E pa što (MaLe(a)na - nastavak)

“LANA…LANA…”


Čula je glas koji se izdvajao iz mase raznih zvukova koji su ispunjavali gradsku vrevu. Zastala je i okrenula se, pogledala lijevo-desno i taman kada je pomislila da joj se pričinilo, ugledala je njega kako ustaje od stola i maše joj. Nije imala vremena ni da se iznenadi pa ni prisabere, da reaguje bilo kako a on je već prišao u pružio joj ruku.
– Otkud ti? – upitala je.
- Evo na odmoru, malo prošetao pa sjeo da popijem kafu, kad ugledah tebe…Nisam bio siguran da li si ti…Hajde, pridruži mi se. Baš mi je drago da te vidim…
- Čuj, u gužvi sam nekoj, imam puno toga za završiti… - pokušala se izvući a u sebi je željela da je bar još jednom pozove.
- Hajde, nećemo dugo. Moram i ja neke stvari pozavršavati, imam i ja nekih obaveza.
- Hajde dobro, na brzinu ali stvarno moram…
- Ma ok. Nećemo dugo, kažem ti.
Sjeli su za stol, naručili piće. Osjećela je da svi zure u nju a onda se vratila u stvarnost i shvatila da samo sjedi sa starim poznanikom i pije svoj mali makijato. Šta je tu čudno, šta je tu loše? Apsolutno ništa.
Razgovor je tekao normalno, kao i svaki razgovor uz kafu…Šta ima kod tebe, gdje si šta si…udala se, oženio se…standardna priča.
- Znam da se ponavljam ali baš mi je drago što sam te vidio. Sarajevo se promijenilo, ustvari, promijenila se raja. Nekada je bilo dovoljno sjesti negdje i nije bilo frke s kime ćeš kafu popiti a sad. Pa nikoga skoro ne znam.
- Pa dobro, stasale su nove generacije, mlađa raja sad. Mi smo već prošlost, starimo – nasmijala se.
- Ne znam za ostale, ali ti ne stariš. Nisi se sekunde promijenila, čak i bolje izgledaš nego što te pamtim.
- Hvala, ali nemojmo pretjerivati. - Kroz tamna stakla naočala ga je odmjerila pomislila da i on stvarno dobro izgleda. Ljetne hlače, obična pamučna majica i starke na nogama. Nije davao utisak lika iz dijaspore. Pomislila je da mu uzvrati komplimet ali se suzdržala, plašeći se da to ne pređe u flert…lagala je samu sebe da to ne želi.

Priča je tekla kao i svaka uz kaficu i vrijeme je brzo prošlo. Pogledala je na sat i rekla.

- Izvini ali sad stvarno moram ići, imam toliko toga…
- OK, baš mi je drago da sam te sreo, lijepo je vidjeti dragu osobu nakon toliko godina. Nadam se da će biti još prilike da se vidimo – bio je pristojan i korektan. Ni traga onom bahatom liku koga se sjećala i na koga se kao klinka palila i maštala o njemu u toplim sarajevskim noćima.

Zapisao joj je broj mobitela na papirić.
– Evo ti moj broj, pa se javi ako budeš mogla. Vidi, mogli smo na neku večericu ako si raspoložena. Nismo se stigli ispričati, sve je ovo nekako na brzinu. Volio bih znati i za ostale, šta je, gdje je ko…mnoge sam izgubio.

Pomislila je kako je to manje napadno od traženja njenog broja. Pustio je da sama odluči.

OK, hvala – rekla je, ali stvarno ti ne mogu ništa obećati…Željela je ali…

Pozdravili su se i krenula je dalje misleći…nije ni sama znala šta misli. U ruci je gužvala papirić sa njegovim brojem i kod prve kante zastala s namjerom da ga baci ali nešto u njoj joj nije dalo. Ubacila ga je u torbicu i krenula kući.

Ostatak vremena je prošao kao što je isplanirala. Završavanje sitnih obaveza, pakovanje za put koji slijedi i sve ostalo što je morala obaviti i završiti.

