Slojevi nevine intimnosti (četvrti deo)

Kristina je sedela za računarom, oslonjena na naslon stolice, dok su joj prsti brzo pretrčavali po tastaturi. Ekran je bio prepun poruka od njenih prijateljica, koje su je zasipale pitanjima i smešnim komentarima. Čat je bio užurban, dok su razmenjivale planove za vikend, modne savete i tračeve. Kristina je povremeno zastajala, smeškajući se sebi u ogledalu pored monitora, i pokušavala da prikrije uzbuđenje koje je osećala zbog nadolazeće noći. Na sebi je imala samo kratki uzani šorc i top majicu.

U drugoj sobi, kroz zidove se čulo kako njena majka Lela premešta stvari po spavaćoj sobi. Lazar je bio u prizemlju, pripemajući se za zabavu koja je trebala kulminira baš te večeri. Kristina je osetila lagani nemir dok su joj misli počele lutati. Burna noć koja je bila pred njima – nešto je govorilo da će biti nezaboravna, ali i potencijalno opasna.

„Čekaj, šta planiraš za večeras?“ – pojavila se nova poruka na ekranu. Drugarica Jelena bila je radoznala.

Kristina je brzo otkucala odgovor: „Samo malo porodično okupljanje... Ništa specijalno. Ali, biće zanimljivo, ‘trust me’.“

Njene misli bile su daleko od običnog porodičnog okupljanja. Smešak joj se razvio na licu kad je pomislila na Lelu i Lazara, ali ubrzo ju je preplavio osećaj strepnje. Nije bila sigurna kako će se večerašnja dinamika između njih troje razviti, a napetost je već lebdela u vazduhu.

Nije prošlo dugo, vrata Kristinine sobe su se tiho otvorila i Lazar je ušao, oslanjajući se ležerno na dovratak. Njegov korak bio je lagan, a osmeh mu je bio neobično opušten, gotovo drzak. Osetila je njegovu prisutnost i pre nego što je podigla pogled sa ekrana. Diskretno ga je posmatrala ispod dugačkih trepavica, osećajući kako joj adrenalin počinje da kola telom. Nije mogla da se otme utisku da će noć koja je pred njima biti sve osim obična.

"Vidim da vredno četuješ," rekao je tiho, prilazeći bliže. U njegovom glasu osećala se toplina, ali i lagana provokacija. Stao je pored nje, lagano spustivši ruku na naslon stolice. Na sebi je imao samo uske bokserice i pripijenu atletsku majicu, koja je isticala svaku liniju njegovog tela. Njegova figura bila je dobro održavana, a pogled joj je skliznuo prema njegovoj muškosti koja je jasno ocrtavala siluetu ispod uzanog veša, preteći da se oslobodi granica tkanine.

Kristina se osmehnula, držeći se smireno, ali je njeno srce ubrzano kucalo. "A ti si došao da me prekineš u poslu?" upitala je, podižući obrve u lažnom prekoru. Njena ruka lagano je skliznula sa tastature, ostavljajući čat s prijateljicama i završila je na njegovoj dignutoj kiti.

Lazar se nasmešio, prebacujući težinu na jednu nogu i priblžio joj se još više, što je dodatno naglasilo njegovu muževnu građu. “Mala, ne igraj se, bar ne još uvek,” Lazar je i dalje provocirao Kristinu iako je želeo da je odmah baci na krevet i žestoko pojebe. Ipak, njegove oči skliznule su prema njenim golim nogama, koje su se lagano presavile ispod stola. "Morao sam da te vidim. Znaš da ne mogu da odolim tim tvojim dugim nogama i savršenim čvrstim sisama." Glas mu je bio dublji, a kompliment je zvučao kao izazov.

Kristina je podigla pogled ka njemu, i dalje milujući njegov uzdignuti kurac. Ali se u tom momentu i njen osmeh produbio. "A ti, uvek isti," promrmljala je dok je rukom lagano dodirivala njegov kurac, gledajući ga provokativno, direktno u oči. "Nadam se da su te moje sise i noge fascinirale onoliko koliko me fascinira tvoja ukrućena muškost."

