Polomili krevet!

Nakon što smo proveli dan na nudističkoj plaži, Amer i ja smo se dogovorili da se kasnije nađemo u mojoj sobi. Sunce je već bilo zašlo kada je on pokucao na vrata. Srce mi je ubrzano kucalo dok sam otvarao vrata i ugledao ga, s osmijehom na licu i iskrom u očima.

Kako sam mu otvorio vrata, Amer je odmah prišao i snažno me privukao k sebi. Naše usne su se spojile u vatreni poljubac, a tijela su nam se instinktivno privijala jedno uz drugo. Strast je bila neobuzdana, kao da smo cijeli dan čekali na ovaj trenutak i kao da se nismo jebali taj dan. 

Bez ikakvih riječi, povukao me prema krevetu. Njegove ruke su bile posvuda; osjećao sam njegovu snagu i želju u svakom pokretu. Srušili smo se na krevet, koji je odmah počeo škripati pod nama. Naša tijela su se kretala u ritmu strasti, a svaki pokret je bio sve intenzivniji. 

Kako je Amer nastavio s igrom oko mog kurca, struja zadovoljstva prolazila je kroz cijelo moje tijelo.
Amer je uzeo moj poludignut kurac u usta i polako ga istraživao, osjećao sam kako mi tijelo gori od želje.

Osjetio sam kako se kurac sve više povećava, a zatim se naglo odmaknuo, s lukavim osmijehom na licu. Uhvatio me za bokove i podigao moje noge,  otkrivajući moju guzu. Njegove oči bile su pune želje, a ja sam mogao osjetiti snagu njegove namjere u svakom pogledu.

“Dosta sam ti ga pušio”-uzbuđeno je rekao. 

Svoj kurac je polako približio mojoj guzi, a zatim ga lagano gurnuo unutra sa svojom pljuvačkom. Osjetio sam kako me ispunjava, a vrućina se širila mojim tijelom. Počeo je gurati, polako u početku, a zatim sve jače i jače, svaki pokret bio je pun strasti i drugačij energije. Njegovi bokovi su se ritmično kretali, udarajući o mene, a svaki udarac je bio poput vala koji se sudara s obalom. Udarao je toliko jako da su njegova jaja od moje dupe stvarala zvuk kao “trčanje u japankam”. 

Dok je intenzitet rastao, osjetio sam kako me obuzima strast, a iz grla mi je pobjegao tih uzdah.

"Je li ti ovo... dovoljno jako?" prošaptao je Amer između zadihanih uzdaha, nastavljajući se kretati u ritmu koji je potpuno preuzeo kontrolu nad mojim tijelom.

"Da... to je... savršeno," uspio sam izustiti, pokušavajući se držati čvrsto za njega i njegovu guzu dok je ritam postajao sve brži. "Nemoj... nemoj stati."

Amer se nasmiješio kroz poluzatvorene oči, vidjevši koliko uživam. "Sviđa mi se kad si ovako zadovoljan," rekao je, glas mu je bio promukao od želje. "Želim da osjetiš svaki pokret mog kurca u sebi."

Osjetio sam kako mi srce ubrzava, svaki udarac bio je poput bubnja koji odzvanja u meni. "Osjećam, Amere... osjećam sve," odgovorio sam, svaki dah bio je sve kraći i plići. "Nastavi... molim te."

Njegove ruke su se čvrsto uhvatile za moje bokove, dok je ubrzavao tempo, gurajući jače i dublje. Krevet je nastavio škripati ispod nas, ali mi smo bili nesvjesni svega osim vlastite strasti. "Želim te osjetiti još jače," rekao je, dok su mu pokreti postajali sve intenzivniji.

"Moj si," izustio sam, potpuno prepušten njemu. "Ne svršavaj još... ne prestaj me guziti."

U tom trenutku, kako je čuo moje riječi, Amer je ubrzao ritam još više, a svaki pokret bio je snažniji od prethodnog. Osjetio sam kako mi tijelo drhti pod naletom užitka, dok je on nastavio s neumornom odlučnošću. 

"Još malo, još malooo... skoro sam svršio," promrmljao je, a njegov glas bio je pun žara. 

Dok je Amer nastavljao gurati svoj kurac u mene, osjećao sam kako se moj kurac čvrsto stiska, sve dok nije došlo do kraja. Kada sam napokon svršio, osjećaj je bio toliko intenzivan da sam napravio lokvu na stomaku od sperme, odmah je i Amer doživio svoju eksploziju svršavanja kada je to ugledao. 

Kako smo obojica stigli do vrhunca istovremeno, eksplozija osjećaja kao da je prodrmala naše tijelo. Naši uzdasi ispunili su sobu, a mi smo pali na krevet, potpuno iscrpljeni, ali neizmjerno zadovoljni.

Ležali smo jedno pored drugog, uhvativši dah, dok je Amer nježno prošaptao: "Mislim da sam ovaj put dao sve od sebe."

"Jesi," odgovorio sam kroz osmijeh, gledajući ga sa zahvalnošću. "I bilo je savršeno."

Tek ujutro shvatili smo da je krevet ispod nas razvaljen. Uz škripu i pucketanje, krevet je popustio pod našom težinom, a ujutro smo se suočili s posljedicama — morali smo platiti 400 € za popravak i zamjenu. Amer i ja smo se samo nasmijali, svjesni da je cijena koju smo platili za tu noć bila mala u usporedbi s užitkom koji smo doživjeli.

Kategorija:
Gay erotske priče