Maja - nastavak

Prošlo je nekih mjesec dana od prvog susreta sa Majom. Sretali smo se i dalje na ulici, pozdravljali kao i prije. Ništa nije moglo izazvati bilo kakvu pomisao da se nešto desilo između nas. U međuvremenu joj je dolazio i suprug iz Njemačke. Poštovao sam njeno “Ti ne piši poruke, ja ću se tebi javiti” i čekao. Nisam bio siguran ni šta čekam, da li će napisati poruku da je “to bilo to” – desilo se i završena priča ili će se možda javiti sa nekim prijedlogom za ponovni susret. Nisam mnogo razbijao glavu time. Dobio sam što sam želio. Pojebao je, ispunio svoju veliku želju. Sve dalje bi za mene bio bingo, premija.

Povremeno bih pogledao njene profile na društvenim mrežama i to je bilo to.
Jednom prilikom smo se ponovo našli u istom društvu u klubu. Bilo nas je 6-7 za stolom, mješovito društvo. Sve je bilo normalno, uobičajeno.
Pričalo se o svemu a ona je započela priču o društvenim mrežama pa je spomenula kako su joj interesantne moje objave iz raznih avantura u prirodi, planinarenje, kajak, rafting…rekla da živim 100 na sat.
Zar ti pratiš moje objave? – pitao sam.
Znaš da pratim. Pratiš i ti mene ali za razliku od mene ti uvijek imaš nešto stvarno interesantno. Ja mogu objaviti kako kafu pijem, nasmijala se na svoj račun
Pa eto…nastojim uživati - rekao sam, ne želeći daviti društvo sa svojim hobijima i zanimacijama.
Svi su manje-više znali kako provodim slobodno vrijeme.
Pogledala me nekako čudno, kao sa prijekorom, ustala i krenula prema wc-u.
U prolazu je zastala kod šanka i nešto na uho rekla djevojci koja je radila u šanku.
Ubrzo se vratila i sjedajući, onako glasnije, da svi za stolom čuju, rekla – Nekome treba sve nacrtati.
Pomislio sam da je nešto objašnjavala djevojci u šanku pa zbog toga.
Nije prošlo ni par minuta kada je krenula pjesma Tijane Dapčević – “Glupo muško moje”.
Ja, kao i svako glupo muško, još uvijek nisam kontao ništa, niti sam mislio da nešto uopšte trebam skontati. Žene su, za mene, ponekad jednostavne k’o kvantna fizika. Primjetio sam da je par puta uzimala mobitel, gledala nešto i tom prilikom krišom pogledala u mene. Ja, naravno, i dalje k’o tele.
Na kraju i sam uzmem mobitel da pogledam imam li kakvih poruka ili slično. Možda sam se nadao i da je ona poslala poruku. Uglavnom, ništa. Spuštajući mobitel, čuo sam kako je rekla – Ništa ni fejsu zanimljivo.
-   Nisam fejs ni gledao, samo provjerio ima li poruka kakvih. Ne čuje se od muzike pa zato.
-   Aha… Samo je rekla.

