Pročitaj jednom i zapali

Priznajem. Doduše, hrabar sam tek toliko da priznam ovde, gde me niko ne zna i gde nikog neće biti briga. Možda će i meni biti lakše, ovde nikom ne zapinje da li sam ološ ili svetac. Biće mi lakše ako se pretvaram da ovo što pišem njima, pišem tebi. Jebi ga.

Jebi ga. Baš vala. Ako ćemo iskreno, i ti si moju Jelenu ono jednom uhvatio za sisu. Kao slučajno. I dobro, istina, jesmo bili klinci. Verovatno sam indijanac što pamtim i što se sećam. Nije što si je uhvatio, nego što si znao da je bila moja. Ne pravdam se. Ne pravdam, majke mi. Nego moram da pomenem. Kad smo kod diranja tuđih stvari. I tuđih žena.

Sad, znam. Popizdećeš jer ispada da poredim neku klinačku zajebanciju i tvoju ženu. Nego ako se sećaš kako si se pravdao da si popio i da ti se učinilo kako te moja Jelena gleda, pa ti se ruka sama omakla i došla joj na sisu? E, tako nekako i ova tvoja gledala, prijatelju.

Godinama, some. Godinama, prijatelju moj. Ako do sad nisi primetio, onda si glup kao tri kurca. A ja te toliko gotivim da sve ove godine ne primećujem koliko si glup. A ako si slučajno znao, a nisi joj rekao par reči...onda stvarno ne znam šta bih ti rekao.

Sećaš li se, mentolu, kad smo onde na svadbi izašli svo troje malko na vazduh? Kad smo seli za onaj stočić u bašti? Kao nisi skapirao da je onako prekrstila nogu da mogu da joj vidim pravo u ribicu? U onoj kratkoj ljubičastoj suknjici...šta, ne sećaš se? Sad me tačno pali kad razmišljam da li je još tog dana rešila da me prži. Da je navukla one male crne tangice znajući da ću ih ja gledati tog dana? Sećaš li se posle, kad sam igrao sa onom ribom, da je tvoja draga vrckala i uvijala odmah do mene? Brate, nisam ni ja tad kapirao. Da te ne foliram. Samo nije da nisam zagledao u ono njeno dupence. Sad kad vraćam film, sve mi je jasno i bistro. I da, jebote. Koliko dobru guzu ima. Uh, prijatelju moj.

Kad već pričam, da ti kažem i ovo. Mnogo puta mi je prošlo kroz glavu. Onako, kad naiđete na kafu ili kad se sretnemo u gradu. Eto, iskreno. Boli me baš kurac. Ne toliko da bih ti je bukvalno jebao, nego da bih je jebao da nije tvoja. Kapiraš.

A sad, brate. Da ti kažem još...ono kad sam je vozio onamo do keve, dok si ti išao da kupiš kola...evo, ne pomerio se. "Daješ da se puši u kolima?"...kunem ti se. To me pitala tvoja ženica. Čim je spustila dupe u sedište. Veruj, ne veruj. Boli me baš kurac. I da ti kažem još, znaš da sam imao dovoljno riba u životu. Znaš da ih znam. E, baš tako znam da se ova tvoja nije šalila. Sto posto. Znaš li kako je kurvinski to izgovorila? Sad ne znam uopšte da li je nešto tako izgovorila tebi. U životu. Ljuti se, boli me kara. Ako jeste nekad, verovatno nije godinama. Brate, seda. Zatvara vrata u onoj haljinici i pravo u oči me gleda. Mamu joj jebem. Ako hoćeš, mogu i da ućutim. Ali ti pričam kako je bilo.

Ja sam tad već znao. Uveliko. Šta misliš, što sam proredio viđanja? Čitao sam je k'o otvorenu knjgu. Gledao kako me gleda. Milion puta, some. Dok ti bulazniš o nekoj politici i Zvezdi, žena ti očijuka ortaka, majmune. I to ortaka baš. Jebao mi pas mater.

