Sestrin momak

Pozdrav. Odlucila sam i ja da napisem jednu istinitu pricu. Nemojte zamjerit ako nesto ne bude kako treba, nisam prije nikad radila nesto slicno.

Udata sam, imam dijete (3.god u vrijeme kad se desila situacija). Tad plavusa sa izrazenim grudima i jake i cvrste guze. Volim da se oblacim izazovno i utegnuto. Sestra brineta, takodje grudi i guza utegnuti i sve na svom mjestu. Mladja od mene 3 godine. Njen momak ima servis za odrzavanje i servisiranje bijele tehnike. Veoma zgodan, lijep i privlacan momak.

Ljeto vec krenulo, vrucine a kod nas u stanu klima slabo radi. Moj suprug je pozvao sestrinig momka Jovicu (izmisljeno za pricu). Rekao je da ce doci navece da pregleda, ne moze prije stic. Muz je morao u nocnu smjenu ali sam ja u stanu i da dodje. Pozvala sam sestru da dodje i ona ali imala je dogovor sa drustvom da odu na pice u drugi grad.

Kao prava domacica, pripremila sam meze, hladno pice i kolace. Dolazi mi buduci zet, pa da ga ugostim lijepo.
Dosao je kod nas oko 21:00h, nije stigao prije. Sa 2 kofera alata, odma se bacio na posao. Ja u ljetnoj haljini, laganoj. Haljina je bila iznad kolena i dekolteom. Naravno, donji ves nisam nosila. Rijetko kad da nosim donji ves u haljinama. Rasklopio je klimu i bacio na posao. Donijela sam mu pivo da se osvjezi dok radi. Ni sama u tom trenutku nisam svatila da on sa visine ima izvanredan pogled na moj dekolte i da mi gleda u sise stalno. Sjela sam na stolicu pored njega okrenuta tv-u i djetetu u ljuljaskoj a on pored mene tj iznad mene popravlja klimu i gleda mi u dekolte.
Uzela sam gutljaj piva, pogledala prema njemu, gledao je u mene, odma okrenuo glavu ka klimi. Primijetila sam izbocinu na kombinezonu. Momentalno sam se zbunila, bilo mi je glupo i svatila sam sta se desava. Iz tog razloga sam odmah pocela malo brze da pijem. Osjecala sam se veoma glupo. Sisao je, potegao pivo i rekao da je sve zavrseno samo mora jos neki dio ili filter da donese (ne razumijem se). Ima kod kuce pa ce odma donijet i zavrsit sa klimom. Htjela sam da izbjegnem sve i rekla da nema potrebe, moze i drugi dan kad muz bude kod kuce ali je insistirao. Sjeo je do mene da popije pivo, pricali smo, on me gledao. Bilo mi je veoma neprijatno. Popio je pivo, ustao i otisao. Rekao je samo, nazad sam za 30min, nemoj zaspat...
Proslo je malo vise od 1h i mislila sam da nece doc. Bilo mi je lakse. Dijete sam uspavala, izasla na terasu i otvorila jos jedno pivo. Zapalila cigaru i uzivala u lijepoj noci. Ali nisam mogla da ne mislim na izbocinu kod momka moje sestre. Izgledalo je kao da je veoma obdaren i da ima dobar alat u gacama.
Stigla mi je poruka od njega.

- Ispred zgrade sam, otkljucaj. Ne smijem zvonit mozda je mali zaspao.
- OK. Upadaj, otkljucavam - odgovorila sam.

Zbunjena i malo uplasena otkljucala sam. Ulaskom unstan nosio je flasu teqile i 3 limuna.

- Evo malo da presijecemo uz meze.

Nasmijano je rekao, dodao mi i otisao do klime. Dok je zavrsavao klimu ja sam na tarasu prebacila meze, pice, so i izrezala limun.
Zavrsio je i sjeo na terasu a ja izasla malo nakon njega sa pepeljarom. Bio je ovaj put u sorcu i majici. Kaze kod kuce se okupao i presvukao posto ide dalje sa nekim drustvom. Pa da zamezi, popijemo koje i ode. Vece je tekla neobaveznim razgovorom, zezanjem, pijuckanjem i mezetenjem. Stigla mi je poruka od muza.

