Nikin rodjendan pt2

Krenula sam za njim ni sama ne znam zasto kao da druge opcije nije ni bilo, hodali smo drzeci se za ruke bez izgovorene rijeci, osjecala sam se istobitno tako sigurno i tako zbunjeno, osjecala sam se kao nikad do tada, osjecala sam se drugacije!!

Ubrzo smo dosli do nove  visoke zgrade u centru grada,  usli smo kroz garazu i kad ju je otkljucao opet sam osjetila njegovu ruku na dojnjoj granici svojih  ledja. Taj dodir me je probudio iz  nekoga transa i pocela sam propitkivat svoje postupke.

Na ulazu u dizalo kao da je osjetio sta se desava u mojoj glavi,  njezno mi se nasmijao i opet me poljubio, opet sam automatski odgovorila na njegov poljubac a moje mmmm nakon toga je iznenadilo njega koliko i mene. 

Nakon par minuta ljubljenja i mazenja stigli smo na zeljeni kat zagrlio me je i polako vodio do njegovog stana.

Tiho je odkljucao stan i usli smo u njega i dalje zagrljeni. 

Onoga trenutkad ka su se vrata zatvorila  za nama  opet me poljubio ovaj puta jos strastvenije, nasla sam se zarobljena iznedu njega i zida, njegove ruke su mazile svaki cm moga tijela a ovoga puta sam ja samoinicijativno pocela preko hlaca maziti njegovu izbocinu koja je bila sve veca i veca. 

U naletu strasti strgao je helenin kaput sa mene i na trenutak stao gledajuci me direkt u oci, u tom pogledu sam vidjela samo vatru i strast. 

Osjetila sam njegove ruku na svome vratu drzao me je cvrsto ali ne jako, ponovo me poljubio i rekao klekni!!! To sam poslusno i uradila.

Samo par cm ispred mene stajala je njegova izbocina, pomilovao me je  po obrazu i rekao mi da ga izvadim,  gledajuci ga u oci odkopcala sam mu hlace koje je zbacio sa sebe a onda sam spustila bokserice  a njegova kurcina je iskocila ispred mene.

Ostala sam sokirana onim sto vidim, bio je ogroman i obrijan bez i jedne dlake. Uzeo je ga u ruku i prislonio na moj obraz, njegov miris me je jos vise napalio kao da mi je dosao u mozak. 

Sjecam se da sam u tom trenutku pomislila da  nakon ovog nema povratka i pamtim da sam se bas u tom trenutku prvi put sama sebi u mislima obratila u zenskom rodu.

Uzela sam ga u ruku i nadrkala par puta i otrkila cijeli glavic, prislonila sam svoje usne na njega i socno ga poljubila nakon toga sam ga polizala i do pola stavila u usta. 

U tom trenutku sam se ugledala na ogledalu koje je stajalo u hodniku i vidjela sebe kako pusim kurac potpunom strancu, to me je jos vise napalilo i pocela sam jos strastvenije da ga lizem i pusim a on je i dalje rastao u mojim ustima. 

Nakon nekih par minuta zestokog pusenja  jednostavno je ga izvadio iz mojih usta i digao me sa poda  i jos jednom poljubio, uzeo  u naramak i odnio u spavacu sobu.

Polegao mena krevet  licem prema dolje i nakon par sekundi sam osjetila njegovo golo tijelo na sebi, ja sam i dalje bila obucena kao i tokom veceri.

Nekako je skinuo haljinu sa mene a ja sam ostala u haltericama i sa cipkastim sexy vesem na sebi.

osjecala sam njegovu veliku i vrucu kurcinu na svojoj guzi dok mi je ljubio i mazio vrat. Tada sam mu rekla da sam jos nevina, opet me strasno pojubio i rekao da ce biti njezan, necu lagati i govoriti da me nije bilo strah ali strast i napaljenost koju sam tada osjecala je nemoguce opisati. 

