Mirko i Slavko ponovo u akciji

Mladice iz Sapca sam upoznao u Baski na otoku Krku (sto bi rekla braca nasa tamo), na plazi Buncaluka gde sam sa svojom rodjakom Sanjom letovao tada. Oboje smo voleli nudizam pa nam nije bilo tesko da I malo duze pesacimo dok ne nadjemo neku skrivenu uvalu za letnju meditaciju. Sanja je odrasla na moru pa je izgledala uvek sjajno I par godina mladje nego njene vrsnjakinje zahvaljujuci redovnom plivanju I morskim blagodetima, grudi cetvorka, dupe utegnuto, duga ravna kosa, duge noge, gotovo manekenski tip sto bi se reklo. Nisam smeo svoje aspiracije prema njoj ni da nagovestim iako se svojski trudila da isprvocira bilo kakvu moju reakciju na temu seksa. Drzaao sam se junacki do tog dana.
Dva mladica u kasnim dvadestim su trazili mesto sa malo hlada na plazi te ljubazno pitase mogu li tu pored nas da zakace malo senke drveta ako nije problem, taman sam hteo da smislim neki izgovor da I nema bas puno mesta, Sanja utrca u pricu:
-Ma kaj ne pomericemo se I mi malo samo izvollite.
Po njihovom govoru zakljucih da sui li Sabac ili Loznica, nema druge, sto se ispostavi kao tacno I ovde su preko sezone radili odrzavanje nekog odmaralista, predstavise se kao Mirko I Slavko, au rekoh pa ko oni u stripu “Nikad robom”. Razmisljam mozda su u paru ali nicim mi nisu potvrdili sumnju, pogotovo sto su obojica bili nalik na “bullove”, izvajanih misica I dobrih kiturina na koje su ocigledno bili ponosni a moj se kurcic ko za kurac jos vise povukao u sebe. Izvukose neke karte I ponudise nam tablic, ko izgubi placa pivo. Vec sam video sebe kako idem po pivo jer nikad nisam pamtio karte niti imao koncentracije. Ono sto je bilo najlepse sedeli smo na prostirci jedni pored drugih, tako blizu a tako daleko, Sanja je sedela u turskom sedu I svoju sveze obrijanu picku nam ponudila ko dinju na tanjiru. Sapcani su gotovo balavili I tesko se borili sa erekcijom, tri puta su uskakali u vodu da lade jaja. Naravno izgubio sam I krenuh po pivo a Slavko predlozi da mi pravi drustvo I da mi pomogne da donesem. Pitao sam ga otvoreno kao u sali da li su u vezi njih dvojica, rece da nisu ali da je on imao I neka iskustva sa muskima ali da vise voli picku ipak. Reko jbg. ja volim sta god ima samo da se nesto desava.
Vratili smo se posle dvadesetak minuta I vec iz daljine videh Sanju I Mirka u vodi kako se strastno ljube ne obaziruci se na nase povike da smo doneli pice I klopu neku. 

-Covece -rekoh Slavku -kad se pre smuvase ovi bre. Zajeban ti ovaj tvoj Mirko zavodnik.
-Ma dok kerusa ne mane repom ker ne skace-nasmeja se Slavko I povuce rukom preko svoje vec nadignute kite zadovoljne ucinkom njegovog pajtasa.
Novopeceni par izadje iz vode I jedno drugo uuzese da brisu peskirima ne skrivajuci svoju strast, Mirko nabreklim kurcem a ona nakostresenim bradavicama. Trazili su mesto da se izjebu negde ocigledno pa predlozih da se povuku malo u diskreciju ka hladovini obliznjih stena a da cemo nas dvojica paziti da neko ne naidje. Sanja me zagrli cvrsto da mi zahvali za rodjacku ljubav I brigu dok niije poceo kurac da mi raste pa se svo troje nasmejase. Stene su bile jedva desetak metara od nas a I njih dvoje se nisu ni trudili da se od nas kriju vec od eventualnih voajera I prolaznika. Nisu mnogo polagali na predigru, malo njenog pusenja I vec se naguzila ko prava kujica da ga primi otpozadi, Mirko se okrenuo ka nama I dobacio – I ti ces kume ovo da radis …al sutra :)
Slavko poce da nadrkava svoj kurac I ja krenuh u istom ritmu moj trazeci sto bolji pogled na njih dvoje tako da smo stajali sada samo par metara od njih, okrenuo se ka meni I ponudio mi debelu kurcinu a ruku nezno spustio na moje rame I povukao me nanize. NIsam ga cestito ni stavio u usta mlaz sperme me pogodio u krajnike, gledao sam ka svojoj rodjaci koja se I dalje uvijala pred Mirkovom budzom. Prsnuo je dugi mlaz preko njenih ledja I ona  okrenu glavu da vidi gde sam. Pogled I osmeh zahvalnosti za trenutak koji se pamti ceo zivot.
- Ajmo u vodu momci…pa cemo opet… I namignu mi mangupski, a bila je veci mangup od sve trojice…cak I cuvenih junaka stripa…Mirka I Slavka…sabackih mangasa.

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Nemam pretenzija da se bavim literarnim radom i da proucavam dijalekte, odavno sam isao u skolu pa mi i gramatika nije jaca strana, pisem za ljude kojima se dopadaju moje price i kojih bar po broju pregleda ima na hiljade. Svega u bozjoj basti ima i cuckolda i bulova i gejeva bas ko i na Olimpijadi, lepota razlicitosti, sve je to ljubav, ziveli vi meni!

Korisnik

Ko god da je odrastao na moru u HR ni u snu nece izgovoriti "kaj ne"... to je dijalekt zagorja, sa krajnjeg severa, dalmatinci se groze toga. Taman si izasao iz ucmalosti i dosade tvojih prica gde ti svako malo neko treci, cetvrti, sedamdesedmi jebe zenu, uvedes rodjaku u pricu i izgubis se u pokusaju davanja autenticnosti.