Oči su im se srele, a atmosfera u sobi postajala je sve napetija. Prostor između njih postajao je sve manji dok su razmenjivali provokativne rečenice. Lazar je lagano zakoračio unazad, teatralno sklanjajući njenu ruku sa svog kurca, dodajući lagani osmeh pre nego što se okrenuo prema vratima. Njegova blizina i reči odzvanjale su u njenoj glavi, dok je osećala da će noć koja je tek počinjala doneti neočekivane trenutke.

"Vidimo se kasnije", promrmljao je, dok je izlazio iz sobe, ostavljajući Kristinu da na kratko zadrži dah, zamišljajući šta je dalje očekuje.

Kada je Lazar sišao u prizemlje, vrata Kristinine sobe su se tiho otvorila. Na pragu je stajala njena majka, Lela, s blagim osmehom na licu, držeći u rukama tube s lubrikantima i kondomima koje je kupila te večeri. Pogledala je Kristinu, a zatim je bez reči ušla u sobu i sela pored nje na krevet.

„Kristina, možemo da porazgovaramo?“ rekla je Lela tiho, ali ozbiljno, spustivši kesu na sto. Kristina je osetila kako joj obrazi lagano crvene, ali je znala da ovakve razgovore ne može da izbegne. Pogledala je u kesu, uočivši kondome i lubrikante, i uzdahnula.

„Znaš li šta je ovo? Čemu služi i kako se koristi?“ upitala je Lela, s tonom koji je bio istovremeno zabrinut, ali i pun razumevanja. Kristina je klimnula glavom, ali nije uspela da sakrije nelagodu.

Lela se naslonila unazad, pokušavajući da smekša atmosferu. „Razumem da ti je neprijatno, ali važno je da razgovaramo o ovim stvarima. Želim da budeš odgovorna i da razumeš šta znači briga o sebi, o svom telu, i kako da se zaštitiš. Ovo nisu stvari koje treba shvatati olako.“

Kristina je tiho odgovorila: „Znam, mama, samo... nije baš lako o ovome pričati s tobom.“ Lela se blago nasmešila i uhvatila je za ruku.

„Znam, i meni je teško. Ali bolje da razgovaramo sada, nego da kasnije praviš greške koje se mogu izbeći. Važno je da razumeš kako da se zaštitiš, i da budeš sigurna, bez obzira na sve okolnosti.“

Kristina je spustila pogled, shvativši da joj majka ne želi nauditi, već da je ovaj razgovor potreban kako bi se osećala sigurnije i odgovornije u svojim postupcima.

Lela je u tom momentu preuzela potpunu inicijatinu i otvoreno krenula da priča sa Kristinom.

“Jasno mi je da sva goriš već nekoliko dana i da je kucnuo čas da osetiš pravu strast. Odnosno da izgubiš nevinost,” Lela je pažljivo birala reči, kako bi Kristina ostala u fokusu. “Ako je došlo vreme da se prvi put pojebeš, onda neka to bude večeras i neka taj neko bude Lazar. Nemam ništa protiv.”

Kristina je u tom momentu ostala bez daha. Malo se zakašlala, nije mogla da veruje šta joj je majka upravo rekla.

Lela je nastavila. “Znam šta osećaš prema njemu. Isto tako znam koliko je on dobar u krevetu i da će ti pružiti vrhunsko zadovoljstvo.” Kristina je i dalje ćutala, posmatrajući majku. “Večeras ćeš osetiti pravi kurac. Njegova dužina kurca je u redu za prvi put, nije veća do 17 cemntimetara, ali me brine njegova debljina. Zato sam kupila ove lubrikante, kako bih ti ublažila bol.”

Kristina je nekako smogla snage da progovori. “Mama, jel’ si i ti prvi put koristila lubrikante?”

