Neiskusna "rođaka" Lila (drugi deo)

I nakon tri i po sata putovanja, konačno smo stigli do hotela "Olimp" na Zlatiboru. Umoran od puta, polako sam izašao iz auta, obišao sa leve strane i otvorio vrata za Lili, koja se protezala i polako budila. Haljina joj se podigla, otkrivajući donji veš. Uhvatila je moj pogled i osmehnula se, tiho rekavši: „Izvini.“

„Nema potrebe za izvinjenjem. Kad je neko tako lep kao ti, nema razloga da se krije,“ odgovorio sam uz osmeh. Ta mala situacija razbudila me je, podsetivši me na naš cilj – odmor i opuštanje.

Izvadio sam naše stvari iz gepeka i krenuli smo ka recepciji.

„Dobar dan, Stevan Marković, molim vas, proverite rezervaciju,“ rekao sam recepcionarki, koja je ubrzo, uz ljubazan osmeh, odgovorila: „Sve je u redu, gospodine. Evo vaše kartice, apartman 309 na trećem spratu.“

Dok smo se vozili liftom, Lili me je pitala da li sam ranije boravio u ovom hotelu i kakve su sobe. Odgovorio sam joj da je hotel odličan, sa zatvorenim bazenom, saunom, teretanom, i da su kreveti prostrani i udobni.

Kada smo stigli do apartmana, prislonio sam karticu na senzor i otvorio vrata. „Izvoli, pogledaj,“ rekao sam zadovoljno. Lili je ušla i oduševljenje joj se videlo na licu.

Dnevna soba bila je uređena modernim nameštajem – ugaona garnitura od kože, dve fotelje i stočić, veliki LCD ispod kojeg je bio elegantan ormar s mini barom i sefom. Spavaća soba je bila prostrana, sa velikim bračnim krevetom i terasom koja je gledala na prelepu borovu šumu.

Spustila je svoj neseser na krevet. „Ja spavam ovde,“ rekla je. „Naravno, ti biraš,“ odgovorio sam s osmehom. Posebno ju je oduševilo kupatilo, gde je u centru dominirala đakuzi kada za dve osobe.

„Wow, ovo moram odmah da isprobam,“ rekla je uzbuđeno. „Nažalost, sada nemamo vremena za to. Moramo se brzinski istuširati i krenuti na predavanja,“ podsetio sam je, pošto je moja sesija bila prva po rasporedu.

Lili je prva ušla u kupatilo. Nakon nekoliko minuta tuširanja, izašla je u donjem vešu, ubrzano prošavši kroz dnevni boravak, uz osmeh govoreći: „Izvini, izvini...“ i ušla u sobu da se obuče.

Imao sam dovoljno vremena za tuširanje, ali namerno sam ostavio donji veš u sobi. Kada sam izašao iz kupatila, potpuno go, telo mi je bilo opušteno, ali mislima sam bio fokusiran na njen izgled od malopre.

Sedela je u fotelji i šminkala se. Prošao sam pored nje, a ona je samo bacila kratak pogled i rekla kroz osmeh: „Smetam li?“

„Nikako, samo se ti spremi. I ja sam gotov za par minuta,“ odgovorio sam samouvereno.

Razmišljao sam u tom trenutku da li da nešto pokušam, da joj se približim, ali sam odustao. Pomislio sam: nemoj da žuriš, biće vremena za uživanje – ono pravo. Čitava dva dana su pred nama. Kako je već bila opuštena i na svaki moj „test“ reagovala baš kako sam želeo, znao sam da će ovaj vikend na Zlatiboru biti nezaboravan.

Tog prepodneva, sve do ručka, bili smo zauzeti. Održao sam dva vezana predavanja, po sat i po, o političkoj participaciji mladih i javnom nastupu. Grupa je bila izuzetno motivisana – mladi ljudi iz svih krajeva Srbije, željni da nauče nešto novo. Bilo je očigledno da su zadovoljni, pažnja koju su posvetili predavanjima bila je nepodeljena.

Oko 13:30 sati rekao sam polaznicima da se mogu povući u sobe, osvežiti se, i da ručak počinje u 14:00. „Gospodo, nastavljamo s radom u 15:30, molim vas, nemojte kasniti,“ rekao sam kratko, a potom se uputio ka stolu gde je sedela Lili.

“Hoćemo i mi malo da se odmorimo,“ upitala me je. Rekao sam „Naravno. Idemo da se presvučem, ne mogu više u ovim cipelama i kravati. Guši me.“

Ušli smo u apratman, ja sam sa vrata krenuo da skidam odeću sa sebe. Upitala me je, „jel sad imam malo vremena da se bućnem u ovaj prelepi đakuzi.“ Nasmejao sam se i potvrdno klimnuo glavom, a onda i dodao „Možeš, ali hoću i ja. To je kada za dve osobe.“

Ona je kratko odgovorila: „Nema problema, zašto da ne.“ Jednim potezom skinula je košulju, a već u sledećem, usku suknju, ostavši samo u crnom brusu i crnim tangama.