Prvi put sam bio gotov da je kresnem kad je završavala one papire za vrtić. Tog jutra. Svega mi. Valjda što sam išao iz teretane. Onako ispriman i nadrkan od dobrog treninga. Džabe da ti objašnjavam, kad nisi deset godina podigao ništa teže od limenke, debilu. Ali veruj mi. Idem ja onamo kod mene u market, kad ona izlazi iz vrtića. Možda i što je imala onu kombinaciju na sebi, brate. Letnju, šarenu. Ona što se vezuje gore oko vrata, sa golim ramenima? Znaš je sigurno. Prva mi se javila, znaš? Mahnula i krenula da pređe ulicu. Svega mi. Ja sam samo stajao i gledao. Lomio se. Onda je prišla i počeli smo da kenjamo nešto. Bezvezno i nebitno. Gledala me, brate. Gledala me pravo posred grudi. Pa onda ovamo, pod rukav. Ja taj dan ruke radio. Samo pumpa po njima. I jebi ga. Šta ja tebi sad da kažem. U sred neke bezvezne rečenice, samo je stala i zaćutala. Pogledala me pravo u oči. Brate, svega mi na svetu. Gledali smo se ćutke, a ja ne znam kako sam progovorio i slagao je da žurim. Uzalud. Tog sekunda sam znao. Puklo mi pred očima i gotovo, prijatelju.

Čak i tad, nadao sam se i molio se da se ne namesti neka situacija. Da nekako nikad ne budem tu. Možda si to primetio. Sad više nije ni bitno. Ali, čisto da pomenem. Proganjalo me i grizlo kao ludo. Zamišljao sam je, brate. Vrzmala mi se po glavi. Onako kad sedimo, gledam je pravo u one njene male usne i razmišljam da li bi se pomučila dok bi mi sisala kurac. I glupo mi, samo što ne prestajem da gledam. A kad prinese filter od cigare i onako malko ustanca otvori...uf, dizala mi je karu, dizala mi je karu i ubijala me u pojam, brate!

Evo, vidi. Makar za to imam dokaz. Je li tebi normalno da nečija žena pošalje ovo mužovom drugaru? Evo, vidi. "Ja se sad okupala...ovo dvoje pospali. Dosadno". Je l' piše to, brate? Da ne bude da izmišljam. Je li ovo njen broj, evo pogledaj?

Daj ovamo. Neću da ti pokazujem. Nemoj da mi tražiš. Ali kad sam već počeo da serem. Brate, već sam se spremio da spavam. Pola noći. I ona šalje meni tu poruku. Šta me boli uvo što si se okupala, koji kurac meni to šalješ? Je li tako, brate? Jesam li u pravu? I ja možda pet, ili deset minuta kasnije. Uzmem slikam kurac. Jebi ga. Sad veruj, ili nemoj. Deset minuta pakla, brate! Deset minuta gde sam hteo da me nema! A kurčina hoće kroz ćebe da probije. Muško si, jebi ga. Znaš ono kad dođe? Tebra, kurac mi kao od betona. I gotovo.

Kako sam izdržao to vreme do njenog odgovora, nemoj da pitaš. Niti bih znao da ti odgovorim. Ako mi je ono bio pakao, ovo posle je čista psihijatrija. Ne verujem šta sam uradio. Sam u sobi, konj matori. Da crknem. U šoku. A ovaj dole kao da je tek tad odlepio skroz. Gore mi u mozgu sram i krivica, a dole među nogama...macola, brate.

Sreća da nije dugo trajalo. Nije joj trebalo puno, da ti kaže tvoj ortak. Mogu i da ti dokažem, ali bolje nemoj. U onoj zelenkastoj pidžami. Onako legla i prstom malko zategla lastiš. I pupak i nizbrdo...brate, kad mi je mozak povezao šta gledam i ko mi je poslao...jebi ga.