Nastavila se uobičajena priča, smijeh, zezanje, nazdravljanje..kad u jednom trenutku, kao da mi je neko šapnuo – POGLEDAJ NJEN PROFIL KRETENU! MOŽDA JE OBJAVILA NEŠTO ŠTO TREBA DA VIDIŠ….
Uzeo sam telefon i krenuo van, sa izgovorom da moram obaviti kratki razgovor. Odmah sam otvorio njen profil na FB i ugledao objavu, tačnije link “ sportski klub u kome njen sin trenira za naredni vikend organizuje nekakav kamp za klince na Boračkom jezeru”. Opalio sam lajk na objavu i požurio nazad.
Vratio sam se u društvo, ona je spuštajući mobitel, pogledala u mene, bez riječi.
-  I šta ti planiraš, ima li kakvih avantura u najavi, neki rafting ili slično? Ti baš znaš uživati.. - rekla je.
-  Misliš ja? – pitao sam, aludirajući da nas ima više u društvu.
- Pa ko drugi, ti se jedini baviš tim ekstremnim stvarima.
Kao da su se, u tom momentu, počela slagati kockice u mojoj glavi…Jebote, koji sam ja glupan!!!
-  Ne znam, nisam ništa posebno planirao, možda skoknem do Neretve i napravim neki spust ako uspijem skupiti ekipu. Svi su u nekim obavezama, sve teže je naći vremena za uživanje.
- Ma, koliko te ja znam, sigurna sam da ćeš naći vremena i načina. Ne vjerujem da ti tek tako propuštaš prilike za uživanje.
- Pusti ga Majo, samo bezveze priča. Njemu kad nešto padne na pamet, okrenuće sve naglavačke da to uradi. Znam ga cijeli život, igrač je to. Ajd’ ž! – prokomentarisao je Adi i nazdravio ….
-  Ž!..Ž!...nazdravljali smo svi a ona me nazdravljajući mi, pogledala direktno u oči, nekako zavrtila glavom, kao da me želi ukoriti, dodala – Da ti se ostvare planovi!
-  Daj nam ponesi još jednu turu…duplo! – doviknuo sam konobaru.
-  Jel to s nekim posebnim razlogom? – upitao je neko iz društva.
-  Hahahah…garant već skovao plan za Neretvu – nasmijala se Maja gledajući me direkt u oči.
- Kažem ti, uvijek on smisli nešto, dodao je Adi….

Tu noc mi je stigla poruka na msg, kratko – Skontao? Mozes li?
Naravno, potvrdio sam sav sretan.
Na brzinu sam se organizovao i odmah u subotu ujutro zapucao na put.
Iznajmio sam apartman pored rijeke i otišao na Boračko na kupanje. Znao sam vec gdje se ti kampovi odrzavaju pa sam se smjestio u blizini i cekao. Auto sam ostavio na prilicno vidnom mjestu da ona moze znati da sam tu. Sjeo sam na plazu, zapalio cigaretu i gledao u vodu kada sam cuo njen glas iza ledja:
- Ne okreći se ništa…za pola sata sam slobodna, samo da se mali smjesti u kamp i krecem kući. Neću se zadržavati ovdje… rekla je sjedeći na klupi, nekih 3-4 metra od mene – ostaviću auto na benzinskoj na ulazu a ti me pokupi.
Tako je i bilo. Vidio sam da odlazi iz kampa, sačekao nekoliko minuta i krenuo. Čekala me je kako je i rekla. Na sebi je imala laganu crvenu haljinu do koljena, duga kovrdžava kosa raspuštena. Sjela je odmah u moje auto, poljubila me u obraz i rekla – vozi nas negdje, pije mi se kafa, šeta mi se. Ovdje nas ne znaju… Ponašala se kao da smo par u vezi, nasmijana, opuštena…
Šetali smo parkom, smijali se, pričali…na momente bih je zagrlio oko struka, nije se opirala osim kada bih joj spustio ruku na guzu. Samo bi je sklonila i sa osmijehom rekla – Vidi ga što je nestrpljiv…imamo cijeli dan pred sobom. Nemoj, može neko vidjeti, nismo djeca…
- Nego, reci mi…Šta je sad ovo što mi radimo, kako se to zove? Šta smo mi, šta si ti meni, ja tebi? Poslije one noći sam dugo razmišljala o tebi, o tome šta se desilo. Prevarila sam muža, što nikada nisam ni pomislila da bih mogla ali ti si me zaveo…Možda sam to i željela, ne znam…ali, znaš, uživala sam, nije me grizla savjest. Prepustila sam ti se. Kada si me poljubio, znala sam da će doći do seksa… I evo, opet ga varam...
- Pa dobro, odgovorio sam – I ja sam uživao, našalio sam se.
- I šta sad, nisi mi rekao, šta smo mi…šta si ti meni…jel neka avantura, šema…
- Jebač! – odgovorio sam, opet uz smijeh.
Pogledala me i rekla - Budalo! Nisam mogla ništa pametnije od tebe ni očekivati! Nasmijala se i poljubila me, ovaj put u usta, strasno.
Držeći se za ruke kao tinejdžeri, došetali smo do apartmana. Vrata terase su bila otvorena, samo je zavjesa zaklanjala pogled na smaragdnu Neretvu. Izašao sam i zapalio cigaretu. Ona je sjela i skupivši se uz mene, naslonila glavu na moje rame. Rukom, tačnije samo vrhovima prstiju je lagano prelazila preko mojih prsta, stomaka i nogu. U početku je zaobilazila kvrgu na mojim bermudama, da bi onda lagano prelazila i preko nje, još više me nadražujući. Mislio sam da ću eksplodirati i prije nego se skinemo ali sam nastojao da budem strpljiv…imamo cijeli dan pred sobom.
- Znaš, onu noć si mi bio jebač, ono je bio seks, ali ja to više neću. Rekla sam ti tada da mi je to trebalo, dobro mi je došlo ali skontala sam da mi ne treba samo seks, jebačina. Kada smo sjedili na klupi i pili vino…ona mjesečina, zvijezde, kad sam ti stavila glavu na rame…osjećala sam se ponovo kao žena, osjećala sam se poželjnom, što sam bila i zaboravila kako je…pričala je dok je njena ruka i dalje šarala po mom tijelu a moja bila u njenoj kosi,na vratu…Povremeno bismo se lagano poljubili i nastavili maziti. 