Lela je za trenutak zaćutala, pa onda nastavila. “Moj prvi put je bio traumatičan.” Momak za koga sam mislila da me voli i da će biti nežan, me je samo povredio. Bez pripreme mi je gurnuo ceo kurac od jednom. Svršio je posle nepunog minuta. Dok sam ja vrištala i plakala od bola. Jedva sam se oslobodila te traume.” Lela je drhtavim glasom objašnjavala svojoj ćerki gorka iskustva iz srednjoškolskih dana.

„Zato sam odlučila da ti pomognem, da ne doživiš isto što i ja pre mnogo godina,“ nastavila je Lela, tonom koji je nosio težinu iskustva, kao da je kroz razgovor tražila olakšanje, ne samo za Kristinu, već i za sebe. Čitava situacija, iako neobična i teško prihvatljiva, činila se kao korak ka boljem razumevanju i zajedničkom zadovoljstvu.

“Hvala ti mama,” Kristina je ustala sa stolice, zagarlila majku i nastavila. “Gde ćemo to obabiti? Jel možemo ovde, u mom krevetu?” Lela je klimala glavom odrično. “Ne, to ćemo obaviti u Lazarovoj i mojoj sobi, malo pre sam sve pripremila, kako bi ti bilo što udobnije. Ne brini, biću sve vreme uz tebe. Hajde idemo, Lazar nas već čeka. Njemu sam sve objasnila.”

Lagano su napustile Kristininu sobu, tiho prolazeći kroz hodnik koji je vodio do spavaće sobe Lazara i Lele. Kada su otvorile vrata, ugledale su ga kako leži na velikom bračnom krevetu, potpuno go, dok mu je kurac bio u punoj veličini. Prigušena plavo-crvena svetla stvarala su izazovnu atmosferu, dok su se iz zvučnika laptopa čuli lagani soft-blues instrumentali, dajući čitavoj situaciji posebnu, opuštajuću notu.

“Ćao drage moje devojke, jel’ ste spremne za uživanje?” upitao je Lazar pun sebe, znajući da ga čeka nezaboravno veče u kom će moći da uživa i svojom ženom i sa njenom ćerkom.

Lela se osmehnula i provokativno mu namignula. “Spremne smo! Kristini sam sve objasnila i ona je saglasna da i ja učesvujem ovom, kako bih rekla, ljubavnom činu.”

“Baš mi je drago da ste se vas dve razumele. Daću sve od sebe da Kristini pružim nezaboravno veče,” Lazar je i dalje delovao zadovoljno, spreman da u tom momentu obeća sve, samo da ih obe pojebe.

Lela je lagano skinula Kristinin uzani šorc, a zatim i top majcu koju je nosila. Na sebi nije imala donji veš. Za čas je ostala potpuno gola. Zatim je Lela uhvatila za ruku, lagano je vodeći do kreveta. “Hajde Kiki, lezi i opsuti se,” Lela je u tim momentima preuzimala inicijativu. “Znaš šta je oralni seks, to si sa Lazarov već radila, tako ćemo večeras početi, kako bi ti se pičkica što više opustila.”

Kada je Kristina zauzela položaj koji joj najviše odgovora, Lela je uhvatila Lazara za ruku i privuka ga ka sebi. “Ajde pasatuvčino moja, priži našoj Kristini još jedan nezaboravan orgazam jezikom i prstima, pre nego što oseti tvoj nabrekli kurac.”

Lazar je bez pogovora zauzeo položaj između Kristininih nogu i lagano krenuo da joj liže listove i butane, jedne pa druge noge. Zatim se lagano spuštao sve do njenog stomaka, preskačući pičku, koja je gorela, pa se ponovo vraćao do njenih kolena. Ta priprema je trajala nekoliko minuta, ali Kristini je vreme prolazilo kao večnost. Želela je što pre da oseti veliku kurčinu u svojoj, već vlažnoj i još nejebanoj pičkici.

“Tako je ljubavi, stvarno si majstor,” Lela je hrabrila Lazara da nastavi sa ovom ubedljivom predigrom.

