Neiskusna “rođaka” Lila (prvi deo)

Napomena: Ova priča je sofisticirana i utemeljena na istinitim događajima, uz nekoliko dodataka koji je čine još zanimljivijom za čitanje. Nabijena je erotikom, ali bez vulgarnosti. Biće objavljena u pet nastavaka i sigurno će vam držati pažnju do kraja. Obećavam da nećete zažaliti ako odlučite da je pročitate.

Pa da počnemo...

Od trenutka kada čovek spozna seksualnost i njenu važnost, prirodnu i lepu dimenziju ljudskog postojanja, on priželjkuje da se ta iskustva ponavljaju iznova. Kontrola je neophodna i mora biti na visokom nivou u svakom trenutku. Ukoliko se ta kontrola izgubi, makar i na trenutak, mogu nastati problemi, neprijatnosti ili osećaj stida.

Ispričaću vam jednu priču koja podseća na melodramatske sadržaje koje svakodnevno gledamo na televiziji, a koja se u mom slučaju završila neverovatnim seksualnim činom s devojkom koja je gotovo duplo mlađa od mene. Ta devojka je, pored toga, i moja nekakva rođaka. U nastavku priče pokušaću da objasnim u kakvom smo srodstvu, ili možda ipak nismo...

Meni se nikada, do tada, nije desilo da izgubim kontrolu nad veoma izraženom potrebom za suprotnim polom i komunikacijom sa ženama. Uvek sam znao kada, gde i sa kim to mogu da radim. Jednostavno volim seks i moj libido je izrazito visok. Često upražnjavam seks i imao sam prilike da spavam sa mnogim ženama. Neke su bile samo „potrošna roba“ za veče ili dva, dok su neke, koje su bile prave umetnice u krevetu, dobijale važniju ulogu u mom malom eksperimentu, odnosno u potrazi za onom najtalentovanijom, najboljom, najvatrenijom i najseksipilnijom ženom koju sam mogao da jebem ili vodim ljubav (to je zavisilo od njih) svaki dan, više puta.

Priča sa malom Lilom, počinje negde u proleće 2018 godine, kada je moj rođak, iz unutrašnjosti, rešio da se oženi sa ženom koja je iza sebe već imala jedan neuspešan brak, iz koga je dobila ćerku.

Ta malena je bila veoma lepa, napredna, međutim, iz njenih prelepih očiju virila je ta pohodna potreba za suprotnim polom. To se zaista moglo primetiti. Prava mala kurvica. Oči su je stalno odavale.

Kada se sa majkom doselila kod mog rođaka, imala je nepunih 18. godina. Zaista mi je odmah zapala za oko i ja onako uvek napaljen i željan „mesa“, rešio sam da je imam, po svaku cenu. Trebalo mi je nekoliko meseci da skrojim plan, kako bih je izvukao iz kuće na nekoliko dana i kako bih zadovoljio svoju ogromnu želju da je razvalim (oduvek mi je bio fetiš mlado, tek načeto telo). U ovom slučaju, prvi put sa tek punoletnom klinkom. Koja je to bila, ali samo po starosnoj dobi, ali nikako po seksualnom iskustvu, što ću kasnije i saznati.

U opisu mog posla spadaju česta putovanja, pa sam lako mogao da objasnim svojoj ženi da je „poslovni put“ od nekoliko dana rutina na koju je naviknuta otkako smo počeli da živimo zajedno. Tada smo već bili u braku devet godina (o mojoj ženi i njenom velikom talentu u seksu u nekoj drugoj priči).

Savršeno se s mojim planom da „cepnem“ malu Lilu poklopio trodnevni seminar na Zlatiboru, na kojem su učesnici bili mladi budući politički lideri i vršnjački edukatori. Kao jedan od glavnih predavača, dobio sam zadatak da prikupim nekoliko mlađih ljudi iz centralne Srbije s kojima ćemo raditi narednih meseci i od kojih moramo stvoriti lidere. Odlučio sam da uključim i Lilu u ovaj projekat. Međutim, na pameti mi je bio moj lični „projekat“ – kako da zadobijem njeno poverenje i navedem je na „tanak led“.

Smislio sam plan! Prvo je bilo važno da obradim svog rođaka i njegovu suprugu, da ih uverim da će njihovo čedo biti potpuno bezbedno sa mnom i da joj se ništa loše ne može dogoditi. Objašnjavao sam im da će na seminaru biti dvadesetak mladih ljudi, od 18 do 25 godina, iz svih delova Srbije. Znali su da se bavim pedagogijom i profesurom, da sam veoma odgovoran i profesionalan, bez mrlje na svom imenu i karijeri, i zato mi nije bilo teško da ih ubedim da Lilu prepuste meni na „čuvanje“ nekoliko dana.