Satima, prijatelju. Satima, mučeniče. Malo rečima, malo slikama. Dopisivali smo se tvoja dragana i ja. Kao ono klinci, jebote. Otkačili se skroz. Hvalila mi kurac, sine. Naručivala uglove i poze iz kojih da joj ga slikam. Hoćeš glasovne da čuješ? Da čuješ šta ova tvoja ume da prošapuće? Priznala mi tad. Priznala dok smo drkali zajedno. Tražila me odmah. Ubeđivala da dođem pred kuću. Ej, sivonja. Čuješ šta ti pričam. Fotkao sam joj dlan pun sperme. Odgovorila mi sa...ma neću. Neću, nije u redu. Nebitno. Jebi ga.

Pa mesecima sam posle vrdao, sećaš se? Ali to više nije ni bitno, šta serem, koji kurac.

Onde dole, ono posle svirke. Pa to je bilo prvi put da sam je video posle dopisivanja. Ne znam kako se nismo pojebali onde pred svima. Kako je nisam navalio na nju onako, preko stola. Traži mi upaljač, dotiče me prstima kao struja da me cepa, burazeru. Gledamo se pravo u oči u onom polumraku, onako one njene garave oči. Još kad nabaci onu tamnu maskaru oko njih...jebote.

Ko je koga prvi dohvatio, ne znam. Ne bih te lagao, kunem ti se. Kad sam ti sve ovo do sad ispričao. Tu noć. Onde kod prvih vrata od toaleta. Ja sam taman izlazio. I ona ispred. Onde čeka kod ženskog jer je bila gužva. Nikad je nisam pitao je li namerno, ili se samo tako namestilo. Onde pored, u onom hodniku što im ide u magacin. U mraku. Tu, brate.

Bez ijedne jedine reči. Tu smo se ljubili. Žvalavili, brate. Posle samo par sekundi. Čim smo se dotakli usnama jednom. Proradilo i bukti u nama. Eksplodira. Jedan mali poljubac i onda tornado. Kako mi je sisala jezik, jebote. Kako smo jurcali prstima jedno po drugom, pa se oboje usporavali i zaustavljali da ne ode sve dođavola. Kako je samo mirisala tu noć, mamu joj jebem. Onde, na vratu. I onaj stručić...palila me strašno, pržila me kao ludaka dok mi je šaputala u vrh ćele. Dok me pipala i šarala dlanom po stomaku. Kad je stigla na farmerke...kad je dohvatila i izgnjavila karu, brate...ne znam. Ne znam kako smo se obuzdali tad. I svaka joj čast. Bio sam joj uvukao ruku pod suknjicu, znaš? Hteo sam makar malo joj ćušnem srednjak u pičkicu onu njenu...nije dala. Majke mi. Vraćala mi ruku čim bi mi sišla sa gaćica. Mokra je bila, brate. Mokra skroz. Ali nije mi dala.

Prvi put...kod vas, brate. Usred belog dana. I da te ne lažem, namestilo se baš dobro. Prelepo neko jutro. Vedro i prijatno. Poslala mi sliku. Onde, za onim vašim aparatom za kafu. U brusu samo. Crnom, čipkanom. Dok sam čekao da mi otvori, drhtao sam kao dečak. Najiskrenije. I bio svestan kako ću da je razvalim od karanja istovremeno. Ušlo bilo nešto u mene, kao da mi je prva i poslednja.

Tu, u kuhinji. Okrenula se. Mačka namazana. Okrenula mi onu guzu i kao ređa neke čokoladice u ćasu, da imamo uz kafu. Dupence u onim crnim helankama. Sjaji. Maleno i oblo. Okrenula se i meša polako. Doziva. Pravo s obe ruke sam joj sišao pod helanke. U potezu. Privukao sebi. Po butinama mi njena guza uzima pamet.

- Tu smo...

- Tu smo...

- Konačno. Konačno, jebote...nisam znala hoćeš li smeti...

