Brzinski u trpezariji

Rekla je da mora da se vrati kući, već je debelo iza ponoći. Bila je tako popaljiva večeras i narajcala me kao vepra. Tako smo se i jebali, razuzdano kao životinje.  Ali nije mi bilo dosta.

Kad je krenula da pokupi rasute ženske sitnice u tašnu naguzila se tako jebozovno kao što samo ona zna. Imala je najbolju guzu u gradu. Uživala je kad joj to tepam na uho. Zategnuta, pomalo šira u gornjem dijelu, kao dvije spojene dinje nikog nije ostavljala ravnodušnim. 

Iako smo tek skoro završili dosta dugu kresačinu, ovaj moj se upirao u gaćama kao feder. Farmerke su pucale pod njom i nisam izdržao. Zgulio sam ih do koljena i prislonio ga na njenu još vlažnu picu. 

- Šta ti je? Pogledala me odozdo, iznenađena ali bez prekora.

- Ložiš me najstrašnije tom guzom, umiljavao sam se kao gladni mačor pritiskajući pečurkom pomalo bolnog kurca ulaz njene drugarice. Bila je vrela. 

Pomislio sam da tražim dozvolu za ulazak, ali sam ga umjesto toga prosto gurnuo do kraja, koliko god sam mogao da ga zavučem. Zastenjala je govoreći da sam lud. Držala se za trpezarijsku stolicu, plava kosa prekrila joj je lice, sise su mlatarale puštene iz košulje koja joj je skliznula do vrata. Sâm pogled na njena gola senzualna leđa gurao je sjeme iz skrotuma.  

Znala je šta mi treba. Pravila je osmice guzom i nabijala je krvnički u mene. Bio sam jebeno naložen. Pumpao sam je preostalom snagom bez želje da je ponovo dovedem do orgazma. Osjetila je to zavukavši prstiće povrh klitorisa. Samo mi je bilo stalo da se ispraznim na njenim guzovima. Miješala je kao luda. Znoj je liptala sa mene u paru sa zvukom pljeskanja njene kože i mojih stidnih dlaka. 

Kočnice su popustile za svega par minuta. Sve je paketu krenulo iz mene. Čmar mi se napeo do pucanja kad je proključalo u jajima.  

- Aaaaaaaahhhhh, izašlo je neartikulisano.  Isprskao sam je ostatkom vodnjikave sperme po leđima, kosi i stolici.  

Tek tad sam vidio da se trlja kao luda dok nije sebe dovela do vrhunca. 

Uuuuuf, uuuufff, huuuuu, prigušeno je stenjala. Uvijek se divno oglašavala na granici svršavanja.  

Kategorija:
Strejt erotske priče