Zatim se ponovo spustio do njenog stomaka, lagano lizajući Kristitin pupak. Nedugo zatim krenuo je naniže. Prvo je lagano liznuo njen klitoris koji je već davao znake velike napaljenosti. Zatim je zatražio tubicu sa lubrikantom od Lele, koju je ona držala u rukama.

“Sa ukusom jagode i vanile, bravo ljubavi,” Znaš kakve ukuse najviše volim, rekao je Lazar prezadovoljno.

Lela ga je pogledala, zgarbila ga je za glavu i stratveno poljubila, a zatim je rekla. “Nastavi, nemoj da mi gori ova mala na suvo. Večeras si samo njen.”

Lazar je dobro namazao Kristininu pičku i analni otvor, a zatim je jedan prst lagano gurao u pičku a drugi u guzu, samo vrh. Kristina je odskočila u tom momentu sa kreveta. “Boli me to, šta mi to radite?” Zbunjeno je upitala, ali ne skalnjajući svoje telo sa Lazarovih prstiju i jezika.

“Ne birni, dušo,” rekla je Lela. “To je deo predigre, kako bi ti se stomak što više opustio i kako te ne bi bolelo.”

Lazar se nije osvrtao na Kristitino blago negiranje prsta u guzu. Nastavio je sa svojom igrom. Sada je stavio dva prsta u njenu pičkicu, a jedan u guzu. Kristina je imala blagu grimasu na licu, ali se sada nije bunila. Verovala je majci, ali i Lazaru da tačno znaju šta rade. I zaista su znali. Lagano su pripremali njeno telo za nabijanje na debeli kurac.

“Mislim da je spremna,” tiho je šapnula Lela, Lazaru na uvo, kod se Kristina sve više uvijala, uživaju u predobrom oralu koji joj je priređivao Lazar. Ne vodiće računa o tome šta se oko nje zbiva.

Lazar se lagano podiga na kolena. Lela je prišla sa leve strane kreveta, klekla pored Kristine i raširila joj je noge, koliko god je mogla.

“Opusti se ljubavi, vreme je da ga osetiš, celog.” Lazar je ponovo uzeo tubicu sa lubrikantom i gotovo trećinu tube iscedio na svoj kurac i u desnu ruku. Potpuno ga je namazao, a onda je velikim glavićem svog nabreklog kurca, lagano premazao klitoris i zidove Kristitine vrele i potpuno vlažne pičke, tek po malo gurajući glavić u nju. Jedva jedan ili dva centimatara. A zatim ga vadeći napolje.

“Spremna je!” Tiho se Lazar obratiio Leli, koja ga je gledala sa velikom pažnjom i dalje šireći Kristitine noge, dok je ona već bila u transu. Disala je sve teže i nepravilnije. Okretala je glavu levo-desno i u tom potpunom pometenom trenutku razuma, isprekidano izgovorila. “Hajde Lazare… hajde više… želim… želim ga.”

Lazar se namestio još bolje. Obuhvatio svoj kurac desnom rukom, dok je levom širio njenu nogu. Ugurao je glavić u nju. Ušao je bez ikakvih problema, a onda je počeo lagano da je jebe, još uvek samo glavićem. Pažljivo je posmatrao Kristinine pokrete i osluškivo brzinu i jačinju stenjanja.

Onda je podigao glavu i pogledao u Lelu. Ona je klimnula glavom i  šapnula. “Može. Uđi ceo sada.” Lazar je kao po naredbi još jednom ušao i izašao iz Kristitine pičke samo glavićem, a onda je počeo da prodire sve više. Lela je gledala kako je pola, veoma debelog kurca, u tom mometnu bilo u pički njene ćerke, a već u sledećem trenutku, kurac je nestao ceo u utrubu njene male devojčice.

