam jedva čekao da je dovedem da je pokidam od kurčine kao nikad.

POkupio sam je i u kolima me je ljubila, bila je jedna pitoma mala maca.

Čim smo ušli, izvadio sam joj crne mrežaste čarape koje sam kupio baš za nju, ali i kostim teta mrazice, koji sam uzeo od jedne bivše droljaste devojke od oko 25 god.
Samo sam joj rekao obuci ovo sve i dodji u dnevnu...

Poslušala me je, nosila je štile uz to, što mi je super jer jer retka klinka koja ume da nosi štiikle danas sa 21g.
Umesto patika na suknju kako većina danas nosi.

Ipak je bila pomalo nespretna sa štiklama ali može da prodje... nije umela da nosi seksi veš bila je previše stidljiva.
Rekao sam joj, hajde pokaži mi koliko želiš da ti ga ubacim jako i duboko, jel želiš?
Rekla je da, želim, ponovo da me puniš kao pravi tatica...
Ohoho otvorila se, hoćeš da te tatica jebe u guzu? Rekla je pa ne znam, tatice, ti znaš šta želiš.

Uhvatio sam je za struk i mazio je po celom telu gore dole, seksi kostim teta mrazice crvene boje sa čipkom mi je bio strašno napaljiv, sada sam je već gledao malo drugačije, u tim mrežastim i štiiklama bio sam spreman da joj pokažem kako inače tucam iskusne devojke.

Stavio sam jhe na kolena ispod mene, stavio joj ga u usta, pušila ga je nespretno, loše, ali sam se ja nabijao u nju, par puta umalo nije povratila, ali nije odustajala.
Ovaj put nisam hteo da je pripremam, samo sam ga nabio do glavića, oko 4cm u nju, vrisnula je ali se uzdržala, stidna curica.

Onda sam joj nabio odjenom do kraja, zasuzile su joj oči, gledala me je krupnim okicama, i onda sam joj počeo ulaziti brzo i moćno, jakim tempom, osetio sam koliko je uska jer nije bila vlažna skroz, bilo je sve naglo, ali je vlažćila kako je odmicalo tucanje, no bilo je intenzivno pa se to sve sušilo i isparilo od vrućine i trenja.

Počela je jako da stenje i ciči, jako čudno, zastao sam na 10 sekundi pitao je šta se dešava... samo je rekla molim te nastavi ja prvi pout ovako uživam.

To me odradilo na neku snagu i želju i još jače sam je nabijao na kurac, od pozadi, trljao sam joj kliću prstima napred, dok je strasno tucam.
Ostao sam duboko u njoj i jebao je skroz punom dužinom, kamenim kurcem, ubijao sam je totalno, ne može jače, počela je da svršava ali je rekla molim te nastavi hoću više puta da svršim.

Ja još nisam svršio i mogao sam još poduže, rekao sam joj, sada Malena, ima da platiš za onaj razgovor od danas, pred drugaricom, praviše se avažna a manja si od makovog zrna, sada ćeš da vidiš kako će svaki put da bude kada se tako ponašaš.

Rekla je tada joj molim te pokaži mi da sam bila loša, znam da jesam, pravila sam se važna, izvini.

Kako je rekla izvini ja sam ga izvadio iz nje, pljunuo i na njega i na njenu rupicu i nabio joj ga do kraja glavića u anus.

Jako jhe počela da stenje, ahhh AH OH uuuuu jaoj... ja sam ga onda zabio jako do kraja.
Vrisnula je jako tinejdžeskim tonom, nežnim a prodornim, ah boli uhhh jaoj boli me guza....

Hoćeš da stanem?
nemoj mnogo mi se svidja, ovo je neverovatno, da ovako boli a da je tako udobno... da mi cepaš stomak iznutra oh božeeee
Nabijao sam se u nju nemilosrdno i grubo, svidjalo joj se, bila je glasna iako je uvek nekako tiha i poviučena, sada nije mogla da izdrži, previše sam je jebao dobro da bi ćutala.

OPkrenula je glavu da bi me gledala a ja sam je gledao u oči i jebao sve brže, uzeo sam da joj trljam kliću i posle toga nabio 2 pa 3 prsta u pičkicu.
POčela je da ludi od sexa, nije mogla da izdrži, počela je jako da svršava posle nabijanja tri prsta duboko u pičkicu i cele kurčine duboko u guzi.

I ja sam ubrzo počeo da svršavam i napunio sam joj guzu spermom, dupke je buila puna, curilo je iz nje a anus joj je izgledao tako napaljivo tako razjeban da sam joj rekao da ostane tako da je gledam malo...

