Kratka priča

Sedeo je u fotelji gledala je muža pravo u oči dok sam je svlačio lepo telo sa mekanom kožom, spuštajući se dole skidam joj gaćice privuče mi pažnju mladež na njenoj guzi, počeh je ljubiti dok je lagano zavodnički mešala kukovima da on vidi kako uživa u mojim dodirima prstiju i usana po njenim butinama, presavijem je teko da mu ona dođe blizu na par santimetara od glave, oseti njen dah dok joj širim picu i zavlačim jezik duboko, uspeo je da je poljubi dok je naslađujući se pogledom kako ona svršava na mom jeziku, izvadio ga je i drkajući nastavio da gleda prišao sam joj od napred izvadio nabrekli kurac i stavio joj u usta, sisala ga je i gutala pred njim lizala i uvlačila velika jaja u usta dok je on ubrzano drkao na sve to, onda sam joj zabio odpozadi duboko da je uzdahnula i sama se nabijala na njega dok je opet svršavala zatim sam je gurnuo tako da joj se glava našla u njegovom krilu naredio sam joj da uzme njegov kurac i da ga sisa što je poslušala a i on je to jedva dočekao jer nije mu trebalo puno i ispraznio se u njena usta, stisnuo sam je tako da nije mogla da ga izvadi iz usta i rekao joj da mora da proguta sve, bila je poslušna i sve je progutala to me je još napalilo i istresao sam veliku količinu sperme u njenu već uveliko vlažnu picu tako da je bila napunjena sa obe strane.

Svi sretni sedosmo da odmorimo pa nastavili

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Mante me se više ljudi toga, kome se ne sviđa nek zaobiđe nikog ja nisam prozivao zbog toga šta je i kako napisao to su za mene banalnosti i hvala pojedinim prijateljima kojima se svidela priča i koji du se našli u tome, veliki pozdrav za njih.

Korisnik

Ovde i piše ko kako hoće, i to nije problem. Ovaj odeljak se zove erotske priče. Problem je što neki svojim pisanjem ali i pravopisom vređaju inteligenciju prosečne osobe. Ako se ne stide svog pravopisa ili sastava, i javno objave priču, onda treba dostojanstveno da podnesu kritike (protivnik sam vređanja), bile one osnovane ili ne.

Korisnik

Ovo ovdje nije polaganje na ispitu.Nek pise ko kako hoce.Ko hoce da cita nek cita - ko nece ne mora? Ako imate pohvalu napisite a ako nemate cutite! Ili je uzivanje vredjati nekoga?

Korisnik

auuu, kakav debil nepismeni...jos se on nesto raspravlja i pravi pametan...kupi citanku i bukvar konju...

Korisnik

@Jamaser da li si svestan da tvoja priča nije samo izazov za magarce, već i za sve normalne na ovom sajtu? Siguran sam da će se generacije budućih magaraca diviti tvom pravopisu. Možda ćeš jednog dana sročiti nešto što će sve čitaoce ostaviti bez daha, a ne samo zbunjene.

Korisnik

Poenta priče je da magarci komentarišu tačke i zareze

Korisnik

e jebem te nepismena magarce...

Korisnik

I sve to strpao u jednu rečenicu. Ma bravo!