Licni asistent

Ova prica je vezana za licnog asistenta ili ti ga narodski sekretaricu.


Zaposlili smo jednu djevojku koja ce biti licni asistent (sekretarica) nama dvojici direktora. Prvih dana bila je rezervisana, no kako je koji dan odmicao primjetio sam da smeksava. Polagano sam ispipavao detalje privatnog zivota, medjutim bilo je tesko bilo sta saznati. Nakon nekog vremena saznao sam da je imala dugu vezu iz koje je izasla povrijedna i da apstinira zadnjih 6 godina te da se zarekla da nikada vise nece imati vezu niti sex.


Bila je nesto nizeg rasta, veliko dupe, velike sise. U dusi veseljak, pod nekim teskim i sumornim plastom zivota. Kada sam saznao ove detalje oko apstiniranja samo sam zamislio, kako bi to bilo dobro baciti pod jaja.


Sasvim slucajno naci cemo se na nekom rodjendanu gdje smo ostali na nocenju. Ni ona a niti ja nismo nesto puno popili – po pice – dva. Kako su ostali pili kao im je zadnje vece u zivotu i vec se povaljali i zaspali ostao je samo 1 slobodan krevet na geleriji iznad izrazito visokog dnevnog boravka. Kako je bio kraj zime i pocetak proljeca jos uvijek je bilo svjeze i hladno. Legli smo na taj krevet, savladani od umora. Imali smo 1 pokrivac koji nije bio nesto topal. Meni inace nije hladno, medjutim asistentici je postalo hladno te se pocela tresti od zime. Predlozio sam da se pribije uz mene kako bi se zagrijala ili da idemo kuci iako je bilo kasno i tesko izvodivo obzirom da bismo morali proci uski i losi sumski put da dodjemo do glavnog puta. Kako se pribila uz mene tako je i zaspala.

Djavo mi nije dao mira pa sam lagano poceo da je mazim, drpam i masiram. U neko doba lagano sam zavukao svoju toplu ruku pod majicu i mazio ledja. Samo se kratko promeskoljila i dala znak da joj prija. Otisao sam i korak dalje i vidio priliku da opipam te velike sise i vidim koliko su tvde/meke i kolike su bradavice. Polagano ruka je ulazila dublje i dublje dok nisam dosao do sisa i utvrdio da su to dobre sise, velike, ne previse tvrde i omanje bradavice. Asistentica se pravila luda iako je bila u polusnu.

Ujutro smo ustali kao da se nista nije desilo. Na poslu je sve sljakalo normalno. Kolega kojemu je bila asistent primjetio je da se tu nesto cudno desava, ali kako je bio frajer koji se drzi zeni za suknju nista nije komentarisao.


Nakon par dana potrefilo se da moramo na sastanak nekih 80-tak km u drugi grad. Sastanak zakazan za 15:30. Sastanak se prilicno otegao te smo ostali do 19:30, imali smo nekih sat i pol voznje do kuce.

U toku voznje koja je bila bas opustena i lagana, pocela je pricu kako se plasi mraka, kako zeli da sigurno stignemo kuci. Ja sam sve vise ubacivao sala u  razgovor i laganih seksualnih konotacija sto joj nije smetalo. U jednom momentu odlucio sam da idem na sve ili nista. Stao sam na jedno prosirenje u mraku, okrenuo sa prema njoj. Ona me pogledala cudljivo i pitala sta je bilo? Uhvatio sam je za sise i uvalio joj jezik u usta i poceo da je ljubim bas zestoko. Prvobitno se izgubila, zatim prihvatila igru iako pomalo nesigurna.


Nakon par minuta ljubljenja gledali smo jedno drugo i rekla mi je: bez zaljubljivanja ako moze. Ja sam rekao naravno da moze, znas da sam ozenjen. Dalje price na tu temu nije bilo. Predlozio sam joj da odemo negdje u hotel ili neki stan i da ponovimo ono mazenje od neku noc na rodjendanu. Pristala je, ali je rekla – nema sexa, ja apstiniram 6 godina i ne planiram prekidati. Obecao sam joj da se nista nece desiti sto ona ne zeli, ali u glavi sam znao da ce biti jebana nocas, pa kud puklo da puklo.


U toku voznje samo odmah pozvao jedan od svojih sigurnih kontakata, iznajmio stan i otisli smo tamo. Atmosfera je bila lagana, priguseno svijetlo. Legli smo na krevet, cavrljali, a ja sam je lagano mazio. U jednom momentu sam joj podigao majicu iza koje se krio crni brus halter i velike sise, koje sam zelio vidjeti cim prije pod svijetlima. Lagano sam joj svukao majicu, zatim iz brusa izvadio sise. Bio sam odusvevljen i odmah se bacio na sisanje omanjih bradavica. Pocela je polako da me odguruje i da se cereka, sto je bio znak da se pali. Polagano sam zavlacio ruku u njene pantalone, zatim u gacice i dosao do onoga sto zelim. Gospodja PICKA! Bila je to jedna dlakava, prirodna, uska, vrela i izrazito vlazna picka.


