Slojevi nevine intimnosti (prvi deo)

Lela je u svojim četrdesetim godinama postala udovica, suočena s tugom koja je obeležila svaki kutak njenog života. Njena ćerka, tek punoleta i izuzetno znatiželjna, bila je jedina svetlost u svakodnevici prožetoj patnjom. Lela se trudila da pruži ljubav i podršku svojoj ćerki, ali praznina koju je ostavio njen pokojni muž često je bila teža nego što je mogla da podnese.

Sve se promenilo kada je Lela, nakon dugog perioda samoće, upoznala Lazara, uglednog profesora filozofije, koji je imao tek nešto više od trideset godina. Lazar je bio odmeren, ozbiljan i izuzetno obrazovan. Njihova ljubav brzo je cvetala, a Lela se odlučila da se preseli kod njega, nadajući se novom početku za sebe i svoju ćerku.

Od samog početka, Lazar je gledao na Kristinu kao na svoju ćerku. Njihov odnos bio je poseban; on joj je bio mentor, prijatelj i zaštitnik. Kristina je bila izuzetno inteligentna, s znatiželjnim umom koji je upijao znanje poput sunčeve svetlosti. Njena lepota bila je očaravajuća—duga, tamna kovrdžava kosa padala je preko ramena, a oči su joj blistale poput noćnog neba. Njena figura razvijala se brže od vršnjakinja, s izraženim oblinama koje su je izdvajale iz gomile.

Tokom jedne letnje večeri, Lela je stajala na pragu dnevne sobe, posmatrajući svoju ćerku kako bezbrižno šeta po stanu u kratkom šorcu i uskoj majici. Osetila je blagu nelagodnost, ali je odlučila da je vreme za ozbiljan razgovor.

"Kiko, moram da ti kažem nešto," započela je tiho, trudeći se da njen glas ne zvuči previše strogo.

Kristina se okrenula prema njoj, podigla obrvu i lenjo se naslonila na naslon kauča. "Šta je sad, mama? Opet neka lekcija?"

"Znaš, moraš malo da paziš kako se ponašaš po kući... pred Lazarom. Nije primereno da se ovako oblačiš; ipak je on tvoj očuh."

Kristina je odmah odmahnula rukom, očigledno nezainteresovana za pravila koja joj je majka postavljala. "Ma, mama, ne budi smešna. Lazar me gleda kao svoju ćerku, a ne kao seksualni objekat. Ne znam šta ti hoćeš da kažeš. Nemam ja šta da krijem."

Lela je uzdahnula, pokušavajući da pronađe prave reči. "Znam, dušo, ali nije sve u tome kako ti vidiš stvari. Važno je i kako drugi to vide. Tvoje telo se promenilo; postala si prava devojka, a to nosi sa sobom odgovornost."

Kristina je prekrstila ruke, očigledno frustrirana. "Ponosna sam na svoje telo. Šta je loše u tome? Nisam ja kriva što sam lepa i što se dobro osećam u svojoj koži."

Lela je prišla bliže, spustila ruku na njeno rame i blago je stegla. "Nije pitanje lepote ili ponosa, nego pristojnosti. Lazar te voli kao svoju ćerku, ali ipak, muškarac je. Nikad ne znaš kako neko može da reaguje. Samo želim da te zaštitim i da sve bude jasno i jednostavno u našim odnosima."

Kristina se namrštila, ali nije odmah odgovorila. Osetila je težinu majčinih reči, iako nije želela da to prizna. "Neću da se osećam kao da moram da se skrivam ili menjam zbog nekog drugog."

"Ne tražim da se skrivaš, samo da vodiš računa. Ti si mlada, i možda ne shvataš koliko neki pogledi mogu biti različiti. Samopouzdanje je divna stvar, ali mora da ide ruku pod ruku s poštovanjem prema drugima. To je sve što tražim."

Kristina je prevrnula očima, ali je ipak polako klimnula glavom. "Dobro, razmisliću o tome," promrmljala je, iako nije bila potpuno uverena.

"To je sve što tražim," ponovila je Lela nežno, osmehnuvši se, zadovoljna što je makar započela razgovor. Zatim se okrenula i tiho izašla iz sobe, ostavivši Kristinu da razmisli o svemu.

