Imaš 5 minuta!

Ovo je priča kako sam postao rogonja svojoj djevojci. Kad smo se upoznali bilo je sve divno, bila je ostvarenje svih mojih snova i još uvijek jest. Imam 36 godina, zovem se Ivan, a moja djevojka je 6 godina mlađa od mene i zove se Marija. Vitka je crnka, dobre guze, prosječnih sisa, trojka. Već smo 6 godina u vezi, ali zadnje 4 godine imamo, da tako kažem, posebnu vezu. Sve je počelo tako što ja nju nikako nisam uspio zadovoljiti. Imam jako mali penis, nikada s njim nije bila zadovoljna, čak ga ni drkati nije htjela. Bila je strpljiva ispočetka i pokušavali smo stalno, ali nikako ga nisam uspijevao staviti u njenu pičkicu. Nakon nekog vremena se tome počela smijati i ismijavati me, mog malog je nazvala mini i govorila da njoj treba bolje, da ona zaslužuje pravi kurac, nekog maxija koji će je zadovoljiti. Svaki naš seks bi se svodio da ja nju ližem i onda izdrkam svog minija, što se njoj nije sviđalo i govorila mi je da je drkanje baš nešto ružno što ona nikako ne podržava. Nakon dvije godine veze se sve jednog dana totalno promijenilo. Postala je hladnija prema meni, nije me više doživljavala, sve se rjeđe htjela viđati sa mnom. Ja sam ludio zbog tog i napadao je da ima nekoga drugoga. To je trajalo jedno izvjesno vrijeme dok njoj nije pukao živac. Rekla mi je da će me uskoro pozvati da se vidimo i da popričamo ozbiljno u vezi nas, šta i kako dalje. Nakon nekih 20-ak dana me pozvala i rekla da dođem na jedno mjesto pa da pričamo. Bio sam sretan, ni ne sluteći šta me čeka. Kad sam došao sjeli smo u njeno auto i krenuo sam da je poljubim, ali je okrenula lice tako da sam je poljubio u obraz. Pitao sam je zašto je to učinila, rekla mi je ajmo preći na zadnje sjedište pa ćemo pričati. Kad smo prešli započela je s time kako ona više nije ispunjena sa mnom, kako nije zadovoljna i kako misli da neće biti nikad, te da je najbolje da prekinemo. Kad je to rekla srušio mi se svijet, jer sam je baš jako volio. Počeo sam je moliti da to ne čini, kako je volim, kako ću učiniti sve za nju, promijeniti sve, kako ću biti drugačiji. Zatim mi je rekla da nije ni ona baš sigurna u svoju odluku, ali mi ima još nešto reći što mi se možda neće svidjeti. Pitao sam što to. Rekla mi je kako je našla drugog i kako je imala seks s njim. Prvo nisam vjerovao u to što sam čuo, a onda sam se naljutio baš jako, na što mi je ona potpuno smireno rekla, ako ćeš se ljutiti, ja iste sekunde odlazim i nikad me više nećeš vidjeti. Stao sam kako mi je to rekla jer sam se prepao da bi to mogao biti naš kraj za sva vremena. Pitala je jesi li se smirio, rekao sam da jesam. Onda mi kaže ako želiš mogu ti ispričati kako je to bilo. Pristao sam, želio sam da mi ispriča. I započela je.


-Upoznala sam ga jednom u izlasku u jednom disku, prišao mi je i pozvao me k sebi vani. Bila sam malo pripijena i pristala sam. Zove se Darko. Kad sam izašla pričali smo i predložio mi je da se provozamo malo gradom u njegovom autu. Odveo me u neku zabačenu ulicu u mrak. Počeli smo se maziti. Zavukao mi je ruku među noge, pomakao gaćice u stranu i počeo mi maziti moju pičkicu. Ja sam otkopčala šlic na njegovim farmericama i izvukla njegovu kurčinu vani. Dosta je veći od tvoga Ivane. Drkala sam ga i ljubili smo se, a zatim me povukao na sebe, svukao mi gaćice i zadigao suknju, a ja sam ga zajašila. Nabijala sam se baš jako, do jaja, brzo sam i svršila. Nakon nekoliko minuta mog nabijanja on ga je izvukao i počeo svršavati. Bilo je sperme svukuda, po njemu, po meni, po autu. Još smo se malo mazili i ljubili, a onda me povezao natrag u disko prijateljicama, ali mi je uzeo gaćice za uspomenu. Razmijenili smo brojeve mobitela, a ja sam jedva čekala da se ponovo vidimo. Idući vikend sam ponovo izašla u isti disko s prijateljicama, javivši mu da ću biti na istom mjestu. Negdje u pola noći mi je javio da izađem vani, što sam uradila izmislivši prijateljicama da moram na zrak malo. Opet smo otišli na isto mjesto i nismo gubili vrijeme, odmah smo se bacili jedno na drugo. Izvadio ga je, a ja sam odmah počela mu pušiti maxija, (grozila se uvijek na spomen da ga meni popuši), jednom rukom sam mu ga drkala dok sam ga uvlačila u usta što dublje sam mogla. On je za to vrijeme dok sam mu pušila rovario po mojoj pičkici, te sam brzo svršila ne prestajući mu ga pušiti. Dok sam to radila uvlačeći ga sve do jaja počeo je ubrzano disati te je ubrzo počeo svršavati. Sklonila sam se ali je sperme otišlo po mom licu, po ruci, po njemu, svukuda. Onda smo prešli pozadi, te mi je svukao hlače i gaćice i odmah mi ga zabio do jaja, Jauknula sam, boljelo me jer mu je ogroman, ali nije mario, zabijao se u mene krvnički do jaja. Kad sam se privikla počela sam svršavati, jednom, dvaput, triput. Sve je više ubrzavao, a ja sam bila na sedmom nebu kad se nabio do samog kraja u mene i počeo prazniti svoja velika jaja. Ivane napunio mi je miki (kako je zvala svoju pičku). Kad ga je izvadio počela je sperma curiti na sjedište, na što sam se ja nasmijala i rekla mu da je ovdje moj rogonja sad polizao bi ovo sve, bilo bi neke koristi i od njega. Nasmijao se i on, a ja sam mu se privukla, počela ga ljubiti i šapnula mu na uho da ga želim u guzi ( nešto što nisam trebao ni spominjati nikad jer se sa mnom podrazumijevalo da ne dolazi u obzir). Potom me okrenuo u doggy pozu i počeo mi ga stavljati. Išlo je teško i baš je boljelo, ali nije odustajao dok nije prokrčio put i počeo mi guzu žestoko jebati. Vrištala sam od uzbuđenja, a on mi je i guzu napunio do vrha svojom spermom. Svu noć mi se sperma cijedila iz miki i guze niz noge.