Sve čega sam u tom momentu bio svjestan je bila ona, njeno tijelo, kosa, parfem i njene ruke na meni. Šutio sam, udisao miris njene kose i parfema a ona se tiskala se mene.
- Zato ne želim da mi budeš jebač, budalo - nastavila je, hoću da mi budeš više od jebača, ljubavnik, ali pravi, govorila je, sada zadržavajući ruku sve više na mom kurcu i ljubeći mi vrat i lice.
Nisam više mogao da izdržim tu njenu predigru, bio sam previše napaljen.
Okrenuo sam joj glavu prema sebi i pritisnuo usne na njene. Ruku sam spustio na njene butine i počeo je maziti zavlačeći ruku pod haljinu koja je, kako je sjedila, već bila zadignuta skoro do gaćica. Ustao sam, uzeo je za ruku i polako poveo u sobu. Samo se nasmijala se i pratila me do kreveta. Ljubili smo se kao da nam je to prvi ili možda bolje reći, posljednji poljubac u životu. Ruke su mi bile pod njenom haljinom, mazio sam joj guzu i stiskao je uz sebe.
- Imam za tebe neka iznenađenja, rekla je gledajući me u oči.
- Kakva?
- Fina, svidjeće ti se. Izvukla se iz mog zagrljaja i otkopčala haljinu koja je samo skliznula na pod. Nije imala grudnjak, samo crne čipkane gaćice. Tek sada sm mogao vidjeti kakve lije grudi ima...
- Prvo, svo vrijeme sam bez grudnjaka, nisi to ni primjetio…i ti si mi neki jebač…ljubavnik…prišla mi je i uz stisnula usne na moje. Dok smo se ljubili, ruku je spustila na moj kurac a onda je zavukla unutra, u bokserice i lagano počela ga maziti.
Na trenutak sam bio pomalo zbunjen tom njenom inicijativom ali sam se odmah prepustio i pustio da stvari teku onako kako to ona želi. 
- Na brzinu sam skinuo sve sa sebe. Ona je još bila u gaćicama i nastavila maziti ga i ljubiti me. Nisam znao kuda bih s rukama, tj.gdje bih prije. Guza, grudi, koji dio njenog tijela da ljubim i mazim…zašto nemam bar još par ruku…dva para. Pogurala me je lagano ka krevetu. Sjeo sam ne ispuštajući je iz ruku, ljubio joj grudi, stomak dok je stajala ispred mene i tiho uzdisala, kao mačka kada prede…uhvatio sam je opet za guzu i počeo joj skidati gaćice. Pred mojim očima se ukazala njena ribica. Sada sam je, za razliku od one noći, mogao lijepo osmotriti, uživati u njoj. Bila je potpuno glatka, izbrijana…mirisna.
- Sviđa li ti se - tiho je upitala i podižući jednu nogu na krevet olakšala mi pogled i pristup svojomj vrelo međunožju.
Nisam ni odgovorio, sam samo spustio usne i jezik na nju, ljubio sam je, lizao, zabijao prste, prvo jedan pa dva u nju, dok me ona rukom držala za kosu i isturala karlicu prema meni. Bila je tako vrela, vlažna..glatka. Legao sam na krevet povukavši je na sebe, nastojeći da se ni za trenutak ne odvajam od nje. Shvatila je šta želim i samo nasjela na moje lice. Rukama se uhvatila za uzglavlje kreveta dok sam je obrađivao usnama i jezikom a rukama joj gnječio guzu. 