Krstina je bila van sebe. Reklo bi se, ne od bola, već od uživanja. Bila je dobro pripremljena i gotovo da nikakvu bol i nije osećala. Lazarov kurac je u tom momentu bio potpuno u njoj. Prvim njegovim ubodom, u kome je ušao do kraja, nekoliko trenutaka je ostao u tom položaju, ne vadeći ga. 

Krstiina je počela da talasa svojim telom. Mešala je svojom karlicom, tražeći što ugodniji položaj, želeći da Lazar nastavi da je jebe.

“Ajde, jebi me, joj.. ajde,” bila je van sebe. Zaboravila je u tom momentu na sve stege, osude, prekor, moral, na bol... Jedino što je žežela bila je dobra jebačina u kojoj će uživati.

Lazar je krenuo da se pomera, vrlo pažljivo. Vadeći ga lagano iz njene potpuno ulepljene pičke, a zatim istom pažnjom ga vraćao nazad.

Lela je posmatrala taj prizor, očekivajući potok krvi iz himena svoje ćereke. Međutim, na Lazarovom kurcu se mogla primetiti tek po neka crvena mrlja, kao dokaz oduzetog devičanstva, devojci koja je samo u tom momentu žudela za dobom jebačinom, ne obazirajući se da joj je to prvi put.

Lazar je nastavio da je nabija sve jače i sve snažnije. Sa savakim njegovim ulaskom, Kristina je sve više uživala. Ubrzo je spustila svoju levu ruku na klitoris i krenula da ga okreće u krug, uz sve jače uzdahe, sada već toliko glasne da su se mogli čuti i van prostorije.

Lela je posmatrala pokrete svoje ćekre, veoma zadovoljna onim što vidi. Priša joj je, poljubila u obraz i tiho joj se obratila. “Jel’ ti je lepo ljubavi?” Kristina se okrenula prema majci i sva zadihana i u potpunom transu jedva izgovorila. “Volim te mama, hvala ti na ovom divnom užitku.”

Lazarovo uzbuđenje je u tom momentu dostiglo vrhunac. Svi njegovi snovi jednostavno su bili ostvareni. Krenuo je sve jače da jebe Kristinu, koja je sada ječala od zadovoljstva. “Nemoj da staješ, molim te…. Još, još, malo…” Ruka joj je divljala na klitorisu. Lela je imala utisak da će joj ćerka ostati bez tog dela tela.

Nekoliko trenutaka zatim, Kristina je odskočila sa kreveta, povlačeći se unazad. Iz nje je ispao Lazarov kurac. Lela je gledala kako njena ćerka doživljava tako jak orgazam, kakav je ona samo u retkim trenucima imala. A onda je za Lelu usledio još veći šok. Njena tek razdevičena devojčica počela da prska po Lazaru. Imala je tako jak, takozvani “Squirt”. Dok je jako trljala svoju tek razjebanu pičku, iz nje curelo u velikim količinama.

Lazar se zadovoljno smeškao, pridržavajući Kristinine noge koje su podrhtavale, dok je posmatrao ovaj predivan prizor. Lela je i dalje bila zbunjena. U narednom trenutku se okrenula prema Lazaru. “Nikada nisam imala ovakav orgazam, čoveče. Pogledaj je… Ova mala je čudo. Voli više kurac nego ja.”

“Naravno. Krv nije voda. Ali ljubavi, moram ti nešto reći, nemoj da se ljutiš, ova mala će biti veća drolja nego ti u krevetu. Toliko voli kurac, da je to neverovatno.” Larar je brzo iskomentarisao situaciju, dok je nadrkavao svoj i dalje dignuti kurac.

Dok je Kristina polako dolazila do daha i sklanjala ruku sa svoje dobro izjebane pičke, Lela je iskoristila taj trenutak, i rekla Lazaru da legne na leđa. Brzo je skinula svoju kućnu haljinu, namestila se između njegovih nogu i počela halapljivo da mu puši, kao i svaki put do tada.

Kristina se malo pridigla sa kreveta, gledajući majku kako profesionalno obrađuje Lazarov kurac. Gotovo stidljivo je izgovorila. “Mama, hoću i ja.”