Polazak je bio zakazan za četiri dana. Nisam mogao da dočekam polazak. Za ta četiri dana karao sam svoju ženu nekoliko puta na dana. Koristio svaku priliku. Ma nisam se skidao sa nje, sve vreme zamišljajući kako Lilu otkidam od kurca i kako na svako moje zabiljanje tvrde kare u nju, dahće i svršava kao da je u transu.

Žena me je pitala šta se događa samnom, nikada toliko nisam navaljio na nju i nisam toliko insistirao da joj napunim guzu i svršavam po licu i prelepim sisama (zaista moja supruga ima sise za medalju, četvorka vrlo čvrsta i uzdignuta, kao da nije rađala). Vešto sam svaki put izbegavao odgovor i tražio još i još. Ispunila mi je svaku želju... Inače, obožava seks. No, da se vrtatim glavnoj akterki ove priče, kao što rekoh, o mojoj ženi malo kasnije.

Svanuo je napokon taj petak. Dan kao stvoren za putovanje i uživanje. Po dogovoru, tačno u 7:30 sam bio ispred njenog stana. Pozvao sam Lilu da siđe, jer nisam mogao da se penjem – želeo sam što pre da budem sam s njom kako bih mogao da započnem svoj podli plan zavođenja i skidanja njenih gaćica.

Brzo je izašla iz zgrade i bio sam zadivljen. Dok se približavala automobilu, mogao sam jasno da vidim letnju tamno crvenu haljinicu koja jedva prekrivala njenu prezgodnu guzu, savršene noge i izvajani stomak. Istaknute grudi, kasnije sam saznao da su u pitanju trojke, bile su na izvolte, samo što nisu poispadale iz dubokog dekoltea haljinice.

U ruci je nosila ranac sa stvarima i mali neseser. Odmah sam izašao iz auta, poljubio je u obraz i osetio jek i veoma izazovan parfem na njenom vratu – „Paco Rabanne“, moj omiljeni. Uzeo sam ranac iz njenih ruku i ubacio ga u gepek, dok je neseser zadržala, valjda zbog šminke i ostalih ženskih sitnica.

Krenula je ka zadnjim vratima automobila, ali joj nisam dozvolio da ih otvori, već sam joj kroz osmeh rekao da je već velika devojčica i da može da sedne na prednje sedište ukoliko želi. Osmehnula se i klimnula glavom. Otvorio sam joj vrata, uhvatio za ruku i polako spustio na sedište. Samo je nezaiterovano rekla: „Hvala“.

Krenuli smo kroz jutarnji špic i veliku gužvu, lagano se probijajući kroz grad. Pred nama je bio, ne tako kratak put. Do Zlatibora smo imali dobra tri sata vožnje, a plan je već bio pripremljen, pa sam polako krenuo u ofanzivu.

Prvo sam započeo razgovor sa formalnim temama – škola, drugarice, muzika, treninzi... Bila je odlična učenica, tada je pohađala četvrtu godinu gimnazije i pripremala se za prijemne ispite za upis na filozofski fakultet. Često je odlazila u teretanu i trenirala atletiku, što se savršeno moglo primetiti na njenom telu. Bila je zategnuta, kako bi stariji rekli, „k'o praćka.“

Uvideo sam njenu nezainteresovanost za opšte teme, pa sam lagano prešao na ljubav, momke, izlazke i noćna druženja.

Odmah je promenila raspoloženje, spustila telefon i prestala da se bavi njime, jer je do tada stalno čačkala ekran, dajući kratke i nezainteresovane odgovore na moja pitanja. Upitao sam je ima li momka, kakav je, i da li ga poznajem. Rekla je da ima momka, ali da joj je u poslednje vreme užasno dosadan. Upitah je: „Zašto?“

Kratko je odgovorila, a lice joj je blago pocrvenelo. „Znaš, on stalno hoće 'ono', ali meni nije stalno do toga.“ U sebi sam se podlo nasmejao i pomislio: „Sad smo na mom terenu.“

Navodno zbunjen, a brižan, upitah: „Na šta tačno misliš, lutko?“ Pogledala me je zbunjeno. „Pa, znaš na šta mislim, na ‘ono’,“ rekla je stidljivo, praveći znak navoda rukama. „Ono što devojke i momci rade.“

„Aha, misliš na seks,“ rekoh kroz smeh. „Nemoj se stideti, lutko. To je najtraženija reč u svim rečnicima sveta,“ izgovorih kroz osmeh, a ona me pogleda svojim zavodljivim očima i blago se nasmeši.

