Flert mi se obio o glavu

Bavim se marketingom i poslom sam izmedju ostalog vezana za jedan dobar hotel u Novom Sadu.

Tamo se bavim organizacijom dogadjaja, uredjivanjem sajta i vodjenjem profila na drustvenim mrezama.

Jedan deo posla je da budem prisutna na dogadjajima i svirkama i snimam atmosferu. Nekad idem sa koleginicom nekad idem sama. Ovaj posao mozda nekome zvuci lako i zanimljivo ali posle nekog vremena zaista postane dosadno.

Vreme prekracujem bezopasnim flertom sa zaposlenima. Favorit mi je barmen. Sladak decko, nekoliko godina mladji od mene, u treningu i zbog prirode posla uvek sredjen i nalickan.

I ja sam zbog prirode svog posla, ali i zbog karaktera, uvek lepo sredjena i doterana. Niska sam devojka ali izuzetno zgidna sa velikim sisama i istaknutom guzom. Posto znam da sam niska, svoje atribute rado isticem u prvi plan.

Flertovala sam konstanstno da ubijem dosadu sa mojim barmenom, ali i sa ostalim zaposlenima. To mi je bilo zanimljivo, ali nikad nisam dopustala da flert prerarste u nesto vise. Stalo mi je do tog posla i moje reputacije.

Veče koje će u potpunosti promeniti moj život je bio četvrtak uveče. Bila sam obučena u crnu kožnu suknju, mrežaste čarape, belu košulju. Ispod sam imala crne tangice jer volim da se osećam sexi i to mi daje samopouzdanje.

Kao i mnogo puta pre toga sedela sam na šanku, i usput šetala okolo i snimala atmosferu. Moj barmen mi je spremao razne koktelcice u kojima sam bas uzivala. Sa mnom je bila kao i inace moja koleginica.

Atnosfera se polako opustala, gosti lagano odlazili, a nas troje pod sankom se svreme zezali i pricali. U jednom trenutku moj barmen je nesto pricao, sto je meni bilo dosadno i priglupo, alkohol je isto doprineo da budem tipava i drska, i samo sam mu obrusila “Umukni”. To je bila velika greška, ali to u tom trenutku nisam znala. Samo me je pogledao ostro i promenili smo temu.

Pripita sam zaboravila neprijatnu situaciju i razgovor se normalno nastavio. Posle 15tak minuta sam krenula da wc-a.

Nakon što sam piškila, otvorila sam vrata od kabine, a ispred je bio on, moj barmen, gledao me je ludackom pogledom. Uhvatio me je za vrat i gurnuo nazad unutra i zatvorio vrata sa sobom.

Šamarčina.

“Sad si mi rekla umukni u javnosti i nikad više”

Bila sam šokirana: “Šta ti je majmunčino bre!?”

Šamarčina.

“Sad ćeš da klekneš i da budeš kažnjena za svoju drskost i zapamtićeš me vrlo dobro”

Mislim da je nemoguće šta mi se dešava i pokušavam da ga odgurnem uz psovke.

Još jedna šamarčina. Drugim rukom me je za kosu povukao i spustio na kolena. Tada sam postala svesna da ću biti jebana. I nisam se više bunila.

Otkopčao je šlic i izvadio već nabreklu kurčinu. Nije bila najveća koju sam videla, ali debela i i punoj erekciji spremna da me razvali.

Silovito mi ga je gurnuo u usta.

Narednih 15 minuta sam bila izjebana i isponižavana na sve načine. Jebao me je snažno usta, šamarao, pljuvao, naterao da mu poližem čmar i jebao me u sve rupice. Zavrtao mi je bradavice i pocepao čarape. Presamitio me je preko wc šolje, jebao u dupe, a nogom zgazio jako na facu i prognjwčio me uza zid. I ako sam bila isponižavana, zapravo sam uživala, i svršila kao što nisam dugo pre toga.

Nakon što me je izjebao snažno u dupe, tik pred svršavanje ga je izvadio, opet me spustio na kolena i gurnuo mi ga u usta. Moj osećaj je bio kao da mi je salio litar sperme.

Još jedan šamar za kraj, najjači do sad.

“Ovo je samo početak, od večeras si koja kurva robinja”





Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Nije bolest sve što boli ..

Korisnik

Gospode udalji me s ovog sajta prirodnim putem Grin

Korisnik

Odlicna prica. Niske djevojke se najbolje jebu. Cekamo nastavak

Korisnik

Jem mu smrdila kita kad ti je iz guze u usta dao