Bilo je kasno popodne kada je završila sa spremanjem i ostalim obavezama. Istuširala se, spremila kafu i sjela na terasu. Zapalila je cigaretu i posmatrala stare krovove grada, slušajući žamor sa ulice. Posegnula je za telefonom s namjerom da se javi Sanji. Završila je sve što je trebala i mogla bi je pozvati da izađu negdje na kafu…željela je da joj kaže koga je srela. Mogla je već pretpostaviti Sanjinu reakciju i nastavak priče… Uzela je telefon ali umjesto da nazove Sanju, izvadila je papirić iz tašnice i sjela, zamislila se…Tačnije, namjeravala je da razmisli a onda je samo ukucala njegov broj i viberom poslala poruku.

“Ćao, Lana je. Ne znam stoji li još uvijek tvoj poziv ali mislim da bih možda mogla imati vremena za još malo priče…” – nije mogla smisliti ništa što bi iole zvučalo suvislo. Rekla je da je u gužvi i da ne vjeruje da će imati vremena a sad nakon 3-4 sata, mu se javlja i odjednom ima vremena.

Jebiga – pomislila je – šta me briga , uostalom.

Otpuhivala je dim za dimom i već nervozno očekujući odgovor. Pomalo se nadala da možda i neće odgovoriti, možda on neće moći.

“Jebemti, zašto Sanju ne nazvah…ovo mi fakat ne treba” – mislila je. Uzela je telefon i izbrisala poruku, to joj je nekako djelovalo kao brisanje traga, čišćenje savjesti i anuliranje gluposti koju je napravila. Undo.

Odjednom telefon je zavibrirao. Pogledala je…viber, poruka. Ruka joj je drhtala dok je otvarala poruku.
“Hej, baš mi je drago što si se javila. Odgovara li ti oko “osmice”? Sigurno ima nekih bašti gdje je malo svježije. Gdje da se nađemo?”
“OK” – odgovorila je – “Biću u osam na Čeki”
Šta sad? Šta uraditi, šta očekivati…kako se obući? Što ti ovo treba? - motalo joj se po glavi.

Čula se sa Arminom - “Sve u redu, sve po planu. Da li treba nešto ponijeti, možda je nešto zaboravio ili slično. Ništa draga, jedva čekam da te vidim. Večeras ću leći ranije, nemoj zvati. Ako nešto bude trebalo pošalji poruku.”
Već sam ga slagala – pomislila je – Da li je to početak?
Ma neću da razbijam glavu i mislim o tome.
Idemo na piće, večeru. Čisto da se ispričamo. – sada je već osjećala da samu sebe laže.
Istuširala se ponovo, sredila. Dole je bila izbrijana. Armin tako voli, ali kada je prešla rukom preko međunožja, nije pomislila na njega.

Obukla je običnu laganu ljetnu haljinu sa bretelama i papuče sa višom petom. Ništa posebno. Nije htjela da izgleda glamurozno. Nije željela da on pomisli kako očekuje neki ekskluzivni i skupi restoran i kako je došla s namjerom da ga zavodi. Dovoljno je što mu se javila…

Stajala je na Čeki kada se pojavio on u sivoj rentanoj Octaviji, lagano se zaustavio i mahnuo joj. Brzo je ušla u auto, pomislivši da li je iko mogao vidjeti kako sjeda u neko nepoznato auto. Ipak, toliko raje je tu..

Priča u autu nije nagovještavala baš ništa
- Baš si me obradovala što si se javila. Mislio sam da nećeš…
- Eto, uspjela sam ranije pozavršavati sve pa reko’.…Znaš, ujutro putujem pa ne mogu dugo..

Mobitel joj je zasvijetlio…Sanja – “ Ej stara..šta ima, jesi li spremna za put? Evo me u gradu, hoćemo li na kaficu…Izvini, ne mogu sad, čujemo se poslije…zauzeta sam” – prekinula je Sanju u pola riječi
– “Opa, jel se to nešto konačno dešava? Armin nije tu…” čula je Sanju kako govori kroz smijeh.