-Samo polako...prošaptala je. Poslušao sam, lizao sam je i ljubio lagano, kao da pazim da će se istopiti pod mojim jezikom i nestati.

Povremeno bih podigao pogled gore i vidio najljepši prizor koji sam tada mogao zamisliti. Glatki stomak i grudi koje se dižu i spuštaju u ritmu njenog dubokog disanja i pramenove kose koji joj zaklanjaju lice i padaju preko grudi. Uzdisala je sve brže i glasnije i ubrzo svršila uz poluglasan krik. Tijelo joj se streslo a ja sam rukama prihvatio njene grudi i gnječio ih.
Čim se smirila od orgazma, spustila se i poljubila me. Prstima je nježno obuhvatila moj kurac koji je bio napet do bola. Gledajući me u oči, spuštala se preko grudi, stomaka do njega.
- Sad ja – rekla je.
Zatvorio sam oči i osjetio njene usne i jezik na glaviću pa onda i na drugim dijelovima.
- Nisam iskusna u ovome ali za tebe… nastavila ga je ljubiti i lizati. Ludio sam, ruka mi je bila u njenoj kosi. Stavljala ga je u usta koliko je mogla…Cuclala je glavić, sisala ga, ljubila… Mogao sam primjetiti njeno neiskustvo u oralu ali sam ipak uživao, ludio. Trudila se pratiti je moje uzdahe i usporavala i prestajala sa igrom kako ne bih svršio. Izluđivala me. Posegnuo sam rukom među njene noge, ka njenoj pički i samo je ovlaš uspio dirnuti. Uzmaknula je.
- Polako….nismo došli da se jebemo nego da vodimo ljubav, da uživamo…ne žuri…i nastavila sa igrom usana i jezika.
Nakon nekoliko minuta, prestala je sa igrom jezika i usana, opkoračila me i rukom ga namjestila na ulaz u pičku. Želio sam da je uhvatim za kukove i povučem, da je nabijem na kurac, da ga sjurim u nju, ali sam se suzdržao. Mazio sam joj grudi, igrao se s bradavicama kada se počela lagano spuštati. Konačno…osjetio sam njenu vrelinu koja je mi palila prvo glavić a onda i ostatak kurca. Cijeli je bio u njoj. Ruke nisam skidao sa njenog tijela, šarao sam po njenim grudima, stomaku, guzi…želio sam da osjetim svaki, i najmanji milimetar Majine kože. Ludio sam.
Za to vrijeme ona je počela sa laganim jahanjem, dizala se i spuštala...polako. Gledao sam je u lice, zubima je zagrizla donju usnu a oči su joj se samo na momente ukazivale kroz kosu koja je padala preko lica. Jahala me je tako neko vrijeme, nabijala se tako da mi je kurac ulazio u nju cijelom dužinom ali i dalje polako, lagano, ne pokušavajući ubrzati niti pojačati nabijanje. Ustvari, nije to bilo ni nabijanje, više neki lagani, nježni ples na kurcu, sa kurcem u sebi. Gledao sam je, dizala se i spuštala, uvijala kukovima…Nekoliko minuta poslije je zastala, zasjela potupno na moje prepone sa cijelim kurcem u sebi, pogledala me u oči i poljubila. Sklonila je kosu sa lica i oslanjajući se rukama na moje grudi rekla – Sad novo iznenađenje za tebe.
- Reci – ludio sam.
- Šuti i drži mi guzu… Nije mi trebalo ponavljati, uhvatio sam je za guzove i odmah počeo gnječiti a ona je nastavila sa nabijanjem. Opet početku, polako a onda sve jače i brže. Uzdisala je sve glasnije. Povremeno bi ruke dizala sa mojih prsa i prelazila njima preko svojih grudi, lica, provlačila ih kroz kosu pa se opet oslanjala na mene. Ja sam sam je i dalje držao za kukove i guzu i pomagao da se nabija dok sam ja udarao odozdo. Počela je stenjati sve jače i glasnije. Čim smo uhvatili ritam vrisnula je svršavajući.
Nije se ni pokušala skinuti s kurca, samo se na tren primirila i opet počela svoj divlji ples na kurcu. Nije mi bilo jasno kako sam izdržao tu njenu igru a da već nisam svršio…sve do momenta kada je zastala sa nabijanjem i rekla 

– Iznenađenje…smiješ u mene, ne vadi ga!!!