To je napalilo pa mi je tražila da joj slikam njenim tel, da vidi. Samo je rekla vau nisam znala da može ovako da izgleda, ovo je mnogo sexy.
Rekoh joj ti si sva sexy zato što si tako sva uska i nevina, mislim kao da si nevina.

Tražila je da joj snimim kratak video kako joj nabijam kurac u guzu i kako joj vadim a ona pomalo zjapi, i kako joj sperma curi iz guze.

Odmorili smo jedno 2h zaspali, ja sam se probidio i odmah mi se digao.
Krenuo sam da joj ulazim i to ju je probudilo, nasmejala se i rekla može malo maca? Guza me mnogo boli.
Nabio sam joj u macu biop sam razjaren i mnogo napaljen, odmah sam je žestoko punio, bila je suva jako jer se tek probudila i ja sam svršio posle 10ak minuta, pičkica joj je bila sva crvena.
Bila je aveć tako izjebana da nije ni sama mogla da veruje, mislila je da je kraj, ali se prevarila.
Jesam ja svršio u njenu pičkicu ali to nije mogao biti kraj, rekao sam joj, sada sledi kazna.

Ovo do sada je bilo vodnjenje ljubavi, sex, nazovi kako hoćeš. A sada krećže kazna za onaj ispad.
POmirila se sa sudbinoom, odmah je pitala šta želim, rekao sam naguzi se, guza u vis, zatvori oči i da budeš tiha...

Poslušala je.
Ulazio sam joj naizmenično u guzu i u pičkicu, menjao sam rupice svakih par minuta, 2-3 minita po rupi.
Taman joj razradim guzu, predjem na pičkicu, jebem par minuta, guza se stisne, ja se vratim na guzu.
Ona je i uživala ali vidim da joj je biolo i bolno,pitao sam je jer hoćeš danas da budeš kažnjena ili da nastavimo sutra ujutru.

Rekla je molim te kad si vež počeo završi večeras da ne bih bila kažnjena opet iz početka, moraš da završiš---

Tucao sam je uz inat jedno 45 minuta u dve rupice, punio sam joj jako usku pičkicu pa jako bolnu i malenu guzu.

Opet je ona svršila pre mene, dok sam joj bio u maci i nabijao prste u guzu, osetio sam da svršava, to me napalilo ali nisam mogao još da svršim. 
Sigurno sam posle toga tucao još 15 minuta, video sam da ona jedva izdržava svae to i potrudio sam se da je nazovem pogrdnim imenima, da joj govorim da je moja curica za spermu, da ću da je zalijem, da bude puna moje sperme, jebao sam je još i na kraju kada sam bio blizu rekao joj da doje na kolena, da čučne pored.

Otvori usta Malena...
maja je otvorila usta i gledala mi u kitu i jaja, čekala je
toliko sam bio napaljen da je prvi mlaz preskočio celu Maju, mmalo samo po kosi ali uglavnom po zidu.
ostali mlazevi su završili u njenim ustima, ona je počela da dobija onaj kao napad povraćanja, nije znbala da lguta.

Dreknuo sam na nju, Gutaj bre to nemoj da te opet kažnjavam iz početka!!!
Pokušavala je i trudila se, svaki put umalo da ispovraća ali sam joj opet podviknuo i rekao sve na iskap, ODMAH!!!

Progutala je... nagon za povraćanjem je mučio 30ak sekundi ali se sredila i kada sam je pogledao, rekao sam joj 
Samo da možeš da se vidiš sada, pre 10ak dana si bila obična 21g devojka, sada si moja Malena, moja pičkica...
Tvoja droljica?
Da i to.
Ali ti si moja Malena i tako će zauvek da bude.



Udala se bukvalno posle mesec dana ali se vidjamo i dalje, jer joj taj klinac u braku ne pridaje dovoljno pažnje, retko se vidimo i ne mogu da budem tako moćan da se ne primeti razbucana maca i guza ali trudim se da bude izjebana kako zaslužuje.

Moja Maja.
Moja Malena.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Daa, Maje su posebno dobre partnerke za sex čak i kada su neiskusne, imaju to nešto jako napaljivo i droljasto.
Imao sam i jednu udatu Maju od 37 godina i možda i napišem priču o njoj tj. nama, kada budem imao više vremena.
Uglavnom ta starija je pokazala sve ono što Maje znaju Smile opravdala je ime

Korisnik

Odlična priča, opasne smo mi Maje, hehe Smile

Korisnik

@Versace nisi je dobro vezo?!

Korisnik

Super priča, a ima nešto u tom imenu Maja pa je svaka željna,slatka,umiljata, ja moju više nikad neću videti a ti uživaj sa tvojom dokle god možeš,poz super priča još jednom...☺️