Kroz čemprese

Bilo je to negdje sredinom 90tih, imao sam nekih 14-15 godina i bio sa starcima na moru.

To ljeto je bilo baš ekstremno vruće, a klime u to vrijeme bile su nepoznati pojam na ovdašnjim prostorima.

Te noći u mojoj sobi je krepao ventilator i bilo je potpuno nepodnošljivo boraviti u njoj, a kamoli spavati.

Izašao sam van, na terasu na kojoj je bio potpuni mrak jer je apartman bio malo izdvojen od ulične rasvjete. Nekako sam se dovukao do ležaljke koja je bila pored visokih i gustih čempresa koji su dijelili naš dio terase sa dijelom terase susjednog apartmana.

Nekoliko stupnjeva manja temperatura, lagani povjetarac koji se osjećao u zraku i nebo prepuno zvijezda bili su upravo to što mi je trebalo da se opustim i zaspem. 

Čim sam sklopio oči, po glavi su mi krenule slike sisa i guzica u koje sam na plaži pod okriljem sunčanih naočala buljio kao neki idiot u zadnjih par dana.

Naravno, te slike nije mogao ignorirati gospodin u preponama koji se stvrdnuo u  sekundi i sada je bespomočno pokušavao izaći iz gaća.

Pogledao sam oko sebe i uvjerivši se da je oko mene samo mrkli mrak, spustio sam gaće i počeo lagano drkati uz pogled na zvijezde iznad mene.

Sve ovo je bilo jako ugodno pa sam ga navlačio jako sporo kako bi čim duže mogao uživati.

U jednom trenutku na svojoj šaci osjetio sam tuđi dlan. Trgnuo sam se iz ležečeg položaja i sada sjedeči mogao sam vidjeti tu ruku koja je izlazila iz grma čempresa i završavala na mojem dlanu u kojem se nalazio moj kurac i dalje tvrd ko kamen.

" Opusti se, pomožem ti", začuo se šapat s druge strane.

U apartmanu do našeg, boravila je češka ili slovačka obitelj, bračni par sa dva sina i kćerkom.

Bili su negdje između 13 i 16 godina , s time da su jedan sin i kćer bili blizanci tj. barem su tako starci komentirali.

Mozak mi je u tome trenutku radio 100 na sat. Ni po ruci, ni po šapatu nisam mogao razaznati o kome se radi ali potajno sam se nadao da je u pitanju sestra. Skroz napaljen, odlučio sam poslušati šapat s druge strane. Vratio sam se u ležeći položaj i pustio da misteriozni dlan primi moj kurac i da dalje sve ide svojim tokom.

Ovo je bilo prvi puta da mi se kurac nalazi u nečijoj tuđoj ruci i osjećao sam se fantastično.

Ne sjećam se više da li je u pitanju bio nagon ili napaljenost ili oboje ali ruka mi je sama krenula kroz čemprese tražeći put do osobe koja mi je pružala toliko užitka u želji da uzvratim istom mjerom.

Ispružio sam ruku i ubrzo opipao trbuh te krenuo prstima na niže. Uzbuđenje i čudan osjećaj u meni je rastao sa svakim osvojenim centimetrom.

Pod prstima sam osjetio dlačice, a ruka na mojem kurcu ubrzala je ritam.

Nikada do tada nisam bio toliko napaljen. Da li ću po prvi puta u životu dotaknuti pičku ili tuđi kurac. Spustio sam ruku još malo niže i osjetio početak čvrste batine koja se sada nalazila u mojoj šaci. Ipak je to bio jedan od braće, a po veličini i debljni rekao bi da se radilo o starijem.

Počeo sam mu drkati u istom ritmu kao i on meni.

Kurac mu je bio veći i deblji od mojeg i baš je dobro ležao u ruci. 

Stisnuo mi je kurac još čvršće i ubrzao ritam.

Kako sam kopirao njegove poteze shvatio sam to kao uputu što treba da radim.

Bio sam u pravu, po prvi puta tihi uzdah razbio je do tada grobnu tišinu našeg susreta.

Ja sam bio pri kraju. Zaklopio sam oči i prepustio se po prvi puta orgazmu za koji nisam bio sam zaslužan. Topla sperma špricala mi je po trbuhu, prsima pa čak i vratu.

Iscjedivši me do posljednje kapi, dlan nepoznatog drkatora počeo je kružiti po mom trbuhu kao da skuplja izborene plodove.

Ja sam i dalje poslušno drkao taj debeli kurac iza čempresa kada se ruka povukla i jasno sam čuo kako oblizuje i siše prste pune moje spreme.

Sama pomisao na to da su nečija tuđa usta sada puna sperme iz moga kurca opet me vratila u uzbuđenje od prije par minuta. Stisnuo sam mu kurac još jače i poćeo drkati najbrže što sam mogao.

Osjetio sam kako mu se tijelo zgrčilo i trenutak kasnije gusta, ljepljiva tekučina počela je ispunjavati moj dlan.

Do tog trenuta, drugi dlan mi je već bio uposlen mojom novom erekcijom.

Polako sam usporovao ritam kojim sam drkao kurac s druge strane čempresa sve dok se brat posve nije umirio.

Povukao sam ruku nazad i došao do iskušenja kojem nisam mogao odoljeti. Ubrzo su se prsti puni sokova iz kurca nepoznatog susjeda našli  ustima i po prvi puta u životu okus tuđe sperme kolao je mojim nepcima. 

Naravno, usljedilo je još jedno pražnjenje s moje strane.

Kada sam se primirio, shvatio sam da na ležaljci s druge strane više nema nikoga.

Zaklopio sam oči i zaspao sa smiješkom.

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Imao sam sličan doživljaj u otprilike istom uzrastu. Meni je izdrkao ujak (majkin brat od strica). Spavali smo u istom krevetu, probudio me dodir. Posle 10-tak pokreta njegove ruke sam svršio. Posle mi je pušio i drkao mnogo puta.

Korisnik

Odlična priča ili doživljaj - ovo je prelepo GEJ iskustvo - bravo - veoma iskreno ...