- Bebo, jel dolazio Jovica? Jel uradio?
- Da. Bio je i napravio. Sad radi sve - odgovorila sam.
- Super. Ajde spavaj pa se vidimo ujutru.
- Vazi. Ljubim te

Ni sama ne znam zasto nisam napisala da je jos kod nas. Bilo mi je prijatno u razgovoru sa Jovanom. On je inace duhovit pa sam cijelo vrijeme se smijala. Alkohol je vec udario posto smo pili pivo i teqilu pa smo vec opustenije i dvosmisleno razgovarali i smijali se. Nisam mogla da ne primijetim poglede na dekolte i noge kao i komplimente meni koje je sve cesce upucivao ali mi nije smetalo vjerovatno od dejstva alkohola. Posto sam sjedila odmah do njega cesto je zezao kako imam ravne noge i lijepe. Pa u jednom momentu prujedje rukom preko njih u fazonu obrijane i ciste kao auto put. Smjeh i zezanje.....

- Ti ne nosis grudnjak - kao iz vedra neba

Ostala sam sledjena, gledala u njega.

- hahahhaha, pa ne. Kad si me vidjeo u haljini sa grudnjakom? - rekla sam
- Ne znam, nisam vidjeo nikad ni grudnjak - smijao se.
- Ludace jedan o cemu ti pricas
- To je sastavni dio zigota, sta hoces.

Ustao je u toalet a ja sam mogla vidjet ponovo izbocinu na sorcu. Bila je ogromna. Pocela sam da se nervozim, vlazim. Boze, nisam normalna. Momak moje sestre, moram se smirit. U povratku se namijestao da sjedne bas tako da njegov alat bude u pravcu moje glave. Gledala sam i vlazila, napalila sam se. Alkohol je ucinio da ne razmisljam normalno. Svatio je da sam se uzvrpoljila, gledala sam sve cesce dole u kitu. Svatio je sve, primijetio.

- Mogu da vidim sise, da pipnem - pitao je.
- Nisi normalan, udata sam, ti si sa mojom sestrom.
- Niko nece znat. Imas sjajne sise. Zelim da ih dodirnem i vidim
- Ne sali se, saberi se - rekla sam i eksirala teqilu.
- Sta se bojis, evo ja cu tebi pokazat kurac a ti meni sise.

Ostala sam zaledjena, gledala sam u njega.

- Ti se salis? Nisi normalan - dodala sam skamenjena.

Samo se nasmijao i spustio sorc 15-ak cm i iskocio je prelijep komad mesa. Dug, debeo, velik. Vidjele se vene kako prolaze du njegove cijele velicine. Prelijep kurac, zaista. Ostala sam skamenjena, gledala sam u njega nepomicno. Trgao me njegov glas!

- Ajde sad ti, ti si na redu
- Za sta? - pitala sam
- Pokazi sise! Zelim da vidim i dodirnem tvoje sise.

Gledala sam ga u nevjerici. Ruka je sama krenula i tregere svukla sa ramena. Na sred tarase u pola noci, pokazujem sise momku moje rodjene sestre dok on sjedi sa izvaditim prelijepim kurcem i mami me.

- Uf kako su dobre i lijepe

Rekao je i odma krenuo rukom na sise. Na prvom pokretu kako me je uhvatio za sise, jednim prstom je poceo bradavice da mi dira, mazi... Kao da je znao da sam na to potpuno slaba. Na dodir bradavica sam momentalno se prepustila i zazmurila.
Mijesio je sise, igrao se i odjednom sam osjetila jezik na bradavici. Poceo je da lize bradavice. Potpuno sam potonula u uzivanje, prepustila se. Mehanicki sam rukom potrazila njegov kurac i pocela mu drkat.
Sisao mi je i lizao bradavice dok je drugom rukom kreno ispod haljine u uzavrelu picku i poceo nabijat prste. Vlazila sam nenormalno, drkala mu kurac, uzuvala. Dok dijete spava u sobi, muz radi nocnu smjenu ja na sred nase terase se spremam da pojebem sa momkom rodjene sestre. Sve me to dodatno palilo.
Spustio se na kolena, noge nabacio na svoja ramena i nabio jezik u picku silovite. Lizao je fenomenalno, opasno dobro i jako. Pocela sam svrsavat na njegov jezik i facu. Jako sam svrsila, on je nastavljao da lize sokove, da me ludi. Digao se lagano i poceo me ljubit dok je nabijao prste u mene.

- Ajde svastikice draga da te izjebem sad. Kako te zelim jako od kako te znam.
- Ajde, idemo u dnevni - rekla sam
- Ne, ne... Ovdje cu te jebat, na terasi - rekao je

Uhvatio me za ruku, digao sa stolice i postavio na ogradu terase. Naguzila sam se, on je od pozadi brzo nabijao prste dok me ljubi po vratu. Dahcala sam jako, zelela sam da mi stavi sto prije.

