U pratnji duhova prošlosti - drugi deo


Sveta je posmatrao svoj auto kroz zamagljen prozor raspalog WC-a. Namerno je odabrao tu neuglednu austrijsku kafanu, mesto gde su prolaznici retko obraćali pažnju na nepoznate automobile. U toj kafani, sve je izgledalo privremeno, kao da samo čeka da bude zaboravljeno, baš kao i njegovi planovi za taj dan. Svaka stvar na svom mestu, svaka odluka pažljivo isplanirana, pa i izbor ovog napuštenog ćoška sveta gde se mogao privremeno sakriti od stvarnosti.

Ispucali zidovi WC-a, natopljeni mirisom ustajale pišaćke, bili su svedoci jednog zaboravljenog vremena. Nekad su tu dolazili klinci, krišom vukući crtu na ispucalim pločicama. Matore kamindzije i lokalne propalice su dovlačili jeftine kurve, a mnoge devojke su u tom zagušljivom prostoru zatrudnele u redaljkama, ostavljajući identitet oca u magli neznanja. One, odrasle na selu, navikle na miris kravlje balege i svinjskih obora, bile su imune na smrad govana u ovom jadnom WC-u. Za njih je ovaj prljavi ćumez bio nalik finom hotelu, luksuz u poređenju sa surovom realnošću njihove svakodnevnice.

Milica je teško disala kroz nos, svaki udah bio je bolan. Prostoriju su ispunjavali zvuci mljackanja i uvlačenja kurca u njena suva usta.

Mislila je da će Sveta samo napraviti pauzu za kafu, ali užas je obuzeo kada ju je nemilosrdno uvukao u tu smrdljivu, memljivu prostoriju. Otkopčao je pantalone i, bez reči, bacio je na prljavi pod. Instinktivno je otvorila usta kad ju je grubo povukao za kosu, a onda osetila kako joj veliki, tvrd kurac prodire duboko u grlo.

Suze su joj tekle niz obraze dok se borila za dah, gušeći se u njegovoj masnoj kurčini. Zvuci prisilnog pušenja ispunili su skučen prostor. Kada mu je dosadilo da se zabavlja sa njom, izvukao je kurac i izdrkao joj po licu, ostavljajući je poniženu i slomljenu na hladnom podu.

++

Tihi zvuci nemačke narodne muzike polako su probudili Daru. Probudila se s osmehom na licu, dok je Sveta vozio i pušio cigaretu. Pogledala je u retrovizor i ugledala Milicu, koja je bila sva raščupana.

"Mala je izgleda nemirno spavala" upita Dara Svetu, na šta je on samo odmahnuo glavom. 

"Ima noćne more…" dodade tiho, povlačeći dim iz cigarete.

Dara je zamišljeno posmatrala Milicu. Njen izgubljen pogled, raščupana kosa i razmazana šminka nisu joj promakli, a ni niz osušenih fleka na majici koje su ličile na jogurt. Bila je zabrinuta, ali nije htela da pita previše. Nešto se dogodilo tokom noći, to je bilo jasno.

++ 

"Jebi me" šapnula je Dara Sveti na uvo, praveći se da je to tiho, ali je zapravo želela da Milica čuje. Prolazila je kroz neku čudnu igru u svojoj glavi, svesna da Milica primećuje svaku reč i gest. Napetost u automobilu se povećala, dok je Sveta kratko pogledao Daru, ne odgovarajući odmah, ali su mu oči odavale iznenađenje i neku skriveniju misao.

Stao je pored puta, u sred nedođije gde nije bilo nikoga. Teren je bio pust, bez znakova života u blizini. U svojoj glavi, Sveta je već odavno imao jasno definisane misli—za njega su one bile samo žensko meso, objekti za ispunjenje njegovih sirovih nagona. Pogledao je Daru, a zatim prebacio pogled na Milicu, osećajući se kao da ima potpunu kontrolu nad situacijom. Mračna atmosfera u kolima postajala je sve teža, dok je napetost između njih troje dosegla vrhunac.

Izvukao je Milicu iz auta, dok je Daru ostavio zaključanu unutra. „Mala… imaš izbor,“ rekao je s ledenim tonom u glasu. „Možeš da pokažeš ovoj matoroj unutra kako se kara, ili da sedneš na prvi autobus i odeš nazad kući.“ Pogledao ju je sa surovom hladnoćom, dok se Milica borila sa strahom i nesigurnošću.

Dara je plakala, nemoćna, dok je kroz suze posmatrala Svetu kako razvlači Milicu. Zvuci njenog jecanja mešali su se s Milicinim povicima. Milica je, kao u nekom izopačenom transu, vikala kako ga voli, kako želi da je napuni. No, u jednom trenutku, kao da se nešto prelomilo u njoj, shvatila je šta je upravo izgovorila, i počela da vrišti, moleći ga da joj svrši po sisama. Dara je osećala užasnu kombinaciju besa, tuge i gađenja, nesposobna da interveniše dok se užasni prizor odvijao pred njenim očima.

Sveta je silovito navlačio Milicu, posmatrajući njene grudi kako se u ritmu nabijanja pomeraju gore dole. Nije želeo da sluša te ženske gluposti, već samo da se istrese u nju. Zapušio joj je usta jednom rukom dok se drugom pridržavao za njen bok. Šumom su odzvanjali zvuci nalik na onom kada se lupaju šnicle. Nakon 10-tak minuta brutalnog rasturanja njene utrobe, Sveta je urliknuo kao životinja. Naravno, nije ga izvadio, niti je to planirao da uradi. Bio je bezobziran, nije ga preterano zanimalo da li će zatrudneti ili ne. Ona ga je privila uz sebe, nežno stavljajući njegovu glavu na svoje grudi. Opijena njegovom spermom, i načinom na koji je je izjebana, u trenutku pretvorila se u neku drugu ženu. Nešto se promenilo duboko u njoj. Zlobno se osmehnula, posmatrajući uplakanu Daru u kolima.

++

Nastavak puta je bio nešto drugačiji, sa promenjenim ulogama i emocijama. Milica sedi na suvozačkom mestu, dok je Dara na zadnjem sedištu, uplakana.

Milica se ponašala potpuno neprimereno, kao poslednja kafanska drolja. Sveta je sasvim dobro znao kako da on finih devojaka napravi kurvetine.

"Uskoro stižemo u hotel, tu ćemo prenoćiti" - rekao je Sveta povlačeći dim cigarete.

Kategorija:
Strejt erotske priče