Osjetila sam kako se sa poljubcima niz ledja spusta prema mojoj guzi, pomakao je gacice u stranu i njegov jezik je bio na mojoj rupici, neopisiv osjecaj.

Prepustila sam se njegovom iskusnom jeziku. Nakon par minuta osjecala sam se tako opusteno  a onda sam osjetila prvo hladni gel a nakon toga njegov prst kako ulazi u mene.

Osjecala sam blagu ali slatku bol koja je ubrzo nestala onda sam osjetila jos jedan prst, bila sam toliko opustena da uopce nisam osjecala bol nego samo uzitak dok je sa prstima kruzio po mojoj guzi.

Okrenuo  me  prema sebi  i  dok sam cekala rasirenih nogu natopio je svoju kurcinu nekakvim gelom, podigao mi je noge i drzeci ih legao je na mene i poceo me njezno ljubiti, osjetila sam njegov veliki kurac na ulazu kako pritsce.

Pritisak je poceo davati svoje rezultate, polako ali sigurno je ulazio u mene dok je me ljubio i mazio.

Osjecala sam se tako napaljeno ali nisam mogla ignorirati bol, molila sam ga da bude njezan i da ide polako.

Kad je usao glavic mislila sam da cu se onesvjestiti ali on je iskusno zastao da se naviknem i da bol prestane onda je poceo upet gurati i ulaziti u mene.

Mix boli i uzitka su se  me dovodili do ludila, mislila sam da cu se onesvjestiti. Osjecala sam ga u sebi, mislila sam da nema dalje a on je polako klizao sve dublje i dublje I napokn dosao do kraja.

Bol  je bila neizdrziva molila  sam ga da izadje ali on  me drzao cvrsto i ljubio njezno. 

Nakon nekog vremena bol je bila sve blaza i blaza a u sebi sam osjecala uzitak kako raste, pocela sam se sama polako micati a kad je on to osjetio krenuo je  polako da me jebe.

Osjecaj velike kurcine u sebi je tesko opisati ali u tom trenurku nebi zeljela biti nigdje drugo. Osjecas se nekako puno ali zadovoljno kao da si stvorena za to. 

Strast u meni je rasla sve vise i vise i dosla sam do vrhunca kad je ga skroz izvadio i usao u mene.

 Dozivjela sam orgasam kakav nikad prije nisam a da upce nisam dodirnula svoj penis,. Nekontrolirano sam se tresla, orgasam je sigurno trajao par minuta a on je nastavio da me jebe sve jace i jace dok sam ja svrsavala u gacice.

Jecala sam i molila ga da ne prestane, da me jebe jace a on je to radio. Onda  me okrenuo u doggy pozu i lupnuo mi samar po guzi, poceo je jako da me guzi dok me naziva svojom kurvom ja sam mu potvrdno govorila da jesam njegova i da moze samo on da me jebe i da mi radi sta hoce. Dok mi je zestoko zabija kurcinu u guzu pocela sam predosjecati jo jedan orgazam i to sam mu rekla.

Poceo je jos jace da me jebe izlazio je cijeli iz mene i ulazio a ja sam svrsavala,  u toku mog orgazma i pulsiranja guze poceo je da me puni sa spermom i on. 

Nakon orgazma oboje smo klonuli na krevet, bio je i dalje u meni polu dignut  dok mi  je mazio  tijelo i ljubio vrat me kad sam dobila poziv od Helene.

Neznam zasto ali sam odgovoriIla, dok smo razgovarale njegova je kurcina postajala sve cvrsca i cvrsca i polako je opet krenuo da me jebe i to je trajalo dobrih 15 20 minuta.

Dok mi je Helena objasnjavala kakav je idijot Nikin decko ja sam polako primao  veliku kurcinu i naposljetku opet svrsila kao i on u mene.

 

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Kad ce 3. dio?

Korisnik

Ekstra