„Pa, šta ne štima?“ nastavih. „Reci svom čika Stevi, ja imam iskustva s ženama, pomoći ću ti.“

„Sramota me je, čika Stevo, da pričam o tome s tobom. Nije red,“ reče Lila nervozno, pružajući ruku prema telefonu.

Ne gubeći vreme, lagano sam je uhvatio za ruku i tiho rekao: „Ne brini, to će biti naša mala tajna. Sve što budemo razgovarali ili radili, ostaće samo između nas. Veruješ mi, zar ne?“

Spustila je telefon između svojih nogu, razmišljajući da li da otpočne razgovor, a zatim me nekako nežno pogledala. „Vladan, taj moj klipan, želi da mu ja svaki dan pušim i da me jebe u guzu, ali ja to ne želim da radim stalno. Odbila sam ga više puta. Sada se naljutio i neće više da mi odgovara na poruke i pozive.“

Ponovo sam se u sebi nasmejao zato što sam bio svestan da mi se put do njene mlade pičkice i njenih savršenih usana otvara  brže nego što sam mislio.

Navodno, ljutito i zabrinuto, odgovorio sam: „Ma, pusti te klince, u tim godinama misle donjom glavom, ne gornjom. Njima je samo važno da njima bude lepo, a ne misle o tvojim osećanjima. Da ti čika Steva kaže, tebi sada treba neko ozbiljan, iskusan muškarac koji zna kako da te razume, pa i da ispuni sva tvoja očekivanja – čak i u seksu. Slažeš li se sa mnom?“ upitah je pronicljivo.

Ona me je pogledala, stidljivo klimnuvši glavom. „Znaš, čika Stevo, i ja sam o tome razmišljala. Moji vršnjaci su potpuno nezreli. Ništa ne znaju.“

Nastavio sam, nežno je ispitivajući: „Hoćeš li mi reći kako je to izgledalo s njim? Da li ti je bilo lepo, jesi li došla do vrhunca?“

Iako nisam očekivao da će nastaviti razgovor, upitala me je vrlo otvoreno. „Pitaš me da li sam svršila nekada dok sam se jebala sa njim? Rećiću ti čika Stevo, nisam nikada svršila,“ reče vrlo ljutito, pa onda nastavi... „Magarac se samo istrese na meni za 4-5 minuta, a ja ili moram sama da to obavim ili ostanem besna da ležim.“

Iznenađen njenim odgovorim, samo sam je pogledao i počeo da se zadovoljno smeškam. Pomislih: „Stevane majstore, pa ti ćeš ovu kurvicu da pojebeš mnogo pre nešto što si mislio.“

Nakon nekoliko minuta tišine, dok je kuckala po telefonu, rekla je: „Gladna sam, a i moram do toaleta. Možemo li negde da stanemo?“

„Naravno,“ odgovorio sam. Nekoliko minuta kasnije, stigli smo do benzinske pumpe na Ibarskoj magistrali. Naručio sam sendviče i kafu, dok je ona otišla do toaleta.

Prošlo je desetak minuta, a nje nije bilo. Osetio sam nelagodu i krenuo za njom. Ušao sam u ženski toalet, bilo je prazno i uspeo sam da prođem neprimećen. Čuo se tihi plač iz jedne kabine. Kucnuo sam i pričekao da odgovori.

„Zauzeto,“ rekla je tiho, kroz suze.

„Otvori vrata, lutkice, to sam ja, čika Steva,“ rekoh blago, ali sa strepnjom. Vrata su se polako otvorila. Stajala je naslonjena na zid, s telefonom u ruci, zatvorenih očiju iz kojih su se suze slivale niz obraze, klizeći niz njen vrat i zaustavljajući se na njenim istaknutim grudima.