„Spremna sam,“ rekla je kroz osmeh i otrčala u kupatilo. Razmišljao sam da li da odmah skinem i bokserice, ali sam odustao. Hteo sam da uživam u trenutku, a ne da žurim.

Čim je uključila mehuriće u kadi, prostorija je postala prilično bučna. Prišao sam displeju, pojačao temperaturu vode i smanjio kompresor za mehuriće. Buka se utišala. Polako sam ušao u kadu i legao na desnu stranu, dok je ona već bila na stomaku, opuštajući se na levoj strani.

„Jel' ti se dopada? Nadam se da se nisi pokajala što si pošla sa mnom na ovaj put,“ upitao sam je. Kroz osmeh je odgovorila: „Naljutila bih se na tebe, čika Stevo, da me nisi poveo,“ i pokušala da me poljubi u obraz u znak zahvalnosti.

Taj trenutak me je obuzeo, i pre nego što sam mogao da se iskontrolišem, okrenuo sam glavu ka njoj, a poljubac koji je trebalo da završi na mom obrazu, završio je na usnama. Uhvatio sam je za glavu i strastveno je poljubio. Na trenutak se trznula, pokušavajući da prekine poljubac, ali nisam popuštao. Posle dvadesetak sekundi, pustio sam je.

Zbunjeno je dotakla svoje usne i upitala: „Šta je ovo bilo, čika Stevo?“

„Kako šta?“ odgovorio sam ozbiljno. „Jako je teško ostati pribran pored tebe... skoro gola, mokra, zanosna i tako zgodna... Da li bi trebalo da se izvinim zbog poljubca?“

Ćutala je neko vreme, a meni se činilo kao da prolazi čitava večnost. Na moje iznenađenje, odjednom je rekla: „Bilo mi je lepo dok smo se ljubili... Hoću još!“

Bez oklevanja, prešla je na moju stranu kade i sela mi u krilo. U tom trenutku, preuzela je kontrolu na način koji nisam očekivao. Njena odlučnost i samopouzdanje preobrazili su je u nekoga ko dominira situacijom. Nisam mogao da verujem koliko brzo je iz devojke koja je delovala povučeno, prešla u ulogu nekoga ko ima potpunu dominaciju.

Ljubili smo se dok su moje ruke klizile po njenom mokrom telu. Kurac mi je bio već potpuno uzdinut. Mogla je jasano da ga oseti, obzirom da je na sebi imala samo minijaturne tangice, koje su jedva pokrivale njenu izbrijanu pičku.

Malo sam je uzdigao kako bih se oslobodio bokserica. Otkopčao sam joj brus i bacio ga van kade. Preda mnom su se pojavile dve fenomenalne sise koje nisu bile mnogo velike, ali taman da stanu u šaku. Bradavice su joj bile nabreknute i tvrde.

Lizao sam ih i sisao kao da prvi put vidim ženske grudi. Sve vreme mi je lagano mešala u krilu i onako kurvanjski, skroz iskusno uzdisala, dovodeći moj kurac do faze pucanja. Kada bih je ugrizao za bradavicu, bila je mnogo glasnija. To me je dodatno uzbuđivalo.

Malo sam je uzigao sa sebe, u jednom trzaju sam joj pocepao minijaturne tangice, bacio ih iza sebe i karom krenuo lagano da traljm njenu pičkicu i klit. Krenula je jače da uzdiše. Bradavicu nisam ispušato iz usta. Grickao sam je sve jače. Ponovo se uzigla sa mog kurca i tiho mi šapnula „pusti mene da ga ubacim, molim te.“

Uzela je moj odavno ukrućen kurac i namestila na ulaz u svoju pičkicu. Sela je naglo, praktično do kraja. Moj kurac nije tako veliki, nekih 17cm, ali je obim prilično iznad proseka, 15,5 cm. Zajecala je i jako me stegla sa obe ruke oko vrata.

Krenula je da se diže i spušta, prvo lagano, izvijajući telo unazad, dok se nije privikla na dužinu i širinu mog kurca, a onda je ubrzala. Njeni uzdasi su polako prelazili u glasno dahtanje. Zaista se jako nabijala i opasno dobro mešala, kao da nema 18. godina i kao da se do sada jebala ko zna koliko puta. Dobro je znala šta radi.

