Radni sex dan

nastavak priče o ljubavnici....Preskočit ću pisanje o narednih par viđanja sa ljubavnicom i lalgani uspon u njenim fantazijama i oslobađanju u sexu. Kako sam ranije pisao, bila je prilično zatvorena i neiskusna u seksu. Obično bismo se viđali na dva tri sata što nije bilo dovoljno da bih sproveo sve svoje maštarije sa njom. 

Uspio sam je nagovoriti da uzme slobodan dan i da odemo cijeli dan da se karamo. Prvo se dvoumila, zatim pristala. Mužu je rekla da radi redovno, došla po mene, otišli smo u našu "logu" i čarolija cjelodnevnog jebanja u svim pozama i u sve rupice mogla je da počne. 

Uvijek sam volio kada tek dođemo u stan da je bacim na krevet i da počnem sa ljubljenjem i lizanjem cijelog njenog tijela, od vrata prema prstima. Nakon lizanja stopala i sisanja prstića, vratio bih se na žestoko lizanje pičke i šupka do svršavanja. Nakon toga uvalio bih joj kurac u usta da mi puši. 

Ovoga puta imali smo 8,5 sati na raspolaganju pa sam mogao detaljno da obrađujem sve njene zone. Nakon odličnog pičkoliza od sigurno 30-tak minuta i 3 svršavanja sa njene strane, uvalio sam joj kurac u usta i zamolio ju da detaljno popuši moju alatku. 

Moram priznati  da se dobrano trudila ali često je grebala zubima što mi je užasno smetalo. Odlučio sam da mi puši dok ne iscijedim svu spermu koju sam skupljao u dubini jaja u njeno grlo - direktno. Mala kurvica je to uvidjela i pojačavala je tempo dok sam joj nabijao prste u vlažnu pičku i pričao joj kako bi bilo lijepo da nam dovede svoju drugaricu da nas gleda dok se jebemo. Drugarica je imala problema u braku ali je bila prilično konzervativna. Kurvica je pušila i samo mumljala sa kurcem u ustima, što je bio znak da joj se ideja sviđa. Ujedno željela je da neko pouzdan vidi kako vara muža sa mlađim jebačem koji je redovno rastavi od kurca. 

Moja jebaljjka je imala i kćerku te sam lagano pripremao teren da pojebem zajedno mamu i kćerku obzirom da je kćerka bila sa punih 20 godina, i sudeći kako ga mama prima (kao saučešće) nema razloga da ga i kćerka ne prima. 

Nakon obilnog svršavanja u grlo svoje kurvice i nakon što je uredno progutala svu spermu i oblizala kurac do zadnje kapljice, uzeli smo predah uz smišljanje scenarija šta bismo i kako bismo mogli uraditi da začinimo ljubavni život na max. 

Kurvica se ponovno dala na pušenje i ovog puta spustila se do mog šupka i tako sočno ga polizala da nisam mogao da vjerujem. Do tada nisam imao takvo iskustvo, i ostao sam blago šokiran. Uvidjevši da mi to itekako prija kurvica samo reče: gledala sam porniće i čitala i smšljala šta da ti uradim. U biti željela je da dokaže da je bolja u seksu od moje supruge, ali naravno nije mogla u tu ligu nikako. 

Ovoga puta kurvica nije željela da je jebem u pičku nego isključivo u šupak i to cijeli dan. Inače je obilno svršavala kada bih je jebao u šupak. I meni je prijalo, jer je imala ogromno dupe i baš dobar šupak za trpanje. Tu sam mogao i da svršavam bez previše razmišljanja i da nastavim  da jebem nakon svršavanja bez da ga vadim van. Ovoga puta kurvica je željela nešto grublju igru i žešće karanje u šupak. 

Naredio sam joj oštrim glasom da se naguzi, što je iste sekunde izvršila, složio joj jedan pičkoliz uz uzvlačenje do šupka zatim prislonio kurac na njen šupak i ugurao ga konstantim pritiskom na što je ona samo izustila jedno dugo i duboko "aaaaahhhhhhh", okrenuvši se, razvojačena i samo izgovorila: "poderi me molim te". 

Nakon što mi je to rekla i oblizala i ugrizla se za svoje usne, počeo sam da jebem divlje uz žestoko lupanje šamara od veliko dupe na kom su ostajale masnice. Nije me bilo briga iako me upozorila da bi mogao neko da vidi te masnice. Sve to je napalilo kurvicu na max, svršavala je i vrištala, grčila se. Čvrsto sam držao njene kukove nedajući da se otima i punio njeno dupe svježim mesom. Svršio sam u nju uz duge i žestoke mlazove koje je osjećala u svom šupku.

Taj dan sam svršio 4 puta. Kurvicu sam izjebao do te mjere da se jedva obukla i sišla do auta. Trazio sam jos jednom na polasku da je pojebem uz kuhinju na što mi je samo rekla: "ti si manijak, nema šanse". 

Kada je došla kući samo mi je poslala poruku: "ubio si me, istuširala sam se idem da spavam, a ovaj moj misli da sam pala od posla. Hoću da ovo ponovimo". 

Kako se nisam zadovoljavao malim stvarima, moj plan je bio vikend - petak veče, subota i nedjelja. To bi bio sex vikend uz konstantno  jebanje u nekom hotelu. Kasnije će se taj plan ostvariti, o čemu ću pisati. Bilo je puno planiranja i pripreme da se izvuče od muža koji je već ludio bez pičke i koji je uočio da je kurvica procvjetala. Počeo je da sumnja da se kurvica kreše sa strane...

Kategorija:
Strejt erotske priče