Samo je prekinula vezu, nije znala šta da kaže a nije htjela ni da Jasko sluša nastavak razgovora. Znala je da bi Sanja željela da joj se desi ono što ni sama nije sigurna da li želi..ili ipak želi. Svakako će joj ispričati sve, to je ipak njena Sanja.
Vožnja je protekla uz laganu muziku sa radija. Nije ni pitala gdje idu, samo je primjetila da Jasko vozi negdje van grada. Ubrzo su stigli pred osamljenu kuću ograđenu visokim zidom. Daljinskim je otvorio vrata i uvezao auto u dvorište koje je je bilo osvijetljeno lampama poredanim u cvijetnjak. Dvorištem je dominirao mali plitki bazen pored kog je stajao stol sa stolicama.
Lijepo je ovdje – rekla je.
Da, mirno i nije vruće kao u gradu – i niko ne smeta.
Lagano joj je dodirnuo lakat i poveo je prema stolu.
Izvoli – opusti se – mislio sam da nam naručim dostavu, samo reci šta bi željela da jedeš.
Ma ne znam, nisam nešto ni gladna – rekla je dok je sjedala – smislićemo već nešto. Stomak joj se zavrtao od nervoze, ne od gladi.
OK, šta bi pila? Izvini, nije baš neki izbor, imam nekih sokova, vino, neke žestice…ne čekajući njen odgovor sipao je dzin i tonik.
- Nisi ni čekao da odgovorim a već sipaš, nasmijala se. Ali super – kao da si mi pročitao misli.
- Možeš li ti čitati misli – upitao je dok je ispijala prvi gutljaj. Osjećala je kako se polako opušta i nasmijala se njegovom pitanju.
- Možda bi bolje bilo da ne možeš – nastavio je.
- Zašto to kažeš? Nije valjda da misliš nešto loše? – prihvatila je igru riječi i ustala okrenuvši mu leđa zagledala se u mali bazen u kome se mreškala voda razbijajući svjetlost lampi oko njega.
- Pa ne znam šta podrazumijevaš pod lose – rekao je ustavši i krenuvši prema njoj.

Šta sad reći? Doveo ju je u šah poziciju? Od nje, tj. njenog odgovora, zavisi ostatak večeri. Bila je svjesna toga. Napetost se mogla osjetiti u zraku…poslije će se uvjeriti – i u njegovim hlačama.

- Ne znam..šta ti misliš? Bilo je jedino što joj je palo na pamet.

Bez riječi joj je prišao stajući iza nje uzeo je čašu iz njene ruke i stavio na stol.

OK – pomislila je – tu smo. Počinje…

Stajala je okrenuta mu leđima i gledajući u bazen, bez riječi, iščekivača njegov slijedeći potez.
Mislim na ovo – samo je rekao kada je osjetila njegove ruke na svojim podlakticama i lagani dodir usana na golim ramenima. To je to – nema više uzmicanja i povratka. Nije ga ni željela. Konačno je došla do onoga što cijeli život želi i to sa osobom o kojoj cijeli život mašta. Nije ništa govorila, samo se prepustila njegovim usnama koje su joj palile ramena i vrat. Od momenta kada ju je pozvao “na večeru” znala je šta, ustvari, namjerava i želi. Željela je to i ona, samo je bilo pitanje da li će prihvatiti poziv ili ne. Prihvatila je i sad je tu, s njim. Nije više željela niti imala potrebe da glumi i nećka se, oboje su znali zašto su tu.

