Kupovina obuće!

Dan je bio tipično jesenji, tmuran i hladan, pa sam odlučio da odem po nove patike u trgovinu u kojoj često kupujem. Htio sam nesto udobno i moderno, a znao sam da ovdje uvijek nađem ono što tražim. Kad sam ušao u trgovinu, odmah sam primijetio da je malo gužve, ali pažnju mi je privukao mladi radnik, uvijek ga zateknem kad on radi. Zove se Marko. 


Marko je stajao iza pulta, pregledavao nešto na računaru, ali kad sam ušao, podigao je pogled i nasmiješio se. Taj osmijeh bio je toliko topao i iskren da sam na trenutak zaboravio zašto sam tu. Njegova tamna kosa bila je blago razbarušena, a oči su mu sijale ispod guste obrve. Bio je možda dvije godine stariji od mene, visok, snažan i u odličnom stanju haha. 

Dok sam prilazio, pokušavao sam izgledati što smirenije, iako sam osjećao da me njegov pogled prati. Upitao me kako može da pomogne, a ja sam mu objasnio da tražim udobne patike za svakodnevno nošenje. Bez oklijevanja, poveo me prema odjelu sa sportskom obućom, objašnjavajući prednosti različitih modela.



Dok smo razgovarali, primijetio sam da me gleda na način koji je bio više nego profesionalan. Osjetio sam da između nas postoji neka skrivena tenzija, nešto što se nije moglo ignorisati. Ipak, pokušao sam ostati usredsređen na patike, ali svaki put kad bi me dodirnuo dok je pokazivao model, osjetio sam kako mi tijelo reaguje na njegov dodir.


Kada sam konačno izabrao par patika koje su mi se svidjele, Marko je predložio da odemo do skladišta gdje bih mogao probati jos nekoliko modela koje nije imao izložene u radnji. Pristao sam, nesvjestan da će me ta odluka dovesti do nečega potpuno neočekivanog.

Marko me povukao prema skladištu, gdje je prostor bio zatvoreniji i intimniji. Osvjetljenje je bilo slabo, a atmosfera zasićena napetošću. Čim su se vrata zatvorila za nama, osjetio sam kako me pritisnuo uz zid.

Njegove ruke bile su čvrste, ali nježne dok su prelazile preko mog tijela, istražujući svaki dio mog tijela. Bio je blizu, tako blizu da sam mogao osjetiti ubrzan ritam njegovog srca, kako se podudara s mojim.


Njegove usne su pronašle put do mog vrata, a svaki poljubac bio je poput varnice koja je zapalila nešto unutar mene. Ruke su mu klizile niže, prelazeći preko mog struka i bokova, dok su mi tijelo preplavijivali valovi želje.


"Morao sam ovo napraviti od trenutka kad sam te prvi put vidio," šapnuo je, a njegov dah me golicao po uhu. Njegov glas bio je promukao, gotovo nesiguran, kao da se borio sa sopstvenim emocijama. Ali ta borba nije dugo trajala.

Rukama me privukao bliže sebi, osjećajući toplinu njegovog tijela uz moje. Osjetio sam svaki njegov pokret, svaki trzaj mišića dok se kretao uz mene, istražujući i otkrivajući.

Njegovi prsti su skliznuli ispod moje majice, dodirujući moju kožu, a osjećaj njegovih ruku bio je neopisiv. Bio je nježan, ali i odlučan. Kada su mu ruke krenule niže, zastao je na trenutak, a oči su mu zasvijetlile od žudnje.

Bio je na rubu kontrole, a ja sam mu dopustio da preuzme vodstvo, sjestan da obojica znamo gdje će nas ovo odvesti.

"Želim te... odmah," rekao je kroz zube, glas mu je bio pun strasti, ali i opreza. Znao je da bi ovo moglo promijeniti sve između nas, ali više nije mogao obuzdati ono sto je osjećao.

Ruke su mu se spustile niže, uhvativsi me čvrsto za guzu, dok su naši pokreti postajali sve hitniji. Osjetio sam kako me podiže, pritišće uz zid, a njegove usne su se ponovno spustile na moje. Naši pokreti postali su sinkronizirani, svaki njegov dodir bio je odgovor na moju žudnju.


Njegova ruka se tada zaustavila na mjestu gdje smo obojica najvise osjećali napetost.

Dok me gledao u oči, tiho je progovorio:
"Samo ako i ti to želis."

Kimnuo sam glavom, a Marko nije čekao.
Njegovi prsti su pažljivo skliznuli ispod struka mojih hlača, dok je svaki njegov pokret bio praćen osjećajem iščekivanja. Dok smo se nastavili približavati jedan drugome, osjetio sam kako mu se dah ubrzava, a ruke postaju sve vještije.

Osjećaj je bio nevjerojatan... Osjetio sam kako me svaki dodir zapaljuje, dok su se naši pokreti sinkronizirali, intenzivni i puni strasti. Sve oko nas nestalo je, i jedino što sam mogao osjetiti bila je prisutnost njegovog tijela uz moje.