Kristina i Lazar često su provodili vreme zajedno, razgovarajući o filozofiji, umetnosti i životnim pitanjima. U tom mirnom domu, između Kristinine znatiželje i Lazarovih mudrih saveta, cvetao je odnos koji je imao svoje slojeve. Ona je uživala u njegovoj pažnji, dok je on bio ponosan na njenu snalažljivost i brzi um. Iako je između njih postojala razlika u godinama, osećaj bliskosti koji su delili bio je snažan i iskren.

Kristina je postajala sve znatiželjnija; njen svet se širio sa svakim novim danom. Njen izgled ju je uveo u potpuno novu fazu života, donoseći sa sobom ne samo fizičke promene, već i čitav niz novih osećanja koja do tada nije razumela. Njeno telo je postajalo drugačije, a ona je to sve više primećivala. Kada bi stala pred veliko ogledalo u svojoj sobi posle tuširanja, ugledala bi svoje duge, tamne trepavice koje su isticale svetlucave oči. Njene obline su već bile oblikovale, a svaki put kada bi se ogledala, osećala je novu vrstu sigurnosti.

Dok je posmatrala svoje telo, u njoj se budilo osećanje snage, ali i nešto što nije mogla sasvim da razume. Bilo je to nalik nekoj tihoj vatri koja se širila njenim bićem, posebno kada bi dodirivala svoju nežnu pičkicu, koja je još uvek bila netaknuta. Vatra koja je izbijala između njenih nogu širila se njenim telom svakim danom sve više. Iako nije do kraja razumela te promene, znala je da je to deo nje koji tek otkriva. Ponekad, kada bi nežno dotakla svoju intimne delove telea, osećala bi neobjašnjivu radoznalost. Bila je to kombinacija uzbuđenja i zbunjenosti, nalik otkrivanju sveta koji je do tada bio skriven od nje.

Kristina nije osećala sram zbog samododirivanja. Naprotiv, bila je ponosna na to što je postala žena. No, sve ove promene izazivale su i pitanja o tome šta znači biti privlačna, kako se nositi sa pažnjom i osećanjima koja su dolazila s odrastanjem. Sve je to za nju još uvek bilo nepoznato, ali je osećala da će s vremenom pronaći odgovore.

Njena majka, i dalje zanosna lepotica, iako je napunila 40 godina, zračila je elegancijom. Duga, plava kosa slobodno je padala do pola leđa, dok su joj oči sjajile posebnom toplinom. Lela je često nosila kratke suknje koje su isticale njenu figuru, čineći da izgleda kao da je još uvek u cvetu mladosti. Stalni pogledi muškaraca su joj godili. Bila je potpuno svesna svoje privlačnosti i njihove želje da joj zabiju kurac duboko u njenu stalno vrelu pičku.


Kristina je bila fascinirana majčinim izgledom i harizmom, ponekad se pitala kako bi bilo biti poput nje.

Odnos između majke i ćerke oduvek je bio iskren i otvoren. Često su razgovarale o svemu, od svakodnevnih sitnica do složenih tema koje su se ticale identiteta i samopouzdanja. Lela je bila i mentor i prijatelj, trudila se da razume svoju ćerku i podrži je kroz turbulentne godine odrastanja.

Jedno popodne, Lela je ušla u Kristininu sobu i sela pored nje, pogledajući je ozbiljno. „Kristina, moramo da razgovaramo.“

Kristina je podigla pogled sa svog telefona, osećajući majčin ozbiljan ton. „O čemu sada, mama?“

Lela je uzdahnula. „Znaš, lagano postaješ žena. Tvoje telo se promenilo, i sigurna sam da si to već primetila. Ali s tim promenama dolazi i odgovornost.“

Kristina je prevrnula očima, očigledno nelagodna zbog pravca u kojem je razgovor krenuo. „Mama, stvarno? Ne želim sada da pričam o seksu sa tobom.“

„Da, sada,“ rekla je Lela odlučno. „Znam da ti je neprijatno, ali ovo je nešto što moraš da razumeš. Kao devojka, tvoja seksualnost nije samo tvoja stvar, već moraš da vodiš računa o tome kako se ponašaš i prema sebi i prema drugima.“

Kristina je uzdahnula i prekrstila ruke. „Znam već sve o tome, mama. Pričala sam o tome sa drugaricama koje su već osetile strasti seksa. Gledala sam razne sadržaje na netu. Sve mi je jasano!“

