Sex uz drvo!

Otisao sam na more sam, trazeci bijeg od svakodnevnog stresa. Plaza u malom obalnom mjestu bila je savrseno mjesto za opustanje i uzivanje u miru. Svidja mi se sto je podrucje bilo malo i manje komercijalizirano, pruzajuci osjecaj privatnosti i slobode.

Tijekom prvih nekoliko dana, svakodnevno sam se sreo sa spasiocem koji je radio na plazi. Njegovo ime je bilo Amer. lako smo se samo pozdravliali i razmjenjivali osmijehe, osjecao sam neku neobicnu povezanost s njim. Amer je vecinu vremena bio u majici, vierojatno kako bi se zastitio od sunca, ali kad god bi skinuo majicu, primijetio sam njegovu atletski gradenu figuru i prirodnu privlacnost.

Treci dan, dok sam sjedio na plazi, Amer je prisao i zapoceo razgovor. Pitao me kako mi se svida plaza, a ja sam se nasmijao i odgovorio: "Sav sam od pijeska, doslovno, dodjem u sobu da se skinem, sorc pun pijeska." On je uzvratio smijeskom i rekao da razumije.

Pitao me zelim li otici s njim na nudisticku plazu, kad zavrsi s poslom. Plaza se nalazila malo dalje, gdje se moglo opustenije uzivati u moru i suncu.

Dok smo se pripremali za odlazak, osjecao sam pomalo iznenadenje, ali i uzbudenje. Kad smo stigli na nudisticku plazu, atmosfera slobode i opustenosti bila je ocita.
Amer je skinuo svoj kupaci sorc, a dok je bio potpuno obnazen, nisam mogao ne primijetiti njegovu intimnost.
Vidjeti Amera bez ikakve odjece bio je sok, ali i nevjerojatno uzbudljiv trenutak. Ljudi, njegov kurac bio je oko 15 cm, sto je bilo jasno kad je bio potpuno opusten. Taj prizor bio je intenzivan i privukao je svu moju paznju.

Stajao je ispred mene s blago izazovnim osmijehom i rekao: "Ne pravi se, vidio sam da me odmjeravas na plazi." Njegov ton bio je prijateliski, ali i pomalo provocirajuci.

Uhvatio me je za ruku i povukao ispod drveta koje je bilo prekriveno gustim zelenilom, skrivenim od pogleda. Dok smo se smjestili, Amer je rekao: "Uzmi kurac, vidim da ga zelis." Slijedio sam njegove upute, a on se oslonio na drvo i drzao me za glavu dok sam djelovao u skladu s njegovim zeljama. Poceo jei da mi ga nabija do kraja. Toliko jako ga je nabijao, da su mi suze na ovi izasle. “Eee kujice mala, ne mozes ni da ga pusis kako treba, kako li ces ga tek moci primiti”- rekao je Amer. 

Nakon toga, ustao sam i okrenuo me prema drvetu. Amer je njezno istrazivao moje tijelo i osjecao sam kako se njegov kurac priblizava i ulazi u moju guzu. U pocetku je bilo neugodno, ali ubrzo je bol postala prijatna i osjecao sam se povezano s njim u tom trenutku. 

Samo polako- rekao sam mu

Ma sta polako, slusas moja pravila.- rekao je Amer

Dok me drzao za vrat i vukao prema sebi, kurac je nabijao sve jace i jace. Nisam mogao a da ne pocnem da stenjem i vristim. 

Toooo, too se trazi. Aaaa volis moj kurac- rekao je stenjajuci

Stani, neko ide. - rekao sam 
Ma neka ide, i njega cu zguziti. Jebo te imas savrsenu guzu. Bolju guzu imas od moje djevojke.- rekao je Amer

To ga je dodatno napalilo i poceo jos jace da jebe. Odjednom sam osjetio neku vrelinu u sebi, aaaaaj svrsio sam u tebe, rekao je kroz njegovo dahtanje. Naslonio se na moja ledja sav oznojen i kaze “joj kujice, ovo je bilo savrseno”. Veceras ponavljamo kod tebe ili kod mene u sobi, ali cemo drugaciju igru igrati. 

Ja nisam ni svrsio. Nisam stigao, cuvao sam se za jebeno drvo da ne bi pao od njegovih udaraca od moju guzu. 

Kada smo krenuli, upitao sam ga:
Aaa sto mi nisi rekao da imas djevojku.

Nisi me nista ni pitao, samo si gledao u moj kurac i evo osjetio si ga. To je dovoljno. Veceras se opet vidimo, veceras ti svrsavas - rekao je.  

Svako je otisao na svoju stranu i za svojim obavezama. Ali smo se nasli navecer i bilo je ludilo. Pokvarili smo krevet i izbio mi je iz novcanika 400€. Nastavak u iducoj prici “Krevet”. 

 

Kategorija:
Gay erotske priče