Tim rečima. Od slova do slova. Još šapuće onako, pa se mazi i nabija mi se još bliže. Gura mi parčence čokolade, onako preko ramena. Uzimam i slatkiš i njene prste. Cmačem i sisam. A dole joj vrelo...butine kao vatra. Pa malo preko gaćica, čisto da se trzne i hukne, onako duboko iz sisica. Jebote, ono što se prima na jogu joj je super. Kako je sva kao struna. Tanka, a jaka i zapeta gde god da pipneš. Što volim kad riba ima onako ravan stomak, jebote...

Polako sam, majke mi. Tek vrhom prsta. Sve drhti. I sve me lepi. Polako. U krug. A ona dupencetom imitira moj prst i pleše mi po preponama.

Ustručava se. Ustručava se nekako. Još malkice. Dok palcem trljam po donjoj usni. Kao sklanja se. Malkice. Skroz blizu da je opet sustignem. Jedan prst pod helankama stiže dublje. Male usne se šire i dočekuju vrh mog palca. Liže ga. Liže ga, lutka mala. Liže ga i razmiče butine da mi nekako dlan stane među njih. Drhtim, jebote. Od slasti. Od scene pred očima i od uzbune u mozgu. Džabe sad. Nema nazad. Gotovo, prijatelju.

Kako rže i huči sad. Kako mi liže palac i navaljuje jezikom po njemu. Dole mi vrelo niz šaku. Lepe mi se prsti po helankama dok ih vučem nizbrdo. Ne znam gde ću pre. Dok mi se guzi sve lepše, dve ruke mi malo. Za sise. Za sise prvo. Uh...male, čvrste i zgodne za šaku. Cela staje u nju. Taman da je stisnem kako valja. Baš. To, pičko jedna namazana...to. Navalila ustima, sisa mi sad dva prsta. Uvlači ih i guta. Pridržava se obema rukama dok navaljujem još jače na nju. Vraćam se prstima nizbrdo. Hvatam je za pičku. Kratke, crne dlačice mi klizaju po sred dlana, mokre i podmazane. Hvatam je za pičku i podižem. Vrisak. Kratak. Sekunda. Pa moji prsti ponovo u njenim toplim ustima. Dupe joj stiže pored činije sa čokoladom. Spuštam se. Hipnotisan. Gledam u butine koje se šire i guram facom među njih. Oboje u isti mah samo što ne odapnemo.

Namestila se. Sama se namestila. Zavalila dupence i leđa još malko nazad ka zidu. Da mi bude lakše. Da mi zgodnije navali butine na ramena. Ljubim je. Ljubim je posred pičke. Polako i sočno. Bradom guram beli pamuk u stranu. Kao šećer. Kao med. Čim spustim usne. Ljubim je lepše i slasnije nego što smo se ljubili onde, u onom hodniku. Vrhom jezika stižem u nju. Kroz njene butine, zabijene i zgrčene oko moje glave, stiže novi jauk. Drhtaji. Jedan za drugim. Upinjem jezikom i guram koliko mogu, pridržavam se za njene listove s obe ruke i tucam je jezikom. Ludilo. Ludilo i slast. Raj.

Neću da je pustim. Ne pada mi na pamet. Neću ništa drugo i nikad. Samo ovako da joj gutam pičku dok mi se trese na jeziku. Dok moli da je nataknem na kurac. Kroz zube dok suzbija vriske. Boli me uvo baš. Za sve i bilo koga. Kao zver, napadam i nastavljam da glođem svoj plen. Stežem joj listove i guram napred, da mi pičkica dođe još lepše. Puca ona činija dole o pod. Čangrljaju parčad po pločicama. Ne znam da li sam ja ili ona. Koga boli uvo. Još jedan vrisak na pola savladan i ućutkan. Srednjak stiže u pomoć jeziku. Sisam je i jebem prstom. U jednom istom ritmu. Sporom. Dubokom. Ponovo i ponovo.

