Rakovica i Dara 2

...nedelja 10,20 casova. Kao u nekom polu snu sa jakom erekcijom i punom glavom utisaka ustao sam iz kreveta i krenuo ka kuhinji da vidim da li je sve u redu. Nakon toga odlazim u vc i razmisljam o ranom jutru gde sam prvi put doziveo za mene tada najlepsi porno film. Sedam na solju i polako drkam kurac premotavajuci sinocni dogadjaj. Prenapaljen scrsavam za nepun minut. Umazan od sopstvene sperme. Ulazim u kadu i sa sebe spiram moju brljotinu ali napaljenost ne popusta. Topla voda spira i sinocne tragove i mirise koje je upila koza.

oko 12 sati zove me Batoni da idemo na Adu. Ne ide mi se. Prosto sam zabrinut za situaciju u kojoj sam se nasao sa kuhinjom. A iskren da budem potajno sam zeleo da sa teta Darom ponovim moje prvo jebanje u zivotu. Ali stid mi ne da da bilo sta preduzmem. Jednostavno sam se plasio reakcije. Lezim u sobi napaljen kao ludak. Oko 3 sta cujem kucanje na vratima ustajem , na sebi sam imao sorc . Otvaram vrata , a teta Dara u nekoj jednostavnoj letnjoj haljini onoj koju nose zene tih godina sa stidljivim osmehom mi se obraca " Kako si"? , " Da li je sa kuhinjom sve ok"? . Sto ja sa pozitivnim klimanjem glave potvrdjujem. Pita me da li mote da udje sto ja sa blagim udarcem sake u celo i velikim izvinjnjenjem pravim prolaz. Usasvsi u stan odlazi pravo u kuhinju i zadovoljno posmatra pod sa zakljuckom da je sve ok ali da treba da otvorim prozore radi provetravanja. Tada ponovo pita kuvas li kafu ili cu samo ovde da stojim nasta sam ja usao u kuhinju i stavi dzezvu za kafu.

Ulazim u dnevnu sobu zaticem je na fotelji u kojoj je i juce sedela. Sa smeskom na licu me pita kako sam. Ja nevesto ali sa velikom dozom uzbudjenja odgovaram da sam super i razvlacim siroki osmeh mrsavka koji je od sinoc doziveo nesto sto se pamti do kraja zivota.

Razgovaramo o sinocnjem dogadjaju. Zena je realna shvata da je za mene ucinila veliku stvar. Objasnjava mi da kao zena ni ona nije imala iskustva sa mladim momkom jos joj je i komsija. Prica mi da joj je bilo jako uzbudljivo i neverovatno da se odlucila na tako nesto. Muza joj nikada nisam video kada se doselila sa tada dvadesetogodisnjom cerkom nije bilo muskarca koji bi mogao biti njen muz. Niti sam je ikada u zivotu pitao gde joj je muz. Nakon sat vremena razgovora o svemu i svacemu pa i o mom dozivljaju zamolila me je da nikome ne pricam. Kada se spremila da krene u mojim ocima i ponasanju videla je da zelim da ostane jer se moja erekcija nije smanjivala.

Prisla mi je i lagano me zagrlia i poljubila u obraz pa u vrat. Cutala je i milovala . Zagrlio sam je i prvi put je muski poljubio u usta i spustio ruku na sisu preko haljine. Samo je sumno disala i sarala rukama po mom telu. Kurac joj je bio prislonjen malo ispod sisa nezno se trljala o mene. Cutali smo . Ljubio sam je kao u transu. Mazio joj debeljuskasta ledja. Zadizao haljinu i mazio celulitnu guzu. Imala je one zenskebgace bubreznjace. Osecao sam miris sapuna kojim se prala. Uhvatila me je nezno za kurac i masirala ga preko sorca. Napaljen kao i svaki momak nisam svrsio kao prvi put ali sam imao osecaj da ce se svrsavanje brzo desiti. Odmakla se od mene skinula je gace legla na kauc . Povukla me je sa sobom legao sam na nju . Ljubila me je nezno mazio sam joj sise. Zadigla je haljinu uhvatila je moj kurac i opwt sam skliznio u nju. Jebao sam je malo je reci pet minuta svrsavao sam kao izbezumljen. Punio sam je presrecan. Imao sam osecaj da nije svrsila ali je bila zadovoljna sto je opet bila sa mladim komsijom u zabranjenoj ljubavi. Nastavili smo da lezimo...Bilo je skoro pet sati...

Kategorija:
Strejt erotske priče