- Daj ga, stavi brzo. Naici ce neko, pozuri.
- Sta si nestrpljiva, bices jebana.
- Ajde vise, molim te.
- Moli, moli kucko. Cuo sam da se dobro jebes, rekli su mi ....(Nabrojao par imena)
- Molim? Kako znas za njih? - pitala sam
- Znam ja sve. Sad suti i uzivaj.

Osamario me po guzivima i silovito nabio kurac u mene. Tucao me silovito, jako, snazno... Drzao za kosu, samarao guzove i nabijao jako u mene. Trudila sam se da ne budem mnogo glasna, ali tesko je bilo.
Dobro je tucao, strastveno.

- Hajde kucko, nabi se na kurac svoje sestre
- ahah... Daaa... Kako je srecna sestra sa ovakvim kurcem... Ah, daaaaaa
- Svaki dan je jebem, od sad cu i tebe - rekao je
- daaa, daaaa... Ah daaaaaaaa.... Jebi me redovno molim teeee... Ahhhaaaaa ahahaahhhhh
- Hocu, hocu

Nabijao je sve brze i zesce, ubacio mi palac u guzu i nabijao u ritmu kako mi kurac nabija u picku.

- Zelim da ti svrsim u usta, jel moze?
- Daaaa, daaa.... Mozeeee... Ahhh, aaaaaa
- Da progutas svaku kap droljo
- ah ah ahhhhh...mmmmmm daaaaa, hocu

U tom trenutku ga izvadio, okrenuo me i ja sam kleknula. Nabio mi je kurac u usta. Pocela sam ga silovito da pusim dok gnijecim jaja. Poceo je svrsavat. Uhvatio me za glavu i nabio na kurac do kraja. Pocela sam se davit posto je ogroman. Sve je ispraznio u moje grlo. Progutala sam do zadnje kapi. Samo se srusio na stolicu i ubrzano disao. Ja sam ostala klececi i pokusavajuc svatit sta se desilo upravo.
Prisao mi je, poljubio me i pomilovao po licu.

- Od kako te znam ovo zelim. Sjajna si - rekao je
- Nismo normalni, sta smo uradili?
- Uzivali smo. Znamo nas dvoje i niko drugi.
- Ali ti treba da zenis moju sestru! Mislis da je ovo normalno!?!?!
- Sestra nece saznat a nas dvoje cemo nastavit da uzivamo.

Nisam znala sta rec. Sjela sam na stolicu, uzvukla tregere haljine nazad na ramena i ponovo eksirala teqilu.
Tu vece sam mu jos jednom popusila na terasi i razisli smo se. Od tad se redovno vidjamo. On ima fetish da razgovara sa mojom sestrom dok mu pusim ili me jebe, to radi i dan danas.

O daljim pricama zavisi od vas. Ako vam se svidja i zelite da nastavim, pisite u komentare. Prica je istinita kao i sledece sve koje budem pisala. I meni je lakse kad nekom kazem pa bar i ovdje ovako.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Jeboteeee koja prica izludela si me svaka cast sta reci osim Malo Sam ljubimoran da ja nisam sestrin momak I ne znam da popravljam klime svaka cast mamica cekam te ❤️

Korisnik

Pozdrav ekipa.
1: Ja sam naglasila da je prva prica i da nemam iskustva u tome i unaprijed se izvinula.
2: Ako ne odgovara necu pisat vise!
3: Zanimljivo kako osobe koje nisu imale kontakt sa mnom tvrde da sam laznjak. Kao drugo osobe sa kojima sam u kontaktu znaju da ne dajem br nego drugi vid komunikacije sto dodatno pokazuje da se napamet pise i gluposti lupaju.

Korisnik

Aj što lenja,nego sto se i maze,,,,ostavlja tuđe brojeve,
Lazni profil

Korisnik

Priča je ludilo,baš uzbuđuje bravo ,još jače bi bilo da i sestru uključete sa vama da vas tuca obe,to bi bilo top.

Korisnik

Odlicno

Korisnik

Profil fejk, priča kurton žestok. Ne palite se.

Korisnik

Nastavi..dobra je prica....obecavajuca

Korisnik

Samo nastavi

Korisnik

Extra priča.Čekam narednu priču

Korisnik

Top!
Nastavi pisati svaka čast!