Moram da je štipam. Moram da je stežem i smirujem, razvaliće sve! Polupaćemo sve oko sebe dok mi svršava na jeziku. Cima i trese. Čas šapuće, čas zavija i ciči. Oko pupka joj igra i treperi. Tek sad. Tek sad mi u glavi da usporim. Da popustim. I da uzmem dah, jebote. Mokar i izbalavljen. Obrazi mi kao da sam ih ubacio u žar. Trne i igraju od njenih butina. Jebote.

- Mi nismo normalni...

Mamu joj jebem. Mamu joj jebem baš. Gleda me pravo u oči i šapuće, a ruka joj odšnirava šlic. Bauljamo skoro kroz kuhinju. Hvatamo se i ližemo. Kako stižemo i kako umemo. Rikverc. Onamo, kroz hodnik, pa u dnevnu. Negde na pola puta mi farmerke oko zglobova. Njena ruka na gaćama. Gegam. Ludim. Hvata ga i premerava pod prstima.

- Jebote...

Cokće. Cokće garavuša pogubljena. Cokće dok me navodi ka trosedu, kao da upravlja ovom rukom kojom mi mesi kurac.

Lezi. Samo lezi tako, lepoto lepa. Lep, a? Kako je tek lepo dok te gledam takvu, ovako preko glavića. Aha. Aha...mazi, slobodno. Od jaja...to.

Boli me baš. Moram. Samo jedan tren, neodlučan i sumnjičav. Pa dižem nogu i zakoračujem na trosed pored nje. Boli me uvo baš. Evo ti ga bliže, srećo. Evo ti ga kurac sad.

Daje mi. Daje. I u njoj na sekund proradilo nešto, kao i meni maločas. Zastaje usnama tik pred karu. Tren. Jedan. I pogled gore ka meni. Pa širom kreće ustima i mazi me uz žilu. Jebote!

- Slobodno...slobodno...

Ne znam kome šapućem, njoj ili sebi. Koga ohrabrujem i ubeđujem. Nameštam se bolje. Guram guzicom uzbrdo. Šeta usnama po njemu. Zatvara oči dok joj glavić stiže na sred usana. Otvori. Otvori, srećo. Mazim joj kosu. Iako drhtim sav, nekako se trudim da bude nežno i polako. Skoro da ga drkam njenim usnama. Kači mi kožica za njih i povlači se nizbrdo. Oseća. Oseća šta joj radim i pući svoja mala usta. Svega mi. Žmuri, žmuri srećo. Tako si mi lepa baš. Tako si mi lepa pod kurčinom, lepoto garava.

Za infarkt. Za smak sveta. Kao da je u isti mah otvorila i oči i usta. Daje mi jezik. Daje mi i pruža ga napolje pod karu. Gleda me pravo u oči. Gleda i ništa na ovom svetu više ne postoji. Osim njenih očiju i usana koje mi obavijaju kurac. Opipava. Polako studira nepoznati teren i novo meso. Guta. Malo i plitko, pa se izmiče da počne ponovo. Garavim okicama drago što vide koliko je dobro i koliko mi prija. Razmiču se usne još, uzima mi karu još koji centimetar dublje. Guzica šušti i struže po štofu. Namešta se bolje da mi napravi mesta. Da priđem bliže. Da primaknem prepone pravo do njenog lica. Ruka koja je milovala kosu, sada je sklanja i skuplja. Da mi prizor bude savršen. Da bude kao na dlanu sad kad joj uguram karu duboko u grlo.

Neću. Neću, brate. Neću da je jebem u usta. Samo malkice. Malkice da osetim kako su joj tesna. Samo mali cim. To...to, lepoto. Aha. Gledaj me. Gledaj kako si nevaljala, lutko garava.