Upitao sam, po malo uplašen, šta se događa i zato plače. Pogladala me je tužno i  plačljivim glasom rekla. „Onaj kreten hoće da objavi na društvene mreže moje obnažene fotografije, ukoliko ne prihvatim da se sutra sa njim vidim i da mu dozvolim da me pojebe u guzu.“

Stajao sam zatečen. Nekako, kroz zube progovorih. „Mogu li nekako da pomognem? Odgovorila je kratko „ne znam!“ Nastavio sam da je ispitujem, pokušavajući da je smirim. „Daj mi taj telefon da ga ja pozovom i da mu se najebem milosne mame.“

Uplašeno i još uvek plačjiva me je molila da to ne činim. „Nemoj čika Stevo molim te, njegov tata je neki lokalni moćnik, političar, tako nešto, ima mnoge ljude na svim pozicijama. Može da nam napravi pakao od života. To mi ovaj moj kreten stalno govori i preti.“

U besu izgovorim u jednom dahu. „Ma nabijem na kurac i njega i njegove roditelje, nisi ti lutko sama. Najebaćemo im se mame.“ Zagrlio sam je i izveo iz toaleta. Pokupio sendviče i kafu sa pulta i krenuli ka automobilu.

Nastavili smo put ka Zlatiboru, a nakon nekoliko minuta upitao sam je kakve su to fotografije i kada su nastale. Rekla mi je da je pre mesec dana bila sa njim na nekoj žurci, da su posle toga završili kod njega na vikendici i da su radili ‘ono’ i da je on insistirao da je fotografiše golu.

Pošto je bila malo pijana, pristala je, nakon njegovog obećanja da će fotke čuvati na svom eksternom hard disku, uz „čvrsto obećanje“ da ih niko neće nikada videti. „Mlada i najvna kurvica,“ pomislih u sebi.

Zaćutao sam za trenutak, a onda sam nastavio razgovor. „Jel’ imaš ti te fotografije?“ Rekla je da ih je upravo videla, posalo joj je na viber. „Mogu li da pogledam?“ pitao sam je.

„Sramota me je da ti ih pokažem, nemoj molim te,“ kazala je.

„Ne brini dušo, to će biti naša tajna, obećao sam ti.“ Lagano mi je pružila telefon, ja sam usporio brzinu i krenuo da listam. Lila je na fotografijama bila potpuno gola, na nekim je imala samo minijaturne tangice. Gledala je direktno u objektiv, jebozovno i vrlo pohotno. Poze su bile neverovatnem kao iz najboljih erotskih časopisa. Na jednoj fotografiji, koja mi je privukla najviše pažnje, moglo se videti kako leži raširenih nogu, dok je iz njene pičke viri poveći crni dildo, koga pridžva sa obe ruke. Bilo je ukupno 12 fotosa.

Vratio sam joj telefon i kroz smeh rekao: "Veoma si zgodna i lepa. Ne treba da se stidiš svog tela. Znaš li koliko devojaka na svetu bi sve dale samo da izgledaju kao ti, da budu tako zgodne i lepe?"

"Molim te, čika Stevo, nije u tome stvar," rekla je uplašeno.

"Ne brini, dušo, rešićemo mi tog klipana," odgovorio sam smireno. Posle kraćeg razmišljanja dodao sam: "Pozovi ga sada i reci mu da si na Zlatiboru. Neka dođe sutra ako želi. Priredićemo mu zabavu za pamćenje, obećavam ti."

Tako je i učinila. Pozvala ga je i rekla da pristaje na sve njegove uslove, samo da ne objavi njene fotografije, i dodala da može da dođe na Zlatibor. On joj je odgovorio da će pokušati da stigne sutra uveče i da će joj se javiti.

Nakon razgovora, pogledala me je očajno i upitala: "Jesi siguran da znaš šta radiš? Neću da nas oboje uvališ u nevolju!"

Odgovorio sam joj odlučno: "Ne brini, mala. Zažaliće što je pokušao da ucenjuje moju Lilu. Najebaću mu se milosne majke."

Polako smo se približavali Zlatiboru. Lila je zaspala nakon razgovora sa tim njenim momkom, a ja sam više pažnje posvećivao njenim oblinama koje su se blago pomerale sa svakom krivinom nego samom putu. Haljinica joj se podigla, otkrivajući noge, a grudi su jedva ostale u dekolteu. Nakon više od tri i po sata vožnje, konačno smo stigli ispred hotela.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ok odlican pocetak price ali po meni iskreno kao sto sam mnogo puta vec napisala, ugledajte se na autore kao sto su Profesori ili BlueOrchid i slicni i objavite CELE price pa makar bile i dugacke ...
I Btw nisi zavrsio serijal Slojevi nevine intimnosti a pocinjes drugi, mislim stvarno da nema smisla ....

Korisnik

Super pocetak druze!!