Imaš 5 minuta! (II. dio)

...Dajem ti 5 minuta da odlučiš da li želiš biti sa mnom ili ćemo prekinuti zauvijek. 

Tih 5 minuta je bila vječnost. Znao sam da ću morati pristati na sve, inače ću ostati bez nje zauvijek. Nakon 5 minuta me upitala jesam li odlučio. Odmah sam rekao da jesam i da pristajem na sve. Tad mi reče dobro, skidaj se. Dala mi je kavez i rekla da ga stavim. Išlo je teško, boljelo me, a ona me stalno požurivala govoreći kako nema vremena. Kad sam ga stavio uzela je ključeve i zaključala katanac. Izgledao mi je baš smiješno mal u tom kavezu.


Ne upitavši me ništa, ni boli li me, niti išta drugo, započela je s predavanjem. Rekla mi je da se ne smijem buniti, ni prigovarati, niti je pitati da me otključa jer ona o tome odlučuje. Jedina otključavanja će biti zbog higijene, jednom u 10 dana, u njenom prisustvu. Također zabranila mi je svršavanje, to mogu jedino učiniti kad mi ona dopusti. Moje je da slušam i radim kako mi se kaže, inače ako bilo šta učinim bez njenog dopuštenja ili prekršim neko pravilo slijedi kazna. Pitao sam kakva? Kaže bolje ti je da ne saznaš, zato slušaj i radi kako ti kažem. Ako budeš uporan u kršenju pravila ostavljam te iste sekunde i odlazim zauvijek. Tad mi reče obuci se sad i idemo.


Bilo je teško, boljelo me, a ona me uopće nije pitala ništa, boli li me ili slično, ponašala se kao da uopće nisam u kavezu. Nisam mogao izdržati i počeo sam je svakim danom pitati da me otključa, da mi skine kavez. Prvo me kao tješila da pretrpim još malo dok se ne naviknem i dok kavez ne postane sastavni dio mene, ali kako sam joj sve više dosađivao s tim naživcirala se i zaprijetila mi da je još mogu dva puta to upitati, a treći put kad upitam baca ključeve u rijeku i ostavlja me zauvijek. Shvatio sam da nema više šale i da moram šutjeti. Morao sam obavljati za nju nakve posliće stalno, kupovat joj što god zamisli. Kupio sam joj i lančić, na kojeg je okačila ključ od mog kaveza i nosila ga stalno. Kasnije mi je rekla da se nije mogla obraniti od pitanja od čega je ključ i da neke osobe znaju za što služi, jer nije mogla više da to ne kaže. Ostao sam u šoku i pitao je tko zna, ali mi je rekla da postavljam suvišna pitanja i da moje nije da pitam nego da odgovaram i slušam. Bilo mi je jasno da je sa mnom gotovo, da sam njen rob i sluga. Ali iduće što je učinila je bila potvrda toga. Jedan dan mi je javila da se vidimo i da ponesem sve bokserice što imam. Nije mi bilo jasno zašto, ali nisam je pitao nego ponio. Kad sam stigao uzela je vrećicu s boksericama i otišla do obližnjeg kontejnera i bacila je u njega. Potom je izvadila drugu vrećicu i rekla mi da mi je kupila gaćice koje od sad moram nositi stalno. Reče, provjeravat ću da li ih nosiš. Kad ti kažem da mi uslikaš imaš dvije minute da to učiniš, inače ćeš snositi posljedice. To je bio početak mene kao njenog službenog rogonje. Nosio sam ih stalno, kao i kavez, strah me bilo onoga što bi uslijedilo ukoliko prekršim to pravilo. A provjeravala me često, baš često. Tako su dani prolazili, ja sam se navikao i na kavez i na gaćice. Jednu večer dok sam ležao u krevetu stiže mi poruka od nje.


-Gdje si rogonjo?


:Evo me domino


-Odmah mi uslikaj minija


Samo sam gaćice zavratio ispod kaveza i jaja i uslikao te joj poslao.


-HAHAHAHAHAH, to je bio njen odgovor na sliku


Tad ona meni pošalje sliku. Na toj slici u nekom autu je bila ogromna kurčina koju je ona svojom rukom držala oko korijena. Bio je baš velik, onakav kakvog je ona uvijek htjela. Tad me upita;


-Šta želiš da mu radim?


:Želim da mu ga pušiš, da te jebe jako i da ti napuni miki svojoj spermom


-Da znaš i hoću hahah


Tad sam joj napisao;


:Volim te dušo najviše na svijetu


Samo je pogledala poruku, te sam nakon minute napisao sljedeće:


:Čekam te dok završiš


Ali poruku ovaj put nije ni pogledala. Znao sam da mu ga već puši. Nisam nikako mogao zaspati, stalno sam pogledivao na mobitel, ali nje nije bilo. Tek nakon 4 sata mi je napisala stigla sam kući, i to je sve bilo, pitao sam je kako je, kako je bilo, ali odgovora nisam dobio. Ujutro se ponašala kao da ništa nije bilo, nije ništa o prošloj noći pričala, a ja je nisam smio ni upitati. To je samo bio početak, nisam mogao ni slutiti šta me još sve čeka. Nastavlja se…

Kategorija:
Strejt erotske priče