Znam. Ne trebaju ni reči ni bilo šta drugo. U vazduhu oko nas i u našim pogledima, sve je opipljivo i jasno. Totalno ludi i popaljeni. Oboje kao da tek sada kapiramo i shvatamo. I samo nas pali još jače. Spoznaja da mi sisa kurac. Ona. Moj kurac. Obe ruke joj stižu na muda. Već otvrdnula i zgrčena. Pa se šunjaju uzbrdo. Stežu oko korena. Skida usta sa njega, i slasno jezikom kreće po glaviću. U krug.

Ne smem. Neću. Prećutaću. Nije bitno šta sam procedio kroz zube. Još malo me negde probija sram i kajanje. Nije bitno. Nisam uračunljiv, jebi ga. Malo ko bi bio, da mu glavić mlati po isplaženom i zabalavljenom jeziku. Kako dobro šljapka. Kako ona moćno dahće. Smeje se. Smeje se, mamu joj jebem. I opet kreće po njemu u krug.

- Hoću bez...makar sad, hoću bez.

Ne trepće. Opet jedan sekund u kome se predomišljam da li da je poslušam, ili da ipak navučem kurton. Nokti joj na mom kolenu. Lud sam. Nisam svoj, jebi ga. Smejemo se. Smejemo se kao dva degenerika dok je hvatam ponovo za ove njene listove, zategnute i oble. Boli me baš. Jebi ga.

Šta joj radim...kako mi se samo isplatilo što sam onoliko puta pomišljao i zamišljao. Kako je samo pržim. Obilazim karom brežić, topao i mokar. Spuštam glavić ka vatri, pa ga samo na tren prislanjam na željno meso. Uh, koliko je seksi kad ovako pući usne i huči kroz njih. Prija joj što mi trlja po grudima. Štipa. Naređuje i moli prstima.

- Daj mi ga, jebote...daj...

Čekao sam. Čekao sam da izgovori. Sto puta, milion puta je slađe sad kad klizim u nju. Tucam te. Tucam te, lepoto garava. Konačno!

Znao sam. Istina je ono što kažu ljudi. Kakva usta, takva i pička. Narodna mudrost. Makar za nju sam bio siguran. Znao sam da je tesna. Mala i tesna skroz. Guram polako, a po vrhu kare osećam njene zidove. Naslanjam obe šake na njene sisice, poklapam ih cele i stižem dublje u nju. Hučimo jedno drugom u facu dok joj kolena stižu još malo bliže ramenima. Presavio sam je skoro. Rajski. Kraljevski. Zabacila glavu u stranu i grize po štofu. Polako ću, srećo. Polako ću da ti ga dam do jaja.

Kako mi dobro daje. Kako se gubi kad ga malo vratim i ostavim samo glavić unutra. Jebote, kao da mi je pajser među nogama. Čelik. Kako se samo presijava pre nego što ga vratim malo dublje i krenem. Ovako. Aha...tako, garava. Tako mi daj tu pičkicu...steže me za laktove kad oseti da je preduboko. Zastajem, na trenutak ili dva. Spustam usne gde god mogu da dohvatim i stignem njima. Kako ponovo dobro miriše, gde god da prođem njuškom. Pa onda još malko dublje gurnem i ona još jednom nabije usne u štof.

Podigao sam je, brate. Podigao joj obe noge i uhvatio za zglobove. Gurnuo ga još malkice i pritisnuo mudima u nju. Od slasti i ludila zabalavio po njenim petama. Ceo u njenoj pičkici. Kao u presu da sam ga strpao. Steže me i grči. Nabijam i mešam, iako više nemam kud. Guram zubima po njenim malim stopalima, zarobljenim i bespomoćnim. Ljubim i ližem. Kako me sad zaliva po kari! Kako mi sad prima kurac! Podsećam sebe da udahnem duboko, stiskam svaki mišić na telu da obuzdam nekako ovo ludilo. Zatvaram oči, da me ne pali to što sad kao poludela liže i ujeda crne pramenove. Glavom leti s jedne na drugu stranu, zabija mi nokte u mišice i grebe niz kožu.