Lagano joj je otkopčao haljinu koja je samo skliznula niz njena ramena. Ostala je samo u tankom grudnjaku i svilenim gaćicama koje su već bile mokre od sokova njene vrele pohotnice.
Okretala je glavu lijevo-desno dok su njegov vreli dah i usne žarili po njenok koži.
Okrenula se prema njemu i ponudila mu svoje usne. Ljubili su se, dok su se njihovi jezici ispreplitali.
Rukom je posegnula ka njegovim hlačama ispod kojih je osjetila njegov tvrdi alat. Mazila ga je preko tanke tkanine pokušavajući nekako nespretno da otkopča dugmiće i skine hlače. Pod rukom je osjetila njegovu tvrdoću i veličinu i sjetila se priča iz mladosti koje je slušala o njemu. Konačno joj je pomogao otkopčavši hlače a njena ruka je odmah završila u njegovim boksericama. Nije više imala potrebe niti želje da glumi bilo šta. Mazila mu je tvrdi kurac dok su istovremeno jedno drugome skidali ostatak odjeće, ne prestajući se ljubiti. Grudnjak joj je već odmah nakon haljine bio skinut. Konačno je sam svukao bokserice a ona, prrateći ga, skinula svoje uveliko mokre gaćice. Stajali su jedno nasuprot drugoga potpuno goli. Pogledala je u njegov kurac koji je kao koplje stajao usmjeren prema njoj. Uzela ga je u ruku i pogledala ga u oči.

“Jasko..” – pokušala je drhtavim glasom nešto reći, dok mu je rukom mazila i drkala.
“Samo šuti” – prekinuo je njene riječi i uživajući u njenoj ruci na svom kurcu spustio usne na njene a ruke su mu šarale po njenom tijelu, od grudi do guze.

Ljubili su se i mazili prekriveni samo svjetlošću koja se odbijala od vodu bazena. Iznad njih je bilo samo zvjezdano nebo dok su ih visoki zidovi štitili od slučajnih znatiželjih pogleda. Uostalom, vikendica je bila osamljena, tako da i nije bilo nekoga ko bi ih mogao vidjeti. Uzeo ju je za ruku i poveo prema bazenu. Ušli su i on je odmah posjeo na ivicu bazena, samo postavivši ležaljku od spužve ispod nje. Poljubio joj je koljena i butine a ona se bez riječi izvila nazad, oslonila na laktove i razmaknula noge ponudivši mu svoju vlažnu ribicu. Uspravio se, ljubio joj vrat i grudi polako se spuštajući preko stomaka prema izvoru njene strasti i pohote. Osjetila je njegove usne i jezik kako istražuju njeno vlažno međunožje. Drhtala je dok je ljubio i lizao, držala ga je za kosu pokušavajući što više nabiti se na njegovo lice i jezik. Ovakvu strast još nije doživjela. Nije dugo trebalo da joj tijelo zatrese orgazam. Uzdasi su joj postali sve glasniji i nije više ni pokušavala zagušiti ih. Jecala je gubeći se u strasti. Nije prekidao obrađivanje njene pičkice dok joj je tijelo tresao drugi..treći orgazam.
Uspravio se i polako rukom usmjerio kurac ka njenoj vreloj rupici. Osjetila je kako glavićem trlja njene usmine i polako pritišće otvarajući ih. Ulazio je u nju polako, milimetar po milimetar. Uživala je u primanju kurca koji je svakim milimetrom koji je ulazio u nju povećavao njenu strast i požudu. Konačno je bio svom svojom dužinom u njoj. Usne su im se spojile a on je počeo da ga polako izvlači i vraća u nju. Polako pa sve brže. Počeo ju je jebati dok su  joj se um i tijelo raspadali od strasti. Na momente bi otvorila oči i pogledala u zvjezdano nebo ali nije željela da joj bilo šta skreće misli od Jaska i njegovog kurca koji je punio njenu vrelu pičku. Pokušala je podizati guzu i pokretati kukovima kako bi odgovorila na njegove ubode ali jednostavno nije bilo potrebe za tim. Njegovo ubadanje je bilo savršeno. Samo je legla i širila noge prepuštajući mu da je jebe i radi šta želi s njom. Dvorištem su odjekivali njeni sve glasniji uzdasi pomiješani sa pljuskanjem vode koja se talasala u bazenu.
Još jedan u nizu orgazama je prostrujao njenim tijelom…Osjetila je kako i on ubrzava i sve teže diše.
Lana je skoro vrištala pod njegovim sve jačim i bržim ubodima kada ga je izvukao iz nje i sa nekoliko dugih mlazova zalio joj stomak i grudi. Dok su se ljubili, osjetila je kako joj sperma grije kožu a njegov vreli kurac pulsira na njenom stomaku. Rukama joj je mazio grudi razmazujući spermu po njima. Hvatala je dah i osjećala kako joj se tijelo polako smiruje. Ustao je i za ruku je poveo prema tušu pored bazena.
Nisu ništa govorili, dovoljni su bili osmijesi na licima. Tuširali su se i rukama jedno drugome sapirali sa tijela znoj i spermu kojom su bili umazani. Ljubili su se i uživali jedno u drugome. Nije više imala nikakvih prepreka, grlila ga je, ljubila mu usne, lice, vrat, rukama je mazila njegov poludignuti kurac.
Izašli su iz tuša i krenuli prema stolicama držeći se za ruke. Lagano su ispijali piće ne prestajući se maziti dok je njena glava ležala na njegovom ramenu. U jednom momentu ruka joj je završila na njegovom međunožju i osjetila je kako mu kurac opet raste.
- Neko se opet budi – rekla je uz osmijeh i polako se usnama počela spuštati prema dole.
Nije ništa rekao, samo je sjedio dok se ona spustila na koljena i počela usnama i jezikom obrađivati sada već tvrdi kurac. Polako je jezikom istraživala spuštajući se od glavića do glatkih izbrijanih loptica. Konačno je imala priliku da izbliza vidi i okusi taj kurac o kome je još kao klinka slušala.

