Prvo iskustvo (prvi deo)

Imao sam nepunih 18 godina. Bilo je leta i vraćao sam se sa neke žurke. Čekam noćni autobus, a na stanici jos jedan tip i jedna žena. Prošao je jedan bus, žena uđe i ostasmo nas dvojca sami na stanici. Tip stariji, oko 30 godina, naslonio se na kiosk koji ne radi i svremena na vreme uputi pogled ka meni. Primetim ja to, skupim nekako muda, i priđem da se naslonim na kiosk. Posle nekog vremena prokomentarisa obraćajući se meni:

- Kad će bre više taj bus. Koji ti čekaš?
- 39, odgovorih.
- Bio u nekom provodu?
- Ma na nekoj žurci sa prijateljima.
- Pušiš li mali?
- Da, odgovorih.

Izvadio je cigare iz džepa i ponudi me. Uzeo sam jednu i on mu se primače da mu je upali. Iako tada jos uvek nisam bio siguran da li me muškarci privlace ili ne, osetio sam neko uzbuđenje. Tip je bio fin, a verovatno i provalio da sam se malo uzbudio, pa nastavi tako da stoji blizu mene približavajući ruku ka mojim leđima. U jednom momentu njegova ruka je bila iza mene i on krete da mi je nasloni iznad struka. Ni sam ne znam zašto, ali uopšte nisam odreagovao. Drži mi tako ruku na leđima i upita me:

- Ne smeta ti moja ruka?
- Pa ne, zbunjeno odgovorih.

Povukao mi je malo majcu i zavuče ruku i poče da me miluje.

- I dalje ne smeta?
- Ne.
- Dobro. Hoćeš li možda ti mene da dodirneš?
- Ne znam, neko će nas videti, rekoh pomalo uplašeno.
- Možemo da stanemo tu iza kioska, pa nas niko neće videti.

Kretoh ja nesigurno iza kioska, a on za mnom. Stao je ispred mene naslonivši se opet na kiosk. Zavuko sam mu ruku ispod majce. Prvo sto sam opipao bili su njegovi trbušni mišići. Sa osmehom na licu pomislih: Brate, kakvi mišići. Primetio je moju reakciju u onom polumraku i reče da pliva redovno i da ide na atletiku. Počeo sam da dižem ruku na grudi. Glatka koža, razvijene grudi i čvrste bradavice. Kad je moja ruka bila na njegovoj bradavici, on mi uhvati ruku preko majce i zadrža je tu.

- Slobodno stisni prija mi… tako… malo jace stisni bradavicu… uh, kako volim to…

Zavukoh i drugu ruku i počeh da stiskam i drugu bradavicu. Uzdisao je i uživao u tome. Odjednom me privuče sebi i gurnu mi jezik u usta. Prihvatio sam to. Znao je da radi jezikom i kita u gaćama poče da mi se diže.

- Mali, je l’ si se igrao ovako sa drugarima?
- Nisam nikad.
- Pa onda sam ja možda velik za tebe.
- Ne razumem, što?

On samo moje ruke, koje su još bile na njegovim bradavicama, spusti na međunožje. Opipao sam bas veliki, polunadignuti kurac.

- I, sad razumeš, reče.
- Baš je ogroman.
- Želiš da ga vidiš.
- Želim, ali nikad ovo nisam radio i ne znam šta treba da radim.
- Od gledanja ti neće biti ništa, a ti odluči šta ćeš posle, reče i otkopča pantalone. Ispred mene se pojavi kita od jedno 20cm, debela, vretenasta sa kožicom koja još uvek prekriva glavić. Uhvatih ga u ruku i nategnuh kozicu. Osetio sam kako u mojoj ruci dostiže punu veličinu. Pogledah malo zbunjeno u njega, iščekivajući da će da mi kaže šta da radim. On samo slegnu ramenima i nasmeja se.

- Eto, vidiš, nije strašno.
- Mnogo je veći od mog.
- A ima i divan ukus, probaj.
- Kako? zbunjeno i uplašeno upitah.
- Ma lizneš ga jezikom, ne ujeda.

Nago sam se i malo liznuo, pa jos malo, i počeo sam celog da ga lizem od glavica ka korenu. Uzdahnuo je par puta, uzeo ga u ruku i gurno mi glavić u usta. Shvatio sam šta treba da radim. Sisao sam mu vrlo neiskusno, dok je on drkao držeći ga pri korenu. Uzdisao je i u jednom momentu mi skloni glavu i okrete. Uz zvuke zadovoljstva je svršio po trafici.Istrese ga i vrati u pantalone.

- Eto mali, a šta ćemo s tobom. Hoćeš do mene pa da nastavimo.
- Možemo da probamo.
- Super, ja sam dve stanice odavde.

U međuvremenu, dolazi autobus i krećemo ka njemu.

Nastavak priče sledi

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

darivir - i sam valjda znaš kako je bilo pre interneta i ovakvih sajtova Smile

Korisnik

Leto, nocni bus, tip prokomentarise (ikao ne pise, ali pretpostavljam nervozno) "Kad će bre više taj bus. Koji ti čekaš?" i na kraju on ustvari zivi dve stanice dalje. Zanimljivo.

Korisnik

Odlična priča, samo napred sa pisanjem.