Smirili smo se. Usporili malko. Nežno ljubim listove. Nosinom trljam niz njih. Puštam ih polako na slobodu, samo da bi raširila noge i dopustila da legnem na nju. Sitna je, brate. Sitna. Zato je sigurno ovoliko i pali kad sam se ovako navalio napred. Odgrišće mi jezik, jebote. Zalepili smo se facama. Nema vazduha. Boli nas uvo baš. Uvrćemo jezicima i drhtimo zajedno. Ljubim joj trepavice. Šapućemo gluposti. Nije bitno koje. Nek bude da se ne sećam. Igram se sa njenim uvencetom. Popaljene usne buncaju svašta, na milimetar od njega.

Sama ga je namestila. Polako, natenane. Kako je samo izbalavila ovaj štof. Osećam mokro na plećkama. I vruće na glaviću dok se namešta na njega. Ne smem da je pipnem. Ako sad dohvatim za dupence, to će biti kraj. Guram prste u trosed. Gledam u plafon i pokušavam da primirim vatru u stomaku dok mi se tesna ribica natiče na karu.

Naslonila dlanove na moje grudi. Zabacila kosu napred i polako uvija bokovima. Spušta se i klizi na kurčinu. Šiba me i udara struja kroz jaja dok im se primiču guzovi. Ne stenji tako, srećo. Nemoj, umreću i svršiću. Koliko si dobra tako, koliko si opasna kad mi jašeš karu, garava!

Kako da ne pipnem? Kako da ne dohvatim, kad mi nataknuta do jaja, mešaš!? Stiskam. Stežem kao da ću dušu da joj iscedim iz dupeta. Opet joj kosa stiže među zube. Prevrnuću ovaj trosed, jebote! Upinjem se da izdržim, a rođene ruke mi rade o glavi. Svaki stisak po dupetu mi sve više grči i muči muda. Seva kroz prepone. Otimam se koliko mogu, sklanjam ruke s nje da bih ponovo navalio još jače. Nemoj, ludače! Nemoj još!

Mazim joj obraze. Prelazim jagodicama po vratu. Tek toliko da je pipnem i dodirnem. Toliko smem i mogu. A kad mi pogled krene nizbrdo, kad joj pogledam u pupak...kad vidim koliko navaljuje pičkicom dole na mene, ludim i zatvaram oči pre nego što postane prekasno.

Uopšte me ne pita. Uopšte ne upozorava da pazim. Iako oseća sigurno. Kroz crne pramenove mi šapuće i hvali. Izludeće me. Sjebaće me skroz!

Spašavaju me ruke. Dobro su se setile. Konačno i u njih stiglo malo razuma i rade u moju korist. Stežem svom silinom iznad jaja. Poslednji pokušaj i šansa. Ume da upali, ponekad. Drugom smirujem njenu guzicu. Još jednom se gledamo pravo u oči, bez reči. Nisu potrebne. I jedno i drugo kao dva deteta zajedno u nestašluku. Čikamo jedno drugo koje sme da bude bezobraznije i luđe. Koje se manje plaši.

- Jesi ti, bre...luda?

Opet jedan sekundić tišine i srama.

- Poližem ti muda.

Jebi ga. Od reči do reči. Svega mi. Onako sočno, iz srca. Kako je nikad do tad nisam čuo. Smejemo se kao apsolutno dva najveća ludaka na planeti. A drhtimo i dalje oboje. Kako se slatko štrecnula kad sam je oprezno skinuo sa kare.

- Nemoj da si ga pipnula...

Lepotica garava...smešno joj i dalje. Uvija mi se i mazi po grudima. Jezikom tapka po bradavicama. Kao iz zezanja, obe joj ruke držim iza leđa. Obuzdavam je. Koleno ne mogu da sprečim. Namestila mi ga među noge, pa me skoro boli kad njime dotakne nabreklu karu.

Malo po malo. Jebi ga. Više nisam svoj. I kako me zadirkuje i loži, kako mi šapuće bezobrazluke u kožu, ja sve jače stežem njene zarobljene ruke.