Nije bio dimenzija kakve je zamišljala tada ali je ipak bio dobro iznad prosjeka. U tom momentu joj to nije ni bitno, bio je tvrd, topao i njoj na raspolaganju. Ljubila ga je, pušila dok se trzao pod njenim usnama i jezikom. Uzdisao je ali ona nije željela da svrši pa je usporavala i produžavala igru. Htjela je da što duže traje. Jasko se prepustio i samo rukom povremeno mazio njenu kosu i vrat.
Osjetila je kako joj se iz pičke ponovo cijede sokovi i da je spremna da ga opet primi u sebe. Ustala je, opkoračila ga nogama i usne spustila na njegove. Jednom rukom se oslonila na stol a drugom usmjeravala njegovo koplje prema svojoj vreloj pički. Polako se spuštala nabijajući se na njegov kurac, dok su joj njegove ruke gnječile guzu. Nije pokušavao da je pritisne, nabije…pustio je nju da vodi igru. Lagano se spustila do kraja, osjetila je da je cijeli u njoj. Ljubio joj je grudi nastavivši gnječiti guzu.
Počela je da se diže i spušta pokušavajući uhvatiti ritam nabijanja i uživajući u klizanju kurca u njenoj vreloj pički. Počela je opet uzdisati, kosa joj je padala preko lica. Nabijala se ubrzavajući kada je čula vibriranje telefona na stolu. Krajičkom oka je pogledala i vidjela na displeju – SANJA. Nije ni u ludilu pomišljala da bi mogla to učiniti ali uzela je telefon i ne silazeći sa Jaskovog kurca, javila se.

Njeno “HALO” uz neskriveno uzdisanje…
Sa druge strane je čula – HEJ, ŠTA TI JE, JESI LI DOBRO…
Samo je rekla – NE MOGU SAD, JEBEM SE… i prekinula vezu. Kada je to izgovorila, osjećala je kao da joj je neki veliki kamen pao sa grudi.

Nastavila se još žešće nabijati pokušavajući zamisliti Sanjin izraz lica.

Da, učinila je to.