I dalje sam jak grickao njene bradavice. Shvatio sam da je to najviše pali. Osetio sam da se blago grči nakon 4-5 minuta, a onda je njeno telo krenulo da podrhtava usledn jakih udara mog kurca. Imao sam utisak da ne može da kontroliše svoje telo. Talasi koje su proizvodili njeni udari guze na moj kurac su bili baš jaki, a onda u narednom momentu potpuno utihnuli. Stomak joj je bio u potpunom grču, dok su joj noge jako podrhtavale.

Položila je glavu na moje rame, dok smo oboje pokušavali da dođemo do daha. I dalje je bila nasađena na moj kurac, a tihim glasom, skoro šapatom, rekla je: "Hvala ti, Stevo. Nisam dugo doživela ovako snažan orgazam."

Ostavio sam je se malo odmori, ne više od 20 sekundi, a onda joj rekao. „Lutko, vreme je za drugu rundu.“ Nasmejala se i polako je krenula da se opet spušta gore dole, dok su joj ruke i dalje bile obavijene oko mog vrata.

„Nikada nisam svršila dva puta za redom, možda je vreme da i to probam,“ kazala je vrlo uverljivo. „Sada ćeš osetiti šta je prava jebačina, mala.“ Skinuo sam je sa sebe, uzeo u naručije i izneo iz đakuzija.

Onako mokru i još uvek u transu od predhodnog orgazma, položio je na krevet u spavaćoj sobi. Podigao sam joj noge na moja ramena i bez upozorenje ugurao kurčinu do kraja, najjače što sam mogao. Jauknula je. „Pocepaćeš me, jel' si lud, lakše molim te. Preširok si za mene u ovoj pozi.“

Bio sam van sebe i nisu me zanimala njena upozorenja. „Nemoj me sada moliti, kasno je za to,“ odgovorih bahato i nastavim da se nabijam u nju veoma jako. Više nije uzdisala, ječala je od siline mojih udaraca. Grčila se, pokušavajući da se povuče unazad, da se nekako izvuče, grizla je svoje prste leve ruke, iskolačenih očiju, dok je desnom rukom stezala prekrivač, ali ja nisam odustajao.

Nakon 2-3 minuta, ozbiljno jake jebačine izvadio sam kurac i krenuo prema njenim ustima. Odmah je okrenula glavu na drugu stranu. „Nikada nisam kurac i spermu imala u ustima ili po licu, nemoj molim te, to najviše mrzim.“

Nisam želeo da navaljujem. Znao sam da će i za to biti spremana vrlo brzo. Opkoračio sam je, praktično seo na njen stomak, a zatim kurac stavio između njenih sisa. Stegao sam ih sa obe ruke kako bi kurac što bolje prijanjao između njenih grudima. I ona je u sledećem momentu obuhvatila svoje sise, ne dozvoljavajući da kurac isklizne.

Ubruzao sam ritam trljanja, a onda eksplozija. Sperma je krenula da se razliva po njenim grudima, licu, jastuku na kome je ležala, nekoliko kapljica je uletelo i u njena otvorena usta. Sva je bila mokra i lepljiva, od pojasa na gore.

Nisam želeo još neko vreme da se sklonim. Gledao sam je sa visine i uživao u fenomenalnom prizoru. Mala jebulja je bila sva ulepljena u moju belu tečnost, dok je sa velikim negodovanjem okretala levo-desno. „Jel'  sam ti rekla da ne volim spermu na licu. Zašto si to uradio, jebo te?“

Nekako je uspela da ga dohvati peškir, dok sam ja i dalje bio na njenom stomaku i tiumfalno je gledao sa visine, u bukvalnom smislu te reči i lagano se smeškao. Prebacila ga je peškir preko lica i ostala u takvom položaju još nekoliko sekundi, nešto mumlajući, nisam mogao da razumem o čemu je govorila, ali je vidno bila ljuta zbog mog zalivanja njenog lica, kose i usana.

Ustao sam sa nje i rekao: „Idem da se istuširam, vreme je za ručak. Baš sam ogladneo od ovako dobre jebačine.“ Ustala je sa kreveta, pogledala me je onim njenim jebozovnim pogledom i kratko reče: „Vratiću ti se za ovo, samo da znaš. Nećeš se tako lako izvući.“  



Nisam se obazirao na njene „pretnje“. Zadovoljno sam se tuširao, razmišljajući šta me sve čeka u naredna dva dana sa njom. Bila je zaista iznenađujuće strastvena i puna potencijala.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Reklama za hotel Olimp

Korisnik

Vrhh

Korisnik

Njesra

Korisnik

Odlicna prica! Daj nastavak, bas sam se napalio.

Ona mlada i hoce, a ti stariji i znas. Pa kud ces bolje.

Korisnik

Opis lile klasicna pornicarka i stari napaljenko