„To što si već razgovarala o tome sa nekim starijim i samostalno istraživala je važno, ali nije isto kao kada ti ja, tvoja majka, kažem iz iskustva, a veruj mi, imam ogromno iskustvo.“ Lela je rekla nežnije. „Želim da ti objasnim šta zapravo znači biti žena i kako da se zaštitiš. Seksualnost nije samo fizička stvar, već i emocionalna.“

Kristina se namrštila. „Šta to znači?“

„To znači,“ počela je Lela pažljivo, „da kada osetiš privlačnost prema nekome, nije dovoljno da ti se samo sviđa njegov izgled. Moraš da budeš sigurna da te poštuje, da te voli, i da ne vrši pritisak na tebe da uradiš nešto što ne želiš.“

„Pa naravno da ne bih to uradila sa bilo kim,“ rekla je Kristina, pomalo uvređeno.

Lela se osmehnula, razumevajući njen stav. „Znam da misliš tako sada, ali kada se zaljubiš, sve postaje komplikovanije. Želim da znaš da nikada, ali nikada ne smeš da se upuštaš u odnose bez zaštite.“

Kristina je spustila pogled, sada malo zainteresovanija za temu. „Zašto je to toliko važno?“

„Jer bez zaštite,“ objasnila je Lela, „možeš zatrudneti ili dobiti neku bolest. Kondom nije samo zbog trudnoće, već i zbog zaštite od polno prenosivih bolesti. Nikada ne smeš verovati dečku na reč kada kaže da nema potrebe za zaštitom. Tvoj život i tvoje zdravlje su na prvom mestu.“

Kristina je klimnula glavom, polako shvatajući ozbiljnost majčinih reči. „A šta ako... šta ako volim tog dečka?“

„Ljubav je predivna stvar,“ rekla je Lela, „ali prava ljubav nikada ne forsira. Ako te voli, poštovaće tvoje granice i tvoje odluke. Nema razloga da žuriš sa tim stvarima. Postoji pravo vreme za sve.“

Kristina je uzdahnula, sada već potpuno uključena u razgovor. „Kako ću znati kada je pravo vreme?“

„Znaćeš kada budeš sigurna u sebe, kada budeš u vezi u kojoj se osećaš voljeno i poštovano, i kada budeš potpuno sigurna da želiš seks,“ Lela je odgovorila. „Seksualnost je prelepa stvar, ali samo kada se osećaš sigurno, zaštićeno, i kada znaš da se ne igraš sa svojim zdravljem.“

Kristina je ćutala nekoliko trenutaka, a zatim pitala: „I šta je onda sa muškim polnim organom? Šta treba da znam o tome?“

Lela se blago osmehnula, ohrabrena Kristininom spremnošću za razgovor. „Penis, ili muški polni organ, ima ulogu u reprodukciji, ali i u seksualnom zadovoljstvu. Postoje razlike u veličinama, oblicima i zakrivljenostima, što može uticati na kvalitet i tvoje uživanje tokom seksualnog odnosa. Kada dođe do intimnog čina, penis ulazi u vaginu, ženski polni organ, ali važno je da ti budeš ta koja odlučuje šta ti prija i šta želiš. Postoje i druge mogućnosti, ali o tome ćemo pričati kada budeš spremna za intimnost s nekim. Kao što sam ti već rekla, seks nije nešto što treba shvatiti olako. To je čin koji se dešava onda kada si sigurna, kad znaš da si sa osobom koja te poštuje i kad si potpuno svesna kako da se zaštitiš.“

„Da li misliš da ću ja znati sve to kad bude vreme?“ pitala je Kristina tiho.

„Znaćeš, draga,“ Lela je odgovorila nežno. „Znaćeš, jer ću uvek biti tu da ti pomognem i da te podržim. Samo zapamti – tvoja tela je tvoja odgovornost, i ti odlučuješ kada i s kim ćeš deliti svoju seksualnost. Nikada ne dozvoli da te neko pritiska ili forsira.“

Kristina se nasmešila, osećajući olakšanje što je ovaj razgovor prošao iskreno i otvoreno. „Hvala, mama. Mislim da sad bolje razumem sve to.“

„Samo polako, draga,“ rekla je Lela, stavivši ruku na njeno rame. „I uvek, uvek budi sigurna u svoje odluke.“

Kristina je iz dana u dan postajala sve znatiželjnija u vezi sa seksualnošću, a to joj je donosilo nova pitanja i potrebu za istraživanjem. Sate je provodila pred ekranom računara, istražujući razne sajtove za odrasle, želeći da sazna sve o veličinama penisa i raznim "varijacijama" seksa koje joj je majka spominjala u nekim ranijim razgovorima.

