Vrtoglavo strastveno

Njena pojava u mantilu tek istuširana mirisala je na jagode, zanemeo sam kad je zbacila mantil i zamalo da ispustim ulje koje sam držao u ruci.

Legla je na masažni sto polako takoreći izazivački namerno podižući lepu guzu, očekivala je strastvenu masažu želela je da uživa posle naporne kako je definisala prethodnu nedelju od posla do ukućana, udata troje dece.

Žena 40-tak godina lepa u licu telo primereno njenoj dobi čekala je da joj nauljim telo, na prve dodire mojih vrelih dlanova u kombinaciji sa uljem sva je zadrhtala, protegla se i uzdahnula.

Počeo sam kao i obično sa ledjima vratom nežno polako senzualno kao što je volela uvek, dugački pokreti preko leđa do guze i butina su joj izazivali da joj se telo uvija od strasti i očekivanju intinijih dodira preko već vlažne pice koja je počela da curi.

Prešao sam na butine i dok sam ih natrljavao uljem polako ih je razmakla da imam bolji uvid u njeno međunožje i tako sam lakše prolazio prstima pored pice što je jako volela da masiram a to sam radio nežno masirajuci usmine bila je sve vlažnija.

Sve do trenutka kad je jako podigla guzu i uzdahnula ker sam celom šakom poklopio njenu picu, znam šta je želela pa sam se sagnuo prvo malo jezikom oko nje kružio dok nisam dohvatio klitoris usisao ga celog kao bombonu i počeo sisati, izludela je zarivajući svoje prste u masažni sto.

Okrenuh je na leđa da imam bolju poziciju za lizanje njene već uveliko vlažnu i pune sokova pice, lizao sam okolo naokolo pa zarivajući jezik duboko u njenu unutrašnjost na šta je odizala kukove svršavala i nokte zarivala u moj vrat.

Dohvatao sam njene grudi sa velikim bradavicama gnječio ih ali jezik nisam vadio iz njene pice, želela je to i volela, mogla je više puta da svrši dok me nije povukla napred legla na stomak svukla mi šorc dohvatila se batine i odmah ga je stavila u usta.

Gutala ga je zagrcnula se par puta pa uzela da uvlači velika jaja koja je obožavala i lizati, znala je šta me uzbuđuje, kada ga je pošteno popušila on se ukrutio bez reči sam znao da želi da je tucam žestoko ker je bila spremna da ga promi celog.

Volela je odpozadi tako da je sišla sa stola presavila se preko troseda raširila je guzove, ulazio sam polako najpre da se navikne na debljinu jer je bila dosta uzana i kad je pustila guzove počeo sam da deljem, uhvatio sam je za kosu što je jako volela a drugom rukom joj presavio leđa, tako naslonjen na nju tucao sam je bez milosti, volela je da bude submisivna jer je znala da znam šta radim i kako da je dovedem do vrhunca.

Svršavala je na svaki moj ubrzan pokret i jače nabijanje i to više puta dok nije klonula i zatražila mali predah i pauzu pošto smo oboje bili mokri.

Otišli zajedno pod tuš jedno drugo trljajući sapunicom ponovo se postavio, ja trljao njenu vrelu picu a ona moj alat bili smo opet spremni za akciju ali nije izrazila je želju za pauzom i kaficom na šta sam sa odobravanjem ozašao i dodao joj peškir.

Skuvanu je kafu donoseći za sto pričala ko navijena sva vesela o doživljajima sa posla, bila je tako zanosna i lepa pa sam dok je stavljala kafu na stočić približio sam se njenim usnama i strastvenim poljupcem zaustavio u toj priči, prihvatila je poljubac a ruke je stavila na moja ramena dugo smo se ljubili i stavio sam je onako golu meni u krilo.

Pili kafu ljubili se milovali dok se nije spustila na kolena između mojih nogu dohvatila je mog napola dignutog, na tren ga pogledala sa koje strane da počne pa ga zabavila meni na stomak sagnula se i celim jezikom krenula polako od korena preko jaja do glavića koji je onda stavila u usta sosajući ga snažno, dovela me do ludila bio je tvrd ko kamen.

Podigao sam je posadio u krilo dok je ona znalački namestila njega na ulaz, tako je jahala na njemu sve žešće, svršavala je dosta puta tako dok nije osetila da se ja nabijam sve žešće, kliznula je sa njega ja sam ustao počela je da ga žestoko drka i puši sve dok nisam počeo da izbacujem velike mlazove sperme, ni slutio nisam da je dohvatila šolju sa kafom usmerila moj kurac tako da sam joj svršavao i u kafu, kaže kad smo završili da je želela kafu sa šlagom.

Umorni već seli da popijemo konačno tu kafu ona je sa osmehom srkala, bila je nestvarno lepa tada kad sam je gledao onako nasmejanu sperma na njenom licu a ona pije kafu, sasvim suprotno od one umorne i smorene žene kad sam došao.

Kategorija:
Strejt erotske priče