Lela je na trenutak izvadila Lazarov kurac iz usta i pogledala ka Kristini. “Još ti nije dovoljno? Želiš da progutaš?” Kristina je bez reči krimala glavom, po malo stidljivo.

“Dođi ljubavi, pokazaću ti kako ćeš svakog muškarca zaludeti,” nastavila je Lela sa seksualnim edukacijama.

Lela je držala koren kurca, dok je Kristinu uhvatila ga glavu. “Otvori usta najviše što možeš. I upamtni, dok ne osetiš da se gušiš, to pušenje nije dobro. Dakle, usta moraju da ti budu otvorena što više, jezik spušten na donju vilicu, i usisavaš ga što dublje možeš.”

Krstina je bez pogovora radila po majčinim instrukcijama. Za tili čas Lazarov kurac je bio ceo u njenim ustima. Dok ga je Lela pažljivo pridžavala. A onda je zajedno sa svojom ćerkom krenula da ga liže i obrađuje.

Lazar je ležao, uzivajuži u tom neverovatnom prizoru. Bio je veoma napaljen i osetiio je da mu se približava veliko špricanje. Lela je dobro poznavala sve Lazarove pokrete, grčanja u stomaku i grimace na licu. Znala je da je blizu jakog svršavanja. Podigla se na kolena, naredila Kristini da sada nikako ne staje i da ne koristi ruke već samo grlo.

Kristina je po ko zna koji put bez pogovora poslušala savete svoje majke, koja je zaista bila veliki profesionalac u gutanju sperme. Njoj se gotovo nikad nije dogodilo da ne proguta i poslednju kapljicu te tople, bele i lepljive mešavine, koju je obožavala.

Lazar je takođe svoje ruke stavio na Kristitinu glavu i navlačio je veoma jako, bio je vrlo blizu. U narednom trenutku prsti na nogama su mu bili zgrčeni, a stomak potpuno uvučen. Lela je znala da se u tom momentu prazni u ustima njene ćerke brzinom užarene lave.

Kristina nije mogla da primi svu količninu Lazareve sperme. Počela je da mumla i guši, pokušavajući da izvuče glavu. Pritisak u Lazarovim rukama je popustio i Kristina je uspela da se oslobodi tog lepljivog vakuma. Podigla je glavu i moglo se videti po njenim crvenim i suzavim očima da je veliki deo prigutala i da joj je do malo čas u grlu bilo nešto veliko i dugačko.

Čim se Kristina pridigla, lagano brišući svoja razjebana usta, Lela je krenula da obrađuje Lazarov kurac, skupljajući poslednje ostatke sperme. Naravno, sve je gutla i vraćala se po još.

Lazar je lagano pružio ruku ka noćnom stočiću i izvukao peškir koji je pružio Kristini, dok je Lela i dalje uživala u njegovoj blaženoj beloj tečnosti. Kristina je gledala majku kako skuplja i poslenje kaljice sperme i dalje lagano brišući obraze i usne. Zatim je bacila peškir na pod i legla na levo Lazarovo rame.

Kada je Lela konačno iscedila i poslenje kapi sperme iz Lazarovog, sada već spuštenog kurca, polizala je svoje prste, brzo je obrisala usta i legla na njegovo desno rame.

Lazare se osećao kao u raju, što i nije mogao da prikrije. “Lutke moje, najbolje ste ljubavnice koje muškarac može da poželi. Od večeras naši životi dobijaju mnogo veći smisao. Hvala vam na svemu!”

Lela i Kristina su se smejale i u glas izgovorile: “Hvala tebi ljubavi!”

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

jebem li ga ako ovo nije bolesno...i to jako...

Korisnik

Vrlo lepo vodi kroz uzbudljivu priču.
Vrlo kurturno, baš kako treba.
drži odlično pažnju, i ubuđuje.
Nastavi samo tako, malo je takvih.

Korisnik

Savršenstvo