Divljacki sam je zaskocio, skinuo joj hlace i gacice i zaronuo u vlaznu sumicu. Uhvatila me za kosu dok sam jezikom palacao po picki i rekla: nemoj dalje molim te. Ja sam joj cijelo vrijeme govorio: ne brini, samo se opusti, nema sexa. Bila je napaljena kao mlada kobila, a njena picka je bila toliko uska da sam u pojedinim momentima osjecao da mi slabi cirkulacija u prstu koji sam gurao duboko u njenu picku. Kako je stalno ponavljala: nemoj dalje, samo sam zelio da je sto vise napalim da kocnice otkazu skroz. 


Nakon zestokog napaljivanja i prstacenja, svrsila je tako zestoko. Pocela je udara sakama od krevet, da vice, da place, pocelo je nekontrolisano grcenje i bacanje po krevetu. Bilo je to izbacivanje nagomilane pickine energije kakvo nisam nikada vidio. Nakon sto je svrsila, u sekudni sam svukao svu odjecu sa sebe i naslonio svoj podivljali kurac na njenu usku picku. Poceo sam lagano da ubadam i sirim njenu rupicu. Bila je toliko uska da sam pomislio da nema sanse da moj kurac udje u njenu picku. To lagano nabadanje trajalo je dobrih 5 minuta dok u potpunosti nisam nabio svoj kurac u vrelinu njene picke. Njena picka je bila vrela kao vulkan.


Kada sam joj nabio kurac do kraja par puta ispustila je takav krik i pocela da place od srece. Dovoljan signal da mogu da je zestoko iznabijam do kraja! Kako je lezala rasirenih nogu sa svojih 200 cm navalio sam da joj nabijam kurac do jaja i da sisam predivne sise. Ludila je, cupala me za kosu, vristala i stalno govorila: sta mi to radis, sta mi to radis, jebi meeee direktoreeee. Kada je osjetila da sam pri kraju samo mi je sapnula: mozes u mene slobodno. Kako sam cuo mozes u me..tako su mi otkazale kocnice i poceo sam da punim njenu picicu dugim mlazovima vrele sperme. Kurac je pulsirao kao lud, u momentu dok je trajalo punjenje ona je pocela da svrsava. Pomislio sam da mi je kurac upao negdje u skrip i da netko steze skrip, od silnog grcenja njene picke.

Nakon kratke pauze, ponovno sam poceo da lizem njenu dlakavu picku i da je pripremam za novu turu svjeze kurcetine. Kada sam je dobro napalio rekla mi je: nema tog plasticnog kurca koji moze zamjeniti pravi. Uhvatila je moj kurac i pocela da ga nadrkava kao luda. Pomislio sam da ce da ga slomi i iscupa. Povalila me na krevet i zajahala. Pocela je polako da se nabija, dok sam imao odlican pogled na njene sise koje su skakale kao lude. Uhvatio sam je za bradavice i poceo da cepam i mjesim. Samo je govorila: tooo direktore, jebi me, iskoristi me. Moram priznati da mi je imponovalo sto me oslovljavala sa direktore.


Odlucio sam da preuzmem incijativu i da isprobam to njeno veliko dupe. Naredio sam joj da se naguzi, zatim presao rukom preko mokre picke i svom snagom nabio kurac u njenu picku iz koje je cijedilo. Poceo sam zestoko da nabijam kurac u njenu picku i da se odbijam od ogromno dupe. Poceo sam da je lupak sakama po dupetu, jer sam to volio i to sam radio svakoj picki koju sam guzio. Moje velike sake su se odbijale kao od neko latino dupe a ona je u licu postajala sve crvenija i crvenija i pocela da svrsava u mlazovima. Drzao sam cvrsto razjapljeno dupe i nabijao svoj kurac svom snagom i pripremao se da istovarim nove kolicine svoje vrele sperme u mladu picku svoje sekretarice.

Tu noc smo se jebali do samo zore, dok nas umor nije savladao. Imao sam zelju da zaspim sa kurcem u njoj, sto joj nije smetalo. Legla je ispred mene, sklupcala se, zabio sam joj kurac i tako smo zaspali.


Nasa intezivna druzenja ili bolje receno guzenja nastavit ce se u naredna 4 mjeseca, o cemu cu pisati u drugim pricama.

Kategorija:
Strejt erotske priče