Prijateljica

Bilo je rano prepopodne u petak, i trebalo je da počnem košenje dvorišta ranije jer su mi žena i deca otišli tog jutra u posetu nekoj porodici. Plan je bio da to završim rano i da odmaram ceo dan. Uzeo sam kosačicu i nije htela da upali, pa sam pozvao jednog prijatelja i pitao da li mogu da pozajmim njegovu. Rekao je da je van grada, ali mogu da odem do njegove kuće i pokupim je. Rekao je da ako mu žena nije kod kuće , da idem pozadi i da je uzmem.
Kucao sam na ulazna vrata i niko se nije javio, pa sam se uputio iza kuće .
Kada sam stigao do kapije i hteo sam da je otvorim, video sam Miru, u njihovom bazenu u toplesu na ležaljci. Nosila je samo brazilka kupaći i naočare za sunce. Odlučio sam da napravim pauzu i pogledam na trenutak. Uvek sam mislio da je Mira privlačna žena, ali nikad je nisam video u ovom izdanju. Uvek sam pretpostavljao da izgleda dobro ispod odeće ali nikad nisam mislio da ću videti dokaz.

"Tako mi je žao, izvini", pretvarao sam se. "Nisam te video tamo. Miloš je rekao da mogu da uzmem vašu kosačicu, da li te je zvao? ."

Nije ništa uradila da pokrije svoje veličanstvene grudi. Smrznuo sam se i buljio. Nisam bio siguran koliko dugo.

"Pa, to nije u bazenu", rekla je sa osmehom, vraćajući me u sadašnjost.

"Žao mi je, nisam mislio da buljim", insistirao sam. "Hoćeš li da ti donesem peškir?"

"Prekasno je sada", odgovorila je. "Osim toga, siguran sam da si video sise i ranije."
I sa tim razoružajućim odgovorom započeli smo razgovor koji je nastavio, uglavnom monotonim stvarima kao što su porodica i posao, i nisam želeo da prestane. Njihova ćerka je provela noć kod drugarice , a Miloš je bio na poslu, pa je mislila da će uživati u privatnosti u bazenu. Sada sam sedeo na stolici na ivici bilijana, buljio dole u skoro golu ženu mog prijatelja, uzimajući svaki sekund i svaki milimetar nje.

Posle 15 minuta razgovora, rekla je: "Kad ideš da kosiš, zar ne moraš da ideš?"

"Ne, osim ako ne želiš", odgovorio sam.

"Moram da uđem i proverim svoj telefon i vratiću se", rekla je ona.
"Kosačica je ovde, hoćeš li da je uzmeš?"

"iskreno, lepše mi je ds ostanem ovde nego da kosim ." Šalio sam se.

"To zavisi od tebe, ali ako ostaneš moraš ući u bazen", rekla je ona. Suviše je vruće za mene da se ne vratim."

"Pa, nemam kupaći kostim", odgovorio sam iskreno.

"Trebalo bi da uzmem kosačicui pustim te da ponovo imaš privatnost." Smejao sam se.

"Kako hoćeš ", rekla je. "Ali pre nego što odeš stavi mi malo losiona na leđa."
Dala mi je losion i ja sam gledao u njene divna sise dok se okrenula prema okrenući mi gola leđa. Osećao sam se kao da sam imao iskustvo spoljašnjeg tela kad sam počeo da joj stavljam losion. Potrošio sam se, postarao se da je dobro pokrijem i odlučio sam da idem niz njene strane, približavajući se nekoj sisi i osetio sam kako se erekcija diže. Kada nisam mogao više da odugovlačim, rekao sam joj da mislim da sam je pokrio, a osim toga ako nastavim da je trljam, moj kurac bi mogao da se pogura previše blizu i dodirne njenu guzicu.

Zahvalila mi se i to je bio trenutak istine za mene. Samo sam hteo da nastavim da gledam u njene sise duže, pa sam rekao, "Verovatno bih mogao da uđem u bazen u boksericama ako se slažeš sa tim."

"To je do tebe", rekla je ona non-šalantno.

Sledećih 30 minuta samo smo nastavili da pričamo . Moja erekcija je bila puna s vremena na vreme, ali sakrivena u vodi i pošto je ona bila na ležaljci, ležala na grudima.

Onda me je podmetnula jednostavnom pitanjem.

"Koliko dugo si buljio u mene sa kapije?" pitala je.
"U početku sam bio zapanjen", rekao sam konačno. "Izgledala si neverovatno i, pa, ja sam muško, tako da moraš malo da me razumeš."