Jedne večeri, spremala se za poslednji pismeni iz matematike i do kasno je učila. Odavno je prošla ponoć. Njena soba je bila na kraju hodnika, dok su soba njene majke i Lazara bile na drugom kraju.

Dok je pregledavala beleške, iznenada je čula zvuke koji su dopirali iz pravca majčine sobe. U početku nije mogla da veruje šta čuje. Bilo je to nešto što nikada ranije nije čula, zvuci koji su bili pomešani sa uzdasima, strastvenim i opuštenim, kao da je prostor ispunjen emocijama, intimitetom ili bolje rečeno, vatrenim seksom.

Kristina se lagano podigla i otvorila vrata svoje sobe, osećajući se potpuno znatiželjno. Prišla je tiho odšrinutim vratima, nesigurna šta da očekuje. Njena mašta je počela da reaguje – slike ljubavi, bliskosti i strasti koje je često viđala u filmovima ili čitala na raznim portalima. Osećala je kako joj srce brže kuca dok se približavala sobi.

Iako je znala da je to nešto što se očekuje među odraslima, osećala je i određenu nelagodu. Kako to može biti tako snažno, tako stvarno? U tom trenutku, bila je svesna razlike između njenog sveta i sveta koji je postao očigledan s druge strane vrata. Njen um je bio ispunjen pitanjima o ljubavi, želji i granicama koje su odrasli postavili.

Dok je stajala ispred blago otvorenih vrata, svetlost sa ulične svetiljke bacala je senke po zidu. U toj polumraku, mogla je da nasluti pokrete, siluete koje su se stapale u strastvenom plesu. Kristina se borila sa sopstvenim emocijama – radoznalošću, stidom, a možda čak i željom da razume šta to znači biti odrasla.

U trenutku kada su njeni osećaji došli do vrhunca, shvatila je da je ovaj deo života složeniji nego što je zamišljala. Uživanje, intimnost i veze između ljudi nosile su sa sobom odgovornost, pa čak i rizik. Osećala je potrebu da razgovara o tome, da razjasni svoja osećanja i misli.

Dok je nepomoćno i zbunjeno gledala u svoju majku koja divlja na Lazarovom, ne tako dugačkom, ali veoma debelom kurcu, nesvesno je počela da dodiruje svoju nevnu pičku. Prvi put u životu je mogla da vidi kurac uživo. Lazar je bio umetnik u vođenju ljubavi, usporavao je i ubrzavao tempo, dok je Lela sve jače dahtala od uzbuđenja. Naročito kada je lagano vadio svoj kurac iz njene vlažne pičke, a onda iz sve snage se zabijao u nju, držeći je čvrsto za kosu

Lela je lagano gubila kontrolu i svom snagom je počela da se nabija na nabrekli Lazarov kurac, dok se on nalazio na kolenima iza nje, pridržavajući njenu veliku guzu. Kristina je i dalje stajala i posmatrala ovaj prizor, dok joj je desna ruka sve jače masirala još uvek suvu pičkicu. Lela se naglo joj jednom nabila na Lazarov kurac, zastala je nekoliko sekundi u tom položaju, i onda ispustila još jedan snažan krik, a nekako u istom trenutku je počela i da se jako trese.

Svršavala je jako, u nemoći da kontroliše svoje telo. Lazar je povukao ka sebi i glasno joj se obratio, ne vadeći kurac iz njene dobro izjebane pičke koja je i dalje jako pulsirala. “Jebeš se ljubavi kao prava porno glumica. Ti si najtaletovanija jebačica koju sam u životu imao.”

Lela je iskoristila taj moment, da iz svoje dobro izjebane pičke izvuče njegov kurac, okrenula se prema njemu, ponovo se namestila u doggy pozu, ali sada je bila okrenuta ka njegovom nabreklom kurcu. Hlapljivo je pušila, gotovo gušeći se. Sa njegovog kurca su se slivali njeni sokovi.

