Seks moje žene na moru

Ove godine smo zena, deca i ja letovali na Tasosu. Leto je lepo godišnje doba kada se svi komotnije oblačimo pa se vide lepote ljudskog tela, pogotovo na moru.

Lep smestaj apartmani na spratu gde smo bili mi imali su terase sa pogledom na more i sa druge strane jedna zajednicka velika terasa gde su ulazi u apartmane sa velikom ugaonom garniturom okruženom Baldahinim. Pored nas je bio jedan gospodin od 45 godina sportski gradjen bas po ukusu moje žene sa dva sina godinu i dve starijih od nasa dva starija sina. Deca i nas dvojica smo se odmah po dolasku sprijatelji i nas dvojica sipali odma i po pice preko terase kada nam se pridružila i moja ženica koja je gospodina odmah odmerila onako misica og i bez majice i bacivsi pogled na njegov sorc gde mu se ocrtava odma se dalo naslutiti pove i ponos. Na plažu smo prvi dan otisli samo nas dvojica sa decom. Drugi dan je bila i žena sa nama svi smo bili zajedno, moja zena ga je odmeravala sto se bas dalo primetiti pitala ga i za ženu rekao je da nije mogla da dobije odmor. Ja kad sam otpisao po sladolede deci i nama pivo video sam da je iskoristili priliku da ga namaze pripemavsi teren da se pojebe sa njim. Ni on nije bio ravnodušan ka njoj, dalo se primetiti da mu raste ponos u kupcem kad ga je namazala. Znao sam da je zelja seksa sa strane je ga nije imala vise od godinu dana kako se porodila sa svojim jebacima. Reci dan je protekao slicno al u ece na terasi moja žena sede da se malo opusti i vidim da malo prica sa njim, pa procese da sapucu, pred postavio sam da mu se sad vec i otvoreno nabacuje i traze nacin da je pojebe. Kada smo legli ja sam trazio seks ona nije dala, brzo sam se napravio da spavam. Ona se ubrzo izvukla iz kreveta videh da je skinula gaćice izasla na zajednicu terasu. Ja sam malo sačekao pa krenuo za njom lagano odskrinuo vrata da vidim sta se desava. Ona i on su se vec hvatali na ugaonoj garnituri njemu je iz bokserica vireo vec ukrucen glavic. Brzo ju je skinuo i ona ostade gola pred njim, ljubio je po vratu dosa si do sisa rece joj sad ces malo da me podojis. Dok ju je sisao ona mu je nadrkavala kitu. Nastavio je da je ljubi preko stomaka do pickice koju je lizao nekih 10-15 minuta a ona je svrsavala u naletima. Potom se ispravio i dao joj da mu malo oliže glavic i ona mu je par krugova napravila po glavi u pa mu usisala jaja i kitu uvlacila par puta u usta. Potom joj namesti kiti na pici, prvo su u misionarskoj pozi bili, pa joj je digao noge na ramena i zestoko sjebao a rukama mesio sise iz kojih je curilo mleko, ona je bila sve glasnija, i samo ponavljala njegovo ime i govorila kako nikada nije vceg imala u sebi i da ce je samo on svaki dan na moru jebati, nije je bilo briga dal ce ih ko cuti. Onda je okrenuo od pozadi i sjebao u guzu i picu na kraju joj je napunio guzu spermom to je sve trajalo skoro sat vremena. Culo se bravo i aplauz upucen njima sa oblizuje terase. Odahnuse malo i udjose u apartmane ja sam legao i pravio se da spavam ona je samo legla ja se tada kao trze i zagrli je preko pičkice gde sam osetio baru. 

Ujutru sam izasao na terasu i pitao njega oće kafu da na Jeca skuva a ja sipao uzo, valja coveka po častiti kad ti zadovolji zenu. Pitao sam ga kako je spavao kaze odlično pogleda si nju i pocesavsi seza kitu. 

Taj dan na plaži smo bili zajedno opet samo sto kad je moja zena krenula do apartmana da uspava dete krenuo je i on sa njom kao da nesto uzme paće u povratku da nam uzme pivo i klopu a ja da ostanem sa decom na plazi. Znao sam sta se zbiva posto se vratio tek kroz sat ipo. 

Letovanje je bilo bas zanimljivo jedino sto ja nisam prvi put sjebao ni jednom zenu na moru. Al ona i gospodin su uzi ali svaku noc i po neki dan. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ovde jos samo fali i da su deca opalili drkicu u krevetu dok su slusali ovo dvoje na terasi, da se krug upotpunosti zatvori Squint

Korisnik

Bravo za priču.. Još ako je istinita..
Voleo bi neki kontakt da ostaviš...
Pa da pišemo na temu cuckold rogonja..
Ako želiš.. Hv

Korisnik

ma kakav pravopis, najjaci si batice, samo rokaj.

Korisnik

auuuu...ala si ti nepismen...strasno...