Mladi turčin

Ćao rajo, dugo već nisam pisao . Zašto nisam pisao , tj nisam imao neko zanimljivo iskustvo sa m. Imao sam odnose sa devojkom ali ništa vredno za pisanje priče(mada, ovde pišem svoja gej iskustva) . Nadam se da će vam se svideti.

Kao što se može videti, sa muškarcima nisam nista imao već par godina, mislio sam da je to bio period istraživanja i da je prošao, ali ne. Kad jednom probaš nema nazad, može biti pauza kao moja par godina ali se vratiš po starom .

Da ne dužim , nego da počnem:

Ustvari sve je počelo pre par meseca, ušao sam na romeo i započeo maratonsko dopisivanje s jednim likom, sa njim se s vremena na vreme dopisujem. To je moj online prijatelj, lik je iz bosne i pasivan sa muskarcima kao i ja. Istog razmišljanja smo, samo što nas razlikuje je što je on mrša a želi da se ugoji a ja obrnuto haha. 

Znamo da jedan drugog necemo da vidimo uživo ali prija nekad da možes snekim sve iskreno da pričas. I tokom dopisivanja vidim profil jednog lika, stv lep lik i prezgodan i ae napaljenost odradi svoje i pošaljem mu nick da je "very hot". Javio mi se i počeli smo neku priču. Lik je bio mlad, zgodno gradjen, aktivan i ima smestaj u Bg, i ti mu se debeo pasivan i par godina stariji mnogo dopadaš.....mora da je fejk na kilometar, na profilu naglašavam da face pic samo preko vibera ili sl. aplikacija šaljem. Kako ne bi bilo čuvanja fotki. Momku ne smeta već mi šalje broj telefona da mu puslim sliku , i ako mu ne verujem može i na cam. Vidimo se, sve je ok, lik ima hiptozirsko lice, prosto momak je prelep, njegovo lice oči zubi usne bradica kosica, prosto samo da ga gledas. A opet ja debeo , oke smatram sebe prosečno lepim likom . Lepo kad imam odeću ružan kad se skinem. Jer moja faca i telo apsulutno ko da nisu od istog čoveka. I posle nekog vremena i ćaskanja, nismo se našli. I to je to kraj priče....


Bar sam tako mislio, posle toga sam se smorio i nisam ulazio na aplikaciju, da bi pre pre nekoliko dana opet počeo da ulazim , ali vise radi četa sa ovim online prijateljom , nego radi traženja partnera za diskretni zez sex.

I naletim na profil tog mog turcina, lik nije bio kao ja da krije facu, vec je na profilu bio uslikan u odelu i par slika u gaćama, uff , za mn kad je muško muško ili žensko žensko to se momentalno diže, pošto sam vec ušao na njegov profil ae da lajkujem slike . I stiže meni odgovor , hvala na lajku i dal sam za vidjenje. Više nisam student, radim i ne mogu kad hoću i ja mu kažem ae mogu danas popodne, on mi smoreno odgovori "aAe, ali bi voleo baš sad napaljen sam jako". Prihvatim igru i ako sam ubedjen da je neka prevara, ae neka nek me ispali nek se osetim smoreno i možda odustanem od ove strane kao biseks. Dolazim do centra bg kad on mn pusta poruku(a ja u sb eto ispalaaa), e stvarno me mrzi da dodjem do centra , uvece svakako moram da idem , ae dodji na tu i tu stanicu, ja već razočaran ali kad sam dovde došao ima da odem i do stanice. Vozim se ja dobrih 30min, i dolazim kad gde stvarno isti onaj lik , mlad lep zgodan nalik turčinu čeka na stanici. Odlazim do njega i već spreman da neku vrstu blama , da počne da se dere peder ili da traži novac ili šta već, ili prosto da kaže da me zamišljao mršavijeg i ako sam mu slao slike i reko za kilograme. 