Lazar je snažno uhvatio za glavu, uvijajući joj puštenu kosu oko svoje ruke i nabijao svoj kurac svom silinom u njena široko otvorena usta. Nakon nepunog minuta, u kome je Lela gutala ceo njegov kurac, Laraz je lagano povio svoje telo napred i krenuo da riče kao ranjeni bik. Punio joj je usta toplom spermom.  Lela nije prestajala da puši, nabijajući kurac ko krajnika. Trudila se da svaku kap njegove tople tečnosti proguta.

Kristina je nesveno uživala u prizoru ne shvativši da joj je je srednji prst do pola uvučen u pičku i da je u tom momentu osetila toplotu i potok sokova, koji su se lagano slivali niz njene noge. Telo joj se lagano zatreslo i ispustila je jak uzdah. Da li je to bio njen prvi orgazam, preispitivala je sebe.

Njen uzdah je privukao Lazarov pogled. Jasno je mogao da vidi njenu senku. Dodatno se uzbudio zbog toga i samo se neprimetno nasmejao. Lela je napokon ispustila iz usta Lazarov, sada već polumlitavi kurac, progutala je svu njegovu toplu tečnost i lagano, gledajući u njega onim poznatim kurvanjskim pogledom rekla. “Sperma ti je slatka kao med. Nikada nisam volela da gutam, ali tvoje sokove obožavam.”

Kristina se zaledela kada je čula majčine reči. Izvukla je prst iz svoje mokre pičke i laganim korakom je krenula ka svojoj sobi. Legla je u svoj krevet, potpuno zbunjena, gledajući u isključen monitor računara, a zatim je čula majku koja je ušla u kupatilo.

Dok joj se majka tuširala, na njenim vratima se pojavio Lazar, samo u boksericama na kojima se jasno ocrtavao njegov kurac, ponovo dignut. Ušao je lagano u njenu sobu, prišao njenom krevetu, na kome je ona ležala, praveći se da spava. Poljubio je nežno u obraz i tiho izgovorio. “Nadam se ljubavi da si uživala u predstavi.”

Ona je samo lagano uzdahnula, svesna da je uhvaćena u svom “nedelu”. Otvorila je oči i zbunjeno, čak po malo uplašeno, pogledala u Lazara. Nije mogla da kontroliše emocije i reči. “Želim da i ja radim ono što je mama malo pre radila”, rekla je gotovo sažaljivim tonom.

Lazar se osmehnuo, još jednom poljubio, ali sada bliže usnama. “Zlato moje, još uvek si mala za to, ikao imaš telo za medalju, već si prava žena, ali ipak nemoj žuriti. Ja ću biti tu uvek za tebe i pokazaću ti sve kada za to dođe vreme.”

Lazar je igrao svoju igru sa Kristinom, znajući da je vreme kucnulo da joj rasturi pičić, ali je taktizirao. Morao je da se suzdrži, Lela samo što nije izašla iz kupatila. “Majka ti sutra radi prvu smenu, ja sam sutra slobodan, vikend je, kada ostanemo sami, razgovraćemo o svemu. Sada spavaj. Laku noć.”

Lazar se brzo vratio u svoju sobu i legao, zatim je i Lela izašla iz kupatila. Krenula je prvo, potpuno gola, do Kristitine sobe, samo je bacila pogled ka njenom krevetu, a zatim zatvorila vrata. Verujući da njena devojčica spava dubokim snom.

Kristina se do jutra okretala i vratila po krevetu, nije mogla da zaspi od uzbuđenja, zbunjenost ali i straha zbog Lazarovih izgovorenih reči, iako je negde u dubini svojih misli, želela da sa Lazarom porazgovara o svemu, otvoreno. Takođe, znala je da će morati da razjasni sve ovo što je videla i osetila i sa svojom majkom. Pitanja su ostala, ali ovaj trenutak je bio početak njenog razumevanja o tome da seks ženu čini srećnom i zadovoljnom.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Pismenost za 11...ostalo bih se složio sa "blue orchid"...

Korisnik

Fino napisano, početak me baš radovao. No, ne bih rekla da opisano iskustvo može voditi sreći i zadovoljstvu mlade žene koliko ispunjenju znatiželje koju par puta pominješ. Možda govorim sa tačke nekoga koga u tom smislu nebi mogao da privuče očuh kao figura koja zamenjuje oca i partner je moje majke. Ali fetiši su čudo, ima mnogo gorih. Nadala sam se svežoj, prirodnijoj i vernijoj romansi koju svakako možeš postići svojim stilom.