Masaza

Sanja je bila cerka nasih kumova I ja i ona smo jos kao klinci bili jako bliski jer smo pribliznih godina pa su nam se interosvanja poklapala I karakteri bili slicni. Zivela je na moru sto je dovelo do toga da izraste u vitku brinetu lepog dupeta, dugih nogu, lepih grudi I duge prave kose (tim redom I danas posmatram zene).


Trudio sam se da sakrijem moje seksualne afinitete na nju iako smo cesto raspravljali na temu seksualnosti cak I kad smo poceli zajedno da obilazimo nudisticke kampove po Istri delovao sam ravnodusno.


Jedina moja sansa da joj se vise priblizim je bila njena ljubav prema masazi koju mi je cesto trazila ali nekako uvek odevena pa to nije bilo to.


Vratili smo se te veceri kasno s plaze I vec me je u kolima pitala da je izmasiram pre spavanja jer je svi misici bole od plivanja.


- Ma jebi se, ko da mene ne bole misici, I meni treba masaza-nevesto sam branio moje uzbudjnje na mogucnost bliskog kontakta s njom. Kurac je vec poceo da pulsira I da vlazi

Istusirao sam se prvi I sacekao je u boksericama koje su tesko skrivale moju iskrenu emociju prema njenoj zelji. Pojavila se u sobi u bade mantilu koji je verovatno nosila kad je bila mala I koji je vise otkrivao nego pokrivao noseci mleko za telo u ruci I veliki peskir za plazu koji je rasirila po tepihu.


Legla je naravno po protokolu prvo na stomak I krenuh da joj nezno razmazujem mleko duz celog tela da se sto pre opusti carstvima dodira. Poznavao sam dobro njeno telo, mozda I bolje od nje bio svestan svakog delica koji sam upijao dok se suncala na stenama Monsene I Valalte. Sirokim pokretima sam joj razdvajao guzove kako bi sto lepse uzivao u njenoj ribici I maloj  rupici na guzi. Kurac nije mogao da se smiri I pored moje istrenirane samokontrole, pogotovo kad sam joj kleknuo izmedju rasirenih nogu I savio se prema njenim ledjima gotovo da sam legao preko nje. Jagodice mojih prstiju su osetile svaki nabor njene pickice I cmara da sam imao utisak da cu zaplakati od srece u nekom trenutku. Ustao sam da dodjem sebi.


- Sta bi? Ocemo drugu stranu a?-upita me gotovo zabrinuto dok se okretala lenjo I darivala mi poled na njene ukrucene bradavice.
- Cekaj bre, malo da se smirim-rekoh joj I pokazah pogledom na moje gace.
- Dobro je, znaci da si zdrav I da ti je kurac prav, ne bi valjlao da je drugacije-prebaci ona na neku posalicu

- I skini ih ako ti smetaju, nasi smo, cijeli dan se gledamo na plazi.

Recenjeno, ucinjeno, spustih bokserice I opet kleknuh na peskir prskajuci mleko po njoj kao da svrsavam I ona se nasmeja. Nisam znao gde cu pre, dok njena ruka nije pronasla moja jaja I nezno prelazila prsticima preko njih, povukla me ka svojoj glavi I nezno pocela da ga guta. Pao sam preko nje u pozu 69 I laktovima joj rasirio butine I guzove da bi zaronio u nju.


- Oces da mi svrsis u usta…ako volis…ili mozda ne?

Poceli smo da prskamo gotovo u isto vreme, I njen orgazam je ocigledno bio jak kao I moj.


Pao sam pored nje ko kamion da me udario.


- Sta je picko nastavi masazu gde smo ono stali-rece ona ko da se nista nije desilo, brisajuci tragove sperme sa obraza I usana.

Sto ti je zensko mamu mu jebem moze posle tri minuta opet da ima seks.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

@SamuraiME respekt za oboje, stvarnost nas uvek udari po guzici Wink

Korisnik

Hahahahahah.. kako si me nasmijao sa ovom zadnjom recenicom - takav je stav i mog muza Wink