Neee, sasvim pristojno počinjemo da pričamo. Ima dubok muževan glas, teško da poverujem da je čist gej, ma teško bi bilo reći da je biseks . Ali ae idemo do njega, dolazimo do njega, imao je ranije neko društvo pa sam mu pomogo oko čišćenja, pošto je stan bio u haosu. Tokom našeg čisćenja pričali smo o svemu. A meni se kita već digla. On je polako spustio krevet, a ja otišao da se izujem, kad sam se okrenuo on me odgurnuo na zid i krenuo da me ljubi... mmm prelepo se ljubi. Polako je ruku uvlacio u moje gaće i mazio rupicu. Dok sam ja rukama mazio njegovu karu. Pravili smo pauze kako bi se skinuli pa nastavili da se ljubimo, ja sam ostao skroz go i kleknuo kako bi mirisao i lizao kitu preko njegovih vec uskih gaca. Kako sam ih skinuo tako je odskocila srednje veličine kita, malo više maljava što nisam baš voleo ali ta atmosfera i miris kurčine me osvojio. Mazio mi glavu dok sam mu lizao jaja i polako ljubio glavicu, ali mi nije davao da radim šta želim . Vec me je uhvatio za glavu i bradu i gurao kurac do kraja. Gde je držao po nekoliko trenutaka samo da oseti da krecem da se gušim pa je vadio i opet zakucavao. Zatim je rukom pokupio moje bale i pljuno u to. I polako gurao u moje gaće da razmazuje kod moje rupe, dok sam ja ljubio i lizao njegov vrat. Opet smo se malo ljubili, pa me je pustio da mu lizem bradavice, moj omiljeni slatkiš. Lepe mlade čvrste. Okrenuo me . Da mu guza bude na izvolte i gurnuo tako da padnem na krevet. Kako sam ležao reko mi da se istrtim i da stavim jastuče ispod, dok je on navlacio kondom. Lego na mene i pokušao da udje odmah. Vrisnuo sam ko kurva što možda i jesam bio u tom trenutku. Nije islo , uska rupa a davno nije se širila. Dobro se nasmejao i reko da ne brinem. Pljunuo malo više i podmazao krenuo polako da ulazi kad je upola ušao počelo je da me boli, tu sam već hteo da odustanem. Ali on ga je samo gurno do kraja govoreci da sada nema nazad. Zamolio sam ga da bar sačeka koju sekundu pre nego što krene, nasmejao se i počeo da me ljubi. Kad je prestao pogledao me u oci i krenuo nazad napred . Uf bas me bolelo, kao da sam primao po prvi put. Posle nekog vremena jebanja je prestao izvadio ga . Reko da i ja ustanem . Okrenuo ka prozoru povuko mi bulju pljuno i opet gurnuo ali ovaj put je ušao odmah, opet sam vrisnuo . Molio sam ga da stane da se vratimo na krevetu jer smo ipak na spratu i plaši me pogled. Vratio li smo se na krevet ali nije ga vadio. Za mladje momke sam uvek mislio da jebu kratko i da brzo svrše, vala gadno sam pogrešio. Jebao me neko vreme, ljubeci me i povremeno mešao moje sise. Izvadio karu iz mn reko mi da kleknem i da hoce da svrši po mojoj faci. Sto sam i uradio ali još nije svršio , zatim sam mu  lizao mu jaja dok je on drkao, ispustio je izdah i zalio me vrelom spermom. Ko za baksuz sve je krenulo ka očima. Pa sam morao da žmurim. Celo lice mi je bilo toplo, zanimljiv osećaj. Pokušao je kurcem da pomeri spemu sa mojih očiju. Ali je ipak otišao po maramice. Pomogao mi je da se obrisem.

Legli smo i krenuo je da me mazi i stiska bradavice i rekao mi da mu ja svršim na grudi. Uf kako sam ja prskao davno nisam toliko. Krenuo me da ljubi i ležali smo tako dobrih sat vremena i pričali o raznim temama. Sperma se osušila na nama. Povuko me u tuš kabini i okupali se. Govorio sam mu da mi nije jasno kako lep i zgodan momak se pali na debele, i ako ne bi trebao da trazmžim djavola. Reko mi je da voli debele momke koji smrde na pivo i luk, da ne smrdim ali da voli debele i dlakave. Ubedjivao me da sledeci put kad se vidimo da odemo na roštilj i pivo kako bi se uzbudio jos vise..

Nazalost na to pivo i roštilj nismo otisli ...... ali vala u krevet smo više puta , trenutno nije u Beograd. Ali u planu je još druženja kad se vrati.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala na lajku i komentaru, priznajem da sam priču ispisao za par minuta. Podosta ima skraćenica i slova bez kukica "s umesto š" . Nadam se da sam to prepravio. Takodje smatram da bolje pišem nego sada, ali svakako sam hteo da iznesem ovu pricu . Svakako hvala na izdvojenom vremenu i vašem čitanju (vašem mislim na množinu a ne na pojedinca) .

Korisnik

Samo da pitam šta je "mn"? Pretpostavljam onaj deo TB koji teži da upropasti izlaganje lenjošću na granici nepismenog. Da skratim - bzvz.