Jesam je možda uplašio. Možda malo. Jebi ga, otkačila se skroz. Kao da nije svesna koliko je dobra. Odlepio sam. U trenu se izvukao ispod nje. I ponovo je ščepao za ruke. Nije očekivala, ni stigla da makne.

Dupence. Desetka čista. Zategnuto i naguženo. Gleda preko ramena kako nameštam i nišanim kurčinom. Razmiče kolena da mi se još slađe natrći i poturi.

- Hoćeš da me rasturiš sad...?

Jebi ga. Istina. Znam. Znam sve, brate. Jebi ga.

Ne znam da li mi je bilo slađe u životu. Gledam kako joj se širi brazda dok guram u nju. Odmah. Ceo. Guzovi joj stižu na prepone, opet kao da ih je neko na struju prikačio. Cimaju i drhte. Drhti i ona, nagužena i zarobljena.

Tras. Tras. Tras. Svaki put sve jače. Svaki put do jaja. Poskakuje ovaj jadni trosed pod nama. Odzvanjaju o plafon naši sudari. Sad je prešla na naslon. Sad ujeda i sikće gore po njemu. Moli. Moli za još.

Sreća te stojim. Lakše mi nekako i drugačije. Valjda i što smo presekli ono kad mi se nabijala na karu, opet mi dolazi snaga da izdržim još i trpam brže. Poludela usta lupetaju gluposti, bez kontrole i obzira izleću iz mene i reči i uzdasi. Postaju jedno. Kao i njeni. Kao dve zveri, pobesnele i podivljale. Sve mi nestaje u mozgu. Ne znam ništa i ništa nije bitno. Sve se pretvorilo u ritam. U udar. Tras. Tras. Tras.

Za sve ove godine, desilo mi se samo jednom. Samo jednom pre ovoga. U isti čas, u istom udaru mojih muda o njenu kožu. Zgrčila me je, zarobila mi kurac samo na čas, pa popustila. I u istom času primila prvi mlaz duboko u pičku. Same od sebe, ruke su je pridigle uzbrdo. Povile je i primakle. Oboje ispuštamo duše pravo gore u plafon. Trese se sve. Kroz stopala, kroz trosed, kroz njene laktove. Svuda vitla i kulja neka sila. Ludilo. Raj.

Ne progovaramo. Nismo u stanju, a i ne znamo šta bismo. Znojavi i još razvaljeni od užitka. Zadihani na ovom vašem trosedu. Tamo na podu, rasut porcelan i kockice čokolade. Kod stopala mi belo što je curilo iz nje dok sam je punio. Znam. Sve znam. Jebi ga.

Samo smo tad. Veruj, ne veruj. Kako god hoćeš. Samo tad i nikad više. Bilo je najbolje na svetu, možda baš zato što je bilo samo tad. Ne bih te lagao posle svega. Prijatelji smo, jebote.

A ako neko drugi slučajno naleti i pročita, zna šta mu je činiti, kad pročita do kraja. Valjda smo ljudi, majku mu. I valjda znate kako se čuvaju tajne.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Hvala puno na komentarima, drago mi je da vam se svidelo. Opet moram i izvinjenje za ljude kojima ne odgvorim, prosto ne stižem da vidim sve poruke. Veliki pozdrav za sve i čitamo se Sunglasses

Korisnik

Uf...jebote ...razvali ti pričom

Korisnik

Odlicno

Korisnik

Interesantno kako ste sto posto strejt, a ta fascinantna obozavana zena vam nikako nije dovoljna i nista je ne cini posebnom sem ukoliko nije drolja, neverna, prevrtljiva, kucka, da vas gazi, da joj jebete mater, da vas provocira i testira, blati, mentalno unakazava, stresira i traumira, po mogucstvu ostavi pa da joj se svetite makar putem anonimnih pisama. Jadna joj majka.

Korisnik

Samo nastavi