Nina

Nina i ja smo već dugo u braku. Ulazak Doktora u naš život osvežio nam je seks koji je baš zapao u monotoniju. Lepo je opet videti onaj srećni osmeh na Nininom licu. Meni je stalo da ona bude srećna i zadovoljna. Bitnije mi je da ona doživi orgazam nego ja. Zadovoljna žena, mir u kući. Zahvalan sam Doktoru što mi podmlađuje i usrećuje ženu. 

Bili su zajedno na moru u Grčkoj dvanaest dana. Detaljno mi je prepričavala sve šta su tamo radili. Uživam u tim pričama i jako se uzbudim. Nakon toga strasno vodimo ljubav. Ninina pička je postala nekako drugačija. Prolepšala se. I ona sada drugačije vodi ljubav sa mnom. Živahnija je, strastvenija, maštovitija. I često se viđamo sa Doktorom. Tj. ona se često viđa s njim. Sredi se, skocka se, našminka, izazovno obuče i radosna ode kod njega. Vrati se umorna i još srećnija. I, što je najvažnije, dobro izjebana. Tako je to, kao kad imate dobar auto. Da bi bio i dalje dobar mora redovno da se servisira. 

Nina voli da legne ispred mene, gola, prstićima raširi pičku i kaže mi: Dragi, pogledaj. Ovde je bio Doktorov veliki kurac. Znaš kako me je dobro jebao. 

Ja gledam u ružičastu zjapeću pukotinu i čim dodirnem kurac svršim... 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Jel Nina pije tablete protiv trudnoce?

Korisnik

Priča je solidno počela, ali sada već se radnja ponavlja... Valjda će u narednim biti nekog iznenađenja...

Korisnik

Da li je za 4 kurca?