Kad mi je sve to rekla ostao sam bez riječi, nekako nakon nekog vremena sam je upitao kad je to bilo sve. Upitala me sjećaš li se kad si me lizao zadnji put. Odgovorih, da. E pa to je bilo samo noć prije. Tad mi je kroz glavu prošlo da sam joj lizao miki, da je baš brzo svršila i to dva puta, a da je nakon toga tražila da joj ližem guzu, što sam i učinio po prvi put do tad. Tad mi nije dala da drkam minija, nego se htjela maziti, pa sam joj i tu želju ispunio. Iz mene riječ nije mogla izaći, te je monotonu tišinu prekinula ona upitavši me želim li da prekinemo. Kratko sam šutio pa rekao da ne želim da me ostavlja. Rekla je da je to možda najbolje i za nju i za mene, a ja sam je počeo moliti da to ne čini i da ću pristati na sve što želi, samo da me ne ostavlja. Rekla je da će razmisliti i da je ostavim nasamo koji dan da može u miru razmisliti da li će mi dati priliku ili ćemo raskinuti. Kada razmisli javit će mi pa ćemo se vidjeti.


Idućih 20 dana sam ludio, bio sam u velikoj neizvjesnosti što će odlučiti. Moj kurčić, kako ga je voljela zvati, je načisto poludio, te sam ga drkao non stop, stalno razmišljajući o onome što mi je ispričala i zamišljajući te scene. Znao sam da je volim još više i da sam joj oprostio tu prevaru i da ću pristati na sve što poželi, samo da sam s njom. I onda je stigao poziv od nje da se vidimo. Mislim da taj dan kad smo se trebali vidjeti nisam ispuštao minija iz ruku, stalno sam bio napaljen. Kad je došla večer spremio sam se i otišao na mjesto dogovora. Tamo me dočekala jako ozbiljna, rekavši mi naredbeno sjedi u auto. Kad sam sjeo rekla je sad ja pričam, šuti i odgovaraj samo što te upitam. Započela je sa svojom pričom.


-Donijela sam odluku. Želiš li i dalje biti sa mnom. Odgovorio sam odlučno DA!


U tom slučaju ja jedino pristajem na cuckold vezu, u kojoj ću se ja sve pitati i sve određivati, a ti ćeš raditi onako kako ti ja kažem i slušati me sve. Ni na što se nećeš buniti ni prigovarati, niti išta raditi na svoju ruku i bez mog znanja i dopuštenja. Ja mogu raditi što ja hoću i s kim hoću, a ti samo ono što ti ja kažem. Inače će odmah biti prekid. Pristaješ li na to, upitala me. Nisam imao izbora, ne želim ostati bez nje, morao sam pristati. Odgovorio sam: Da, pristajem.


Potom je nastavila: S Darkom se ne viđam već neko vrijeme niti ću, ali ću naći sebi drugog da me zadovoljava. Ivane, tvoj kurčić me ne zanima nikako, ni u kom slučaju niti će me ikad zanimati. Ako budeš dobar i ako budeš slušao sve što kažem i radio sve što želim, dobivat ćeš čast da mi ližeš miki i guzu i čistiš ih od sperme moga bulla.


Druga stvar, ti si jedan obični drkadžija, a znaš kako ja to ne podnosim i mrzim. Zbog toga sam kupila kavez za penis koji ćeš nositi stalno. Ja ću odlučivati kad ćeš ga moći skinuti. Tad ga je izvadila iz svoje torbice. Bio je baš mali, metalni s uretrom. Rekla je ovaj sam uzela kako bih bila sigurna da ga nikad nećeš moći skinuti osim kad te ja otključam. I da, naravno, tad nasmijavši se reče, ključevi će biti kod mene. Imaš li išta protiv?, upita me. Ja sam počeo s pitanjima što to, zar je to potrebno i slično, na što je ona rekla ne moraš, u tom slučaju ćemo prekinuti. Rekao sam, ne znam, na što je ona rekla: Imaš 5 minuta da odlučiš da li želiš biti sa mnom ili ćemo prekinuti zauvijek. Nastavak slijedi….

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicna prica

Korisnik

Izgleda da ovo više nije klub za odrasle nego klub za rogate.