Ne znam da li sam, kada sam to čuo, uspio navući je još par puta, kada sam eksplodirao. Svršavao sam, kurac mi je pulsirao u njenoj vreloj pećini koju sam ispunjavao svojim sjemenom. Činilo mi se da sam osjetio kako mi se jaja stežu i pumpaju spermu u nju. Povukao sam je jače na sebe, jako zagrlio. Od znoja mokra joj kosa je pala na moje lice. Lica su nam bila stisnuta jedno uz drugo, čuli smo i osjetili dah drugoga na licu i vratu. Uvijala je kukovima i guzom cijedeći svaku kap iz mene.
Kada smo se konačno smirili, samo se srušila pored mene i kroz uzdah rekla – Sviđaju li ti se iznenađenja?
- Ubićeš me – samo sam rekao i poljubio je dok se stisnula uz mene.
- Uzela sam pilule…ne moramo brinuti…
Shvatio sam tada koliko joj sve ovo znači, koliko želi da mi se potpuno preda i da me potpuno uzme. 

Shvatio sam šta je htjela reći time da ne želi jebača nego ljubavnika...ej ljudi, i to baš ja!
Ćutke sam milovao njenu oznojenu kožu, ljubio joj kosu, dok se stiskala uz mene. Vrhovima prstiju je šarala po mom tijelu, kao da kistom pokušava naslikati nešto. U ogledalu sam gledao naša gola tijela. Htio sam zapaliti cigaretu ali jednostavno nisam želio da ustanem, da se odvojim od nje, da prekinem tu čaroliju..
Ležali smo tako bez riječi nekoliko minuta kada je rekla – Idem pod tuš, da se malo osvježim – i krenula ka kupatilu. Gledao sam u njenu kosu koja je padala preko golih leđa i prelijepu guzu. 

Okrenula se – Pa zar ću sama?

Nije mi trebalo dva puta reći. Skočio sam i požurio za njom.
Ljubili smo se, mazili, rukama istraživali tijela dok je voda sapirala pjenu koju smo jedno po drugome utrljavali. Igrali smo se. 

Uživao sam u njenoj guzi, grudima, ljubio ih…mazio joj ribicu, dok je ona lagano drkala moj ponovo probuđeni kurac. Spustila se polako i opet ga počela ljubiti, sisati. Noge su mi klecale dok se ona sve više trudila…Podigla se i rekla- idemo u krevet. 

Legla je a ja sam je nastavio ljubiti po cijelom tijelu, prste zavlačio u vlažnu pičku dok je uvijala kukovima i sve glasnije uzdisala. Nisam se mogao nasladiti njenog tijela, nje. Spuštao sam se dole i ljubio joj međunožje pa se opet vraćao na grudi, ljubio ih, jezikom se igrao po bradavicama. 

Povukla mi je glavu ka svom licu, stisnula je usne uz moje o povukla me na sebe. Ruke su joj drhtale.

To mi je bio znak…legao sam između njenih raširenih nogu i brzo namjestio kurac na ulaz. Polako sam ga zavukao do kraja a onda opet, polako izvukao pa ga vratio…nisam žurio. 
- Tako – rekla je – vodi ljubav sa mnom..ljubila me.
Jezici su nam se ispreplitali dok mi je kurac polako klizio po njenoj vreloj pećini. Ubrzo sam osjetio kako steže noge koje su joj obavijene oko mog struka, počela opet uzdisati glasnije…pa glasnije…svršavala je.
- Ne prekidaj, nastavi – samo je rekla.
- Okreni se-rekao sam vadeći ga iz nje.
- Odmah se namjestila na sve četiri, izbacila guzu i ponudila mi vlažnu pičku koja se kao školjka otvarala pred mojim očima. 

Ne oklijevajući, rukom sam je prihvatio za kuk a drugom usmjerio kurac i namjestio ga na njen ulaz. 