Smejala se tome.. .

"Leđa mi počinju da se prže", rekla je ona. "Možda je vreme da izađem."

"Želiš li da donesem losion?" Pitao sam.

"Ne", rekla je ona.

"Prokletstvo", rekao sam sa smehom. "Nadao sam se da ću to opet uraditi."

"Izvini, pretpostavljam da ćeš morati da se zadovoljiš sa tim da mi buljiš u sise ceo dan." Smejala se.

"Pošteno, bile su odličan pogled", rekao sam.

"Znaš šta", rekla je. "Verovatno bi bila dobra ideja da mi staviš aloe na leđa ako bi to uradio pre nego što odeš."

"Naravno", odgovorio sam.

Dok je zgrabila kremu iz torbe, pokušao sam da moje bokserice ne izgledaju tako tesno dok mi se izbočina meša. Uradio sam najbolje što sam mogao pre nego što se okrenula, dodala mi flašu i vratila se nazad.

Počeo sam da joj stavljam kremu na leđa i radio sam to metodično, uživajući u svakoj sekundi. Malo je nagnula glavu dole, pa sam počeo da se približavam i njenom vratu i ramenima. Moja erekcija je sada rasla do pune pažnje i dok sam pogledao dole, bilo je vrlo blizu da je dodirnem. Masirao sam joj ramena i počeo da se spuštam samo malo napred. Mogao sam da osetim kako joj se mišići opuštaju, pa sam se spustio još više. Tada sam osetio da vrh mog kurca dodiruje njenu guzicu kroz materijal u mojim boksericama što me je naterao da se spustim niže i trljam ruke preko njenih sisa koje su takođe bile tvrde kao kamen. Čuo sam da je uzdahnula, Bože, osećali su se neverovatno u mojim rukama i moj kurac je sada gurao više u njeno dupe. Više se nagnula unazad sa svojom glavom dajući mi još bolji pristup i ja sam se nagnuo napred i moj kurac je sada bio pritisnut jako na njenu guzicu i nije bilo šanse da to ne oseti. Trljao sam je i lagano štipao za bradavice kad sam odjednom osetio kako se njena ruka povlači i zgrabi me za kurac kroz moje bokserice.

Onda sam čuo da najseksipilnija stvar u mom životu pobegla iz njenih usana... "O, moj Bože."
Nisam hteo da skinem ruke sa nje, ali sam hteo da joj pružim bolji pristup, pa sam zgrabio svoje bokserice i gurnuo ih dole, moj kurac je iskočio i vratio joj se u ruku. Zgrabila ga je i počela da ga mazi s leđa i dok sam pogledao dole, video sam njen venčani prsten kako svetluca na mom đoki. Ne znam kako je to bilo kad sam to video, ali me je potreslo, okrenuo sam je i poljubio pre nego što me je zaustavila. Poljubac nije bio ni kratak, ni dug, ali kad sam se povukao, stolovi su se okrenuli i sada je ona buljila u mene. Bio sam 100% go. kurac mi je tvrd..

"Jebi me pre nego što se predomislim", rekla je.

Nisam hteo da joj dam vremena da se predomisli. Nagnula se preko stolice i predstavila mi svoju divnu picu, a ja sam prišao do nje, prislonio svoj tvrdi kurac i počeo da je hranim. Bila je tako mokra i tako tesna.

"O moj Bože", predela je dok sam nastavio da je punim . Pogledao sam dole dok je moj kurac ušao i izlazio iz žene mog prijatelja. Kad bi samo znao da sam mislio. Svratio sam da pokupim njegovu kosačicu a sada sam rastegao pičku njegove žene u njegovom dvorištu.

Počela je da stenje i bacala je guzicu nazad da bi dobila više mog kurca ponavljajući "da" iznova i iznova. Mogao sam da vidim da će da doživi ogroman orgazam, a ni ja nisam hteo da izdržim još dugo, a onda sam osetio da njena pička počinje da se steže. Odmah zatim sam ga izvadio i svršio po njoj..
rekla je. "To je bilo najbolje jebanje koje sam imala u poslednje vreme i najbolji kurac koji sam ikada osetila."

Taj komentar je doveo moj ego do krova, u najmanju ruku.

"To je bilo mnogo bolje od košenja dvorišta", rekao sam dok smo se oboje smejali.

Kategorija:
Strejt erotske priče