Tucanje sa Tetkom :)

Dobar dan pricacu vam kako sam se prvi put tucao sa tetkom kao momcic :)

Cesto smo vikendom isli kod babe i tetke da se igramo sa drugom djecom.

Poceo sam da drkam kao momcic i nalazio sam u wc tetkin brus i tangice.Sledeci dan sam posao i nasao u njenom ormaru dildo i set za klistiranje.Nisam znao sta je to pa sam malo po malo zabijao dildo u guzu.Kad sam naucio kako da radim to poceo sam da istrazujem na interentu o analnom sexu.Jedne nedelje sam nasao analni cep i posao u wc da probam.Kad cep nije bio u ormaru znao sam da je u tetki.

Kad osjetim da je topao znam da ga je skoro drzala u guzi.

Jedanput je ona osjetila toplinu na cepu.Znala je da se i ja tucam sa njenim dildoima.

Kad sam prolazio pored nje ona je pogledala gleda li nas ko i zavukla mi prst u dupe,rekla mi je zma sta radis kuckice mala.

Odma sam bio svrsio od uzbudjenja.Nisam znao sta da radim.

Kad sam spavao sa njom pocela je da me mazi i da mi masira rupicu.Poceo sam da stenjem i onda je pocela da me tuca sa dildom.Nisam mogao da vjeruje da me tuca tako dobro.Posle par puta me je pitala da li sam spreman da primim pravu kitu.Ja sam joj odgovorio sa ona mora da me pripremi.Polako je sirila rupicu iz dana u dan.Jedne noci je dovela jebaca svog kod nas.Sjedeli smo u dnevnoj sobi i odjednom je pocela sa mu pusi kitu.Nisam mogao vjerujem.Onda je rekla pridji da.ga sisas sa mnom.Zajedno smo pusili i lizali kitu bilo.je.odlicno.

Ja sam se naguzio kako mi je ona rekla i uzela rukama da siri guzu.Covjek me pomilovao po rupici i malo po malo sam bio spreman.Gurnuo je glavic i osjetio sam.prvi put kitu.

Bilo je odlicno tetka me ljubila i.masirala dok me.njen jebac punio.

Posle toga smo se mijenjali na kitu ja i ona.

Na kraju je svrsio bas puno.

jJa i tetka smo poceli da se ljubimo sa spermom u usta.Svrsio sam i ja.

Poceli smo da se prebacamo sa spermom izmedju usta nije mi dala da je progutam da bih osjetio spermu dobro.Posle toga smo se tucali jos par puta.Kad smo zavrsili nisam znao gdje sam od uzitka.Rekla mi je od danas si moja jebacica.Stalno zna da sad kad prodjem pored nje stavi mi prst u guzu i kaze kako si moja jebacice ...

Nastavak slijed....

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Malo zbrzana prica bez detalja i neke price, malo vise pismenosti molim

Korisnik

Jos jedna iz rubrike nije se desilo.

Korisnik

Digao mi se kurac na ovu priču. Super je.