 Marko me brzo povukao prema sredini skladišta, gdje nije bilo ničega sto bi nas ometalo. Osjetio sam kako me pritisnuo uz pod, njegova ruka čvrsto me držeći za ramena dok sam se spuštao.

Pogledi su nam se sreli jos jednom prije nego što su nam usne ponovno našle put jedan do drugoga. Njegova strast bila je očita, a svaki dodir govorio je koliko me želi.

U jednom trenutku, bez oklijevanja, Marko mi je svukao hlače i uske bokserice, i uzeo moj kurac u svoja usta. Osjetio sam vrućinu na koži i samom kurcu, a zatim i  toplinu njegovih ruku dok je klizio niz moje bokove. Bokserice koje sam nosio bile su tamne boje, i mogao sam primijetiti kako mu se oči za trenutak zaustavijaju na njemu, kao da uživa u prizoru.

Brzo, ali s pažnjom, skinuo mi je skroz gaće. Njegovi prsti su se zadrzali na rubu, a zatim su kliznuli niz moje noge, ostavljajući me potpuno otkrivenim pred njim. Pogledao me odozdo prema gore, a osmijeh na njegovom licu bio je pun zadovoljstva.

Kada je pogledao moj kurac, osjetio sam kako mu se dah ubrzava. Nije rekao ništa, ali njegov pogled govorio je sve - bio je očaran, kao da nije mogao vjerovati onome što vidi.

Rukama me ponovno povukao bliže, tijelo mu je bilo pritisnuto uz moje, dok je njegova ruka lagano prešla preko mog kurca, osjećao sam svaki njegov dodir kao blagi val struje.

Njegova ruka je tada krenula prema vlastitim hlačama, a ja sam mogao vidjeti kako ih brzo svlači. Gaće koje je nosio bile su tamnoplave, i kad ih je skinuo, ugledao sam kako je i on bio velik. Sigurno 21cm. Na trenutak smo samo stajali, promatrajući jedan drugoga, obojica svjesni koliko nas je ta situacija preplavila.


Sagnuo se, ruke su mu se vratile na moje tijelo, a osjećaj njegovih prstiju na mojoj kozi bio je nevjerojatno intenzivan. Sve sto smo radili bilo je kao igra, istrazivanje svakog kutka nasih tijela s potpunom predanoscu.
Svaki pokret bio je savrseno tempiran, svaki dodir u pravom trenutku.


Zatim, dok me čvrsto držao za bokove, osjecao sam kako me polako, ali odlucno jebe i prodire u mene. Njegovi pokreti bili su ritmični, svaki put sve dublje i dublje, jaja su mu lupkala od moje dupe, dok su nam tijela bila u potpunoj harmoniji. Njegovi uzdasi, sve glasniji i intenzivniji, bili su jedini zvukovi koje sam čuo, osim našeg ubrzanog disanja.

Kako su se naši pokreti ubrzavali, osjećao sam kako me svaki njegov udarac od guzu dovodi bliže trenutku kada će sve eksplodirati. Njegove ruke su čvrsto držale moje bokove, dok je svaki njegov prodor bio snažan i pun strasti.

U tom trenutku, sve što sam mogao osjetiti bila je intenzivna povezanost između nas. Marko je bio potpuno usredsređen na nas, a svaki njegov pokret bio je ispunjen strašću i žudnjom za jačim i boljim jebanjem. Oboje smo bili izgubljeni u tom trenutku, a svijet izvan skladišta potpuno je nestao.

Niegov dah postajao je sve brži, a njegovi pokreti sve odlučniji i snažniji. Osjetio sam kako me njegovo tijelo pritišće uz pod dok su nam tijela radila u savršenoj harmoniji. Svaki njegov prodor u mene bio je poput plamena koji je rasplamsavao vatru unutar mene, dok su naši uzdasi ispunjavali prostor.

Na kraju, kada je napetost postala nepodnošijiva, osjetio sam kako nas obojicu preplavljuje val strasti. Bili smo u potpunosti povezani, a taj trenutak bio je sve što smo obojica trebali. On je prvi svršio, mislim da je svršavao sigurno 3 minute, naravno u moju guzu.  Nakon toga, ostali smo ležati jedan pored drugoga, zadihani i potpuno iscrpljeni.

Marko me gledao s osmijehom na licu, a njegove oči su sijale od zadovoljstva. Bez riječi, znali smo da smo podijelili nešto posebno. Negova ruka lagano je prelazila preko mog tijela, kao da želi zadrzati svaki trenutak, a ja sam osjetio toplinu koja je ostala između nas. lako sam znao da će se ovaj trenutak završiti i da ćemo se obojica vratiti svojim životima, u tom trenutku nije bilo važno. 

Sve što je postojalo bio je osjećaj povezanosti koji smo dijelili, a znao sam da će ovaj dan ostati urezan u mom sjećanju zauvijek.

Kategorija:
Gay erotske priče