Sanja je znala da Armin nije tu i da se upravo jebe sa nekim drugim. Svakako joj mora sve ispričati, ovako je bar riješila kako da joj to kaže. Ostali su samo detalji.
Jasko je u prvom momentu zbunjen njenim postupkom ali ubrzo je poludio od strasti i uzbuđenja. Više nije mogao samo se prepustiti njenoj igri nego je uhvatio za kukove i pojačavao njeno nabijanje. Navlačio je na kurac. Počeli su oboje gubiti kontrolu ali stolica nije davala baš udobnosti i slobodu pokreta. Pogledima su se sporazumjeli i ona je ustala sa kurca. Podigao se iz stolice, okrenuo je i lagano rukom pogurao njeno rame. Oslonila se na stol i isturila guzu prema njemu. Nije čekao ni momenta, namjestio je kurac i sjurio ga u nju svom dužinom. Držao je za kukove i navlačio na kurac dok su dvorištem odjekivali njeni, ne više uzdasi, nego glasno stenjanje. Nije je više bilo briga da li neko može čuti. Sad je uživala u kurcu koji se zabijao u nju i ništa drugo nije bilo važno. Jebala se s Jaskom! Konačno!
Da, sad je bila svjesna da su priče o njemu bile istinite. Bio je vrhunski jebač a ona još jedna recka na njegovom opasaču. Razarao joj je pičku, um…

U momentima je pod njegovim naletima gubila tlo pod nogama, bila bi samo rukama oslonjena na stol dok su joj se noge odizale od pločica. Orgazmi su se smjenjivali jedan za drugim. Nije više ni znala koliko puta je svršila. Ubrzo je osjetila kako on ubrzava i znala je da je blizu vrhunca. Samo je rekla – NEMOJ... NE VADI...NAPUNI ME!

Čim je to čuo, počeo je svršavati. Eksplodirao je u njoj. Osjetila je kako mu kurac pulsira u njoj i puni je mlazovima vrele sperme. Nastavio je nabijati i pumpati sve dok mu kurac nije smekšao i sam ispao iz njene pičke.

Hvatala je dah dok su njegove ruke klizile od njene guze, preko leđa pa do grudi….
Sjeo je u stolicu a Lana se spustila u njegovo krilo i zagledala u nebo. Glava joj je bila potpuno prazna, resetovana…nije mislila bukvalno o ničemu. Zapalila je cigaretu i pogledala u mobitel… 01:30..pa zar je toliko sati? Nije ju bilo briga, dobila je ono što je htjela.

Izjebala se bolje nego što se i nadalai sad se polako smirivala i vraćala u stvarnost. Ustala je i drhtavim nogama došla do tuša. Jasko je pušio i posmatrao kako se voda slijeva niz njeno golo tijelo.

Na brzinu je završila tuširanje i počela se oblačiti
– Već je kasno, rekla je. Moram rano na put, trebala bih bar malo odspavati.
- OK, evo samo da se i ja na brzinu saperem i idemo.

Vozio je prema gradu. Bez riječi su gledali su su svetla Sarajeva…pomislila je u momentu kako je prevarila Armina, kako se upravo jebala sa drugim…ali, nije osjećala grižnju savjesti. Dobila je seks o kome je maštala, pravu sirovu jebačinu. Na licu joj je bio blagi osmijeh dok je na radiju Džoni pjevao “…i život se smiruje kao mlijeko u čaši…e pa što..”
Dovezao ju je opet na Čeku, samo je na brzinu rekla

- “Ćao, čujemo se i izašla iz auta”
- “Hej, a…” nije uspio izgovoriti a ona je već bila vani. Nije se osvrtala. Požurila je prema stanu želeći samo da se naspava.

Legla je u krevet, pogledala još jednom mobitel i vidjela Sanjinu poruku “BRAVO MILA”.
Osjetila je kao da se sve oko nje gasi a umor savladava njeno tijelo

“..a onda božje sirene zaustavljaju promet
i semafori nastoje da svijetle što manje…”

Samo je spustila glavu na jastuk i zaspala sa osmijehom na licu…

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Volim priče pune tenzije pred sirovim, dijaboličnim seksom, protkane božanski toplom dušom stvaraoca.

Korisnik

O kud lupi 4,prsti ko ćevapi Ocena je 5! Tako se priča piše,svaka čast !

Korisnik

PRELEPO I ELEGANTNO, VATRENO I SEKSI, PROMIŠLJENO I ODMERENO, MAŠTOVITO, SA UKUSOM... Dokaz da se erotika može pisati sa samog dna srca!!! BRAVO X 100! <2