Povukao sam je i odjednom cijelim kurcem bio u njoj. Počeo sam je odmah navlačiti i nabijati, držeći je za kukove. 

Lice je zarila u posteljinu a guza joj se tresla pri svakom mom ubodu, udarcu. Mazio sam joj leđa, guzu…hvatao za ruke i navlačio na sebe. Maja je uzdisala, glasno stenjala, povremeno miješajući guzom. Sobom a vjerovatno i kroz vrata terase su se čuli samo naši uzdasi i udaranje mojih prepone o njenu guzu. Ubrzavao sam i usporavao ritam…rukama je gužvala plahtu ispod sebe, a onda se čuo njen krik kojeg je pokušala prigušiti…ponovo sam osjetio kako se njena pička steže oko mog kurca. Navalio sam još jače…Pala je cijelim tijelom na krevet a ja sam joj samo zavukao jastuk pod stomak, tako da joj je guza bila odignuta od kreveta. Vratio sam kurac ponovo u nju, zavukao sam ga tako ležeći cijelim tijelom na njoj i nastavio pumpati. Ljubio sam joj kosu, ramena, vrat…Sobom su odjekivali naši uzdasi…
- Nakon možda dvije - tri minute, osjetio sam kako mi se bliži orgazam…pojačao sam, zabio se u nju još par puta i izvio se nad njom pokušavajući da što dublje upumpam svoju spermu i nju. Osjetila je to i gurala guzu prema mojim preponama…Punio sam joj utrobu i poželio da taj trenutak nikad ne prođe. 
Sišao sam sa nje i legao pored nje. Okrenula se, zagrlila me, prebacivši jednu nogu preko moje.
Prošlo nekoliko trenutaka dok smo se smirili i uhvatili normalan ritam disanja. Za to vrijeme sam ljubio i milovao njeno tijelo, dok se ona prepustila i zatvorenih očiju uzdisala.
Pogledao sam prema terasi, sunce je bilo nisko…popodne.
- Baš vrijeme brzo leti, trebali bismo krenuti…ustala je i krenula pod tuš. Pridružio sam joj se. Još neko vrijeme smo se ljubili i mazili pod tušem sapirajući sa sebe tragove grijeha… vođenja ljubavi. 
Navukao sam bokserice, izašao na terasu, pripalio cigaretu i zagledao se u odsjaj popodnevnog sunca u zelenoj vodi Neretve. Pridružila mi se, onako mokre kose koja se presijavala na suncu, ogrnuta samo plahtom i naslonila glavu na moje rame. 

Uđi i obuci se, mokra si. Nemoj da se prehladiš.

Poljubila me i rekla - E vidiš ljubavniče moj, to mi jebač nikada ne bi rekao, ne bi mislio na to. Poslušala me, otišla u sobu i obukla se.

Ispušili smo po cigaretu i vrijeme je bilo da krenemo…ipak se trebalo vratiti u naš mali grad.

Odvezli smo se do njenog auta, pričajući i nekim bezveznim stvarima. Kao da do prije pola sata nismo bili u krevetu i vodili ljubav. 

Parkirao sam pored njenog auta: 

Poljubila me i izlazeći iz rekla – Prati fejs, zna tamo biti finih i zanimljivih stvari....vidimo se.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Mani je uvijek problem sa pričama u kojima supruga vara taj sljedeći, drugi, seks. Nekako obično sva mistika, sva intriga, sva napetost otpadne sa prvim putom, ali ti ipak uspijevaš da zadržiš najveći dio pobrojanog.... I još da ostaviš želju za nastavkom

Korisnik

Odlično napisana priča.

Korisnik

Strejt priče mi drže pažnju većinom kada ih ja pišem, a ti si redak izuzetak. Lepo je iskustvo čitati kakvo god iskustvo da opisuješ, red za redom klizi sasvim prirodno, uverljivo, naizgled obično dok na kraju ne shvatim da je originalno i drugačije, a taj kraj je fascinantan- uvek različit a uvek sličan po nekom pozitivnom razrešenju, u stihu ili uz humor. Sjajno! Samo nam piši, uživanje je čitati te u moru ove erotske monotonije Smile

Korisnik

Odlicna.