Filipinac (drugi deo)

Sledi nastavak mog druženja sa mladim Filipincem.

Pošto me prethodno dobro oralno zadovoljio, rekao sam mu da dodje sutradan  na tucanje. 

Ujutru kada sam krenuo na posao, na krevetu sam ostavio poruku da dodje u 20:00 kod mene. Pošto sam znao da će i danas mi sredjivati sobu.

Po povratku sa posla kada sam ušao u hotelsku sobu, ista je bila očišćena, a poruke nije bilo na krevetu. 



Odmah sam se javio kući porodici, i najavio da idem sa kolegama na večeru, da me niko ne bi prekidao dok budem tucao malog.



Približavalo se lagano 20:00 časova, otišao sam da se istuširam . Nakon toga sam samo bio ogrnuo peškir oko pojasa i seo na krevet da sačekam klinca da dodje. U tim mojim mislima me prekine kucanje na vratima. Kada sam ih otvorio ispred mene je stajao Romeo, koji je uplašeni delovao kao da je znao šta mu se sprema noćas.

Čim sam ga video, kurac ispod peškira je počeo da dobija svoju punu dimenziju.

Ušao je u sobu, ja sam ga stisnuo  za ramena od pozadi i rekao mu da se opusti i da ne brine. Sve ćemo raditi polagano.

Okrenuo se i poljubio me kao napaljena klinkica, šarajući svojim prstima po mojim grudima. Ja sam rukama potisnuo njegova ramen na dole da klekne. 

Ubacio je svoju glavu ispod mog peškira i halapljivo uzeo dignut kurac u usta.

Gutao ga je celog ispod peškira, igrajuci se prstima sa mojim jajima. Preko peškira sam ga nabijao žestoko na moj kurac, ubrzo sam počeo da svršavam u njegova usta. Tada sam skinuo peskir i da mu da se obriše

Pokazao sam mu na kupatilo da ide da se istušira.

Ja sam legao na krevet sa balavim kurcem i čekao da on završi sa tuširanjem.

Posle 10 min izašao je iz kupatila tada sam ga video prvi put bez odeće. Nije uopšte imao dlake po svom telu, a telo je imao poput tinejdžerke. A kita mu se skoro nije ni videla, koliko je bila mala. Tada je kurac ponovo počeo da mi se diže. Popeo se na krevet i počeo je da mi ljubi noge, butine, stomak, grudi. Videlo se da uživa. Ja sam ga mazio po kosi. 

Onda me je zajahao i počeo da me ljubi. 

To je bilo dosta od nežnosti za večeras, prebacio sam ga na krevet na ledja i rekao mu da se naguzi, tako da mu glava i grudi budu dole na krevetu, a ruke da ispruži prema svojim nogama, tako da mu se guza se uzdigne na gore. 

Kada se namestio, njegova guza mi je bila na izvolte. 

Počeo sam da mu guzu obradjujem jezikom i da ga tako jebem, a šakama sam mu širio guzove. Stenjao je od zadovoljstva, i koliko mu je ovo prijalo. Onda sam počeo da mu prste ubacujem u rupicu i da ga pripremam za svoj kurac, posle drugog prsta opustio je anus i rupica se kompletno otvorila. Uzdigao sam se, stavio kondom i prislonio kurac na njegov anus. Ulazio sam lagano, da ga ne povredim. Posle par vadjenja kite iz njegove guze primio ga je celog. Tu sam kurac zadržao unutra do kraja da se privikne na njegovu veličinu.

Mmmm, kako je to dobro - mumlao je dok je balavio po jastuku.
Počeo sam da ga jebem, lagano pa sve brže držeći ga za kukove.

Guza mu je bila puna moje pljuvačke, tako da je to prijalo mom kurcu. 

Vadio sam ga celog iz guze i nabijao ga do kraja.

Počela je moja mala jebulja da uveliko uživa i jeca od zadovoljstva. 

Onda sam se uzdigao čučeći iznad njegove guze i počeo divljački da se zabijam u njega.  Rukama sam se naslonio na njegova ledja sa svojom svom težinom, nije bilo šanse da mrdne. Razbijao sam mu guzu, počeo je da jauče. Nisam se obazirao na to, žestoko sam mu nabijao kurac u rascvetali anus. 

Krevet je škripao pod nama, nakon odredjenog vremena, osetio sam da ću da svršim. Izvadio sam kurac i skinuo kondom, i podigao se iznad njega. Posle par drkanja počeo sam da svršavam po niegovoj guzi i ledjima. On se i dalje nije pomerao. Uživao je u toj pozi, gde je bio onesposobljen da bilo šta uradi osim da mi se preda. 

Legao sam na krevet pored njega i poljubio ga u glavu, rekao sam mu da je super kurvica i da ću ga od sada samo ja jebati. Ispravio se i ležeći pored mene me zagrlio. 

Sav zadovoljan što mi je pružio zadovoljstvo. 

Otišao je da se istušira. 

Nakon kraćeg odmora dok smo ležali na  krevetu, zamolio je da sada on bude na meni, pošto samo tako može da svrši.

Tako smo svršili obojica, srušio se tada na krevet i zaspali smo. 

Privio se uz mene kao devojcica.



Ujutru dok sam spavao je izašao iz sobe.



Stalno sam ga tucao, obožavao je moj kurac. Pokušao sam da ga nateram da dovede još jednog drugara da ih tucam obojicu. Ali je to vešto izbegavao, nije hteo da me deli ni sa kim.

Kategorija:
Gay erotske priče